- 10 Nisan 2017
- 333
- 606
- 103
- 33
Bence tok olunca çoğunlukla uyuyor nadir öğlenleri uyanık kalıyorlar onda da elimi ağzına götürüyorum aranmıyorsa tamam tok bu çocuk diyorumBen o zamanlar aç heralde diyorum meme veriyorum ama emiyorda aç olmasa emmez demi
kesinlikle aynı durumdayız. babasının sevmesi mümkün değil zaten gece onu uyutup öyle bebekle ilgilenebiliyor. sabah bana yardım için gaz çıkarması çocuğu uyutması dışında kucağına bile alamıyor.Malesef bizdede var kıskançlık 7 yasında ama hep onu seviyorsunuz diyor ki hiçde ondan önce bebeği sevimiyoruz öncelik kızımız diyoruz ama yok alınganlık yapıyor herşeye öfkeli inş bir kaç aya alışırız ama kendiside çok seviyor kardeşini bizim bebege ilgi göstermemize tahammül edemiyor en çok da babasını hiç yaklaştırmıyor iyiki bir oğlun olmuş diyor
İnşallah çabuk alışır. Arada kalmak gerçekten zor . Vicdanen acaba yapıyor muyum dedirtiyor. Bizde zaten 3 yaş krizi var Rabbim acıyıp kardeş kıskançlığı vermemiş.hiç birinizde olmadı galiba ama bizde baya bir kıskançlık söz konusu. eve gelince ablasına hediye getirdik hep sevmesine izin verdik onun yanında konuştuklarımıza dikkat ettik onun yanında bebekle çok asgari ilgilendik ama sürekli bir ağlama hali huysuzluk söz konusu dikkat çekmek için her şeyi yapıyor resmen. ne yapıcaz bilemiyorum. inşallah çabucak alışır.
Bende rapor tarihi 01.06 ve 29,06 gözüküyor. Bankaya 30.06 gözüküyor ama çekemedimBen aldım canım baya da oluyor yarısı yattı yarısıda doğumdan sonraki rapor bitince yatacakmış
Çocuk yardım parası içinde başvurdum 1 ay sonra PTT ye yatacakmış oda ikinci çocuğum olduğu için 400 tl
İş görmezlik raporu yaz cnm e devletten ordanBuna nereden bakıyoruz öğretmenlere veriliyor mu
Ben geç göndermedin aslında raporları 25 mayısta izne çıktım demekki daha beklemem lazımCanım rapor bildirildikten 2-3 gun sonra düşüyormuş pttye ben emzirme parasi çektim bi 232 lira bi de doğum izniyle doğum arasında bin küsür bi para yatti onu da çektim maaşımı bekliyorum şimdi muhasebeyle konuştum dün sgkya bildirdiler pazartesi falan düşer
Ne güzel bı düzene oturmuş çoğu şey
Ama kendi adıma maalesef 2 çocukla çok zor ki eşim evden çalışıyor. Duş almayı geçtim saçımı taramaya zamanım kalmıyorbenim ki gündüz bı nebze daha iyi ama gece yarasa. Bugün sabaha doğru 4 te uyuduk mesela . Daha da yorumum yok hakim bey biz bitmisiz siz kaçın kurtarın kendinizi
Ah ah baba işten gelince önce kızı ile ilgileniyor birde oğlum nasıl bakayım dediği an suratı asıyor Hemen, kucağına bir iki kez alabildi oda hastanede zaten korkuyorkesinlikle aynı durumdayız. babasının sevmesi mümkün değil zaten gece onu uyutup öyle bebekle ilgilenebiliyor. sabah bana yardım için gaz çıkarması çocuğu uyutması dışında kucağına bile alamıyor.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin atlatırsın ama seni yorar biraz canım yavruna bakarsın sen bir iyileş kendine herşeyi stres yapma insan üzülüncede çabuk iyileşme gösteremiyorBen yine fenalastm atesim 39.7 oldu serum aldm düşmesini bekliyoruz dua edin bana yavruma bakamıyorum
Cok sukur 38.4 e düştü daha duser insallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin atlatırsın ama seni yorar biraz canım yavruna bakarsın sen bir iyileş kendine herşeyi stres yapma insan üzülüncede çabuk iyileşme gösteremiyor
Çok saol bende aynı şekilde veriyorum merak ettim3 ya da 4 saatte bir 60 cc aptamil mama veriyorum diğer ara zamanlarda anne sütü
Benimde sütüm yeterli değil ne denediysem olmadı
Allah'ım duası üzerinde olsunKizlar kardesim .34 haftalik bebegini ani plasenta ayrilmasi nedeniyle kaybettibunu buraya yazmamin nedeni lutfen bol bol dua edin acil sezeryana alinmisti ve doktor dua edin kanamasi cogalmasin yoksa rahmi alabiliriz eger kanamasi cogalip durmazsa dedi.. daaha hic cocugu yok dua edin olurmu
Çok geçmiş olsun canım allah sağlığına kavuştursun inşallahKizlar kardesim .34 haftalik bebegini ani plasenta ayrilmasi nedeniyle kaybettibunu buraya yazmamin nedeni lutfen bol bol dua edin acil sezeryana alinmisti ve doktor dua edin kanamasi cogalmasin yoksa rahmi alabiliriz eger kanamasi cogalip durmazsa dedi.. daaha hic cocugu yok dua edin olurmu
İlk bir kaç gün olmuştu hatta doktora sordum normal içi temizleniyor bir süre sonra geçer dedi ve öyle de oldu geçtiKız bebek anneleri bebeğinizin genital inde akıntı var mı
Var baya azaldı ama . dr normal bu akıntı dedi banaKız bebek anneleri bebeğinizin genital inde akıntı var mı
Allah yardımcısı olsun insallah saglıklı bebekleri olsunKizlar kardesim .34 haftalik bebegini ani plasenta ayrilmasi nedeniyle kaybettibunu buraya yazmamin nedeni lutfen bol bol dua edin acil sezeryana alinmisti ve doktor dua edin kanamasi cogalmasin yoksa rahmi alabiliriz eger kanamasi cogalip durmazsa dedi.. daaha hic cocugu yok dua edin olurmu
Ben yine fenalastm atesim 39.7 oldu serum aldm düşmesini bekliyoruz dua edin bana yavruma bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?