- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Çocuk yardım parası için aile ve sosyal politikalar bakanlığı hizmet binasına başvurdumNe kadar aldınız nereye başvurmştunuz
Çok iyi ettin uzun yazmakla özellikle dr önerilerini okumak çok iyi oluyor her doktordan bir fikir ediniyoruzKızlar bizim kontrol yarındı ama doktor bu akşam nöbetçiymiş yarın izinliymiş bugün gelebilirmisiniz dedi bizde gittik
4300 kg
55 cm olmuş
Gelişimi gayet iyi dedi
Hem anne sütü hemde mama veriyorum çünkü sütüm yeterli değil sağlıklı olması önemli zaten olanı veriyorsun dedi doktor
Kalça ultrasonunu 1 ay sonra yaptıralım dedi
3. Ayda özel aşılar başlıyor onlar hakkında konuştuk rota ve menenjit aşılarının ilk dozlarını yaptıracağız yapılacak özel aşılar için bir tablo verdi sende incele araştır dedi büyük kızımada bütün devlet ve özel aşıları yaptırmıştım yine yaptıracağım.
Evde kısa kollu zıbınla duruyor sakın giydirme yeterli bu ara herkes isilikten şikayetçi her gün duş ve ince giydir dedi
Mutlaka ama mutlaka bol bol konuşun göz teması kuracak artık yakında 2. Aydan sonrada oyun halısına koyarsan faydası olur dedi
Bu ayda ki aşı ateş yapmazmış
2 . Aydaki aşı için duş aldırıp getir 3 gün duş yasak olacak dedi
Kızlar uzun yazdım kusura bakmayın faydası olur belki aklıma gelenler bunlar şu an için
Makinam yok elimlede fazla cikmiyor birazdan acile gidecegmG
Doğrudur mantıklı zaten . Ama benimki gece uyandığında hep kaka yapıyor ve bende rutin koydum 20 dakka emzirme slnra bez değişimi çapak temizleme yüz göz temizliği sonra tekrar ninni . 3-4 saate bir uyanıyor yani bunu 12 de 4 te ve sabah 7 8 de yapıyorum :)
Canım bol bol sağmaya çalış duşun altına gir ve akıt mastit olma ihtimali yüksek
Benim kızda bu saate kadar yarım saat uyudu . az önce duş aldırdım yıne uyumadıKizlar siizn bebekleriniz gun icinde nasil uykulari? Benim bebegim sabah 9 da kalkti sut icti 10gibi uyudu 11 de uyandi sonra bu saate kdr hic uyumadi. Gazi yok alti temiz karni tok banyoda yaptirdim yinede uyumadi… simdi uykuya daldi artik sabaha kadar sadece sut icin kalkar sonra uyur.. bilemedim cok uzun saat uyumayip sonra uzun saat uyuyor degisik geldi bana
Evet sabahtan beri daha yeni uyudu ama artik kalkmaz 3 saatte bi anca sut icin kalkar gece uyur biliyorum ama gun icinde neden yatmiyor onu anlamadim. Diyer 2 kizlarim boyle degildi cok tuhafBenim kızda bu saate kadar yarım saat uyudu . az önce duş aldırdım yıne uyumadıgece de yarım saate bir kalkıyo hiç uyumuyo bende anlamadım uyumayan çocuk mu olur ya buyuk kızımda hiç boyle seyler olmazdı bu kız benı daha simdiden uykısızluktan mahvetti
Aynen az önce yaptırdım banyo inan tekrar kokmaya başladı kuzum bana güzel geliyor ama başkası kirli zannederYa süt mısır gibi kokuyorlar yerim yaaa
Benim PTT ye yatmış gözüküyor ama gittiğimde halen düşmedi diyorlarBen aldım canım baya da oluyor yarısı yattı yarısıda doğumdan sonraki rapor bitince yatacakmış
Çocuk yardım parası içinde başvurdum 1 ay sonra PTT ye yatacakmış oda ikinci çocuğum olduğu için 400 tl
Off canım çok geçmiş olsunMakinam yok elimlede fazla cikmiyor birazdan acile gidecegm
Yok kız onların her hali çok güzel kokuyorAynen az önce yaptırdım banyo inan tekrar kokmaya başladı kuzum bana güzel geliyor ama başkası kirli zanneder
Çok sağ ol canım çok faydalı bilgiler paylaşmışsın bu arada maşallah kızında prensesin kocaman olmuş devamını dilerim inşallahKızlar bizim kontrol yarındı ama doktor bu akşam nöbetçiymiş yarın izinliymiş bugün gelebilirmisiniz dedi bizde gittik
4300 kg
55 cm olmuş
Gelişimi gayet iyi dedi
Hem anne sütü hemde mama veriyorum çünkü sütüm yeterli değil sağlıklı olması önemli zaten olanı veriyorsun dedi doktor
3. Ayda özel aşılar başlıyor onlar hakkında konuştuk rota ve menenjit aşılarının ilk dozlarını yaptıracağız yapılacak özel aşılar için bir tablo verdi sende incele araştır dedi büyük kızımada bütün devlet ve özel aşıları yaptırmıştım yine yaptıracağım.
Evde kısa kollu zıbınla duruyor sakın giydirme yeterli bu ara herkes isilikten şikayetçi her gün duş ve ince giydir dedi
Mutlaka ama mutlaka bol bol konuşun göz teması kuracak artık yakında 2. Aydan sonrada oyun halısına koyarsan faydası olur dedi
Kızlar uzun yazdım kusura bakmayın faydası olur belki aklıma gelenler bunlar şu an için
Ne kusura değişik doktor tavsiyesi öğrenmiş oluyoruz yazın böyleKızlar bizim kontrol yarındı ama doktor bu akşam nöbetçiymiş yarın izinliymiş bugün gelebilirmisiniz dedi bizde gittik
4300 kg
55 cm olmuş
Gelişimi gayet iyi dedi
Benim yatmadi edevlette de başvuru görünmüyorÇalışanlara sorum var , doğum paranız yattı mı yattı ise çekebildiniz mi ? Benim yatmış gözüküyor ama vermedi ptt bize gelmedi paranız diyor
İkisini birlikte veriyorsun nasıl kaç CC mama veriyorsun günlük kaç kez veriyorsun cnmKızlar bizim kontrol yarındı ama doktor bu akşam nöbetçiymiş yarın izinliymiş bugün gelebilirmisiniz dedi bizde gittik
4300 kg
55 cm olmuş
Gelişimi gayet iyi dedi
Ne zaman verdin hastane raporunuBenim yatmadi edevlette de başvuru görünmüyor
Buna nereden bakıyoruz öğretmenlere veriliyor muÇalışanlara sorum var , doğum paranız yattı mı yattı ise çekebildiniz mi ? Benim yatmış gözüküyor ama vermedi ptt bize gelmedi paranız diyor
Aynen canım ya Melekler cennet kokulu ballarYok kız onların her hali çok güzel kokuyor
Canım rapor bildirildikten 2-3 gun sonra düşüyormuş pttye ben emzirme parasi çektim bi 232 lira bi de doğum izniyle doğum arasında bin küsür bi para yatti onu da çektim maaşımı bekliyorum şimdi muhasebeyle konuştum dün sgkya bildirdiler pazartesi falan düşerÇalışanlara sorum var , doğum paranız yattı mı yattı ise çekebildiniz mi ? Benim yatmış gözüküyor ama vermedi ptt bize gelmedi paranız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?