- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Teşekkür ederimEline koluna sağlık ohh kafan rahat beklemeye geçebilirsinhalı koltuk yıkama doğum sonrası oldu . Koç burcuyum nerem doğru ki her isim ters
Her halükarda olurdu canım benim ama işte elalem neder Cat kapı misafir gelir psikolojoside bilincaltimizda yapmadan olmuyor. Biz anneler dahil kimseyi 40 çıkana kadar kimseyi beklemediğimiz için rahattım . Kızımız gelene kadar bitmiş olacak bizimki deTeşekkür ederimBende temizlik olmadan gelirse diye kendimi çok kasmıştım ama dedim daha sonra en azından normal temizlik olsa bile yeter nolcak yetişmeyen sonra yapılır diye ama çok şükür ki yetişti hepsi,benim oğlanda yerinde pek rahat gibi 40 ından önce gelmez gibi hissediyorum
Maaşallah size diyesim geldiBu arada bugün kızımızı emzirmem için cagiracaklardi . Baktık aramiyorlar çıktık gittik. Yenidoğan odasindan bı alarmlar geliyor bı hareketlilik vardı. Bı an yüreğim ağzıma geldi . Meğer yeni doğanlar gelmiş taburcular olmuş icersi curcunaymis
İlk kez kızımı emzirdim . Yaa ben yeniden aşık oldumkollarımda uyudu zilli gazını çıkardım. Oğlum kocaman olmuş , kızım bana kuş tüyü geldi . Unutmuşum tutmayı incitmekten korktum . Sağolsun hemşireler bana cesaret verdi rahatlattı
Rabbim sizi ayirmadan yuvaniza gönül huzuruyla gitmeyi nasip etsin
Bende gece suyum gelince oturdum ağladım bir garip oldum. Doğumdan da korkmadım kizimdaki gibi ama insan duygusallasiyor.Ben cok duygusalim oturup aglicamkizlarim anneme gitti simdiden cok ozledim niye boyle oldu anlamadim
Aynen öyle ya..Hadi inş biter seninkideHer halükarda olurdu canım benim ama işte elalem neder Cat kapı misafir gelir psikolojoside bilincaltimizda yapmadan olmuyor. Biz anneler dahil kimseyi 40 çıkana kadar kimseyi beklemediğimiz için rahattım . Kızımız gelene kadar bitmiş olacak bizimki deinşallah çok yormadin kendini. Bı de çocuk işçi çalıştırdın
Ya ben senin doğum yaptığını unuttum bir an,o sıra birçok kişi doğum yapınca isimleri aklımda tutamadım,seninde hâlâ hamile gösteriyo☺Oyy kıyamam yaaBu arada bugün kızımızı emzirmem için cagiracaklardi . Baktık aramiyorlar çıktık gittik. Yenidoğan odasindan bı alarmlar geliyor bı hareketlilik vardı. Bı an yüreğim ağzıma geldi . Meğer yeni doğanlar gelmiş taburcular olmuş icersi curcunaymis
İlk kez kızımı emzirdim . Yaa ben yeniden aşık oldumkollarımda uyudu zilli gazını çıkardım. Oğlum kocaman olmuş , kızım bana kuş tüyü geldi . Unutmuşum tutmayı incitmekten korktum . Sağolsun hemşireler bana cesaret verdi rahatlattı
Hepimizin gönlündeki doğum olsun inş canım bakalım nişanı yoksa tırtmı çıkıyor anlarız bir haftaya canım çarşambada Dr bir açıklama yapar bana ama siz dogurursunuz o güne herhalde bir kaç kişi dahil inşHadi bakalım bari sizden gelsin kolayca normal doğumlarnişanın rengi değişebiliyor anladığım kadarıyla farklı renkler söyleyen çok oldu koyu kıvamlı oluyor sümüksü tek ortak yön o galiba
HIM bende sadece lekelenmeyi nişan sanıyordum canım hayırlısı bakalım inş kolay dogumlarımız olur balım Allah razı olsun, sen nasılsın bebiş nasıl herşey yolundamıCanimm nişan sadece kırmızı olmazmış . Bende sudan sonra hastanede acilmalar artınca dediğin gibi koyu sarı sümüksü geldi sonra kırmızı gibi oldu biraz. Çok afedersin açık yazdım biraz. Nişan kabul et onu hadi hayırlı zamanda sağlıcakla bı avazda gelsin inşallah
Ohh ne tatlı olmuştur o uyku onca uykusuz geceden sonraYa ben senin doğum yaptığını unuttum bir an,o sıra birçok kişi doğum yapınca isimleri aklımda tutamadım,seninde hâlâ hamile gösteriyo☺Oyy kıyamam yaakızlar birde ayrı bir naif oluyorlar,inş. bir an önce sağlıcakla evinize dönersiniz ❣
Yeni gördüm yazını canım benim Allahım ayırmasın sizi biran önce evinize dönersiniz inş minnak ile yazını okuyunca yaşadıklarım geldi aklıma zordu ama beter değildi şükür halimize kıyamam ne tatlı emiyorlar. degilmi insan emzirdikden sonra bırakmak daha ağır geliyor alıp kaçası geliyorBu arada bugün kızımızı emzirmem için cagiracaklardi . Baktık aramiyorlar çıktık gittik. Yenidoğan odasindan bı alarmlar geliyor bı hareketlilik vardı. Bı an yüreğim ağzıma geldi . Meğer yeni doğanlar gelmiş taburcular olmuş icersi curcunaymis
Evet olabilio benim dr um sölemişti, tıpa gibi sertimsi sümüksü kanlı olablr de olmayabilir de dediKızımda nişan gelmişdi ama bildiğin regli gibiydi o sarı akıntı nişan olabiliyormu diye sordum çarşambaya kadar dogurmazsam Dr soracagım
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah allah şifa versinSelam kızlar 2 Haziran 37+3 te yavruma kavuştum sağ salim . Darısı başınıza inşallahçok çok dua ettim sizlere de sağ salim kucağınıza alın inşallah biraz sariligimiz var bende mastit oldum göğüslerim çok dolu sert ve ateş yapıyor devamlı sagip veriyorum sütümü bana da dua edin yarın kontrolümüz var sarılık değeri düşmüş olur inşallah
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün ve ikinize de iyilik diliorm bi an evvelSelam kızlar 2 Haziran 37+3 te yavruma kavuştum sağ salim . Darısı başınıza inşallahçok çok dua ettim sizlere de sağ salim kucağınıza alın inşallah biraz sariligimiz var bende mastit oldum göğüslerim çok dolu sert ve ateş yapıyor devamlı sagip veriyorum sütümü bana da dua edin yarın kontrolümüz var sarılık değeri düşmüş olur inşallah
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün . İnşaallah sarılığı düşmüştür kuzucugunSelam kızlar 2 Haziran 37+3 te yavruma kavuştum sağ salim . Darısı başınıza inşallahçok çok dua ettim sizlere de sağ salim kucağınıza alın inşallah biraz sariligimiz var bende mastit oldum göğüslerim çok dolu sert ve ateş yapıyor devamlı sagip veriyorum sütümü bana da dua edin yarın kontrolümüz var sarılık değeri düşmüş olur inşallah
Atlas cnmAy inanmıorm bu kdr lohusayı üzmeyi göze alcak kdr yerini bilmemek şuan acaip sinir oldum saygısız insanlar, hiç canını sıkma anne ve babası olarak nifus kağıdını da çıkartmışsınız nie deiştiresinizismi ne oğlunun buarada adıyla yaşasın
Allah yardımcın olsun insallah bebişine sağsağlim kavuşursunDualarinizi bekliyorumyarim saat sonra yatisim yapilir insallah guzel haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?