Gözün aydın canım zor oldu demişsin ama bitti gitti çok şükür,bizlere darısı.merak ettiğim şu çoğunun ultrason verileriyle aynı değil ya bebeğin boy kilosu doğduğunda sende önemli bir fark var mı bebekteBiz bebisle iyiyiz. Başka doğum yapan var mı takip edemedim.
Allah bi avazda kurtarsın inşKızlar sancılarım sıklaştı bacaklarım titriyo ve kusacakmis gibi oluyorum ama nstde bişey çıkmıyomus ebe öyle söyledi
Amin amin inşallah kavuşmuşlardır rabbim yardımcısı olsun
Insallah sağsaglim kavuşuruz yavrularımızaVizeci06 lütden hiç korkma ben sezaryen yaşamadım ama en son çare oysa yapıcak bişey yok , ne olursa olsun gecicek yaşadıklarımız yeterki evlatlarımız sağlıklı olsun
Ah canim sorma valla bu sezaryen bana da zor geldi. Hala daha iyileşmedim tam olarak. Tüp baglatmayi sordum ama devlette 3cocuktan sonra bagliyorlarmis 2 cocuktan sonra yasakmış. Zaten onda da kararsızdim ama şimdi nasıl korunacagimizi da bilmiyorum.tum yöntemlere rağmen hamile kalanlar da var en iyisi kardeş kardeş yasamakKarar verdim eşimi yanıma yaklastirmayacagim . Korunma yontemlerin hepsini deneyeceğim. Sezeryan üstüne Sezeryan çok zor geldi bana. Yaştan mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum ama Rabbim isteyene nasip etsin artık. Benim için hamilelik dün bitti
amin darısı da bize olsunAmin amin inşallah kavuşmuşlardır rabbim yardımcısı olsun
Rh uyuşmazlığımız yok başta doktoru dinlemedim devam ettim ama sarılık 13 den 14 e çıktı şimdi uyguluyorum anne sütünü kestim bugün 2. Gün bebeğim arandıkça ona göğsümü verememek çok zor ama dayanmaya çalışıyorum bu süreç uzun Bi süreç sanırım Bi bilginiz var mı ne kadar sürer şimdi anne sütünü kesmemiz işe yarar mıM Mavi2828 iyi akşamlar . Anne sütü sarılığı diğer sariliklardan farklı . bebeğinizle kan uyusmazliginiz var mı ? Genelde kan farkli Rh faktörü sebebiyle olabiliyormuş. Doktorunuz ne dediyse onu uygulayın lütfen atlatana kadar mama ile devam edin onun sağlığı için. Korkulacak bişey yok geçecek inşallah
3700 dedi 3620 doğdu canimGözün aydın canım zor oldu demişsin ama bitti gitti çok şükür,bizlere darısı.merak ettiğim şu çoğunun ultrason verileriyle aynı değil ya bebeğin boy kilosu doğduğunda sende önemli bir fark var mı bebekte
Malesef bende kara kara dusunuyorum spiralle hamile kaldim hapla hamile kaldim hicbisey yaramad bana.. o nedenle 1 tane daha cocuk yapana kadar hap + condom kullancaz baska caremiz yok sonra bende baglatcam insallahAh canim sorma valla bu sezaryen bana da zor geldi. Hala daha iyileşmedim tam olarak. Tüp baglatmayi sordum ama devlette 3cocuktan sonra bagliyorlarmis 2 cocuktan sonra yasakmış. Zaten onda da kararsızdim ama şimdi nasıl korunacagimizi da bilmiyorum.tum yöntemlere rağmen hamile kalanlar da var en iyisi kardeş kardeş yasamak
Cnm doktor bana tam 3 kg demisti ama kendisi demisti ya daha az ya daha cok olur kafasi asagi indigi icin net ölcemiyorum demisti. Dogunca 47 cm 3,295 kg dogdu cok minnos bisey kucucukGözün aydın canım zor oldu demişsin ama bitti gitti çok şükür,bizlere darısı.merak ettiğim şu çoğunun ultrason verileriyle aynı değil ya bebeğin boy kilosu doğduğunda sende önemli bir fark var mı bebekte
Spiralle iyi korunan da var ama hamile kalanların nasıl oluyor kaydı mı senin de? Ya valla ben ciddiyim en iyisi hiç yaklasmamak diyorum. Ya da yumurtlama günlerini iyi takip edip o günlerde olmamasiMalesef bende kara kara dusunuyorum spiralle hamile kaldim hapla hamile kaldim hicbisey yaramad bana.. o nedenle 1 tane daha cocuk yapana kadar hap + condom kullancaz baska caremiz yok sonra bende baglatcam insallah
Benim de hep inadına o günlerde engel olamıyorum resmen hormonlarım yönetiyor hep öyle hamile kaldım ilkinde yeni evliydik pek anlamadım ama diğer ikisi yüzde yüz benim eserimSpiralle iyi korunan da var ama hamile kalanların nasıl oluyor kaydı mı senin de? Ya valla ben ciddiyim en iyisi hiç yaklasmamak diyorum. Ya da yumurtlama günlerini iyi takip edip o günlerde olmamasi
Cok cok gecmis olsun canim, allah kizina sifalar versinKızlar nst deyim şuan dün gece çok agrım vardı genetal bölge batması gibi bacakların kalkmıyor Dr yatış verdi 4 santim açılma varmış sancı düzenliyse kaçış yok dedi ama sunide almak beni korkutuyor kızımda hasta ateşler içinde şimdi babası onu acile götürdü duva edin herşey üst üste geldi
Rabbim yardım etsin canım. Kızında şifa bulur inşallah.❤Kızlar nst deyim şuan dün gece çok agrım vardı genetal bölge batması gibi bacakların kalkmıyor Dr yatış verdi 4 santim açılma varmış sancı düzenliyse kaçış yok dedi ama sunide almak beni korkutuyor kızımda hasta ateşler içinde şimdi babası onu acile götürdü duva edin herşey üst üste geldi
Tetikleyen faktor farklı olsa da sarılık pik evresinden sonra düşecek için rahat olsun. Evladın yanında sütünden onca sana ihtiyacı var bol bol bugunlerin tadını çıkarRh uyuşmazlığımız yok başta doktoru dinlemedim devam ettim ama sarılık 13 den 14 e çıktı şimdi uyguluyorum anne sütünü kestim bugün 2. Gün bebeğim arandıkça ona göğsümü verememek çok zor ama dayanmaya çalışıyorum bu süreç uzun Bi süreç sanırım Bi bilginiz var mı ne kadar sürer şimdi anne sütünü kesmemiz işe yarar mı
Kızına da geçmiş olsun cnm hava değişikliğindendir inş bi soğuk bi sıcak benimkide ucundan döndü üzülme sen bebişi strese sokman da iyi değil şuan. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzularınıKızlar nst deyim şuan dün gece çok agrım vardı genetal bölge batması gibi bacakların kalkmıyor Dr yatış verdi 4 santim açılma varmış sancı düzenliyse kaçış yok dedi ama sunide almak beni korkutuyor kızımda hasta ateşler içinde şimdi babası onu acile götürdü duva edin herşey üst üste geldi
Girdi canim cok şükür. Emerken uyuyakalmasi dışında sorunumuz yok. Tam aktif ememiyor hala. Bir memeyi bitirip uyuyor diğerini de emse içim rahat edecek onu da mecbur sagip veriyorum ardindanBenim de hep inadına o günlerde engel olamıyorum resmen hormonlarım yönetiyor hep öyle hamile kaldım ilkinde yeni evliydik pek anlamadım ama diğer ikisi yüzde yüz benim eserimnasıl canım onbeş günü bitirdin bişeyler biraz yoluna girdi mi bebekle ilgili
Sçok geçmiş oldun canım yaaa Allah kokaylık versin sana kızına da şifalsr versin inşAllahKızlar nst deyim şuan dün gece çok agrım vardı genetal bölge batması gibi bacakların kalkmıyor Dr yatış verdi 4 santim açılma varmış sancı düzenliyse kaçış yok dedi ama sunide almak beni korkutuyor kızımda hasta ateşler içinde şimdi babası onu acile götürdü duva edin herşey üst üste geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?