2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım hakkında hayırlısı bu demek ki ,canını sıkma hiç,tevekkül et,dua et

Canım doğumun nasıl olcak,burada okuyorum dr.lar gün veriyor hep,benim ilk doğum olcakta,normal doğum içinde gün verilebiliyor sanki değil mi,gerçi bende bilmiyorum hangi şekilde olcak doğumum

Canım doğumun nasıl olcak,burada okuyorum dr.lar gün veriyor hep,benim ilk doğum olcakta,normal doğum içinde gün verilebiliyor sanki değil mi,gerçi bende bilmiyorum hangi şekilde olcak doğumum
Sezaryen olacakcanim, ilk cocugum da sezaryendi. Kan,sulandırıcı igne kullaniyorum, o yuzden erkenden belirledik tarihi.
Saglikla kavusalim inşallah hepimiz.
Acilman olursa, bebeğin pozisyonu uygunsa normal doguma da gün verebiliyor doktorlar. Haftasına ve gelisimine gore karar veriyorlar, beklenen tarihte gelmezse, suni sanci veriyorlar canim.
Tabi normal dogum yapan arkadaslar daha iyi bilir ama bazen 40 haftayi doldursa da bebisler, bazi doktorlar bekletiyorlarmis

Bana gece 12den sonra bir şey yememem gerektiği söylendi. Hatta kizimda yedim diye baya bekletmislerdi odada beni.
Bunda da sordular. Ameliyat olacaksan ac gitmen gerek ama senin dr neden ye demis bilemedim.

En hayırlisi olsun nirmal sezeryan diye üzme kendini sancılarınızı hissediyormusunuz nasil bir agri

Dualarinizi bekliyorum yarim saat sonra yatisim yapilir insallah guzel haberlerle dönerim
Canim Rabbim yardımcın olsun. Kolay sağlıklı bir doğum geçirirsin insallah. Haber ver mutlaka
Kızlar sezeryan sonrası gaz sorununu nasıl çözdünüz ben hala gaz çıkaramadım
Ben de ta ertesi gün cikarabilmistim doktor da illa gaz cikarmazsan seni taburcu edemeyiz diyip durdu. Baya zorlandım o konuda.
Ben daha dogurmadim 2 de randevum bakalim ne olacak 39+2oldum gelsin artik
Gelsin valla pek uslu çıktı sizin bebeler

En hayırlisi olsun nirmal sezeryan diye üzme kendini sancılarınızı hissediyormusunuz nasil bir agri
Adet ağrısı gibi ama sırtım ağrıyor 2 gündür . Doktor bu sancılar la bırakamam dedi. Bende istemiyorum dedim bugun . Kağıt imzalatti işte. Düşündüm taşındım birazdan gideceğim tahlilleri verip artık ne zmn yatiralim derse o zaman yaticam.

Bana gece 12den sonra bir şey yememem gerektiği söylendi. Hatta kizimda yedim diye baya bekletmislerdi odada beni.
Bunda da sordular. Ameliyat olacaksan ac gitmen gerek ama senin dr neden ye demis bilemedim.
Banada 1 de verdi doğum saati. Sabah 6 da kalk kahvaltini yap 11 buck gibi gel yatisini yap dedi. En az 6 sat yememek lazım diye biliyorum bende.

Allah anali babali büyütsün

Merhaba ilk doğumumda doğum saat 15te olmasına rağmen geceden uyumadan ye bi daha yeme demişlerdi bana. :/

Doktorunu dinle cnn korkma dua et bol bol

Kızım var küçük. Ve ameliyat gözümü korkutuyor. Birde çok hazırlamıştım kendimi normale . Kanala inmemis açıklık yok sancılarım çok. Ne bileyim inmez mi kanala
Arkadaşım geçen hafta Doğum yaptı senin gibi açılması yoktu sancı bile çıkmamıştı bebek de yukarıdaydı. 40+4 e kadar bekletti doktoru suyu azalınca suni sancı verdiler doğumu başlatmak için ama 12 saate yakın çekti onu ve sonunda normal doğurdu. Bebeğin inmeme ihtimali de vardı. Yani bir sürü değişken oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen de bebişini.

Bnm ilki Sezeryan . O yüzden riske girmek istemiyor doktor . Bakalım şimdi test vermeye . Olursa yatıs yapsın bugün napaym.

Canım ilk doğumumda acil girmiştim sezaryene karnım toktu dolayısıyla bayağı gaz yaşamıştım.ikincide geceden yemedim sabah erken oldu doğum,sonrasında da çok temkinli yedirdiler az gazım oldu.bunda da dr yap kahvaltını fazla aç kalsın istemeyiz dedi dr bilmiyorum
Banada 1 de verdi doğum saati. Sabah 6 da kalk kahvaltini yap 11 buck gibi gel yatisini yap dedi. En az 6 sat yememek lazım diye biliyorum bende.
Sabah sekiz gibi ye dedi bana da tek güzel yanı o gece hastanede geçirmemiş olacağım ameliyat öncesi.daha nst ekg falan göstermedim tabi anormal bişey çıkmazsa

Kızım var küçük. Ve ameliyat gözümü korkutuyor. Birde çok hazırlamıştım kendimi normale . Kanala inmemis açıklık yok sancılarım çok. Ne bileyim inmez mi kanala
Canim ayni durum bende de vardı. Kizim 3yasinda esim kizima baktı evde annem yanimda kaldi. Senin yanına gelecek kimse yokmu?

Kızlar ben de sağlık ocağından geliyorum şimdi beyimiz bi korkuttu bizi sabahtan beri hareketini hissetmiyordum dürttüm ettim tık yok ki sabahları çok hareketli olurdu bizimki. En sonunda dayanamadım eşim sağlık ocağına götürdü ebe baktı kalp atışları bayağı güçlü ama nabzı hızlı bi de göbeğin çok gerilmiş kasmış kendini dedi pelvik kemiğimi yokladı eliyle kanala girmiş sanki ama tam belli olmaz böyle de dedi haftaya falan gelir heralde dedim yok bi kaç gün içinde doğması lazım bence bayağı inmiş dedi ama bilemiyorum artık yarın randevum olduğunu söyledim tamam o zaman doktor bi baksın büyük ihtimal suni sancı falan verir bekletmez bence dedi bakalım hayırlısı olsun hava da bi sıcak ki burda bol bol su iç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…