Bebekler doğduğundan beri görür canim ama çok uzak mesafeyi göremezlerCanım sizi görüyor mu artık
Yok ben damla kullanmıyorum canım
Süt içtikten sonra uyuması zaten doyduguna işaret. Eğer gazını çıkarmadan yatağına koymussan sonra uyanıp ağlaması da ondandır. Merah etme biberonu bırakır ama biraz uğraştırır canım. 2 yada 3 aylıkken yine meme reddi gibi inatlaşma oluyor olağan süreç , o zaman da kendinde küsur bulma emzirmeye devam edersen o da geçiyorEmerken hemen uyuyordu 5 dk bile durmuyordu sonra da hemen ağlıyor uyaniyordu aç heralde diye sagip biberonla veriyordumalıştı bebeğim biberona şimdi benj istemiyor inşallah hemen atlatırız.ilk memeyi alamıyor ağlamaktan itmekten alınca da emiyor ama hemen uyuyor
Canım biz normalde evde gece üç 3,5 saatte bir uyanıyor ama bu gece akrabam da kaldım ve salonda yattık klima açık bebek Kundaklıydı üstü örtülüydü ama klimanın faydasını gördük ve dört 5 saat yattı neredeyse eşimde Dediki klima alalım çocuk daha iyi uyuyor gerçekten sıcaktan dolayı uyumuyor bebeklerDoğum yapmayan kaldı mı hazıran annelerınde ? Bu arada bizim aşırı uykusuz geciyo günler , sıcaktan büyük kızımda yatmıyo ,bebegimde yatmıyo . sabaha kadar yarım saatte bir uyanıyor bebegim iki fırt cekiyo uyuyo asla almıyo memeyi . tam yatıyrm tekrar aglamaya başlıyo tekrar kalkıyrm falan . ayakta uyuyorm resmen . acaba sıcaktan mı bu kadar kalkıyo ya anlamıyrm ,sinir oluyo uykusuz kalınca da . bu arada kanamam durmuştu bir haftadır ,dünden beri yıne başladı ve baya kanama oluyo normal mi ?
Nicklerden karıştırdımYok ben damla kullanmıyorum canım
Maşallah Selim eMaşallah paşam a
Bizde gittik hem kalça ultrasonu için gün aldık hem de kontrol olduk devlete götürdüm bu arada..
3450 doğmuştu 4400 dedi bugün dr teyzesi, maşallahı var dedi beğendi kuzumu..
Gaz için biogaia yazdı bize, aranızda kullanan var mı kaça aldınız 93 dedi eczacı henüz gidip alamadım
Valla bende gittim 2 kere avm ye hatta bana da yuh denil ekYa belki yuh diceksiniz ama biz avmye bile gittikkoyuyorum arabasına kızımı da bisikletine geziyoruz baya tabi eşim de yanımda.
Hatta bu pazar pikniğe gitme gibi bir cesaret gostericempiknik dediğim tabi mesire alanına gidip birseyler yemek gezmek.
Kızımda kullanmıştım 2019 senedi 60 TL idi maşallah ne kadar artmış.Maşallah paşam a
Bizde gittik hem kalça ultrasonu için gün aldık hem de kontrol olduk devlete götürdüm bu arada..
3450 doğmuştu 4400 dedi bugün dr teyzesi, maşallahı var dedi beğendi kuzumu..
Gaz için biogaia yazdı bize, aranızda kullanan var mı kaça aldınız 93 dedi eczacı henüz gidip alamadım
Probiyotik olduğu için bi zararı olmaz merak etme2 haftalık bebeğime doktor biogaia gaz damlası verdi şuan bisorunu yo k aslında doktor zamanla olur gazı kullan zararı olmaz dedi. Ne yapmalıyım sizce
Canım daha bebeğim gelmediği için hiç bilmiyorum emme işimiz nasıl olacak önce bir deneyeceğiz bakalım olmadı bi iki güne bende bakacağım kiralamayı. Emse de az emebilme ihtimali var şuan hala iyi ememiyor diyor doktor. Dediğin gibi emzirip sağmaya başlayacağım süt azalacak yoksa artık.Canım daha önce yazdım bence hastane tipi bulabilirsen en iyisi. Şöyle söylim sana ben dün evden çıktım bebekle konsoloslukta işim vardı , ordan akrabalarıma geçtim orda yattık ve bugün geldim saat11:39 da. Hergün normalde emzirdikten sonra makinayla sağıyorum dünden beri sağamadım makinayı götürmemiştin ve her üç saate bir emmesine rağmen eve geldiğimde sağdım 500 ml süt geldi. Göğüslerim çatlayacak gibiydi o derece .
Hadi ya ben bunu bilmiyordum canım bizimkiler hep 40 indan sonra goru rderlerBebekler doğduğundan beri görür canim ama çok uzak mesafeyi göremezler
Memedeyken anneyi görür tanir mesela zamanla daha uzağı görüyorlar
Nasıl yapiyolar onuİlk çocuğumda bir kere rop muayenesi olmuştuk
Canım biz 18gunluguz bişey gösterdiğiniz de o tarafa dönüp bakıyor mu bebekleriniz yada o zamanlar bakıyorlar mıydıDüzenli çocuk işte daha ne istiyorsun hakkını da yedirmez en azından
Bende abartım zor emiyor sonra yorgun dusuyor dıye keske emın olabılsekCnm onun midesi şuan çok küçük. Emdiği yetiyodur. Doyunca bırakıodur. Hemende hazmettiği için tekrar acıkıp emmek istiodur. Yenidoğan bebeklerin hepsi öyle. Benimkide öyle mesela. Sen ona ayak uydurcaksın. Az az sık sık istese bile, istedikçe emziriceksin. Yapcak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?