Aynen böyleMerhaba hnmlar benm kiz her gaz çıkışında bezini kirletiyor sizde de oylemi kac kere yeni bezi degistirdim sayamam bitirdigini de anlamiyorum
Canım sesime dönüyor bakıyor. Birde yakınken bakıyor takip eder gibi ama doktor ilk üç ay çok az görür dedi şuan için çok erkenCanım biz 18gunluguz bişey gösterdiğiniz de o tarafa dönüp bakıyor mu bebekleriniz yada o zamanlar bakıyorlar mıydı
Yok cnm olur mu öyle şey ogljm gözümün içine bakıyor ben konuşurken onunla.Hadi ya ben bunu bilmiyordum canım bizimkiler hep 40 indan sonra goru rderler
Bu zaman da eve kamera koymadan olmaz bnceBakıcı bulcam maalesef yaa Ceylin vallah yarama tuz bastın şuan korkuyorum da bu tv de olayları görğnce. Hele antalyadaki o öz anne çocuklarını pazarlamış bakıcı bulsam nasıl içim rahat edcek bilmiyorum çok korkuyorum . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın . Tekrar bebeğimi karnıma almak istiyorum kimseye göstermemek paylaşmamak yanımdan ayrılmasın istiyorum
Bnmki de 20günlük bazen görüo gbi bakıo ama görmüolar sadece ışığa duyarlılar gölge gbi görüolar her şeyi net deilCanım biz 18gunluguz bişey gösterdiğiniz de o tarafa dönüp bakıyor mu bebekleriniz yada o zamanlar bakıyorlar mıydı
Avent aldım 3 tane onları kullanıyorum, bebek tutabiliyorHangi marka uc kullaniyirsunuz acaba
Kesinlikle sütü az gelen biri olarak lansinoh elektrikli tekli pompa kullanıyorum cok memnunum, mochide almıstım ama bende bi işe yaramadı süs gibi duruyorKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Aynen öyle bugün dr a da söyledim hatta gördü kendisi bezi açıncaMerhaba hnmlar benm kiz her gaz çıkışında bezini kirletiyor sizde de oylemi kac kere yeni bezi degistirdim sayamam bitirdigini de anlamiyorum
Canım benim dikişlerimde hala bazen ağrıyor, bazı yerleri hala daha tam iyileşmemiş durumda. Ama benim dikişim yapıştırma olduğu için dikiş aldırma olayı falan yok bende. İlk 3 gün su geçirmez bant yapıştırdılar. Sonra çıkardım. Çıkardıktan sonra Dr hergün duş al, iyice kurula sonra demişti. Suda iyileştirir cnm, ter pişirir yaranı. Ona dikkat et. Hergün bol sabunla yıka, kurula. İyileşir inş.Kızlar ben dikişlerimden biraz sorun yaşıyorum. 1 hafta oldu ama yeniden bazı yerleri acımaya başladı. Azıcık en kenerları kanamış sanki bide orta yerinde bir dikiş hafif şişmiş gibi. Yarın dikişlerimi aldırmaya gidicez ama iyileşmedi gibi daha. Sizde oldu mu böyle bir şey ben dikişlerime zarar mı verdim acaba
Cnm bende ilk ay herşeyi sadece siyah beyaz olarak görürler diye okumuştum bi yerde. Yakınındakileri, mesela emzirme mesafesinden annesini görebilir; uzağıda bulanık görür diye yazıyordu.Canım biz 18gunluguz bişey gösterdiğiniz de o tarafa dönüp bakıyor mu bebekleriniz yada o zamanlar bakıyorlar mıydı
Bizde debgenelde gece tutuyor, Rabbim yardımcımız olsun vallaMaşallah Selim egüzel almış kilosunu. Ben nurse Harvey almıştım çok işe yaramadı dünkü kontrolde Dr relaktaz yazdı. Gece sancılar başlıyor sabahliyoruz artık.
8 yıl oldu hatırlamıyorum cnmNasıl yapiyolar onu
Hamdolsun arada yanma yaptıydı ama başka bir sıkıntım olmadı benimKızlar ben dikişlerimden biraz sorun yaşıyorum. 1 hafta oldu ama yeniden bazı yerleri acımaya başladı. Azıcık en kenerları kanamış sanki bide orta yerinde bir dikiş hafif şişmiş gibi. Yarın dikişlerimi aldırmaya gidicez ama iyileşmedi gibi daha. Sizde oldu mu böyle bir şey ben dikişlerime zarar mı verdim acaba
Canım ben başaramadım yazdıklarımı gerçekleştiremedim çünkü,cahillik çevreden destekgörememek falan.ama seninki tutuyormuş sonradan alışmış biberona,bence bir iki gün vermezsen biberonu döner seninkiÇok teşekkür ederim canım cevabın için gerçekten artık tüm suçu kendimde aramaya başladım. inşallah kısa sürede yeneriz. Siz ne kadar sürede atlattinız
Bence verme canım problem de yokmuş zaten.sadece anne sütü deniliyor sonuçta ihtiyaç yoksa yorma küçük bedenini2 haftalık bebeğime doktor biogaia gaz damlası verdi şuan bisorunu yo k aslında doktor zamanla olur gazı kullan zararı olmaz dedi. Ne yapmalıyım sizce
Gizli dikiş yapmadılar mı sana canım ? Sezaryende genelde öyle yapıyorlar da. Dikiş aldırma durumu olmuyor yani. Bir de benim drlar ameliyattan sonra birsey surdurmemislerdi sana onlar mi dedi batikon sür diye?Kızlar ben dikişlerimden biraz sorun yaşıyorum. 1 hafta oldu ama yeniden bazı yerleri acımaya başladı. Azıcık en kenerları kanamış sanki bide orta yerinde bir dikiş hafif şişmiş gibi. Yarın dikişlerimi aldırmaya gidicez ama iyileşmedi gibi daha. Sizde oldu mu böyle bir şey ben dikişlerime zarar mı verdim acaba
Orası kesin zaten ama piskopat birine denk gelirsem off kafamda deli sorularBu zaman da eve kamera koymadan olmaz bnce
Babaanne anneanne falan bakmaz mı canimOrası kesin zaten ama piskopat birine denk gelirsem off kafamda deli sorular
çok teşekkür ederim. su geçirmez bantla banyo yapıyorum bende. terlemesin diye gazlı bez koy demişti doktorum batikon sürüp gazlı bez koyuyorum dikişlere. inşallah geçer.Canım benim dikişlerimde hala bazen ağrıyor, bazı yerleri hala daha tam iyileşmemiş durumda. Ama benim dikişim yapıştırma olduğu için dikiş aldırma olayı falan yok bende. İlk 3 gün su geçirmez bant yapıştırdılar. Sonra çıkardım. Çıkardıktan sonra Dr hergün duş al, iyice kurula sonra demişti. Suda iyileştirir cnm, ter pişirir yaranı. Ona dikkat et. Hergün bol sabunla yıka, kurula. İyileşir inş.
Yok canım gizli dikiş değil malesef. Bana iki gün boyunca hastanede batikon sürdüler ben eve geldiğimde bıraktım ama hafif şişlik fark edince öneri üzerine yine batikon sürmeye başladım. Dün sürmedik bu gün yine sızı yapıyor mesela.Gizli dikiş yapmadılar mı sana canım ? Sezaryende genelde öyle yapıyorlar da. Dikiş aldırma durumu olmuyor yani. Bir de benim drlar ameliyattan sonra birsey surdurmemislerdi sana onlar mi dedi batikon sür diye?
Biri şehir dışında öbüru farklı ülkede .. kimsemiz yok yani maalesefBabaanne anneanne falan bakmaz mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?