2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar hepatit aşısından sonra sizin de bebekleriniz huysuzlandı mı? Biz bugün yaptık da biraz alıyor arada sırada ateşi yok ama huzursuz

Kızlar hepatit aşısından sonra sizin de bebekleriniz huysuzlandı mı? Biz bugün yaptık da biraz alıyor arada sırada ateşi yok ama huzursuz
Merhaba. Bende yarın aşı yaptırcam ilk ay aşısı o kadar korkuyorum ki ateslenecek diye bilemeyecem bakamam yetemem diye içim filan daralıyor bugün yarın nasıl olacak diye. Ateş yapmadi demi sizde. Benimki zaten hep huzursuz uykusunda bile huzursuz . Yaptıran var mı baskq hanımlar

Canım öncelikle emzirmeyi saatli mi yapıyosun? Uykuya dalma bizde de çok zor oluyo. Bazen gözlerden uyku akıor, kızarıyor artık gözler; ama yinede uykuya geçemiyor. Bide kızım illa memede uyumak istiyor. Emiyor, uykuya geçmiş miyim diye memeyi bırakıyor, gözlerini açıp etrafa bakınca basıyor çığlığı, sinirleniyor hemen. Sinirli sinirli memeye saldırıyor yine. Hem komik bi tipi oluo hemde öyle dalamayınca benimde elimden bişi gelmio, çok üzülüorm o haline geçen kaç saat dalamadı öyle… birde pışpışlama, ayakta sallama, kucakta uyutmaya çalışmayı falan asla kabul etmior. Ben onları yapınca bana mısın demior. İlla meme istior. Benimde en zorlandığım şey bu oluyor

Yalnız sizin bebek daha 20 günlük, takvimde öyle yazıor. Daha bugün sordum hemşireye aşıya ne zaman getirelim die. 1 ayı dolsun öyle getir dedi. 1-2 gün geç gelseniz bişey olmaz ama 1-2 önce getirme dedi.

Yo
Yalnız sizin bebek daha 20 günlük, takvimde öyle yazıor. Daha bugün sordum hemşireye aşıya ne zaman getirelim die. 1 ayı dolsun öyle getir dedi. 1-2 gün geç gelseniz bişey olmaz ama 1-2 önce getirme dedi.
Yok canım benim takvim öyle sanırım. 3 Haziran da doğdu bebek sağlık ocağı 2 veya 3unde getir demişti

canım valla dikkat etmeye çalışıyorum araya en az 2 saat koymaya çalışıyorum baya zorluyor sancısı varsa dediğin gibi hemen emmek istiyor. Bide benim bebekte şimdi altını açtım yemyeşil kaka yapmış aklım çıktı yeni bezini takarken tekrar yaptı bu sefer altın sarısıydı niye öyle oldu anlamadım ama bildiğin yemyeşil olmuş kaka zaten onu yapmadan önce yarım saat ağlama krizine girdi onu yaptı rahatladı

Ateş yok şuan canım ama uyuttum hep uyanık ken ağlıyor cunku emzirip tam doyurmadan uyuttum cunku memeylede savaşıp ağlıyor . Bende çok tedirgindim ama şuan aplama dışında bişey yok cnm

Ankara o kadar sıcak ki miniğim uyuyamadı tüm gün hala da uyuyamıyor bebegin olduğu odanın camını aciyormusunuz ? Birde üstünü nasıl giydiriyorsunuz tek zibinla yatirsam kısa kollu hasta olur mu oda küçük ve cok sicak :/

Yo
Yok canım benim takvim öyle sanırım. 3 Haziran da doğdu bebek sağlık ocağı 2 veya 3unde getir demişti
1ay asisi ateş yapmıyor bu aşı dogumda vurduklarının 2.dozu. sadece huzursuz edebilir onun dışında korkulacak bir şey yok

Canim iki gün önce evimiz çok sıcaktı, gunduz sadece beziyle uyuttum gece cam açıktı ince Müslin örttüm . Bugün yarım kollu zibinla duruyor yine cam açık. Çorap falan giydirmiyorum hemen hareret yapıyor. En fazla cami kapatirim usuyecegini hissedersem.

Üşüyecek dusuncesini daha atamadim kafamdan cok sukur bende tek zibinla yatirdim anca uyuyabildi simdi emzirmeye kalktik

Cnm emzirme arasına niye saat koyuyosun ki? O sadece acıktığında deil strese girdiğinde yada kokunu özlediğinde de emmek ister. Hem o da sende daha az gerginlik yaşarsınız. Yeşile dönmüş kaka öncesi uzun süre kaka yapmadı mı? Bekleyen kakadır o belki, beklemekten rengi değişmiş olabilir

Masallah 2 saarte bir uyandırıyormusunuz?
3 saatte bi uyandiriyorum cnm 40 cikana kdr uyandirmaya drvam ederim gece ama ben mamada veriyorum sadece anne sutu degil cnm. Emzirince bebek yarim saat sonra dahi aciksa emzir

Gunqydin kizlar benim aklıma takılan bir şey var kziimda nasıl yaptık hatırlamıyorum.
Bebeğinizin bezini 11 12 gibi değiştirip mi uyuyorsunuz yoksa daha erken mi? Sabaha kadar aynı bezle mi duruyor kaka yapmadiysa?
Ben genelde 11 gibi değiştiriyorum o sırada tabi uykusu açılıyor geri 1e doğru dalıyor 3 4 gibi yine uyanıyor sonra sabah 6 7de tekrar uyanıp kaka yapıyor onu da degistirip yine uyutuyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Aslında en geç 10da mi değiştirmek gerekir gece uykusu bölünmesin diye sanki ben yanlış yapıyorum

Günaydın canım gece 3 kere filan değişiyorum ben kaka yapıyor yada pırtlayınca bez batıyor sıcakta pişer diye değişiyorum zaten çiş dolunca da rahatsız oluyor sanırım yada zaten gece pek uyuyan bir bebek değil ondan bana öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…