2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Açılma olduğunu nasıl anlarız doktorun muayene etmesi dışında canım. Ağrı falan mı oluyor alt bölgede ? Yoksa anlaşılmıyor mu?
Ben hep açılma hareketleri yaptım o sırada biraz hissettim ama yinede doktor söyleyince şaşırmıştım pek hissedilmiypr

Yok canım bir iki defa biberon verdim alıştı birdaha vermedim . Sadece bugğn reddeti böyle anlamadım , sakinken vermeyi denicem doğru söylüyorsun
7 gün oldu bugün
Düzenli emmeye başlar daha çok küçükler inşallah bir an önce öğrenirler

Gazı kakası varsa ememez canim bir de burnu tikaliysa da ememez bunlara dikkat et

Merhaba emzik de varsa o da meme reddine neden olabiliyormuş

Kızlar benim sütüm indi sonunda çok şükür hatta şıpır şıpır da akıyo allah olmayanlara da nasip etsin çok stres yapmıştım sütüm gelmezse diye ama emziremiyorum sarp paşayı hala kuvozde olduğu için, pompayla sağıyorum ama çokta duygulanıyorum keşke oğlum emseydi diye ama az kaldı kucağıma bile alamadım daha

Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlı mutlu evlatlarınız olsun

Anladım canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Çıkma hızı eldiven ile çok yavaş ama en son kremle alırım gibi geliyor açıkçası ilk hamilelik çok tecrübesizim o yüzden hazır dursun krem hiç kullanmadım ama kenarda bekletiyorum bakalım

Gazı kakası varsa ememez canim bir de burnu tikaliysa da ememez bunlara dikkat et

kokuyordum galiba.. duş aldım çıktım emzirdim emdi aslında hastaneden çıktığımdan beri hergün duş alıyorum bugün almadım emmedi. Çok tuhaf ya anlamadım . İstanbulda havalar sıcak çok terledim belki ondan mı emmedi acaba

Yok canım uyuşmazlık. Neyseki dünden beri iyi görünüyor şimdi doktoru beklicez artık durutabildiğimiz kadar ışında duruttuk. Yanımızda olması iyi oldu iyi uykusunuda aldı karnıda doydu dün.

Geçmiş olsun canım. Umarım yarına kadar düşer değer. 12 altı olması lazımmış sizin sınırda zaten.
Evet bir günde olması endişelendirdi zaten doktoruda iyi erken farketmişiz dedi. 3 gün sonraki kontrole gelsek daha da yükselirdi yani çok şükür kendine geldikçe emmesi de biraz düzeldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…