2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Süt içtikten sonra uyuması zaten doyduguna işaret. Eğer gazını çıkarmadan yatağına koymussan sonra uyanıp ağlaması da ondandır. Merah etme biberonu bırakır ama biraz uğraştırır canım. 2 yada 3 aylıkken yine meme reddi gibi inatlaşma oluyor olağan süreç , o zaman da kendinde küsur bulma emzirmeye devam edersen o da geçiyor

Canım biz normalde evde gece üç 3,5 saatte bir uyanıyor ama bu gece akrabam da kaldım ve salonda yattık klima açık bebek Kundaklıydı üstü örtülüydü ama klimanın faydasını gördük ve dört 5 saat yattı neredeyse eşimde Dediki klima alalım çocuk daha iyi uyuyor gerçekten sıcaktan dolayı uyumuyor bebekler

2 haftalık bebeğime doktor biogaia gaz damlası verdi şuan bisorunu yo k aslında doktor zamanla olur gazı kullan zararı olmaz dedi. Ne yapmalıyım sizce

Maşallah Selim e güzel almış kilosunu. Ben nurse Harvey almıştım çok işe yaramadı dünkü kontrolde Dr relaktaz yazdı. Gece sancılar başlıyor sabahliyoruz artık.

NarinNarin çok iyi yapmışsın canım. Evden uzaklasmalar sana da çok iyi gelecektir. Evden çıkmadan emzirip yine süre uzayınca emzirirsen krize girmez huzurlu dönersiniz.
Bende 3.5 yaşında ergen moduna girmiş bir çocuk daha olduğundan tek çıkmaya mecburum. Eşim 1 numarayı alıyor gelene kadar ben de 2 numarayla hastane işlerini hallediyorum. Göz muayenesi için eyupten halkaliya otobüslerle gittim mesela . Çantada mübarek acil durum çantası ne ararsan var. Buz akusuyle donmuş süt biberon acıkır emziremezsem diye.
Dün azıcık panik yaptım ama. Otobüs gelmesi uzun sürdü yolda malum. Eğer ağlarsa ne yaparım diye kırk tane plan yaptim kafamda. Neyse otobüste değil hastanede ağladı üstesinden geldim

merwepdr dün talihsiz bir olay yasamissiniz dimi . Rabbim bir daha yaşatmasın okuduğumda çok üzüldüm. Yüreğinin nasıl cirpindigini tahmin edebiliyorum. Çok geçmiş olsun

Valla bende gittim 2 kere avm ye hatta bana da yuh denil ek geçen hafta sünnet oldu sabahtan biz öğlen pikniğe gittik
Ama bence daha iyi oldu serin hava da uyudu durdu çocuk

Kızımda kullanmıştım 2019 senedi 60 TL idi maşallah ne kadar artmış.
Dolapta tutman gerekiyor bilgin olsun , birde kesinlikle hep aynı saatte vermen lazım , ne zaman gaz sancısı geliyorsa ozamanlara bi saat belirle ve hep aynı saatte ver , ancak öyle faydasını görürsün

2 haftalık bebeğime doktor biogaia gaz damlası verdi şuan bisorunu yo k aslında doktor zamanla olur gazı kullan zararı olmaz dedi. Ne yapmalıyım sizce
Probiyotik olduğu için bi zararı olmaz merak etme

Canım daha bebeğim gelmediği için hiç bilmiyorum emme işimiz nasıl olacak önce bir deneyeceğiz bakalım olmadı bi iki güne bende bakacağım kiralamayı. Emse de az emebilme ihtimali var şuan hala iyi ememiyor diyor doktor. Dediğin gibi emzirip sağmaya başlayacağım süt azalacak yoksa artık.

Bende abartım zor emiyor sonra yorgun dusuyor dıye keske emın olabılsek

Kızlar ben dikişlerimden biraz sorun yaşıyorum. 1 hafta oldu ama yeniden bazı yerleri acımaya başladı. Azıcık en kenerları kanamış sanki bide orta yerinde bir dikiş hafif şişmiş gibi. Yarın dikişlerimi aldırmaya gidicez ama iyileşmedi gibi daha. Sizde oldu mu böyle bir şey ben dikişlerime zarar mı verdim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…