2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eline koluna sağlık ohh kafan rahat beklemeye geçebilirsin halı koltuk yıkama doğum sonrası oldu . Koç burcuyum nerem doğru ki her isim ters
Teşekkür ederimBende temizlik olmadan gelirse diye kendimi çok kasmıştım ama dedim daha sonra en azından normal temizlik olsa bile yeter nolcak yetişmeyen sonra yapılır diye ama çok şükür ki yetişti hepsi,benim oğlanda yerinde pek rahat gibi 40 ından önce gelmez gibi hissediyorum

Her halükarda olurdu canım benim ama işte elalem neder Cat kapı misafir gelir psikolojoside bilincaltimizda yapmadan olmuyor. Biz anneler dahil kimseyi 40 çıkana kadar kimseyi beklemediğimiz için rahattım . Kızımız gelene kadar bitmiş olacak bizimki de inşallah çok yormadin kendini. Bı de çocuk işçi çalıştırdın

Bu arada bugün kızımızı emzirmem için cagiracaklardi . Baktık aramiyorlar çıktık gittik. Yenidoğan odasindan bı alarmlar geliyor bı hareketlilik vardı. Bı an yüreğim ağzıma geldi . Meğer yeni doğanlar gelmiş taburcular olmuş icersi curcunaymis
İlk kez kızımı emzirdim . Yaa ben yeniden aşık oldum kollarımda uyudu zilli gazını çıkardım. Oğlum kocaman olmuş , kızım bana kuş tüyü geldi . Unutmuşum tutmayı incitmekten korktum . Sağolsun hemşireler bana cesaret verdi rahatlattı
Rabbim sizi ayirmadan yuvaniza gönül huzuruyla gitmeyi nasip etsin

Maaşallah size diyesim geldi

Aynen öyle ya..Hadi inş biter seninkide Yok yok yormadım hatta temizlik yapıldıkça bir rahatlama geldi bana uyumuşum dinlenmişim kalktığımda çoğu yer bitmişti,sonra yemek falan hazırladım o kadar

Ya ben senin doğum yaptığını unuttum bir an,o sıra birçok kişi doğum yapınca isimleri aklımda tutamadım,seninde hâlâ hamile gösteriyo☺Oyy kıyamam yaakızlar birde ayrı bir naif oluyorlar,inş. bir an önce sağlıcakla evinize dönersiniz

Hadi bakalım bari sizden gelsin kolayca normal doğumlar nişanın rengi değişebiliyor anladığım kadarıyla farklı renkler söyleyen çok oldu koyu kıvamlı oluyor sümüksü tek ortak yön o galiba
Hepimizin gönlündeki doğum olsun inş canım bakalım nişanı yoksa tırtmı çıkıyor anlarız bir haftaya canım çarşambada Dr bir açıklama yapar bana ama siz dogurursunuz o güne herhalde bir kaç kişi dahil inş

HIM bende sadece lekelenmeyi nişan sanıyordum canım hayırlısı bakalım inş kolay dogumlarımız olur balım Allah razı olsun, sen nasılsın bebiş nasıl herşey yolundamı

Ohh ne tatlı olmuştur o uyku onca uykusuz geceden sonra
Evet ya takvimi unutmuşum yazınca farkettim bende karistiriyorum canım benim sorun değil. İnşallah bı kaç gün kaldı . Seve seve beklerim cicegimizi

Yeni gördüm yazını canım benim Allahım ayırmasın sizi biran önce evinize dönersiniz inş minnak ile yazını okuyunca yaşadıklarım geldi aklıma zordu ama beter değildi şükür halimize kıyamam ne tatlı emiyorlar. degilmi insan emzirdikden sonra bırakmak daha ağır geliyor alıp kaçası geliyor ama tabi biz güçlü olmalıyızki minik kurabiyelerimiz sağlıkla gelsin kollarımıza Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin senin bebegin dahil cümlesine inş canım

Selam kızlar 2 Haziran 37+3 te yavruma kavuştum sağ salim . Darısı başınıza inşallah çok çok dua ettim sizlere de sağ salim kucağınıza alın inşallah biraz sariligimiz var bende mastit oldum göğüslerim çok dolu sert ve ateş yapıyor devamlı sagip veriyorum sütümü bana da dua edin yarın kontrolümüz var sarılık değeri düşmüş olur inşallah

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah allah şifa versin

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün ve ikinize de iyilik diliorm bi an evvel

Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün . İnşaallah sarılığı düşmüştür kuzucugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…