2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
P Pc-Muhendisi bende mama veriyorum ama hiç su vermedim özellikle belirtti doktor su verme diye
Büyük kızımdada mama vermiştim su vermemiştim oda Haziran doğumlu

Çok iyi ettin uzun yazmakla özellikle dr önerilerini okumak çok iyi oluyor her doktordan bir fikir ediniyoruz

Makinam yok elimlede fazla cikmiyor birazdan acile gidecegm

Kizlar siizn bebekleriniz gun icinde nasil uykulari? Benim bebegim sabah 9 da kalkti sut icti 10gibi uyudu 11 de uyandi sonra bu saate kdr hic uyumadi. Gazi yok alti temiz karni tok banyoda yaptirdim yinede uyumadi… simdi uykuya daldi artik sabaha kadar sadece sut icin kalkar sonra uyur.. bilemedim cok uzun saat uyumayip sonra uzun saat uyuyor degisik geldi bana

Benim kızda bu saate kadar yarım saat uyudu . az önce duş aldırdım yıne uyumadı gece de yarım saate bir kalkıyo hiç uyumuyo bende anlamadım uyumayan çocuk mu olur ya buyuk kızımda hiç boyle seyler olmazdı bu kız benı daha simdiden uykısızluktan mahvetti

Evet sabahtan beri daha yeni uyudu ama artik kalkmaz 3 saatte bi anca sut icin kalkar gece uyur biliyorum ama gun icinde neden yatmiyor onu anlamadim. Diyer 2 kizlarim boyle degildi cok tuhaf

Benim PTT ye yatmış gözüküyor ama gittiğimde halen düşmedi diyorlar

Çok sağ ol canım çok faydalı bilgiler paylaşmışsın bu arada maşallah kızında prensesin kocaman olmuş devamını dilerim inşallah

Ne kusura değişik doktor tavsiyesi öğrenmiş oluyoruz yazın böyle

İkisini birlikte veriyorsun nasıl kaç CC mama veriyorsun günlük kaç kez veriyorsun cnm
Benim de sütün yeterli değil ondan fikir almak istiyorum bide hangi mama veriyorsun

Çalışanlara sorum var , doğum paranız yattı mı yattı ise çekebildiniz mi ? Benim yatmış gözüküyor ama vermedi ptt bize gelmedi paranız diyor
Canım rapor bildirildikten 2-3 gun sonra düşüyormuş pttye ben emzirme parasi çektim bi 232 lira bi de doğum izniyle doğum arasında bin küsür bi para yatti onu da çektim maaşımı bekliyorum şimdi muhasebeyle konuştum dün sgkya bildirdiler pazartesi falan düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…