2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynı sebeplerden aynı saygısız insanlar nüfusa yazdırdığım oğlumun ismini değiştirmem için baskı yapıyor eşimin ailesi kelimelerin tükendiği yerdeyim bende psikolojimi mahvettiler
Ay inanmıorm bu kdr lohusayı üzmeyi göze alcak kdr yerini bilmemek şuan acaip sinir oldum saygısız insanlar, hiç canını sıkma anne ve babası olarak nifus kağıdını da çıkartmışsınız nie deiştiresiniz ismi ne oğlunun buarada adıyla yaşasın

Bende hastaneye gittim bugün evet nişan gelmiş sancı yok ama rahimde yumuşama ve 2 parmak açılma var . Çarşamba 9 gibi doğum olacak inanılmaz bir baskı hissediyorum yürürken sanki pat diye çıkıcakmış gibi. Cumartesiye hazırlamıştım kendimi ama kısmet 9 haziranaymış.

Koyu sarı nişanmı ozaman benim bir haftaya yakındır geliyor o canım hem de hayatımda görmediğim kadar koyu renk Dr kontrol etti enfeksiyon olsa söylerdi ama akıntı rengi söylemedim bu akşamki baya yoğundu hadi hayırlısı bakalım

Nisan bazen renksizde olabiliyormus avuç icini dolduracak kadar geliyormus hic basima gelmedi benimde
Benım kızımda da gelen bunda da gelen öyle çok fazla değildi canım , açık renk pembesi sümüksü bişey toplasan bi serçe parmağı kadar

Benım doktor eğer kötü kokulu ve yeşil değilse normal dedi geçen hafta haberiniz olsun

Benım doktor eğer kötü kokulu ve yeşil değilse normal dedi geçen hafta haberiniz olsun
Kötü kokulu değil hatta hiç koku yok canım yeşilde değil koyu sarı kirli sarımı desem normal hiç böyle olmazdı hamileliğin verdiği bir akıntı diye düşündüm bende sağol canım benim bilgin için teşekkür ederim

Reactions: H E
Bende bilmiyorum cnm görmedim ki hiç nişan falan doktor birşey demediyse sorun yoktur herhalde

Bende bilmiyorum cnm görmedim ki hiç nişan falan doktor birşey demediyse sorun yoktur herhalde
Kızımda nişan gelmişdi ama bildiğin regli gibiydi o sarı akıntı nişan olabiliyormu diye sordum çarşambaya kadar dogurmazsam Dr soracagım

Yok bizden bi cacık olmaz sezaryen paklar anca tek ümidim birden başlayan doğum sancısı ve kanala girme ama hiiç sanmıyorum
Yarın ben de kontrole gidiyorum bakalım açılma vea doğum kanalına girme durumu var mı, tekmeler çok sertleşti kasılmalar var ayaklarım kocaman ayyy şiştiiiim:)

Kızımda nişan gelmişdi ama bildiğin regli gibiydi o sarı akıntı nişan olabiliyormu diye sordum çarşambaya kadar dogurmazsam Dr soracagım
Hadi bakalım bari sizden gelsin kolayca normal doğumlar nişanın rengi değişebiliyor anladığım kadarıyla farklı renkler söyleyen çok oldu koyu kıvamlı oluyor sümüksü tek ortak yön o galiba

Yarın ben de kontrole gidiyorum bakalım açılma vea doğum kanalına girme durumu var mı, tekmeler çok sertleşti kasılmalar var ayaklarım kocaman ayyy şiştiiiim:)
Karnın indi mi anlamıyor musun sende dışarıdan hareketler bende de sertleşti ama azaldı ve kasılmalar arttı kaburgama baskıdan oturamıyorum uzun süre. Sanırım ben böyle beklesem 1aya kadar doğururum normalini

Canimm nişan sadece kırmızı olmazmış . Bende sudan sonra hastanede acilmalar artınca dediğin gibi koyu sarı sümüksü geldi sonra kırmızı gibi oldu biraz. Çok afedersin açık yazdım biraz. Nişan kabul et onu hadi hayırlı zamanda sağlıcakla bı avazda gelsin inşallah

Eline koluna sağlık ohh kafan rahat beklemeye geçebilirsin halı koltuk yıkama doğum sonrası oldu . Koç burcuyum nerem doğru ki her isim ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…