2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Guzel anneler siizn bebeklerde gaz problemi nasil? Diyer kizlarimda gaz yoktu bu bebekte gece hep basliyor daha erken degilmi gece saatlerce uyanip uyanip agliyor ayaklarini karnina dogru cekiyor cok zor sakinlesiyor kuzum.. hic anlamadim
Benim oğlum öyleydi gaz sancısı çok olduğu için ayaklarını karnına çekiyor karnına masaj yapın bebek yağı varsa zeytin yağı da olabilir rezene çayı için sütünüz den bebeğinize geçer az da olsa gaz için iyi gelir ona

Arkadaşlar bacak kasılması neden oluyor ya çok değişik birşey iç bacağıma sancı giriyor çok kötü kasım kasım kasılıyo,bir an doğurcam zannediyorum,ayakta duramıyorum,bu durumu yaşayan var mı,sürekli oluyor 1 haftadır

severb sanada hayırlı olsun cnm. Şimdi nasılsınız? Çıktınız mı eve oğlunla
Teşekkür ederim canım sağol yok daha çıkamadık, bugün gittim yanına ufak bi sarılık olmuş ilk 3 gün beslenemediğinden, antibiyotik veriyolar iste kanındaki enfeksiyon temizlensin diye. Çok değil Allahın izniyle en geç çarşamba günü çıkar diye ümit ediyorum

Canım bebeğin başı kanala girince sinirlere baskı yapıyor ondan oluyo diye biliyorum

Canım bebeğin başı kanala girince sinirlere baskı yapıyor ondan oluyo diye biliyorum
Ay hadi inşallah 40. Haftaya girdik bacak kasılmasından başka tık yok,doktor 40 a kadar bekleriz gelmezse 1 hafta daha bekleriz dedi daha da gelmezse napcak onu bilmiyorum, herhalde gün verir duruma göre yani..Sen nasılsın ,bebeğin nasıl canım ?

İlk doğum olduğu için 41’e kadar bekliycez dedi sadece sonra suni deneriz muhtemelen.
Bu arada gözün aydın kavuşmuşsun miniğine, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Saol canım darısı sana o zmn vaktinde sağlıkla Suniye gerek kalmadan bi avaz olsn doğumun inş

Canım bende hiç tık yoktu bilmiyo musun bi anda suyum geldi 8 saat sonra da doğurdum hiç öyle sinyal minyal arama yani ben bi şekilde toparlanmaya çalışıyorum da sarpta sarılık olmuş biraz ama kanındaki enfeksiyon düşüyor iyiye gidiyor çok şükür ben de süt sağmakla iyileşmekle uğraşıyorum işte oğluşumun sütü boşa gitmesin diye

Kızlar selam herkese
Herkese çok teşekkür ediorum güzel dilekleri için
Doğurmayanalara sağlıklı doğumlar ve kucaklaşmalar doğuranlara sütlü ve gazsız günler diliorum.
Ilk kez anne olacaklara ya da süt konusunda sorun yaşayanlara bir kaç tavsiyede bulunmak istiorm nacizane.
*Sıcak duş,
Göğüslerde sıcak su torbası tutmak,
*ilk günlerdeki sütü pompa sağamıo elle sağım yapmak,
*bebeğinizi emio olsa da göğüslerinizi muhakkak boşaltın fazla sütlerinizi uyku sırasında verin ben biberonla veriorm uyuduğu için anlamıo böylece.
*çişini ve kakasını takip edin günde en az 3-4bez değişimi diyor dr lar
*emdikten snra gaz için masajlayın sırtını pıtpıtlayın,
*bnm reflü yatağım yok ama büyük bi yastıkta yatırıp baş tarafının altına bir şey koyup eğimlendiriorm
* sırt üstü yatırmıorm genelde yan ya da yüzüstü koyuorm
* henüz 24saatlik kızım ama sanrm iyi gidioruz 5.gün kontrolü sonrasında yine yazarım.
Buralara çok bakamıorm. Oğlum da ilgi istediği için bölünmş bi hayatım var şuan

severb canım sen naptın aklım hep sende doğum anında sana ve oğluşuna çok dua ettim, nedir son durum nasılsınız? Yazdınsa eğer okuyamadm kusuruma bakma beni etiketlerden yazdğn msja ordan da okurum

Guzel anneler siizn bebeklerde gaz problemi nasil? Diyer kizlarimda gaz yoktu bu bebekte gece hep basliyor daha erken degilmi gece saatlerce uyanip uyanip agliyor ayaklarini karnina dogru cekiyor cok zor sakinlesiyor kuzum.. hic anlamadim
Ayaklarını karnina cekiyorsa gazdan ya da kakasını yapmaya çalışıyordur canim. Altini açınca ayaklarını tut bisiklet sürer gibi hareket ettir karnina ileriye doğru çek bırak daha rahat gazını çıkarır . Allah kolaylık versin benim oğlumda da oluyor yediklerime bağlı olarak.
İnşalalh alişmazlar süt var emmesi bozuldu sanki bu ara ben de sağip verdim belki gazindan dolayi bu da emmesini yine etkileyebilir biberon ve gazda burun tıkanıklıgıda bızım hep tıkanık
Burun tıkanıklığı çok önemli ya. Bizde çekiyoruz arada bir ama kıyamıyorum da hemen burun delikleri kızarıyor.
Saol canım darısı sana o zmn vaktinde sağlıkla Suniye gerek kalmadan bi avaz olsn doğumun inş
Canim nasılsın bebisin emebiliyor mu? Alıştınız birbirinize
Kizlar suyum geldi doğum başlamış duanizda benide eksik etmeyin mümin mümine duası kabul olur
Allah yardımcın olsun sağlıkla doğurup çıkarsınız insallah

Merhaba kizlar bu grubu sıcak bulduğum için sürekli takip ediyorum.Bizde 13 haftalik olduk şükür sizlerden cinsiyet tahmini alabilirmiyim?Sonuçta sizler tecrübe sahibi oldunuz ultrason fotosu konusundq
Merhabalar bana erkek gibi geldi ama foto net değil. Ikra meyra diye bir arkadaşın nub teorisine gore cinsiyet tahmini sayfası var o daha iyi anlıyor fotoyu atarsanız.

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah iyileşir bian öncede evinize dönersiniz sende üzme kendini, Sağlığı yerine gelsin yeter

severb canım sen naptın aklım hep sende doğum anında sana ve oğluşuna çok dua ettim, nedir son durum nasılsınız? Yazdınsa eğer okuyamadm kusuruma bakma beni etiketlerden yazdğn msja ordan da okurum
Canım çok sağol allah razı olsun doğum yaptığını gördüm ama o ara tam toparlayamamıştım bi hayırlı olsun bile diyemedim çoğunuza allah uzun mutlu ömürler vefsin inşallah prensesine ben ne yapim işte bi yandan dikişler bi yandan kaburgam bi yandan ilaçlar annem zorla yatakta tutmaya çalışıyor ama her gün hastaneye oğlumu ziyarete gidiyorum, süt sağıp saklıyorum sürekli işte oğlum çıkınca içiririm diye öyle geçiyor günler. Sarpta iyileşiyor çok şükür biraz zayıflamış ona canım sıkıldı bugün ama herkes normal diyo hemşireler falan bakalım pozitif bakmaya çalışıyoruz genel olarak ama eşim de ben de annemler de bayağı yorulduk

Cok sevindim hayırlı olsun cnm yarin sabah sezeryan bebek inmiyor asagi rahmim yukarda mecbur sezeryan olacağım
Olsun canim hayirlisi buymus demek ki basta biraz zor oluyo ama toparliyosn yavas yavas bugun 2.gunm ama ayakta gezip bebegime bakabiliyorm insallah saglikla kucagina alirsn prensesini❤❤❤

Olsun canim hayirlisi buymus demek ki basta biraz zor oluyo ama toparliyosn yavas yavas bugun 2.gunm ama ayakta gezip bebegime bakabiliyorm insallah saglikla kucagina alirsn prensesini❤❤❤
Insallah cnm spinal anestezi mi oldun uyanikmiydin ameliyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…