- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Ayy hadi hayırlısı darısı başımızaEveeettt kızlarrrr
Dün gece benim için çok zorlu geçti. Son bikaç gün ve gece gaz sıkıştırması gibi sırtıma vuran karnımın üstünde olan acılar ağrılar vardı, dünkü şiddet aşırıydı ağlattı beni, ağrılar azalsın die gece boyu yürüdüm evin içinde snra kasıklarıma baskılar baskılar… sabah inanamadm karnım aşşa inmiş, nefesimde daralma bitmişti çok rahattım, ağrı acı bişi kalmamıştıKaç gindür halsizdim bugün bi enerji paylaması yaşıorm adeta, son kez temizliğimi yapayım dedm şimdi oturdum. Sanrm doğum öncesi enerji olayı bu bendeki hal, bu kez kızım kendi gelecek suniye gerek kalmıcak sanırım 40+1im bugun yarina gelsin die umuuuut ediorm
Gözün aydın canım. Maşallah kızınada sanada. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤Sükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Maşallah gözün aydınSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Yaa Allah iyiliğini versinbekle biraz daha zaten senin tarihin daha geçti önden gidiyor diye kendin değiştirdin
Ben aşağı inmemişim suni sancıyla doğmuşum, kardeşimde doğum anına kadar inmemiş o normal kendi sancısıyla doğmuş herkesin değişiyor sanırım. Kendini şartlama hiçbir konuda doktora sordum bu gün aşağı inmiş mi diye doğum başlayınca iner dedi
Yaa masAllah canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindimm darısı başımızaSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Maaşallah sizeSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Gözünüz aydın canım allah uzun ömürler versin inşallahSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Zararlı da doktor bana sormadan kullandı. Normal dogum takıntılı bi doktordu. Sorsa sezeryana al derdim.Vakum çok zararlı değil mi ya
Allah bagıslasın masallahSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Canik gozunuzaydin Allah analı babalı buyutsunSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Beni kizimda makat gelisti ama bi anormali yok. 3.5 yasinda suan. Hic duymadım makat gelişin anormaliden oldugunuMerhaba güzel anneler hepinize hayırlı doğumlar sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah. Benim bebeğim makat geliş. Sizdede var mı böyle bir şey yaşayan? Makat geliş bebeklerde anormali mi oliyor internette öyle yazıyor hep çok kafama takıyorummakat geliş olduğu için sezeryan olacak gibi Haziran sonunda alınır muhtemelen. Çok korkuyorum. Korkum ameliyattan değil şimdiye kadar bir sorun yaşamadık ama bu makat geliş duruşu çok kafama takıyorum bebeğim inşallah sağlıklıdır
Çok teşekkür ederim canımCanik gozunuzaydin Allah analı babalı buyutsun
Beni kizimda makat gelisti ama bi anormali yok. 3.5 yasinda suan. Hic duymadım makat gelişin anormaliden oldugunu
Ebrucum hayırlı olsun çok şükür sende kavuştun güle güle büyüsün ela bebek maşallah sizeSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina merhaba
Çarşamba günü oğlumu spinal sezeryan ile kucağıma aldım.. Doğum anına ilk ağlamasına şahit olmak çok güzeldi ama tabi her anestezide olduğu gibi bunda da yan etkiler var baş ağrısı oldu ara ara şimdide biraz belim ağrıyor ama Dr un verdiği ilaç hafifletici.. Sana tavsiyem operarypm sonrası bol nescafe ve su içmen bana öyle dediler uymaya çalışıyorumMerhaba hanımlar, bugün kontrolüm vardı bebiş aşağı inmiş baya ve nst de sancılarım çıkınca Cuma gününe çekti sezaryeni. İlk doğumumda genel anestezi olmuştum. Doktorum spinal olsun bu sefer dedi. Ama ben korkmaya başladım spinal anestezili Doğum yapan var mı? Nasıl bir süreç?
Teşekkür ederim bilgilendirme içinÇarşamba günü oğlumu spinal sezeryan ile kucağıma aldım.. Doğum anına ilk ağlamasına şahit olmak çok güzeldi ama tabi her anestezide olduğu gibi bunda da yan etkiler var baş ağrısı oldu ara ara şimdide biraz belim ağrıyor ama Dr un verdiği ilaç hafifletici.. Sana tavsiyem operarypm sonrası bol nescafe ve su içmen bana öyle dediler uymaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?