2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam anneler bugün kontrolum vardı 2,5kg olmus minigim. Kücük dogacak gelisimi iyice geri kalmıs dedi doktor. Ablasıda kücük dogdugu icin problem degil dedi.
Artık kalk yürü merdiven in çık dedi. Progestan cok kullandigim icin 40.haftayi bile gecebilir dedi haziran annesi olcam derken temmuza kalıcam galiba

Bende bugün belirti falan olmazsa daha da olmaz sanırım. Sosyete pazarına gittik annemle ordan parka gittik oğluş için market falan derken 3 saattir yürüyorum taşıdıklarımda cabası ama yok sadece kasık ağrısı içimden dedim aha şimdi suyum gelecek baskıdan falan ama ümidi kestim ben artık cumayı bekliyoruz napalım. Attım kendimi yatağa

Ay ne güzel ya ara ara kasılmalar dışında benim hiç yok doğurmaya niyetim, sen bir iki güne dogurursun ozaman hareketler yap bari faydası olsun sezeryan değilsen canım
Yapıyorum yapıyorum sürekli hergün herşeyi tekrarlıyorum annem ve eşim bu kadar harekete nasıl gelmez nasıl ayakta kalıyorsun diyorlar

Kızlar dünden beri alt kasığımda adet sancısı gibi karnımda gaz sancı gibi ağrı var . Birde dün böyle sarı kalıp gibi fazla bir akıntı geldi ama pembelik yoktu.sizce doğum yaklaşıyor mu?

Kızlar dünden beri alt kasığımda adet sancısı gibi karnımda gaz sancı gibi ağrı var . Birde dün böyle sarı kalıp gibi fazla bir akıntı geldi ama pembelik yoktu.sizce doğum yaklaşıyor mu?
Nisan bazen renksizde olabiliyormus avuç icini dolduracak kadar geliyormus hic basima gelmedi benimde

Kaynanam geldi bugün bizde gittik sosyeteye . Belimin ağrısından ölüyorum ama karnım hala tepede yarın ne dicek bakalım

Aynı sebeplerden aynı saygısız insanlar nüfusa yazdırdığım oğlumun ismini değiştirmem için baskı yapıyor eşimin ailesi kelimelerin tükendiği yerdeyim bende psikolojimi mahvettiler

Aynı sebeplerden aynı saygısız insanlar nüfusa yazdırdığım oğlumun ismini değiştirmem için baskı yapıyor eşimin ailesi kelimelerin tükendiği yerdeyim bende psikolojimi mahvettiler
Allah ıslah etsin ya bu insanları cidden ne desem boş yazdırmışsınız zaten kimliğini çıkarmışsınız olmuş bitmiş ne önemli şeymiş bu isim ya sanki 24 saat çocukla aynı evde onlar yaşıcak onlar seslenicek ömrü boyunca senin çocuğuna

Selam kızlar ,
Sabah Nişanım geldi ama sancı namına hiçbirşey yok
Benim de gece gelmisti ama hiç sancı olmadı. Heralde birkac saat daha beklesem olurdu. Allah yardimcin olsun canım.
Kızlar nişanın illa kanlı mı olması lazım. Sümüksü ama kalıp gibi bir şey geldi kıvamlı değil jel gibi sanki. Acaba dedim.
Canim o akıntı dogurmadan 1 hafta kadar önce surekli geldi benden. Jel gibi hafif sarimsi

Yapıyorum yapıyorum sürekli hergün herşeyi tekrarlıyorum annem ve eşim bu kadar harekete nasıl gelmez nasıl ayakta kalıyorsun diyorlar
Bakalım hanginiz azmi kazanacak bu doğumu ben bugün ful yattım bu gidişle hurmayı 10 çıkaracağım bu senenin bebekleri ya çok erken geliyor yada çok geç ortasını tutturamıyor yaramazlar

Benim de gece gelmisti ama hiç sancı olmadı. Heralde birkac saat daha beklesem olurdu. Allah yardimcin olsun canım.

Canim o akıntı dogurmadan 1 hafta kadar önce surekli geldi benden. Jel gibi hafif sarimsi
Bak heveslenirim ben ama. ay inşallah bende doğururum.

Yok bizden bi cacık olmaz sezaryen paklar anca tek ümidim birden başlayan doğum sancısı ve kanala girme ama hiiç sanmıyorum
Böyle her sabah bakiyorum karnım inmiş olarak uyandım mi diye tek fark bugn sabah akintim beyazdı . Koyu sarıya dönmüş . Ya çok yoruldugumdan yada artık Nisan gelecek

Yemek hazırlıyorum dinlenemeden . Olucem ağrıdan ya bel ağrım çok arttı

Aynen ya bende anlamıyorum anneme soruyorum inmiş mi diye çok eğilip kalkınca benimde akıntı artıyor peynir gibi koyu ama rengi değişmedi. Sarı olunca enfeksiyon değil dimi. nişan oluyordur inş yemek hazırlarken doğuracan sende bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…