2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebekler ne kadar inatçı cıktı aşagı inecegine daha da yukarı cıkmıs

ben de yarın gidicem yalvar yakar nolur suni sancıyı verin damardan doğurtturun artık beni dicem inşallah bi müdahale eder saatler geçmek bilmiyor durdukça stres oluyorum halbuk ne kadar hazırdım doğuma psikolojik olarakta. Ama artık psikolojim altüst oldu kabuslar görüp duruyorum

İnşallah gönlünce olsun her şey. bu yaramaz bebekler oyun oynuyorlar bizimle resmen.

bebeğin aşağıda olmaması sezeryan sebebi mi oluyor? Suni sancı işe yaramaz mıymış ?

Doktor kalkabilirsin dedi diye bugün biraz temizlik yaptım. O kadar hamlamısım ki resmen öldüm yorgunluktan koltuga yapıstım kalkamıyorum Cocuk dogsa bu halde nasıl bakıcam merak ediyorum yavas yavas alıstırmam lazım kendimi.

Bebekler ne kadar inatçı cıktı aşagı inecegine daha da yukarı cıkmıs
Aynı babası cok inat benim kızım birde bir ara yukari çıkmıştı dönüşünden dolayı da olabilir dedi doktor
İnşallah gönlünce olsun her şey. bu yaramaz bebekler oyun oynuyorlar bizimle resmen.
Hic sorma yaramaz zilli
bebeğin aşağıda olmaması sezeryan sebebi mi oluyor? Suni sancı işe yaramaz mıymış ?
Istersen denerim dedi ama benim üst kemik biraz sıkıntılı cnm cumaya kadar tempolu yürüyeceğim Allah bilir belki kendiliğinden gelir

Kızlar ben de perşembe sezeryan olacağım için hastaneye gittim bugün . Nst yapıldı ultrason bakıldı, kan ve covid testi verdim . Doğumhaneye girdim doktorlar kan istemi yapabilsin diye . Böyle bir değişik oldum duygulandım sonra kendine gel saçmalama dedim çok tatlış bebişler vardı yeni doğmuş. Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Babalarına cekmeseler ne olur sanki

Benim kızımda yukardaydı dogumda ebe karnıma oturmustu pek hoş bi deneyim degil o kadar oturdu yine inmedi vakum kullandilar

Yarında ben gidiyorum ama kan tahlilini önden vermiştim ben ultrasonla da bakıyormu yine nstye bakacak sanıyordum sadece. Heyecan artıyor artık

Bnm iilki 40+5te hiçbi ekşın yokken 40+4te suni sancı yavaş yavaş verilerek doğdu sorunsuz şekilde. Yukardaydı yavaştan indi açılma başladı suyum geldi doğum oldu dieblrm, her şey suniydi ama doğum normal oldu çok şükür O yüzden hiç skntı etmeyin dr unuz iyiyse her şey yolunda gidebilio

Eveeettt kızlarrrr
Dün gece benim için çok zorlu geçti. Son bikaç gün ve gece gaz sıkıştırması gibi sırtıma vuran karnımın üstünde olan acılar ağrılar vardı, dünkü şiddet aşırıydı ağlattı beni, ağrılar azalsın die gece boyu yürüdüm evin içinde snra kasıklarıma baskılar baskılar… sabah inanamadm karnım aşşa inmiş, nefesimde daralma bitmişti çok rahattım, ağrı acı bişi kalmamıştı Kaç gindür halsizdim bugün bi enerji paylaması yaşıorm adeta, son kez temizliğimi yapayım dedm şimdi oturdum. Sanrm doğum öncesi enerji olayı bu bendeki hal, bu kez kızım kendi gelecek suniye gerek kalmıcak sanırım 40+1im bugun yarina gelsin die umuuuut ediorm

Yaa Allah iyiliğini versin bekle biraz daha zaten senin tarihin daha geçti önden gidiyor diye kendin değiştirdin
Ben aşağı inmemişim suni sancıyla doğmuşum, kardeşimde doğum anına kadar inmemiş o normal kendi sancısıyla doğmuş herkesin değişiyor sanırım. Kendini şartlama hiçbir konuda doktora sordum bu gün aşağı inmiş mi diye doğum başlayınca iner dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…