Benim oğlum öyleydi gaz sancısı çok olduğu için ayaklarını karnına çekiyor karnına masaj yapın bebek yağı varsa zeytin yağı da olabilir rezene çayı için sütünüz den bebeğinize geçer az da olsa gaz için iyi gelir onaGuzel anneler siizn bebeklerde gaz problemi nasil? Diyer kizlarimda gaz yoktu bu bebekte gece hep basliyor daha erken degilmi gece saatlerce uyanip uyanip agliyor ayaklarini karnina dogru cekiyor cok zor sakinlesiyor kuzum.. hic anlamadim
Teşekkür ederim canım sağol yok daha çıkamadık, bugün gittim yanına ufak bi sarılık olmuş ilk 3 gün beslenemediğinden, antibiyotik veriyolar iste kanındaki enfeksiyon temizlensin diye. Çok değil Allahın izniyle en geç çarşamba günü çıkar diye ümit ediyorumseverb sanada hayırlı olsun cnm. Şimdi nasılsınız? Çıktınız mı eve oğlunla
Canım bebeğin başı kanala girince sinirlere baskı yapıyor ondan oluyo diye biliyorumArkadaşlar bacak kasılması neden oluyor ya çok değişik birşey iç bacağıma sancı giriyor çok kötü kasım kasım kasılıyo,bir an doğurcam zannediyorum,ayakta duramıyorum,bu durumu yaşayan var mı,sürekli oluyor 1 haftadır
Ay hadi inşallah 40. Haftaya girdik bacak kasılmasından başka tık yok,doktor 40 a kadar bekleriz gelmezse 1 hafta daha bekleriz dedi daha da gelmezse napcak onu bilmiyorum, herhalde gün verir duruma göre yani..Sen nasılsın ,bebeğin nasıl canım ?Canım bebeğin başı kanala girince sinirlere baskı yapıyor ondan oluyo diye biliyorum
Saol canım darısı sana o zmn vaktinde sağlıklaİlk doğum olduğu için 41’e kadar bekliycez dedi sadece sonra suni deneriz muhtemelen.
Bu arada gözün aydın kavuşmuşsun miniğine, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Canım bende hiç tık yoktu bilmiyo musun bi anda suyum geldi 8 saat sonra da doğurdum hiç öyle sinyal minyal arama yaniAy hadi inşallah 40. Haftaya girdik bacak kasılmasından başka tık yok,doktor 40 a kadar bekleriz gelmezse 1 hafta daha bekleriz dedi daha da gelmezse napcak onu bilmiyorum, herhalde gün verir duruma göre yani..Sen nasılsın ,bebeğin nasıl canım ?
Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bir avazda sorunsuz sıkıntısz kolay bir doğum olsun.❤Kizlar suyum geldi doğum başlamış duanizda benide eksik etmeyin mümin mümine duası kabul olur
Ayaklarını karnina cekiyorsa gazdan ya da kakasını yapmaya çalışıyordur canim. Altini açınca ayaklarını tut bisiklet sürer gibi hareket ettir karnina ileriye doğru çek bırak daha rahat gazını çıkarır . Allah kolaylık versin benim oğlumda da oluyor yediklerime bağlı olarak.Guzel anneler siizn bebeklerde gaz problemi nasil? Diyer kizlarimda gaz yoktu bu bebekte gece hep basliyor daha erken degilmi gece saatlerce uyanip uyanip agliyor ayaklarini karnina dogru cekiyor cok zor sakinlesiyor kuzum.. hic anlamadim
Burun tıkanıklığı çok önemli ya. Bizde çekiyoruz arada bir ama kıyamıyorum da hemen burun delikleri kızarıyor.İnşalalh alişmazlar süt var emmesi bozuldu sanki bu ara ben de sağip verdim belki gazindan dolayi bu da emmesini yine etkileyebilir biberon ve gazda burun tıkanıklıgıda bızım hep tıkanık
Canim nasılsın bebisin emebiliyor mu? Alıştınız birbirinizeSaol canım darısı sana o zmn vaktinde sağlıklaSuniye gerek kalmadan bi avaz olsn doğumun inş
Allah yardımcın olsun sağlıkla doğurup çıkarsınız insallahKizlar suyum geldi doğum başlamış duanizda benide eksik etmeyin mümin mümine duası kabul olur
Merhabalar bana erkek gibi geldi ama foto net değil. Ikra meyra diye bir arkadaşın nub teorisine gore cinsiyet tahmini sayfası var o daha iyi anlıyor fotoyu atarsanız.Merhaba kizlar bu grubu sıcak bulduğum için sürekli takip ediyorum.Bizde 13 haftalik olduk şükür sizlerden cinsiyet tahmini alabilirmiyim?Sonuçta sizler tecrübe sahibi oldunuz ultrason fotosu konusundq
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah iyileşir bian öncede evinize dönersinizTeşekkür ederim canım sağol yok daha çıkamadık, bugün gittim yanına ufak bi sarılık olmuş ilk 3 gün beslenemediğinden, antibiyotik veriyolar iste kanındaki enfeksiyon temizlensin diye. Çok değil Allahın izniyle en geç çarşamba günü çıkar diye ümit ediyorum
Yazdım ama cvp alamadımMerhabalar bana erkek gibi geldi ama foto net değil. Ikra meyra diye bir arkadaşın nub teorisine gore cinsiyet tahmini sayfası var o daha iyi anlıyor fotoyu atarsanız.
Amin Allah razı olsunSaol canım darısı sana o zmn vaktinde sağlıklaSuniye gerek kalmadan bi avaz olsn doğumun inş
Canım çok sağol allah razı olsun doğum yaptığını gördüm ama o ara tam toparlayamamıştım bi hayırlı olsun bile diyemedim çoğunuza allah uzun mutlu ömürler vefsin inşallah prensesineseverb canım sen naptın aklım hep sende doğum anında sana ve oğluşuna çok dua ettim, nedir son durum nasılsınız? Yazdınsa eğer okuyamadm kusuruma bakma beni etiketlerden yazdğn msja ordan da okurum
inşallah canım :)Kolay Bi doğumla kavuşursunuz inşallah
Olsun canim hayirlisi buymus demek ki basta biraz zor oluyo ama toparliyosn yavas yavas bugun 2.gunm ama ayakta gezip bebegime bakabiliyorm insallah saglikla kucagina alirsn prensesini❤❤❤Cok sevindim hayırlı olsun cnm yarin sabah sezeryan bebek inmiyor asagi rahmim yukarda mecbur sezeryan olacağım
Insallah cnm spinal anestezi mi oldun uyanikmiydin ameliyattaOlsun canim hayirlisi buymus demek ki basta biraz zor oluyo ama toparliyosn yavas yavas bugun 2.gunm ama ayakta gezip bebegime bakabiliyorm insallah saglikla kucagina alirsn prensesini❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?