2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar sancılarım sıklaştı bacaklarım titriyo ve kusacakmis gibi oluyorum ama nstde bişey çıkmıyomus ebe öyle söyledi
Çok ilginç ya ebe neden bu kadar inatlaşmış senle acaba nazlı mı gördü ki yani yalan mı söyleyeceğiz sanki nstde kendin bak alttaki değer sancın oluyor ekrandan takip edersin

Harikasin yaa hem detay verisinle hem o fos ebeye karsi nasilsin smdi var mi gelisme?

Çok ilginç ya ebe neden bu kadar inatlaşmış senle acaba nazlı mı gördü ki yani yalan mı söyleyeceğiz sanki nstde kendin bak alttaki değer sancın oluyor ekrandan takip edersin
Baktim işte ama alt dümdüz duruyo resmen e ben neyin sancısını çekiyorum 5 dkda bir geliyo resmen

Herkese kısa zamanda toplanma gücü versin rabbim en çok sonrasında yasayacaklarımdan korkuyorum bende normal nasip olmuyor napalım bunada şükür artık

Bağlattırmayı kesin öneriyorsun yani o zaman ben menepoza girerim nasılsa diyorum biyandan ama bilemedim 40tan sonra olmaz herhalde ya kaldı 4 yıl

Allah gonlune gore versin valla ben de henuz dogurmadim ama tekrar istemiorm Allah isteyenlere versin dedigin gibi

Hic 40a guvenme derim 40ustu hamilelik ve dogum artti artik
Ne bileyim ya hem tekrar istemiyorum hem de sanki Allah'tan mecbur kalsam hamileliğe olamayınca naparım diyorum(hastalıklar yüzünden) vicdanda yapıyorum galiba ama bakamam ya yeni bir tane daha bebişe büyük konuşmayım da

Ayni ikilem bende de var o yuzden baglatma fikrim yok ama max korunma seklinde bi hayat tarzi benimsiciiimmm bir de dedgn gbi hastalik vs olursa die onkimle anlastim dogumda kordon kani ve dokusu aldirip saklatcam (Allahim ihtiyac duyurmasin insallah) bu dogumumda

Dun catalda ikinirken kafasinin ciktigi an bebegimin bende dedim daha yapmam ama biliyorumki 2-3 yil sonra ben 1 tane daha isterim sonra kapatirim cocuk mevzusunu ama ZOR illaki her dogumun kendine ait zorluklari vardirki sezeryan daha zordur eminim sonucta ameliyat bicak degiyor

severb Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın canımm. Rabbim zorlaştırma kolaylaştır de içinden bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…