2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım biz 18gunluguz bişey gösterdiğiniz de o tarafa dönüp bakıyor mu bebekleriniz yada o zamanlar bakıyorlar mıydı
Canım sesime dönüyor bakıyor. Birde yakınken bakıyor takip eder gibi ama doktor ilk üç ay çok az görür dedi şuan için çok erken

Kızlar bu süt artırıcı şeyler olayına çok basit bir cevap var . Sütü arttıran tek şey bebeğin bol emmesi , memenin hep sıkılması yani boşuna demiyorlar bebek hep emsin , doktorlarda bol bol sağın diyor. neden ikiz annelerin iki kat sütü var ? Cünkü iki bebekte aynı anda iki memeyi çekiyor daha fazla çekme işlemi olduğu içinde süt salgılanıyor bu çok basit rezene fln fln evet destek ama olay sağmakta bitiyor bence

Bu zaman da eve kamera koymadan olmaz bnce

Kızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Kesinlikle sütü az gelen biri olarak lansinoh elektrikli tekli pompa kullanıyorum cok memnunum, mochide almıstım ama bende bi işe yaramadı süs gibi duruyor

Canım benim dikişlerimde hala bazen ağrıyor, bazı yerleri hala daha tam iyileşmemiş durumda. Ama benim dikişim yapıştırma olduğu için dikiş aldırma olayı falan yok bende. İlk 3 gün su geçirmez bant yapıştırdılar. Sonra çıkardım. Çıkardıktan sonra Dr hergün duş al, iyice kurula sonra demişti. Suda iyileştirir cnm, ter pişirir yaranı. Ona dikkat et. Hergün bol sabunla yıka, kurula. İyileşir inş.

Canım biz 18gunluguz bişey gösterdiğiniz de o tarafa dönüp bakıyor mu bebekleriniz yada o zamanlar bakıyorlar mıydı
Cnm bende ilk ay herşeyi sadece siyah beyaz olarak görürler diye okumuştum bi yerde. Yakınındakileri, mesela emzirme mesafesinden annesini görebilir; uzağıda bulanık görür diye yazıyordu.

Maşallah Selim e güzel almış kilosunu. Ben nurse Harvey almıştım çok işe yaramadı dünkü kontrolde Dr relaktaz yazdı. Gece sancılar başlıyor sabahliyoruz artık.
Bizde debgenelde gece tutuyor, Rabbim yardımcımız olsun valla
Nasıl yapiyolar onu
8 yıl oldu hatırlamıyorum cnm
Hamdolsun arada yanma yaptıydı ama başka bir sıkıntım olmadı benim

Çok teşekkür ederim canım cevabın için gerçekten artık tüm suçu kendimde aramaya başladım. inşallah kısa sürede yeneriz. Siz ne kadar sürede atlattinız
Canım ben başaramadım yazdıklarımı gerçekleştiremedim çünkü,cahillik çevreden destekgörememek falan.ama seninki tutuyormuş sonradan alışmış biberona,bence bir iki gün vermezsen biberonu döner seninki
2 haftalık bebeğime doktor biogaia gaz damlası verdi şuan bisorunu yo k aslında doktor zamanla olur gazı kullan zararı olmaz dedi. Ne yapmalıyım sizce
Bence verme canım problem de yokmuş zaten.sadece anne sütü deniliyor sonuçta ihtiyaç yoksa yorma küçük bedenini

Gizli dikiş yapmadılar mı sana canım ? Sezaryende genelde öyle yapıyorlar da. Dikiş aldırma durumu olmuyor yani. Bir de benim drlar ameliyattan sonra birsey surdurmemislerdi sana onlar mi dedi batikon sür diye?

çok teşekkür ederim. su geçirmez bantla banyo yapıyorum bende. terlemesin diye gazlı bez koy demişti doktorum batikon sürüp gazlı bez koyuyorum dikişlere. inşallah geçer.

Gizli dikiş yapmadılar mı sana canım ? Sezaryende genelde öyle yapıyorlar da. Dikiş aldırma durumu olmuyor yani. Bir de benim drlar ameliyattan sonra birsey surdurmemislerdi sana onlar mi dedi batikon sür diye?
Yok canım gizli dikiş değil malesef. Bana iki gün boyunca hastanede batikon sürdüler ben eve geldiğimde bıraktım ama hafif şişlik fark edince öneri üzerine yine batikon sürmeye başladım. Dün sürmedik bu gün yine sızı yapıyor mesela. ‍♀

Kızlar bizde kolik olduk sonunda sanırım dün mahvoldu kuş gibi öttü çocuk gaz masajı yaptım baya bi çıkardı gazını kustu vs öyle rahatladı biraz. Bugün daha iyi en azından ağlamıyor ama bugünd hiç uyumuyor gözler açık sürekli etrafı seyrediyor sabahtan beri 2 saati geçmez uyuduğu ben uyutmaya çalışırken emme saati geliyor tekrar başa sarıyoruz. Gazını da çıkartıyor ama yüne de rahatlamıyor uykuya dalamıyor ne yapacağımı şaşırdım tek olmak çok zor bugün annemlerde gitti tek kaldım çocuğu uyutmayı ben mi beceremiyorum diye kendimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…