Aynı sebeplerden aynı saygısız insanlar nüfusa yazdırdığım oğlumun ismini değiştirmem için baskı yapıyor eşimin ailesi kelimelerin tükendiği yerdeyim bende psikolojimi mahvettiler
Ay inanmıorm bu kdr lohusayı üzmeyi göze alcak kdr yerini bilmemek şuan acaip sinir oldum saygısız insanlar, hiç canını sıkma anne ve babası olarak nifus kağıdını da çıkartmışsınız nie deiştiresiniz ismi ne oğlunun buarada adıyla yaşasın
Bende hastaneye gittim bugün evet nişan gelmiş sancı yok ama rahimde yumuşama ve 2 parmak açılma var . Çarşamba 9 gibi doğum olacak inanılmaz bir baskı hissediyorum yürürken sanki pat diye çıkıcakmış gibi. Cumartesiye hazırlamıştım kendimi ama kısmet 9 haziranaymış.
Aynen ya bende anlamıyorum anneme soruyorum inmiş mi diye çok eğilip kalkınca benimde akıntı artıyor peynir gibi koyu ama rengi değişmedi. Sarı olunca enfeksiyon değil dimi. nişan oluyordur inş yemek hazırlarken doğuracan sende bu gidişle
Koyu sarı nişanmı ozaman benim bir haftaya yakındır geliyor o canım hem de hayatımda görmediğim kadar koyu renk Dr kontrol etti enfeksiyon olsa söylerdi ama akıntı rengi söylemedim bu akşamki baya yoğundu hadi hayırlısı bakalım
Koyu sarı nişanmı ozaman benim bir haftaya yakındır geliyor o canım hem de hayatımda görmediğim kadar koyu renk Dr kontrol etti enfeksiyon olsa söylerdi ama akıntı rengi söylemedim bu akşamki baya yoğundu hadi hayırlısı bakalım
Kötü kokulu değil hatta hiç koku yok canım yeşilde değil koyu sarı kirli sarımı desem normal hiç böyle olmazdı hamileliğin verdiği bir akıntı diye düşündüm bende sağol canım benim bilgin için teşekkür ederim
Selam kızlar 2 gündür evde temizlik vardı dip köşe temizlik yaptık,bugünde halıları gönderdim,üzerimden koca bir yük kalktı artık rahat rahat doğurabilirim inş.Valizim,çantam herşeyim hazır,yarında kontrolüm var,bakalım bebiş bey ne zaman gelcek
Yarın ben de kontrole gidiyorum bakalım açılma vea doğum kanalına girme durumu var mı, tekmeler çok sertleşti kasılmalar var ayaklarım kocaman ayyy şiştiiiim:)
Hadi bakalım bari sizden gelsin kolayca normal doğumlar nişanın rengi değişebiliyor anladığım kadarıyla farklı renkler söyleyen çok oldu koyu kıvamlı oluyor sümüksü tek ortak yön o galiba
Yarın ben de kontrole gidiyorum bakalım açılma vea doğum kanalına girme durumu var mı, tekmeler çok sertleşti kasılmalar var ayaklarım kocaman ayyy şiştiiiim:)
Karnın indi mi anlamıyor musun sende dışarıdan hareketler bende de sertleşti ama azaldı ve kasılmalar arttı kaburgama baskıdan oturamıyorum uzun süre. Sanırım ben böyle beklesem 1aya kadar doğururum normalini
Kötü kokulu değil hatta hiç koku yok canım yeşilde değil koyu sarı kirli sarımı desem normal hiç böyle olmazdı hamileliğin verdiği bir akıntı diye düşündüm bende sağol canım benim bilgin için teşekkür ederim
Canimm nişan sadece kırmızı olmazmış . Bende sudan sonra hastanede acilmalar artınca dediğin gibi koyu sarı sümüksü geldi sonra kırmızı gibi oldu biraz. Çok afedersin açık yazdım biraz. Nişan kabul et onu hadi hayırlı zamanda sağlıcakla bı avazda gelsin inşallah
Selam kızlar 2 gündür evde temizlik vardı dip köşe temizlik yaptık,bugünde halıları gönderdim,üzerimden koca bir yük kalktı artık rahat rahat doğurabilirim inş.Valizim,çantam herşeyim hazır,yarında kontrolüm var,bakalım bebiş bey ne zaman gelcek