2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar sezeryan sonrası gaz sorununu nasıl çözdünüz ben hala gaz çıkaramadım

HIM bende sadece lekelenmeyi nişan sanıyordum canım hayırlısı bakalım inş kolay dogumlarımız olur balım Allah razı olsun, sen nasılsın bebiş nasıl herşey yolundamı
Ben de öyle sanıyordum . Sonra sanırım Mayıs topiginde okumuştum şeffaf nişan bile olmuş. Bende de sarı gelince iyice inandım. İnşallah su gibi huzurlu güzel olsun çok amin
Gece tam yazarken şarjım bitmiş yazdığım kalmış

Kesinlikle doğru anne nasılsa bebekte öyle oluyor. Emzirirken bı aile geldi ikizlerini almışlar kuvoze . Hemşire bebekler için güçlü olması için telkinde bulunuyordu. Evet çok zor ama Rabbimin izniyle geçiyor .
Ya biz ilk günleri kaçırdık bir de göbeği düşmüş eve alınca hazır çocuk buyutecegiz gibi geldi

Maşallah gözün aydın canım duvan için Allah razı olsun mastit için sıcak suyla ıslanmış havluyu göğsüne koy sonra emzir bir kaç defa gün içinde yap hiç bir şeyin kalmaz geçmiş olsun canım

Kızlar kontrol oldum daha nst falan çektirmedim ama ultrason verileri iyi çok şükür.haftaya çarşamba 38+5 im.o güne yazdı ama adam o kadar yoğun ki onbir gibi giriş yapacağım sabah kahvaltı yap sekiz gibi dedi.öğleden sonraya kalacak çok ameliyatı var çünkü.38+2 de alalım sabah dedi istemedim hem dursun istiyorum hem kendimi alıştırmıştım çarşambaya.size sorum şu sabah kahvaltı yapacağım ve öğleden sonra olacak ya doğum acaba dezavantaj olur mu gaz sorunu yorgunluk açısından

Yatış verdi Sezeryan için kabul etmedim. Başı aşağı inmemiş sancılarım çok çıktı sonrasında . İstersen bekleriz normali dedi ama boşa bekleriz dedi. 3700 olmuş perşembeye gün ayarladık ama bugün yatisin olsa daha iyi olur dedi. Off nolurdu normal doğum olsaydı

Canım Dr dinle herkes istiyor dogurayım normal diye ama bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor benimde yarın belli olacak bakalım ama ben ne normal ne sezeryan olur gibi bekletir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…