2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kesinlikle aynı durumdayız. babasının sevmesi mümkün değil zaten gece onu uyutup öyle bebekle ilgilenebiliyor. sabah bana yardım için gaz çıkarması çocuğu uyutması dışında kucağına bile alamıyor.

İnşallah çabuk alışır. Arada kalmak gerçekten zor . Vicdanen acaba yapıyor muyum dedirtiyor. Bizde zaten 3 yaş krizi var Rabbim acıyıp kardeş kıskançlığı vermemiş. Benlik krizi var herseyi o biliyor onun istediği gibi olsun. Bu bile zorken daha ötesine yüreğim dayanmaz.
Kızım esnerken ikinirken falan at gibi sesler çıkarıyor , oğlum da bundan korkuyormus. Bazen anne onu babaya bırak o kalsın diyor en fazla budur. Genelde uzaktan ağlama sesi duyunca kardeş ağlıyor baba süt ver diyor

Bende rapor tarihi 01.06 ve 29,06 gözüküyor. Bankaya 30.06 gözüküyor ama çekemedim

Buna nereden bakıyoruz öğretmenlere veriliyor mu
İş görmezlik raporu yaz cnm e devletten ordan
Ben geç göndermedin aslında raporları 25 mayısta izne çıktım demekki daha beklemem lazım

benim tuzum kuru ilk çocuk benim. Ablam da hep der bir çocuk hiç çocuk bi de ikinci olunca gör diye ben daha tecrübe etmedim. 2 ve üzeri çocuklu arkadaşlara başarılar diliyorum Allah işinizi kolay kılsın aminn

Ah ah baba işten gelince önce kızı ile ilgileniyor birde oğlum nasıl bakayım dediği an suratı asıyor Hemen, kucağına bir iki kez alabildi oda hastanede zaten korkuyor baya bir yoracak sanırım bu kıskanç koca bebekler bizi uzun sürmese bari uykusuz yorgunluk lohusalık yeteri kadar doluyuz

Ben yine fenalastm atesim 39.7 oldu serum aldm düşmesini bekliyoruz dua edin bana yavruma bakamıyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin atlatırsın ama seni yorar biraz canım yavruna bakarsın sen bir iyileş kendine herşeyi stres yapma insan üzülüncede çabuk iyileşme gösteremiyor

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin atlatırsın ama seni yorar biraz canım yavruna bakarsın sen bir iyileş kendine herşeyi stres yapma insan üzülüncede çabuk iyileşme gösteremiyor
Cok sukur 38.4 e düştü daha duser insallah

Kizlar kardesim .34 haftalik bebegini ani plasenta ayrilmasi nedeniyle kaybetti bunu buraya yazmamin nedeni lutfen bol bol dua edin acil sezeryana alinmisti ve doktor dua edin kanamasi cogalmasin yoksa rahmi alabiliriz eger kanamasi cogalip durmazsa dedi.. daaha hic cocugu yok dua edin olurmu

Allah'ım duası üzerinde olsun

Çok geçmiş olsun canım allah sağlığına kavuştursun inşallah tekrar bebek sevinciyle müjdelesin inşallah canım benim . Aklımızda duamızda bizi haber siz bırakma

Ebruzerm canım çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcısı olsun kardeşinin. İnşallah sağlığına kavuşur ve tez zamanda tekrar bir bebek sahibi olur.❤

Allah yardımcısı olsun insallah saglıklı bebekleri olsun

Ben yine fenalastm atesim 39.7 oldu serum aldm düşmesini bekliyoruz dua edin bana yavruma bakamıyorum

canım eşine söyle hemen bi sağma makinası alsın göğsündeki sütü boşaltmadığın sürece ilaçla düşse bile tekrar yükselecek ateşin kesin çözüm o kanalları açmak En uygununu alsa bile yeter bence hepsi aynı işlevi görüyor ben e bebekten almıştım 200 TL gibi bişeye sağlığın bu ihmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…