2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Peki gece değişince uykusu açılmıyor mu geri ne zaman uyuyor? Ben kaka yapmadiysa değiştirmiyorum gece

Canım ben her emzirdikten sonra yani uyutmadan önce bezini değiştiriyorum Pişik olmasından korkuyorum zaten gözleri açık yani uyanık fıldır fıldır bakıyor

Canım ben her emzirdikten sonra yani uyutmadan önce bezini değiştiriyorum Pişik olmasından korkuyorum zaten gözleri açık yani uyanık fıldır fıldır bakıyor
Bizim Aralık anneleri benim yaptığım gibi yapardı gece uykusu bölünmesin düzene girsin diye .
Mertin bezini açınca uyuması 2 saati buluyor ya.gunduz sık değiştiriyorum ama gece degil

Bizim Aralık anneleri benim yaptığım gibi yapardı gece uykusu bölünmesin düzene girsin diye .
Mertin bezini açınca uyuması 2 saati buluyor ya.gunduz sık değiştiriyorum ama gece degil
Gece kaka yapmadıysa değiştimiyorum .
saat 12 gibi altını alıyorum ama o ara derin uykuda oluyor altını açsam bile çoğu zaman uyanmıyor,

Gazı olan bebeklerde emdikçe gaz dolar diye okudum bi çok yerde emzirmeye saat koyun diyor hep o yüzden öyle yapmaya çalışıyorum. Yoksa 24 saat emecek emzik veriyorum arada mecbur. Dediğin gibi kakasını yapmamıştı sabahtan beri o yüzden yeşildir inşallah Enfeksiyon falan yoktur zaten 1 hafta yoğunbakımda kaldı enfeksiyondan artık aklım çıkıyor enfeksiyon olacak diue

Olmaz inş. Enfeksiyon olsa öncesinden belli olurdu bence. Artık geçmiştir o risk. Öyle aslında, emdikçe gazda oluyor yine. Ama rahatlamak için yinede emmek istiyor benim bebiş. Emzikte almadı zaten. İnşallah hayırlısı ile atlatırız.

Kızlar merhaba, Bebeği uyumamak için israrci olan var mı ? Dün neredeyse tüm gün uyumadı.Ne olabilir diye düşündüm, bir de tüm gün emmek istedi ki iki kez mama vermiştim. meğer mama verince üstüne 1 2 kaşık da su vermek lazımmış çocuk yanmış resmen su verince uyudu . Doğduğundan beri günde bir kez mama vermişimdir. O kadar profa filan götürdüm bahsetmedi bile. Bugün de biraz huysuz bakalım ne olacak . Normalde doyunca çok güzel uyurdu

Ben pencereler açık sadce zıbınla yatırıyrm canım sıcakta bunalıyo çocuklar . zaten uyuyamıyr sıcak olunca bence hiç bişey olmaz .

Benim ki hiç uyumuyor dogdugundan beri , gündüz en fazla uyudugu toplam 3 saat , gece yarım saate bir basıyo çıglığı ,sürekli emme istegi var . daha dogrusu memede uyuyor bırakınca uyanıyor . göğsüm yara inanınkı çocuk uyanıcak dıye stres olmaya başaldm . ne kadar çok emerse o kadar canım yanıyo

Peki kaka yapınca da mı değiştirmiyosn . benim kız gece 2,3 kere kaka yapıyo değişmezse pişik oluyo bende şaştım kaldım

Ben 10 gündür filan kendi istemeden emzirmiyorum gece
Ben 3 saatte bi kesin yediriyorm cnm cunku ilk baslarda bunu yapmamistim ve kilo iyi almamisti o nedenle boyle yaptigimdan beri masallah cok iyi toparlandi.. doktorm dedi 40 i cikana kdr duzenli besle diye..

Ben 3 saatte bi kesin yediriyorm cnm cunku ilk baslarda bunu yapmamistim ve kilo iyi almamisti o nedenle boyle yaptigimdan beri masallah cok iyi toparlandi.. doktorm dedi 40 i cikana kdr duzenli besle diye..
Peki 3saat bı kaç CC veriyorsun bide önce mi sonra mı emdiriyorsun

Peki 3saat bı kaç CC veriyorsun bide önce mi sonra mı emdiriyorsun
Mamayi 60 cc iciyor sagip verince 60-90 cc anne sutu daha hafif o nedenle onu daha cok icebiliyor :) ben sirayla veriyorm bi mama bi anne sutu.. sutum anca yetiyor cunku ama her 3 saatte bi kesin sagiyorumda

Bir ya da iki kez değiştiriyorum ben de,kış olsa belli ben de dokunmazdım ama rahatlıyor şişmiş çişli bezi çıkarınca havalar sıcak ya

Kızlar ben sadece anne sütü veriyorum şu anlık,buna rağmen kakasını rahat yapamıyor bir inilti bir zorlama yapana kadar.çıkarsa da az çıkarıyor kendi kendine,ben bezini açıp biraz hareket falan yaptırıyorum karnını ovuyorum mendili poposuna sürer sürmez fışkırtıyor rahatlıyor,gaz mı sıkıştırıyor kakayı orda anlayamadım.ilk oğlumda aylarca böyle müdahaleyle yapardı,biryerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ki,inşallah aylarca bunu yaşamam böyle olmasa daha düzene girecek aslında

Peki kaka yapınca da mı değiştirmiyosn . benim kız gece 2,3 kere kaka yapıyo değişmezse pişik oluyo bende şaştım kaldım
Hayir cnm kaka yaparsa değiştiriyorum tabi yoksa pişiyor. Ama çok cis yoksa değiştirmiyorum gece

Kızımda 10da bezini degistirir sabaha kadar bir daha degistirmezdim. Oglumda da uygulamaya calısıyorum ama mutlaka kaka yapıyor kusuyor bez ve kiyafet degisimi yapmak zorunda kalıyorum.

Peki gece değişince uykusu açılmıyor mu geri ne zaman uyuyor? Ben kaka yapmadiysa değiştirmiyorum gece
Ben bazen sırf uyansımn emsin diye açıyordum çünkü mıkırdanma var ama kucağıma alınca emmiyor uyku tatlı geliyor.. Genelde 4 ten s7ye kadar filan yarı uyku bat yok bizde
Bende sadece anne sütü veriyorum bizimde bazen çok zorlanıyor gazla birlikte kaka yapıyor

Canım ben bir haftadır sadece sıfır kol çıt cıtlı ile bırakıyorum gece gündüz çok sıcak ter içinde kalıyor çocuk biz bile zor dayanıyoruz sıcağa onuda düşünmek gerekir her iki günde bir duş aldırıyorum yinede ekşi kokuyor düşün bugün 23 günlük olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…