2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Bende doktorumdan geldim simdi :) bugun corona test aldilar yarindz 7,30-08:00 gibi hastahaneye yatisim yapilcak cunku 3 cm acilmam var ve suyumu patlatcaklat sonra bakalim suni sanciya gerek olursa onu vercekler
Sağlıkla al kucağına inşallah canım.

Kız hamıleliğin son anların tadını cıkar pozıtf dusun eşinle guzel vakıtler gecır hayal kur bebeğinle alakalı bız ole yapıorz nasılsa gelecek bebk bugun yarn

Çok teşekkür ederim cevap için benim de belki hemen suni vermezler kendi ilerler inşallah sağlıkla kucağıniza alın inşallah bı avazda kolay dogumunuz olsun

Gelip oralarda doğurasım geliyor şimdi riske sokmazlar beni su patlatıp galiba bebiş hala yukarıda çünkü aah ah

Kızlar nişanın illa kanlı mı olması lazım. Sümüksü ama kalıp gibi bir şey geldi kıvamlı değil jel gibi sanki. Acaba dedim.

Çok teşekkür ederim cevap için benim de belki hemen suni vermezler kendi ilerler inşallah sağlıkla kucağıniza alın inşallah bı avazda kolay dogumunuz olsun
Hepimiz insallah canim
Gelip oralarda doğurasım geliyor şimdi riske sokmazlar beni su patlatıp galiba bebiş hala yukarıda çünkü aah ah
Eger bebek yukardaysa ve acilma yumusama yoksa ilk bebek degilse gece yatis yapilip alttan ilac veriyorlar sabaha kadar oyle duruyor sonra gidisata bakiyorlar :)

Kızlar nişanın illa kanlı mı olması lazım. Sümüksü ama kalıp gibi bir şey geldi kıvamlı değil jel gibi sanki. Acaba dedim.
Hayırlı olsun canım nişanın gelmiş bebiş yoldaaa bende de benze bişi gelmişti ama bnmki fake attı iki hafta geçti ama gelen giden bebek yok

Hayırlı olsun canım nişanın gelmiş bebiş yoldaaa bende de benze bişi gelmişti ama bnmki fake attı iki hafta geçti ama gelen giden bebek yok
ay yok be bende şans yok 40 haftayı doldurur bu bebe kesin.

Allah yar yardımcın olsun sağlıkla al kucağına bebeğini canım
Bende doktorumdan geldim simdi :) bugun corona test aldilar yarindz 7,30-08:00 gibi hastahaneye yatisim yapilcak cunku 3 cm acilmam var ve suyumu patlatcaklat sonra bakalim suni sanciya gerek olursa onu vercekler

Selam kızlar ,
Sabah Nişanım geldi ama sancı namına hiçbirşey yok
Ay ne güzel ya ara ara kasılmalar dışında benim hiç yok doğurmaya niyetim, sen bir iki güne dogurursun ozaman hareketler yap bari faydası olsun sezeryan değilsen canım

Hepimiz insallah canim

Eger bebek yukardaysa ve acilma yumusama yoksa ilk bebek degilse gece yatis yapilip alttan ilac veriyorlar sabaha kadar oyle duruyor sonra gidisata bakiyorlar :)
Yukarıda, açılma saçılma da yok, ilk bebek te değil 3 oluyor düşükle düşükte o dediğini yapmışlardı alttan ilaç verip düşürtmek için galiba onda da olmamıştı birşey. Sanırım ümitsiz vakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…