2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bebeklere emzik veriyor musunuz
Bende denedim almadı ama benimkinin emme refleksi daha yeni kuvvetleniyor. Tekrar deneyeceğim toparladığında uykusu şuan çok güzel emzikle uyanmamış olur gibi.

Kızlar sanırım logusa bunalımındayım vR mı benm gibi olanlar
Benim bunalımmı bıkkınlık mı bilemedim daha evime gidemedim kendimi toparlamadan bebeğimin derdine düştüm. 3gündür hastanede iğrenç hissediyorum kendimi evime gitmek istiyorum artık dün gece 2 saat kızımla koyun koyuna uyuyakalmışız uyuduğum daha o kadar sabah da sütüm gelmişti göğüslerim dolmuş hemen o sayede galiba. Hala kendimi düşünemiyorum

Canim demistim ya bebegim ters makat gelis hemde suyu azalms onun icin sezeryan oldum cuma gunu cook sukur bebegimde bende iyiz sen nasilsn oldu mu dogumun
Cok sevindim hayırlı olsun cnm yarin sabah sezeryan bebek inmiyor asagi rahmim yukarda mecbur sezeryan olacağım

Günaydın güzel anneler.
Rüyamda doğum yaptım ama psikolijim nasıl bozulduysa çok hareket edip karnımı yırtıp çıktı oğlum. Bide yürüyor. Allahım sonumuzu hayr eyle Ama nasıl tatlı bir bebekti yaaa.
Şaka maka dün baya sancım vardı ama hiç düzene binmedi aşırı hareketliydi onu düşünerek uyuduğum için böyle rüya gördüm galiba.

Sarılık dan mı yatıyor bebeğiniz

Canim cok gecmis olsun. Hastanede kalmak insanı daha çok hasta ediyor bence de.
Ben ertesi günü kendi isteğimle çıkmıştım. Eve girince daha rahatlıyor insan.
Bir an önce toparlar bebegin de çıkarsınız insallah

Merhaba kizlar bu grubu sıcak bulduğum için sürekli takip ediyorum.Bizde 13 haftalik olduk şükür sizlerden cinsiyet tahmini alabilirmiyim?Sonuçta sizler tecrübe sahibi oldunuz ultrason fotosu konusundq
Merabalar kız demek istiyorum Bi yorumda bulundu mu doktorunuz

Günaydın anneler hamileligin son zamanlarını yorgun uykulu geciriyorum. Dün bütün gün tansiyonum da cok düsüktü. Gecede rüyamda bi türlü doguramadıgımı gördüm. Başka sehre gidip doguracakmısım bari rüyamda dogursam rahatlardım
Doguran annelere kolaylıklar diliyorum bol sütlü uykulu günleriniz olsun

Guzel anneler siizn bebeklerde gaz problemi nasil? Diyer kizlarimda gaz yoktu bu bebekte gece hep basliyor daha erken degilmi gece saatlerce uyanip uyanip agliyor ayaklarini karnina dogru cekiyor cok zor sakinlesiyor kuzum.. hic anlamadim

Yok canım uyuşmazlık. Neyseki dünden beri iyi görünüyor şimdi doktoru beklicez artık durutabildiğimiz kadar ışında duruttuk. Yanımızda olması iyi oldu iyi uykusunuda aldı karnıda doydu dün.
Canım geçmiş olsun iyi olmaya çaliş geçecek inş

Ha pardon canım Evet lansinoh kullanıyorum biberon olarak
İnşalalh alişmazlar süt var emmesi bozuldu sanki bu ara ben de sağip verdim belki gazindan dolayi bu da emmesini yine etkileyebilir biberon ve gazda burun tıkanıklıgıda bızım hep tıkanık

Bebeğim sanki ağzind abiye şeyler çiğniyor ağzina geliyor yatarken reflü aklima geldi emmeside bozulabiliyor bu durumda tikaniklikta olabiliyor gazini çikarmaya çalişiyoruz bazen çikmiyor

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağsalim evinize dönersiniz.

severb sanada hayırlı olsun cnm. Şimdi nasılsınız? Çıktınız mı eve oğlunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…