Artik bende actım bunaldi bebis bu zamana kadar hic sallamazdim artik besigide sallamaya basladım bakalimBen pencereler açık sadce zıbınla yatırıyrm canım sıcakta bunalıyo çocuklar . zaten uyuyamıyr sıcak olunca bence hiç bişey olmaz .
Masallah bizde 18 gunluk olduk bende 2 gune bir yaptiriyorumCanım ben bir haftadır sadece sıfır kol çıt cıtlı ile bırakıyorum gece gündüz çok sıcak ter içinde kalıyor çocuk biz bile zor dayanıyoruz sıcağa onuda düşünmek gerekir her iki günde bir duş aldırıyorum yinede ekşi kokuyor düşünbugün 23 günlük olduk
Pazartesi evine yuvana gelir insallah cnmKızlar bugün tahliller vs yapılmış yine ama mr ı çekememişler çok hareketliymiş, durduramamışlar. Ptesi ufak bi anesteziyle çekeceklermiş. Yani bugün de çıkmıyor kuzum. Gidip göreceğiz, haftasonu bilgi alamıyoruz zaten. İnş son günleridir böyle hareketliyse iyiye gidiyordur diye avutuyorum kendimi şimdide.
Bir an önce kavuşun inşallahKızlar bugün tahliller vs yapılmış yine ama mr ı çekememişler çok hareketliymiş, durduramamışlar. Ptesi ufak bi anesteziyle çekeceklermiş. Yani bugün de çıkmıyor kuzum. Gidip göreceğiz, haftasonu bilgi alamıyoruz zaten. İnş son günleridir böyle hareketliyse iyiye gidiyordur diye avutuyorum kendimi şimdide.
Ay inş pazartesi evine gelir kuzucuk çok şükür herşey iyiye gidiyor bildiğim kadarı ile drlar kötü bir yorum yapmıyorsa en kötü önümüzdeki hafta içi sonuçları çıkınca verirler size hiçbirşeyi yok alın götürün der Allah büyüktü şu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine bütün bebeler anne babalarına kavuşur biran önce sağlıkla inşKızlar bugün tahliller vs yapılmış yine ama mr ı çekememişler çok hareketliymiş, durduramamışlar. Ptesi ufak bi anesteziyle çekeceklermiş. Yani bugün de çıkmıyor kuzum. Gidip göreceğiz, haftasonu bilgi alamıyoruz zaten. İnş son günleridir böyle hareketliyse iyiye gidiyordur diye avutuyorum kendimi şimdide.
Bezi çok rahatsız edecek kadar dolu deilse bende değiştirmiyorum. İlla değiştirmek gerekirse de karanlıkta yada telefonun fenerini açarak falan değiştiriyorum. Gece-gündüz ayrımını öğrenmesi için.Hayir cnm kaka yaparsa değiştiriyorum tabi yoksa pişiyor. Ama çok cis yoksa değiştirmiyorum gece
Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhaba doğum yapmayan ben kalmıştım galiba çarşambayı perşembeye bağlayan gece 4:40 gibi kendi sancılarımla geldi oğlum çok şükür iyiyiz eve çıktık
Ben aldım cnm 90 tl.Maşallah paşam a
Bizde gittik hem kalça ultrasonu için gün aldık hem de kontrol olduk devlete götürdüm bu arada..
3450 doğmuştu 4400 dedi bugün dr teyzesi, maşallahı var dedi beğendi kuzumu..
Gaz için biogaia yazdı bize, aranızda kullanan var mı kaça aldınız 93 dedi eczacı henüz gidip alamadım
Masaallah kuzucuguna .Kızlar 1. Ay kontrolleriniz yapıldı mı ? Nasıl geçti ? Biz bugün gittik.
Doğum ölçüleri
Kilo 3360gr
Boy 49cm
Baş çevresi 34cm
1. ay
Kilo 4.280gr
Boy 55cm
Baş çevresi 37 cm
Doktor kilo alımından çok memnundu 26 günde 1.290gr almış (en düşük kilosu 2.990 dı 4. Gün) ve birkaç bilgi verdi
1- Bugünden sonra daha az kaka yapar dedi daha katı.
2- karın şekli kurbağı gibi ise kilo alımı iyi demektir dedi . Yani karın yayvanlaşıyor böyle kenarlardan pırtıyor gibi
3- gece tek başına konuşuyormu böyle sesler çıkarmaya başlıyormu dedi . Bizimki resmen emzikle konuşuyor homhomhoymhomm
Bizim için Böyle . Bilgileri sizinlede paylaşmak istedim hepinize yarayabilir.
Burasıda aynı şekilde çok sıcak ben kısa kollu zıbın ve incecik çorap giydiriyorum çok şükür hasta olmadı bir haftadır yoksa sıcaktan uyuyamiyorAnkara o kadar sıcak ki miniğim uyuyamadı tüm gün hala da uyuyamıyorbebegin olduğu odanın camını aciyormusunuz ? Birde üstünü nasıl giydiriyorsunuz tek zibinla yatirsam kısa kollu hasta olur mu oda küçük ve cok sicak :/
Doğrudur mantıklı zaten . Ama benimki gece uyandığında hep kaka yapıyor ve bende rutin koydum 20 dakka emzirme slnra bez değişimi çapak temizleme yüz göz temizliği sonra tekrar ninni . 3-4 saate bir uyanıyor yani bunu 12 de 4 te ve sabah 7 8 de yapıyorum :)Bizim Aralık anneleri benim yaptığım gibi yapardı gece uykusu bölünmesin düzene girsin diye .
Mertin bezini açınca uyuması 2 saati buluyor ya.gunduz sık değiştiriyorum ama gece degil
Masaallah kuzucuguna .
Canım bol bol sağmaya çalış duşun altına gir ve akıt mastit olma ihtimali yüksekHanimlar sol göğüsüm uyandim uyanalı açıyor oradan emzirdim de atesimde 37.5 olmus mastit midir acile gitsem ilgilenirler mi
Canım ben bir haftadır sadece sıfır kol çıt cıtlı ile bırakıyorum gece gündüz çok sıcak ter içinde kalıyor çocuk biz bile zor dayanıyoruz sıcağa onuda düşünmek gerekir her iki günde bir duş aldırıyorum yinede ekşi kokuyor düşünbugün 23 günlük olduk
Canım az kaldı evet harketliyse iyi demekki kendine gelmiş toparlamış :) pazartesine 3 kişilik oda hazırlarsın artık inşallah . Sen eşin ve minik tırtılKızlar bugün tahliller vs yapılmış yine ama mr ı çekememişler çok hareketliymiş, durduramamışlar. Ptesi ufak bi anesteziyle çekeceklermiş. Yani bugün de çıkmıyor kuzum. Gidip göreceğiz, haftasonu bilgi alamıyoruz zaten. İnş son günleridir böyle hareketliyse iyiye gidiyordur diye avutuyorum kendimi şimdide.
Ya süt mısır gibi kokuyorlar yerim yaaaCanım ben bir haftadır sadece sıfır kol çıt cıtlı ile bırakıyorum gece gündüz çok sıcak ter içinde kalıyor çocuk biz bile zor dayanıyoruz sıcağa onuda düşünmek gerekir her iki günde bir duş aldırıyorum yinede ekşi kokuyor düşünbugün 23 günlük olduk
Ben aldım canım baya da oluyor yarısı yattı yarısıda doğumdan sonraki rapor bitince yatacakmışÇalışanlara sorum var , doğum paranız yattı mı yattı ise çekebildiniz mi ? Benim yatmış gözüküyor ama vermedi ptt bize gelmedi paranız diyor
Ne kadar aldınız nereye başvurmştunuzBen aldım canım baya da oluyor yarısı yattı yarısıda doğumdan sonraki rapor bitince yatacakmış
Çocuk yardım parası içinde başvurdum 1 ay sonra PTT ye yatacakmış oda ikinci çocuğum olduğu için 400 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?