- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Canım hakkında hayırlısı bu demek ki ,canını sıkma hiç,tevekkül et,dua etYatış verdi Sezeryan için kabul etmedim. Başı aşağı inmemiş sancılarım çok çıktı sonrasında . İstersen bekleriz normali dedi ama boşa bekleriz dedi. 3700 olmuş perşembeye gün ayarladık ama bugün yatisin olsa daha iyi olur dedi. Off nolurdu normal doğum olsaydı
Canım doğumun nasıl olcak,burada okuyorum dr.lar gün veriyor hep,benim ilk doğum olcakta,normal doğum içinde gün verilebiliyor sanki değil mi,gerçi bende bilmiyorum hangi şekilde olcak doğumumKizlar benim de bugün kontrolüm vardi,,muayene venst sonuclarim gayet iyi. 3020 gram olmus, biyu da 49 cm dedi.
Allah nasip ederse 21 haziran pazartesi günü doğumum olacak.
Daha 13 gun var ama nasil heyecanliyim, hemen gecsin istiyorum vakit.❤
Kızım var küçük. Ve ameliyat gözümü korkutuyor.Canım hakkında hayırlısı bu demek ki ,canını sıkma hiç,tevekkül et,dua et
Sezaryen olacakcanim, ilk cocugum da sezaryendi. Kan,sulandırıcı igne kullaniyorum, o yuzden erkenden belirledik tarihi.Canım doğumun nasıl olcak,burada okuyorum dr.lar gün veriyor hep,benim ilk doğum olcakta,normal doğum içinde gün verilebiliyor sanki değil mi,gerçi bende bilmiyorum hangi şekilde olcak doğumum
Bana gece 12den sonra bir şey yememem gerektiği söylendi. Hatta kizimda yedim diye baya bekletmislerdi odada beni.Kızlar kontrol oldum daha nst falan çektirmedim ama ultrason verileri iyi çok şükür.haftaya çarşamba 38+5 im.o güne yazdı ama adam o kadar yoğun ki onbir gibi giriş yapacağım sabah kahvaltı yap sekiz gibi dedi.öğleden sonraya kalacak çok ameliyatı var çünkü.38+2 de alalım sabah dedi istemedim hem dursun istiyorum hem kendimi alıştırmıştım çarşambaya.size sorum şu sabah kahvaltı yapacağım ve öğleden sonra olacak ya doğum acaba dezavantaj olur mu gaz sorunu yorgunluk açısından
En hayırlisi olsun nirmal sezeryan diye üzme kendini sancılarınızı hissediyormusunuz nasil bir agriYatış verdi Sezeryan için kabul etmedim. Başı aşağı inmemiş sancılarım çok çıktı sonrasında . İstersen bekleriz normali dedi ama boşa bekleriz dedi. 3700 olmuş perşembeye gün ayarladık ama bugün yatisin olsa daha iyi olur dedi. Off nolurdu normal doğum olsaydı
Ben daha dogurmadimSelamlar kızlar yok mu doguran
Bizden sonra bi duruldu ortalık kimsenin doğurmaya niyeti yok galiba
Canim Rabbim yardımcın olsun. Kolay sağlıklı bir doğum geçirirsin insallah. Haber ver mutlakaDualarinizi bekliyorumyarim saat sonra yatisim yapilir insallah guzel haberlerle dönerim
Ben de ta ertesi gün cikarabilmistim doktor da illa gaz cikarmazsan seni taburcu edemeyiz diyip durdu. Baya zorlandım o konuda.Kızlar sezeryan sonrası gaz sorununu nasıl çözdünüz ben hala gaz çıkaramadım
Gelsin valla pek uslu çıktı sizin bebelerBen daha dogurmadim2 de randevum bakalim ne olacak 39+2oldum gelsin artik
Adet ağrısı gibi ama sırtım ağrıyor 2 gündür . Doktor bu sancılar la bırakamam dedi. Bende istemiyorum dedim bugun . Kağıt imzalatti işte. Düşündüm taşındım birazdan gideceğim tahlilleri verip artık ne zmn yatiralim derse o zaman yaticam.En hayırlisi olsun nirmal sezeryan diye üzme kendini sancılarınızı hissediyormusunuz nasil bir agri
Banada 1 de verdi doğum saati. Sabah 6 da kalk kahvaltini yap 11 buck gibi gel yatisini yap dedi. En az 6 sat yememek lazım diye biliyorum bende.Bana gece 12den sonra bir şey yememem gerektiği söylendi. Hatta kizimda yedim diye baya bekletmislerdi odada beni.
Bunda da sordular. Ameliyat olacaksan ac gitmen gerek ama senin dr neden ye demis bilemedim.
Allah anali babali büyütsünSelam kızlar 2 Haziran 37+3 te yavruma kavuştum sağ salim . Darısı başınıza inşallahçok çok dua ettim sizlere de sağ salim kucağınıza alın inşallah biraz sariligimiz var bende mastit oldum göğüslerim çok dolu sert ve ateş yapıyor devamlı sagip veriyorum sütümü bana da dua edin yarın kontrolümüz var sarılık değeri düşmüş olur inşallah
Merhaba ilk doğumumda doğum saat 15te olmasına rağmen geceden uyumadan ye bi daha yeme demişlerdi bana. :/Kızlar kontrol oldum daha nst falan çektirmedim ama ultrason verileri iyi çok şükür.haftaya çarşamba 38+5 im.o güne yazdı ama adam o kadar yoğun ki onbir gibi giriş yapacağım sabah kahvaltı yap sekiz gibi dedi.öğleden sonraya kalacak çok ameliyatı var çünkü.38+2 de alalım sabah dedi istemedim hem dursun istiyorum hem kendimi alıştırmıştım çarşambaya.size sorum şu sabah kahvaltı yapacağım ve öğleden sonra olacak ya doğum acaba dezavantaj olur mu gaz sorunu yorgunluk açısından
Doktorunu dinle cnn korkma dua et bol bolAdet ağrısı gibi ama sırtım ağrıyor 2 gündür . Doktor bu sancılar la bırakamam dedi. Bende istemiyorum dedim bugun . Kağıt imzalatti işte. Düşündüm taşındım birazdan gideceğim tahlilleri verip artık ne zmn yatiralim derse o zaman yaticam.
Arkadaşım geçen hafta Doğum yaptı senin gibi açılması yoktu sancı bile çıkmamıştı bebek de yukarıdaydı. 40+4 e kadar bekletti doktoru suyu azalınca suni sancı verdiler doğumu başlatmak için ama 12 saate yakın çekti onu ve sonunda normal doğurdu. Bebeğin inmeme ihtimali de vardı. Yani bir sürü değişken oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen de bebişini.Kızım var küçük. Ve ameliyat gözümü korkutuyor.Birde çok hazırlamıştım kendimi normale . Kanala inmemis açıklık yok sancılarım çok. Ne bileyim inmez mi kanala
Bnm ilki Sezeryan . O yüzden riske girmek istemiyor doktor . Bakalım şimdi test vermeye . Olursa yatıs yapsın bugün napaym.Arkadaşım geçen hafta Doğum yaptı senin gibi açılması yoktu sancı bile çıkmamıştı bebek de yukarıdaydı. 40+4 e kadar bekletti doktoru suyu azalınca suni sancı verdiler doğumu başlatmak için ama 12 saate yakın çekti onu ve sonunda normal doğurdu. Bebeğin inmeme ihtimali de vardı. Yani bir sürü değişken oluyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen de bebişini.
Canım ilk doğumumda acil girmiştim sezaryene karnım toktu dolayısıyla bayağı gaz yaşamıştım.ikincide geceden yemedim sabah erken oldu doğum,sonrasında da çok temkinli yedirdiler az gazım oldu.bunda da dr yap kahvaltını fazla aç kalsın istemeyiz dedi dr bilmiyorumBana gece 12den sonra bir şey yememem gerektiği söylendi. Hatta kizimda yedim diye baya bekletmislerdi odada beni.
Bunda da sordular. Ameliyat olacaksan ac gitmen gerek ama senin dr neden ye demis bilemedim.
Sabah sekiz gibi ye dedi bana da tek güzel yanı o gece hastanede geçirmemiş olacağım ameliyat öncesi.daha nst ekg falan göstermedim tabi anormal bişey çıkmazsaBanada 1 de verdi doğum saati. Sabah 6 da kalk kahvaltini yap 11 buck gibi gel yatisini yap dedi. En az 6 sat yememek lazım diye biliyorum bende.
Canim ayni durum bende de vardı. Kizim 3yasinda esim kizima baktı evde annem yanimda kaldi. Senin yanına gelecek kimse yokmu?Kızım var küçük. Ve ameliyat gözümü korkutuyor.Birde çok hazırlamıştım kendimi normale . Kanala inmemis açıklık yok sancılarım çok. Ne bileyim inmez mi kanala
Aradım kaynanam geldi zaten. Bugün yada yarın olacak artık şimdi hastaneye gidiyorum tekrardan testler icn . Gitmisken de konusucamCanim ayni durum bende de vardı. Kizim 3yasinda esim kizima baktı evde annem yanimda kaldi. Senin yanına gelecek kimse yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?