- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.251
- 33
Bebekler ne kadar inatçı cıktıHanimlar muaneden çıktım alttan bakıldı yine doktor gecen hafta daha iyiydi aşağıdaydı dedi ama bu hafta bakarken bebiş yukarı kaçıyor dediaçılmada yok hiç sancı yok cuma aksami ebenin yanına gidecegim bakacak açılma var mi diye yoksa pazartesi sabahı sezeryana yazdı adımı
Ben komple kendim yanlışım, kendimden yapcam diye diye geç doğmayı da eklemişim opsiyonlar arasına
Aynen 41’e kadar bekletiyoruz dedi canım suyu falan iyiyse tabi, cuma gel dedi ama baktım Cuma çalışmıyor pazartesi gitcem yine nst için bakalım ne olacak
İnşallah gönlünce olsun her şey. bu yaramaz bebekler oyun oynuyorlar bizimle resmen.Hanimlar muaneden çıktım alttan bakıldı yine doktor gecen hafta daha iyiydi aşağıdaydı dedi ama bu hafta bakarken bebiş yukarı kaçıyor dediaçılmada yok hiç sancı yok cuma aksami ebenin yanına gidecegim bakacak açılma var mi diye yoksa pazartesi sabahı sezeryana yazdı adımı
Hanimlar muaneden çıktım alttan bakıldı yine doktor gecen hafta daha iyiydi aşağıdaydı dedi ama bu hafta bakarken bebiş yukarı kaçıyor dediaçılmada yok hiç sancı yok cuma aksami ebenin yanına gidecegim bakacak açılma var mi diye yoksa pazartesi sabahı sezeryana yazdı adımı
Aynı babası cok inat benim kızım birde bir ara yukari çıkmıştı dönüşünden dolayı da olabilir dedi doktorBebekler ne kadar inatçı cıktıaşagı inecegine daha da yukarı cıkmıs
Hic sorma yaramaz zilliİnşallah gönlünce olsun her şey. bu yaramaz bebekler oyun oynuyorlar bizimle resmen.
Istersen denerim dedi ama benim üst kemik biraz sıkıntılı cnm cumaya kadar tempolu yürüyeceğim Allah bilir belki kendiliğinden gelirbebeğin aşağıda olmaması sezeryan sebebi mi oluyor? Suni sancı işe yaramaz mıymış ?
Babalarına cekmeseler ne olur sankiAynı babası cok inat benim kızım birde bir ara yukari çıkmıştı dönüşünden dolayı da olabilir dedi doktor
Hic sorma yaramaz zilli
Istersen denerim dedi ama benim üst kemik biraz sıkıntılı cnm cumaya kadar tempolu yürüyeceğim Allah bilir belki kendiliğinden gelir
Yarında ben gidiyorum ama kan tahlilini önden vermiştim benKızlar ben de perşembe sezeryan olacağım için hastaneye gittim bugün . Nst yapıldı ultrason bakıldı, kan ve covid testi verdim . Doğumhaneye girdim doktorlar kan istemi yapabilsin diye . Böyle bir değişik oldum duygulandım sonra kendine gel saçmalama dedimçok tatlış bebişler vardı yeni doğmuş. Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Eğer açılma yoksa suni çoğu insanda işe yaramıyor maalesefbebeğin aşağıda olmaması sezeryan sebebi mi oluyor? Suni sancı işe yaramaz mıymış ?
Vakum çok zararlı değil mi yaBenim kızımda yukardaydı dogumda ebe karnıma oturmustu pek hoş bi deneyim degilo kadar oturdu yine inmedi vakum kullandilar
Bnm iilki 40+5te hiçbi ekşın yokken 40+4te suni sancı yavaş yavaş verilerek doğdu sorunsuz şekilde. Yukardaydı yavaştan indi açılma başladı suyum geldi doğum oldu dieblrm, her şey suniydi ama doğum normal oldu çok şükürbebeğin aşağıda olmaması sezeryan sebebi mi oluyor? Suni sancı işe yaramaz mıymış ?
Bende yaradi ya ben de hep insanlara umut olsn die sölüorm bnmkiniEğer açılma yoksa suni çoğu insanda işe yaramıyor maalesef
Vakum kaldi mi yaa yasaklanmamis miydi?Vakum çok zararlı değil mi ya
Masallah mertoya iyi kilo alms bence canim, sutun yario hep yarasin bol sutun olsn insBizim bugün 2 haftalik kontrolumuz vardi bu hafta 200gr almış hemşire iyi dedi bakalım. Zamanla daha çok alır heralde
Komşumuzun bebeğinin baş çevresi büyüktü bir sürü test yaptılar ama bir şey çıkmadı sonradan anlaşıldı ki genetikmiş bebeğin annesinin ve babasının da baş çevresi büyükmüşArkadaşlar bebeğinin baş çevresi normalden büyük doğan var mı?
Yaa Allah iyiliğini versinben de yarın gidicem yalvar yakar nolur suni sancıyı verin damardan doğurtturun artık beni dicem inşallah bi müdahale edersaatler geçmek bilmiyor durdukça stres oluyorum halbuk ne kadar hazırdım doğuma psikolojik olarakta. Ama artık psikolojim altüst oldu kabuslar görüp duruyorum
Ben aşağı inmemişim suni sancıyla doğmuşum, kardeşimde doğum anına kadar inmemiş o normal kendi sancısıyla doğmuş herkesin değişiyor sanırım. Kendini şartlama hiçbir konuda doktora sordum bu gün aşağı inmiş mi diye doğum başlayınca iner dedibebeğin aşağıda olmaması sezeryan sebebi mi oluyor? Suni sancı işe yaramaz mıymış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?