Çok teşekkürler cevap için. Eşim başvurmuş zaten haberim yoktu benimDoğum yardımı aile sosyal politikalar bakanlığınca veriliyor. İlk çocuk 300 tl, ikinci 400 üçüncü 600. Başvuruları bizim idari işlere yapmıştım. Sen de alabilirsin kamu görevlisi olarak.
Allah yardımcısı olsunKizlar kardesim .34 haftalik bebegini ani plasenta ayrilmasi nedeniyle kaybettibunu buraya yazmamin nedeni lutfen bol bol dua edin acil sezeryana alinmisti ve doktor dua edin kanamasi cogalmasin yoksa rahmi alabiliriz eger kanamasi cogalip durmazsa dedi.. daaha hic cocugu yok dua edin olurmu
230 tl de süt parasi veriyor devlet .bilginiz olsun kızlarÇok teşekkürler cevap için. Eşim başvurmuş zaten haberim yoktu benim
Aldim cnm dun sagiyorum ama en fazla 60 ml cikiyor ici kilitli nasil acacagm bilmiyorum serum 2 saat etki etti sabaha kadar ateşle uğraştım. Allah kimsenin başına vermesin cok zorcanım eşine söyle hemen bi sağma makinası alsın göğsündeki sütü boşaltmadığın sürece ilaçla düşse bile tekrar yükselecek ateşin kesin çözüm o kanalları açmakEn uygununu alsa bile yeter bence hepsi aynı işlevi görüyor ben e bebekten almıştım 200 TL gibi bişeye sağlığın bu ihmale gelmez
Bende yaşadım çok zor. Antibiyotik kullanıyorum şu an. Dr vermedi mi antibiyotikAldim cnm dun sagiyorum ama en fazla 60 ml cikiyor ici kilitli nasil acacagm bilmiyorum serum 2 saat etki etti sabaha kadar ateşle uğraştım. Allah kimsenin başına vermesin cok zor
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşSaolun kizlar dualariniz icin sukur kardesim rahmini toparladi cok korktukbebegide melek oldu iste cok buyuk aci ne diyip insallah bir an once bu gunleri atlatabilir
Hersey cok guzel ilerliyordu cnm aniden oldu birden evde asiri kanamasi oldu ve hastaheneye gitti apar topar malesef plasenta ayrilmis bebek o sekilde vefat etmisÇok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inş34. Hafta baya ileri bir hafta aslında aniden mi oldu başka sağlık sorunları var mıydı kardeşinin
Canım ben mochi kullanıyorum, benim bebeğim bir mememi ememiyordu, ondaki sütü çok güzel topluyor. Şimdi o memeyi de alıyor bazen ama diğerini emerken yine süt akıyor, takıyorum, topluyor bayağı. Ben normal pompadan çok onu kullanıyorum.NarinNarin canım ben de günde bir iki kez mama veriyorum benim de tam yetmiyor sütüm . Mochi pompa alıp denicem o da olmazsa maya alıcam bira mayası instagramdan dilruba hanım satıyor emzirme danışmanı çok memnunlar deneyenlet aklında bulunsun
Canım Allah ferahlık versin çok acı.. İnşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşineHersey cok guzel ilerliyordu cnm aniden oldu birden evde asiri kanamasi oldu ve hastaheneye gitti apar topar malesef plasenta ayrilmis bebek o sekilde vefat etmis
Verdi cnm 12 satte bir kullaniyorumBende yaşadım çok zor. Antibiyotik kullanıyorum şu an. Dr vermedi mi antibiyotik
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa süre inş..ben hastanede dış gebelikten yatarken hamile bir kadın vardı 3 hamileliğin de plesanta ayrılması yaşamış ama bebeği yaşamış o kadar çok kanaması olmuşki Dr larda şaşırmış yaşadıgına ömrü varsa hiç engel olmaz önünde Allah ne eylerse güzel eyler sabrını versin mükafatı ile beraber kardeşinin çok üzüldüm acı bir kayıp Rabbim kimseleri evladı ile sınamasın evlat kokusunu tüm isteyenlere tatdırsın inşHersey cok guzel ilerliyordu cnm aniden oldu birden evde asiri kanamasi oldu ve hastaheneye gitti apar topar malesef plasenta ayrilmis bebek o sekilde vefat etmis
Amin insallah cnmÇok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa süre inş..ben hastanede dış gebelikten yatarken hamile bir kadın vardı 3 hamileliğin de plesanta ayrılması yaşamış ama bebeği yaşamış o kadar çok kanaması olmuşki Dr larda şaşırmış yaşadıgına ömrü varsa hiç engel olmaz önünde Allah ne eylerse güzel eyler sabrını versin mükafatı ile beraber kardeşinin çok üzüldüm acı bir kayıp Rabbim kimseleri evladı ile sınamasın evlat kokusunu tüm isteyenlere tatdırsın inş
Merhaba canım ben gümüş kapak kullanıyrm çok memnjn kaldım . bide göğüs pedinin altından buzdolabı poşetı koyuyorm nemli kalsın dıye daha az acıyo ve iyileşme hızlandı bende . şükür sag iyilrşti komple solda çok ax kaldı dayanacak kadar olduMerhaba arkadaşlar benim oğlumda bugün bir aylık oldu sizlerden fikir almak istiyorum bir aydır göğüslerimin yarası iyileşmedi denemediğim şey kalmadı lansinoh krem avent kalkan bebeğimi emzirmek o kadar acılı ki yatağı yorganı sıkıyorum o derece birde ilk hafta sütüm gelmediği için mama verdim ama sonrasında mamayı kestim anne sütü alıyor göğsüm yara olduğundan gündüz zar zor acı çeke çeke emziriyorum ama geceleri sağıp biberonla veriyorum birde doyup duymadığını nasıl anlıyosunuz kızlar saydığım zaman iki göğsümden toplam 60 cc süt çıkıyor yeterli olur mu acaba
Emzirmediğin zamanlarda göğüs pedi kullanıyomusun ?Merhaba arkadaşlar benim oğlumda bugün bir aylık oldu sizlerden fikir almak istiyorum bir aydır göğüslerimin yarası iyileşmedi denemediğim şey kalmadı lansinoh krem avent kalkan bebeğimi emzirmek o kadar acılı ki yatağı yorganı sıkıyorum o derece birde ilk hafta sütüm gelmediği için mama verdim ama sonrasında mamayı kestim anne sütü alıyor göğsüm yara olduğundan gündüz zar zor acı çeke çeke emziriyorum ama geceleri sağıp biberonla veriyorum birde doyup duymadığını nasıl anlıyosunuz kızlar saydığım zaman iki göğsümden toplam 60 cc süt çıkıyor yeterli olur mu acaba
Avent kalkan kullanıyorum göğüs pedi kullanmadımEmzirmediğin zamanlarda göğüs pedi kullanıyomusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?