Sağlıkla al kucağına inşallah canım.Bende doktorumdan geldim simdi :) bugun corona test aldilar yarindz 7,30-08:00 gibi hastahaneye yatisim yapilcak cunku 3 cm acilmam var ve suyumu patlatcaklat sonra bakalim suni sanciya gerek olursa onu vercekler
Kız hamıleliğin son anların tadını cıkar pozıtf dusun eşinle guzel vakıtler gecır hayal kur bebeğinle alakalı bız ole yapıorzKızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bana karşı bi derdi var ama çözemiyorum doğuramıyorum diye sanırım çünkü dün de arkadaşıyla konuşurken duydum karını bol bol yürüt doğuma yardımcı oluyormuş bizimki içerde uyuyo falan demişti bütün gece uyuyamıyorum gündüzleri 1-2 saat uyuyorum ona mı taktı kafayı anlayamıyorum halbuki dün de o kadar demiştim gel mahallede yürüyelim dolanalım diye... Biraz önce de geldi iki gündür niye ağlayıp duruyosun sen diyo üstüne bile alınmamışyıktım ortalığı en sonunda ama nafile bakalım çıkar kokusu heralde yakında benim canım sıkılsın neyse de oğluma etki ediyor ona üzülüyorum. Canım sıkkın oldukça da nasıl sigara istiyo canım ciğerlerim yanıyo sanki ama az kaldı. Annemlere gitsem gidemiyorum anlarlar hemen ağladığımı bi de eşime takarlar sonra. Burada biraz olsun kafa dağıtıyorum neyseki.
Hadı hayırlısı Allah yardımcın olsn inşallahBende doktorumdan geldim simdi :) bugun corona test aldilar yarindz 7,30-08:00 gibi hastahaneye yatisim yapilcak cunku 3 cm acilmam var ve suyumu patlatcaklat sonra bakalim suni sanciya gerek olursa onu vercekler
Çok teşekkür ederim cevap için benim de belki hemen suni vermezler kendi ilerler inşallahHayir cnm ilk kizim 39 haftalikken kendisi geldi suyum evde geldi ve hastahaneye gittim 2-3 saat icinde dogum gerceklesti
2. kizimda ayni bu sekilde acilmam vardi ve baski yapiyordu hastahaneye yatisim yapildi sonra suyumu patlattilar kendi sancimin gelmesini beklediler ve geldi zaten o nedenle sunni sanciya gerek kalmadi :)
yarinda once suyumu patlatcaklat eger acilman varsa burda herzaman ilk suyunu patlatirlar biraz beklerler kendi sancinin gelmesinigelmezse ozaman sunni sanci alirsin
Gelip oralarda doğurasım geliyorHayir cnm ilk kizim 39 haftalikken kendisi geldi suyum evde geldi ve hastahaneye gittim 2-3 saat icinde dogum gerceklesti
2. kizimda ayni bu sekilde acilmam vardi ve baski yapiyordu hastahaneye yatisim yapildi sonra suyumu patlattilar kendi sancimin gelmesini beklediler ve geldi zaten o nedenle sunni sanciya gerek kalmadi :)
yarinda once suyumu patlatcaklat eger acilman varsa burda herzaman ilk suyunu patlatirlar biraz beklerler kendi sancinin gelmesinigelmezse ozaman sunni sanci alirsin
Hadi sağlıkla gelsin kuzunBende doktorumdan geldim simdi :) bugun corona test aldilar yarindz 7,30-08:00 gibi hastahaneye yatisim yapilcak cunku 3 cm acilmam var ve suyumu patlatcaklat sonra bakalim suni sanciya gerek olursa onu vercekler
Hepimiz insallah canimÇok teşekkür ederim cevap için benim de belki hemen suni vermezler kendi ilerler inşallahsağlıkla kucağıniza alın inşallah bı avazda kolay dogumunuz olsun
Eger bebek yukardaysa ve acilma yumusama yoksa ilk bebek degilse gece yatis yapilip alttan ilac veriyorlar sabaha kadar oyle duruyor sonra gidisata bakiyorlar :)Gelip oralarda doğurasım geliyorşimdi riske sokmazlar beni su patlatıp galiba bebiş hala yukarıda çünkü aah ah
Hayırlı olsun canım nişanın gelmiş bebiş yoldaaaKızlar nişanın illa kanlı mı olması lazım. Sümüksü ama kalıp gibi bir şey geldi kıvamlı değil jel gibi sanki. Acaba dedim.
ay yok be bende şans yok 40 haftayı doldurur bu bebe kesin.Hayırlı olsun canım nişanın gelmiş bebiş yoldaaabende de benze bişi gelmişti ama bnmki fake attı iki hafta geçti ama gelen giden bebek yok
Yok bence erken gelckay yok be bende şans yok 40 haftayı doldurur bu bebe kesin.
Yok canım nerdeeee ben de evdeyimseverb bgn bizim doğum yapma günümüz ben evde oturuorum ööööle sen doğuma mı gittin yoksaaa kıskanırım vallaaaa
Bende doktorumdan geldim simdi :) bugun corona test aldilar yarindz 7,30-08:00 gibi hastahaneye yatisim yapilcak cunku 3 cm acilmam var ve suyumu patlatcaklat sonra bakalim suni sanciya gerek olursa onu vercekler
Heh bi rahatladım şuanYok canım nerdeeee ben de evdeyim
Ay inşallah.Yok bence erken gelcksağlıkla gelsin de zmnı mühim deil
yaaa gözün aydın gelir gelir inşallah.Selam kızlar ,
Sabah Nişanım geldiama sancı namına hiçbirşey yok
Ay ne güzel ya ara ara kasılmalar dışında benim hiç yok doğurmaya niyetim, sen bir iki güne dogurursun ozaman hareketler yap bari faydası olsun sezeryan değilsen canımSelam kızlar ,
Sabah Nişanım geldiama sancı namına hiçbirşey yok
Yukarıda, açılma saçılma da yok, ilk bebek te değil 3 oluyor düşükleHepimiz insallah canim
Eger bebek yukardaysa ve acilma yumusama yoksa ilk bebek degilse gece yatis yapilip alttan ilac veriyorlar sabaha kadar oyle duruyor sonra gidisata bakiyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?