2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben pencereler açık sadce zıbınla yatırıyrm canım sıcakta bunalıyo çocuklar . zaten uyuyamıyr sıcak olunca bence hiç bişey olmaz .
Artik bende actım bunaldi bebis bu zamana kadar hic sallamazdim artik besigide sallamaya basladım bakalim
Masallah bizde 18 gunluk olduk bende 2 gune bir yaptiriyorum

Kızlar bugün tahliller vs yapılmış yine ama mr ı çekememişler çok hareketliymiş, durduramamışlar. Ptesi ufak bi anesteziyle çekeceklermiş. Yani bugün de çıkmıyor kuzum. Gidip göreceğiz, haftasonu bilgi alamıyoruz zaten. İnş son günleridir böyle hareketliyse iyiye gidiyordur diye avutuyorum kendimi şimdide.

Pazartesi evine yuvana gelir insallah cnm

Bir an önce kavuşun inşallah

Kızlar oğlum çişini ağrılı yapıyor yapmadan önce ağlıyor yapmaya başlayınca susuyor idrar tahlili temiz çıktı, bitik de yok fiskirtiyor çünkü. Daha önce başına gelen bilgisi olan var mı?

Ay inş pazartesi evine gelir kuzucuk çok şükür herşey iyiye gidiyor bildiğim kadarı ile drlar kötü bir yorum yapmıyorsa en kötü önümüzdeki hafta içi sonuçları çıkınca verirler size hiçbirşeyi yok alın götürün der Allah büyüktü şu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine bütün bebeler anne babalarına kavuşur biran önce sağlıkla inş

Hayir cnm kaka yaparsa değiştiriyorum tabi yoksa pişiyor. Ama çok cis yoksa değiştirmiyorum gece
Bezi çok rahatsız edecek kadar dolu deilse bende değiştirmiyorum. İlla değiştirmek gerekirse de karanlıkta yada telefonun fenerini açarak falan değiştiriyorum. Gece-gündüz ayrımını öğrenmesi için.

Ben aldım cnm 90 tl.

Masaallah kuzucuguna .

Burasıda aynı şekilde çok sıcak ben kısa kollu zıbın ve incecik çorap giydiriyorum çok şükür hasta olmadı bir haftadır yoksa sıcaktan uyuyamiyor

Hanimlar sol göğüsüm uyandim uyanalı açıyor oradan emzirdim de atesimde 37.5 olmus mastit midir acile gitsem ilgilenirler mi

G
Bizim Aralık anneleri benim yaptığım gibi yapardı gece uykusu bölünmesin düzene girsin diye .
Mertin bezini açınca uyuması 2 saati buluyor ya.gunduz sık değiştiriyorum ama gece degil
Doğrudur mantıklı zaten . Ama benimki gece uyandığında hep kaka yapıyor ve bende rutin koydum 20 dakka emzirme slnra bez değişimi çapak temizleme yüz göz temizliği sonra tekrar ninni . 3-4 saate bir uyanıyor yani bunu 12 de 4 te ve sabah 7 8 de yapıyorum :)
Masaallah kuzucuguna .

Hanimlar sol göğüsüm uyandim uyanalı açıyor oradan emzirdim de atesimde 37.5 olmus mastit midir acile gitsem ilgilenirler mi
Canım bol bol sağmaya çalış duşun altına gir ve akıt mastit olma ihtimali yüksek

Çalışanlara sorum var , doğum paranız yattı mı yattı ise çekebildiniz mi ? Benim yatmış gözüküyor ama vermedi ptt bize gelmedi paranız diyor

Canım az kaldı evet harketliyse iyi demekki kendine gelmiş toparlamış :) pazartesine 3 kişilik oda hazırlarsın artık inşallah . Sen eşin ve minik tırtıl

Ya süt mısır gibi kokuyorlar yerim yaaa

Çalışanlara sorum var , doğum paranız yattı mı yattı ise çekebildiniz mi ? Benim yatmış gözüküyor ama vermedi ptt bize gelmedi paranız diyor
Ben aldım canım baya da oluyor yarısı yattı yarısıda doğumdan sonraki rapor bitince yatacakmış
Çocuk yardım parası içinde başvurdum 1 ay sonra PTT ye yatacakmış oda ikinci çocuğum olduğu için 400 tl

Ne kadar aldınız nereye başvurmştunuz

Kızlar bizim kontrol yarındı ama doktor bu akşam nöbetçiymiş yarın izinliymiş bugün gelebilirmisiniz dedi bizde gittik
4300 kg
55 cm olmuş
Gelişimi gayet iyi dedi
Hem anne sütü hemde mama veriyorum çünkü sütüm yeterli değil sağlıklı olması önemli zaten olanı veriyorsun dedi doktor
Kalça ultrasonunu 1 ay sonra yaptıralım dedi
3. Ayda özel aşılar başlıyor onlar hakkında konuştuk rota ve menenjit aşılarının ilk dozlarını yaptıracağız yapılacak özel aşılar için bir tablo verdi sende incele araştır dedi büyük kızımada bütün devlet ve özel aşıları yaptırmıştım yine yaptıracağım.
Evde kısa kollu zıbınla duruyor sakın giydirme yeterli bu ara herkes isilikten şikayetçi her gün duş ve ince giydir dedi
Mutlaka ama mutlaka bol bol konuşun göz teması kuracak artık yakında 2. Aydan sonrada oyun halısına koyarsan faydası olur dedi
Bu ayda ki aşı ateş yapmazmış
2 . Aydaki aşı için duş aldırıp getir 3 gün duş yasak olacak dedi
Kızlar uzun yazdım kusura bakmayın faydası olur belki aklıma gelenler bunlar şu an için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…