Çok ilginç ya ebe neden bu kadar inatlaşmış senle acaba nazlı mı gördü ki yani yalan mı söyleyeceğiz sankiKızlar sancılarım sıklaştı bacaklarım titriyo ve kusacakmis gibi oluyorum ama nstde bişey çıkmıyomus ebe öyle söyledi
Harikasin yaa hem detay verisinle hem o fos ebeye karsiKızlar şimdi detay vereyim merak eden olursa. Gelen su baya limonata gibi sapsarı bi su ben hep beyaz temiz bi su hayal etmiştim nedensegeldik hastaneye ebeye benim suyum geldi dedim nedense dalga geçiyomuşum gibi baktı bacaklarıma falan ped taktım dedim bi de evde geldi suyum zaten akıta akıta mı gelecektim sanki neyse doğumhaneye aldılar beni çatala yatırdılar daha elini sürmeden yok senin suyun gelmemiş dedi. %100 eminim geldi dedim bu sefer çatı muayenesi yaptı sanırım iki parmağını soktu baya canım acıdı ama yine yok senin suyun gelmemiş kese sağlam duruyo dedi ben yine çok eminim suyum geldi dedim sinirlendi ofladı başka bi ebe çağırdı bu sefer o da çatı muayenesi yaptı, yok suyun gelmiş hatta açılma da var dedi. Ben de öteki hemşireye baktim hatta inatla suyun gelmemiş diyene haftamı sordu, zaten günün geçmiş suyun gelmese bile bırakmazdım seni yatırırdım dedi ebe. Damar yolu açtılar bez bağladılar sonra nstye aldılar nstde adet sancısı gibi kramp girmeye başladı hatta görümcem 200e çıktı bu falan dedi ama ebe bunlar fos sancılar dedi daha beter olcakmis sabaha karşı ancak başlar sancıların anca akşamüstü doğurursun sen dedi ama şu anda 10-15 dkda bi adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyo bi 10 saniyeliğine o da dayanilmayacak gibi bi ağrı değil. Şimdilik bu kadar beklemedeyim hala suyum geliyo ama hareket ettikçe
Baktim işte ama alt dümdüz duruyo resmen e ben neyin sancısını çekiyorum 5 dkda bir geliyo resmenÇok ilginç ya ebe neden bu kadar inatlaşmış senle acaba nazlı mı gördü ki yani yalan mı söyleyeceğiz sankinstde kendin bak alttaki değer sancın oluyor ekrandan takip edersin
Yalancı sancı mı çekiyosun yani daha bilemedimki doktor gelmedi mi hiç bakmaya?Baktim işte ama alt dümdüz duruyo resmen e ben neyin sancısını çekiyorum 5 dkda bir geliyo resmen
Ayyy kolay getirsin rabbim hadiKızlar sancılarım sıklaştı bacaklarım titriyo ve kusacakmis gibi oluyorum ama nstde bişey çıkmıyomus ebe öyle söyledi
Allah Allah bu ilginc isteBaktim işte ama alt dümdüz duruyo resmen e ben neyin sancısını çekiyorum 5 dkda bir geliyo resmen
Herkese kısa zamanda toplanma gücü versin rabbimKarar verdim eşimi yanıma yaklastirmayacagim . Korunma yontemlerin hepsini deneyeceğim. Sezeryan üstüne Sezeryan çok zor geldi bana. Yaştan mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum ama Rabbim isteyene nasip etsin artık. Benim için hamilelik dün bitti
Bağlattırmayı kesin öneriyorsun yani o zaman ben menepoza girerim nasılsa diyorum biyandan ama bilemedimKarar verdim eşimi yanıma yaklastirmayacagim . Korunma yontemlerin hepsini deneyeceğim. Sezeryan üstüne Sezeryan çok zor geldi bana. Yaştan mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum ama Rabbim isteyene nasip etsin artık. Benim için hamilelik dün bitti
Allah gonlune gore versin valla ben de henuz dogurmadim ama tekrar istemiorm Allah isteyenlere versin dedigin gibiKarar verdim eşimi yanıma yaklastirmayacagim . Korunma yontemlerin hepsini deneyeceğim. Sezeryan üstüne Sezeryan çok zor geldi bana. Yaştan mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum ama Rabbim isteyene nasip etsin artık. Benim için hamilelik dün bitti
Hic 40a guvenme derim 40ustu hamilelik ve dogum artti artikBağlattırmayı kesin öneriyorsun yani o zaman ben menepoza girerim nasılsa diyorum biyandan ama bilemedim40tan sonra olmaz herhalde ya kaldı 4 yıl
Ne bileyim ya hem tekrar istemiyorum hem de sanki Allah'tan mecbur kalsam hamileliğe olamayınca naparım diyorum(hastalıklar yüzünden) vicdanda yapıyorum galibaHic 40a guvenme derim 40ustu hamilelik ve dogum artti artik
Ayni ikilem bende de var o yuzden baglatma fikrim yok ama max korunma seklinde bi hayat tarzi benimsiciiimmmNe bileyim ya hem tekrar istemiyorum hem de sanki Allah'tan mecbur kalsam hamileliğe olamayınca naparım diyorum(hastalıklar yüzünden) vicdanda yapıyorum galibaama bakamam ya yeni bir tane daha bebişe büyük konuşmayım da
Dun catalda ikinirken kafasinin ciktigi an bebegimin bende dedim daha yapmamKarar verdim eşimi yanıma yaklastirmayacagim . Korunma yontemlerin hepsini deneyeceğim. Sezeryan üstüne Sezeryan çok zor geldi bana. Yaştan mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum ama Rabbim isteyene nasip etsin artık. Benim için hamilelik dün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?