2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet canım maalesef ben günde 4-5 kez biberon veriyordum.ah sonunu bilemedim bebeğime iyilik yapcam derken kötülük yapmışım, kesinlikle sagmaz daha zor

Kızlar 1. Ay kontrolleriniz yapıldı mı ? Nasıl geçti ? Biz bugün gittik.

Doğum ölçüleri
Kilo 3360gr
Boy 49cm
Baş çevresi 34cm

1. ay
Kilo 4.280gr
Boy 55cm
Baş çevresi 37 cm
Doktor kilo alımından çok memnundu 26 günde 1.290gr almış (en düşük kilosu 2.990 dı 4. Gün) ve birkaç bilgi verdi

1- Bugünden sonra daha az kaka yapar dedi daha katı.
2- karın şekli kurbağı gibi ise kilo alımı iyi demektir dedi . Yani karın yayvanlaşıyor böyle kenarlardan pırtıyor gibi
3- gece tek başına konuşuyormu böyle sesler çıkarmaya başlıyormu dedi . Bizimki resmen emzikle konuşuyor homhomhoymhomm

Bizim için Böyle . Bilgileri sizinlede paylaşmak istedim hepinize yarayabilir.

Ya belki yuh diceksiniz ama biz avmye bile gittik koyuyorum arabasına kızımı da bisikletine geziyoruz bayatabi eşim de yanımda.
Hatta bu pazar pikniğe gitme gibi bir cesaret gostericem piknik dediğim tabi mesire alanına gidip birseyler yemek gezmek.

Dün bir kez verdim bugün vermedim ama geceden beri hep uyuyor uyanık kalmadi hiç ama biberonla verirken sabah 5 ten öğleye kadar uyumazdi uyanık kalma süresi çok fazlaydı ama şu an nerdeyse uyanmıyor bu normal mi peki

Maasallah canim cok iyi kilosu ve boyu bizimki de gülmeye başladı hii hiii diyerek gülüyor yüzümüze bakıp geçen de esim çenesiyle oynadı baya güldü, tabi biz de onunla birlikte

Bakıcı bulcam maalesef yaa Ceylin vallah yarama tuz bastın şuan korkuyorum da bu tv de olayları görğnce. Hele antalyadaki o öz anne çocuklarını pazarlamış bakıcı bulsam nasıl içim rahat edcek bilmiyorum çok korkuyorum . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın . Tekrar bebeğimi karnıma almak istiyorum kimseye göstermemek paylaşmamak yanımdan ayrılmasın istiyorum

Kim bakacak bebişe?

Maşallah paşam a
Bizde gittik hem kalça ultrasonu için gün aldık hem de kontrol olduk devlete götürdüm bu arada..
3450 doğmuştu 4400 dedi bugün dr teyzesi, maşallahı var dedi beğendi kuzumu..
Gaz için biogaia yazdı bize, aranızda kullanan var mı kaça aldınız 93 dedi eczacı henüz gidip alamadım

Maasallah canim haziran bebeleri tosuncuk

Ahh
Rabbim iyi birine denk getirsin inşallah canım

Maasallah canim cok iyi kilosu ve boyu bizimki de gülmeye başladı hii hiii diyerek gülüyor yüzümüze bakıp geçen de esim çenesiyle oynadı baya güldü, tabi biz de onunla birlikte
Ne güzel gülüyorlar demi
Bayılıyorum gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin
Senin 1. Ay kontrolün nasıl geçmişti , ekstra bilgi verdilermi ? Misal gece uyandır fln dediler mi . Bana uyuyorsa hiç uyandırma gece dedi kilo alımı iyi bırak uyusun dedi

Maşallah Selim paşamıza succulentaski kullanıyordı sanırım biogaia yada severb tam hatırlayamadım

Yok canim biz saglik ocağında kontrol olduk orda bir şey demedi hemşire zaten pek anlamıyorlar. Bugun cocuk doktoruna goturucez orda sorucam birkac şey.
Yalnız bizimkini biz uyandirmiyoruzki kendisi gece 2 3saatte bir kalkıp emiyor. Ödü kopuyor meme saati geçecek diye

Düzenli çocuk işte daha ne istiyorsun hakkını da yedirmez en azından

Ben kullanıyorum canım baya faydasını gördüm, 5 damla diyor ya ben günde iki kez iki ve üç damla olarak verdim çünkü günde iki kez çok sanci çekiyordu

Yenidoğanlar ilk haftalar 16-20 saat arası uyurlar, normali budur zaten. 3.haftadan sonra Giderek azalır uyku saati

Doğum yapmayan kaldı mı hazıran annelerınde ? Bu arada bizim aşırı uykusuz geciyo günler , sıcaktan büyük kızımda yatmıyo ,bebegimde yatmıyo . sabaha kadar yarım saatte bir uyanıyor bebegim iki fırt cekiyo uyuyo asla almıyo memeyi . tam yatıyrm tekrar aglamaya başlıyo tekrar kalkıyrm falan . ayakta uyuyorm resmen . acaba sıcaktan mı bu kadar kalkıyo ya anlamıyrm ,sinir oluyo uykusuz kalınca da . bu arada kanamam durmuştu bir haftadır ,dünden beri yıne başladı ve baya kanama oluyo normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…