2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayy hadi hayırlısı darısı başımıza, bende aşağı insede nefesim rahatlasa midem artık yanmasa diye bekliyorum, bu gün de aşırı halsizim

Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı doğumlar sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah. Benim bebeğim makat geliş. Sizdede var mı böyle bir şey yaşayan? Makat geliş bebeklerde anormali mi oliyor internette öyle yazıyor hep çok kafama takıyorum makat geliş olduğu için sezeryan olacak gibi Haziran sonunda alınır muhtemelen. Çok korkuyorum. Korkum ameliyattan değil şimdiye kadar bir sorun yaşamadık ama bu makat geliş duruşu çok kafama takıyorum bebeğim inşallah sağlıklıdır

Sükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldim Epiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Gözün aydın canım. Maşallah kızınada sanada. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤

Sükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldim Epiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Maşallah gözün aydın

ya şu bebeler bir gece ansızın gelseler artık gün geciktikçe insan stres oluyor. İlk gebelik bi de acemilik var etrafımdaki herkes 37-38 haftalarda doğurdu ben 40 a gelince bi anormallik var bende diye telaşlanmaya başladım inşallah hayırlısıyla daha fazla bekletmeden sağlıkla gelirler. İçimi rahatlattın bu arada çok sağol

Yaa masAllah canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindimm darısı başımıza

Maaşallah size tüm normal doğum bekleyenlere nasip olsun böyle güzel doğumlar inş sağlıkla büyüsün kuzucuk

Gözünüz aydın canım allah uzun ömürler versin inşallah

Kızlar aranızda anne sütü sarılığı hakkında bilgisi olan varmı 12 günlük bebeğim sarılığı 14 anne sütünü kes dedi doktor 3 gün senn sütünden dedi napıcağımı bilmiyorum daha önce anne sütünü kesip fayda bulan oldu mu

Birde hanımlar benim kız bir haftada cok kilo almis 3600 küsür olmus kafasi iyi dedi 40 hafta ile uyumlu normal dogum risklerini de söyledi doktor gövdesi büyük kızımın Allah korusun normalde omuzda sıkıntı olabileceğini anlattı normal dogumlarda imza alıyorlarmış riski göze aldiginiza dair insallah kendiliginden gelir pazartesiye kadar kızım

Evet hanımlar yıne ben ve bitmeyen çilem normalde yarın kan verecektı dr ,ama bugun aradım bana dedikleri aynen şu . gidip bir yakınıniz kızılaya kan vermezse kan veremeyız sana eşim işte oldugumuz ilçede kızılay yok . daha oncesınde boyle bişey demedıler . ne yapcamızı şaştık ,yarın bide devlet hastanesine sorcam tabi dr bakarsa ,yanı neden hep beni buluyo bu aksilikelr anlamş degılım . zaten stres oluyrm çok sıcak havalar bide kan alamazsam doğum da ertelenecek

Canik gozunuzaydin Allah analı babalı buyutsun
Beni kizimda makat gelisti ama bi anormali yok. 3.5 yasinda suan. Hic duymadım makat gelişin anormaliden oldugunu

Canik gozunuzaydin Allah analı babalı buyutsun

Beni kizimda makat gelisti ama bi anormali yok. 3.5 yasinda suan. Hic duymadım makat gelişin anormaliden oldugunu
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun valla böyle seyler duymaya ihtiyacım var bebeğimin kafası iki hafta ileride bundan sebep olabilir mi peki aslında kafası ağır olunca aşağı gelmesi gerekir ama bilemedim ki ilk bebegindi değil mi kaçıncı haftada sezeryan oldun peki

Merhaba hanımlar, bugün kontrolüm vardı bebiş aşağı inmiş baya ve nst de sancılarım çıkınca Cuma gününe çekti sezaryeni. İlk doğumumda genel anestezi olmuştum. Doktorum spinal olsun bu sefer dedi. Ama ben korkmaya başladım spinal anestezili Doğum yapan var mı? Nasıl bir süreç?

Ebrucum hayırlı olsun çok şükür sende kavuştun güle güle büyüsün ela bebek maşallah size

Çarşamba günü oğlumu spinal sezeryan ile kucağıma aldım.. Doğum anına ilk ağlamasına şahit olmak çok güzeldi ama tabi her anestezide olduğu gibi bunda da yan etkiler var baş ağrısı oldu ara ara şimdide biraz belim ağrıyor ama Dr un verdiği ilaç hafifletici.. Sana tavsiyem operarypm sonrası bol nescafe ve su içmen bana öyle dediler uymaya çalışıyorum

Teşekkür ederim bilgilendirme için Sağlıkla büyüsün bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…