2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
MrvCn bendede lansinoh vardı ama bozuldu çiftliydi güzeldi aslında ama iyi çekmiyordu artık bende çok pahalı bir şey almak istemedim bu defa kiwi marka aldım bence güzel çekiyor memnunum
Markasına güvenip almak da çare değil sanırım en iyisi uygun bir marka almak galiba. Kiwiyi deneyebilirim bende olmadı hastane tipi kiralarım gerek kalmaz inş bakalım bi eve gelsinde kızım emmeye alışırız belki

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bizdede uzayan sarılık var ama doktor olmaz korkma dedi benm kide bazen tüm gün uyuyor yoruluyor sanırım bazen uyumuyor. Biberona iyice alıştıysa enjektörle ağzına sıkabilirsiniz biberon yerine
İnşallah yaa ...uyanmayinca yine sarılık olur diye çok korktum

Çok teşekkür ederim canım cevabın için gerçekten artık tüm suçu kendimde aramaya başladım. inşallah kısa sürede yeneriz. Siz ne kadar sürede atlattinız

Ben ilk 2 haftaya kadar sadece gece biberonla besledim sonra onu da kestim alısmasın diye.
Yürüyerek zıplayarak sallayarak meme vermeye çalışın biberonu unutsun.
Grubu normalde takip ediyorum uzaktanmama veridginizi konuşmuştunuz neyle veriyorsun canım, şu an aç kalmasjn diye sagdigimi bari vereyim

Canım öncelikle biberonu tamamen hayatınızdan çıkarmanız gerek. Ona alışmış bi kere artık. Ama sık sık ten tene temas yapın. Sen ve bebeğin üst kısımları çıplak, karnına yatır göğüslerine yatır bebeği. Kokunu alsın, memeyle temas etsin. Biraz aç kalma pahasına da olsa biberonu asla verme ama. Kaşıkla yada şırıngayla ver çok ağlarsa. zamanla geri döner inş memeye. Birde neden sağıyorsun ki. Memeye dönerse inşallah bundan sonra Sağma işinide bırak artık. Direk memeden emsin. Allah onun rızkını verir, merak etme. Doyarmı doymaz mı die endişe etme. Kimseye de aldırış edip milletin lafıyla ne mama ne de biberon verme bidaha

Geçen gün bizde (21 günlükken) ailece yemeğe, dışarı çıkma cesaretinde bulunmuştuk yemeğe oturduktan 5 dakika sonrası bende yok bebek bi başladı ağlamaya, meme istiyo, neyse bi ara gittim emzirdim geldim. Yine devam, susmadı neyse; ne yediğimi bilmeden apar topar kalktık bu bebekte niyeyse bana bi cesaret geldi ama sonu pek iyi olmuo bu cesaretlerimin

Canım daha önce yazdım bence hastane tipi bulabilirsen en iyisi. Şöyle söylim sana ben dün evden çıktım bebekle konsoloslukta işim vardı , ordan akrabalarıma geçtim orda yattık ve bugün geldim saat11:39 da. Hergün normalde emzirdikten sonra makinayla sağıyorum dünden beri sağamadım makinayı götürmemiştin ve her üç saate bir emmesine rağmen eve geldiğimde sağdım 500 ml süt geldi. Göğüslerim çatlayacak gibiydi o derece .

Emerken hemen uyuyordu 5 dk bile durmuyordu sonra da hemen ağlıyor uyaniyordu aç heralde diye sagip biberonla veriyordum alıştı bebeğim biberona şimdi benj istemiyor inşallah hemen atlatırız.ilk memeyi alamıyor ağlamaktan itmekten alınca da emiyor ama hemen uyuyor

Kız bacım maşallah ne diyip iciyon hele bizede de valla günde 4litre yakın su içiyorum dereotu seminotlu salata cacık yapıp yiyorum kahvaltı ve ogunlerim zaten var 3buyuk bardak rezene çayı içiyorum yinede göğüslerim çok sert değil uykumu da alıyorum

Canim hastanelerde emzirme hemşireleri oluyor . Sorarsan kiralama konusunda yardımcı olurlar. Hatta ordaki makinaların üzerinde kiralamak için kocaman iletişim numaraları yapistiriyorlar .
Manuel pompayla denemiştim kanallarım tam açılmadığı için iyi olmadı. Hastane tipini denedim baya güzel sagdim ama onun da çekim kuvveti yüksek olduğu için meme ucunu çok uzatıyor . Böyle oluncada aşırı hassasiyet oluyor. En ufak temasta elektrik carpis gibi olmuştu. Şimdi aventinkini kullanıyorum verim alıyorum.

Vallah canım hiç birşey yapmıyorum sadece eski hayatımda ne yapıyorsam onu . Hergün çıkıyorum hava alıyorum mutlu vakit geçiriyorum evde piskolojimi bozmuyorum lohusalık modunda değilim yani. Onun dışında su içiyorum ve günde bir iki sallama rezene içiyorum o kadar. Emzirdikten sonra da sütümü hastane tipi makinayla sağıyorum hergün 7 defa . Gece bile

İlk çocuğumda bir kere rop muayenesi olmuştuk

Maşallah sana her emzirme sonrası sağmaya üşenmiyorsun ama tabi tek çocuk avantajı

Maşallah sana her emzirme sonrası sağmaya üşenmiyorsun ama tabi tek çocuk avantajı
Vallah canım açıkçası kendimi inek gibi hissediyorum ama Eylül de işe başlicam buzlukta süt olmazsa beslenemez diye vicdan yapıyorum mecbur sağıyorum ama kafamı sütten kaldıramıyorum bazen

Grubu normalde takip ediyorum uzaktanmama veridginizi konuşmuştunuz neyle veriyorsun canım, şu an aç kalmasjn diye sagdigimi bari vereyim
Ben biberonla veriyorum ama gunde bazen bir kez bazen hiç vermiyorum. Sizin baya biberona alışmış ama artık hiç biberon vermemeniz gerekiyor.
Benim bebeğim de emerken uyurdu çenesi yorulurdu hemen ama zamanla alışıyor ilk başlarda öyle olmasi normal. Emmeyi öğrendikçe doymadan bırakmaz memeyi. Bir de sagmak eziyet aslında bu zamanlar kolay geliyor da zamanla useniyor insan.

Cnm onun midesi şuan çok küçük. Emdiği yetiyodur. Doyunca bırakıodur. Hemende hazmettiği için tekrar acıkıp emmek istiodur. Yenidoğan bebeklerin hepsi öyle. Benimkide öyle mesela. Sen ona ayak uydurcaksın. Az az sık sık istese bile, istedikçe emziriceksin. Yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…