2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doğum yardımı aile sosyal politikalar bakanlığınca veriliyor. İlk çocuk 300 tl, ikinci 400 üçüncü 600. Başvuruları bizim idari işlere yapmıştım. Sen de alabilirsin kamu görevlisi olarak.
Çok teşekkürler cevap için. Eşim başvurmuş zaten haberim yoktu benim

Allah yardımcısı olsun

NarinNarin canım ben de günde bir iki kez mama veriyorum benim de tam yetmiyor sütüm . Mochi pompa alıp denicem o da olmazsa maya alıcam bira mayası instagramdan dilruba hanım satıyor emzirme danışmanı çok memnunlar deneyenlet aklında bulunsun

Kendi ve ya eşi sigortalı olan herkese süt parası yatıyor

Aldim cnm dun sagiyorum ama en fazla 60 ml cikiyor ici kilitli nasil acacagm bilmiyorum serum 2 saat etki etti sabaha kadar ateşle uğraştım. Allah kimsenin başına vermesin cok zor

Aldim cnm dun sagiyorum ama en fazla 60 ml cikiyor ici kilitli nasil acacagm bilmiyorum serum 2 saat etki etti sabaha kadar ateşle uğraştım. Allah kimsenin başına vermesin cok zor
Bende yaşadım çok zor. Antibiyotik kullanıyorum şu an. Dr vermedi mi antibiyotik

Saolun kizlar dualariniz icin sukur kardesim rahmini toparladi cok korktuk bebegide melek oldu iste cok buyuk aci ne diyip insallah bir an once bu gunleri atlatabilir
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inş 34. Hafta baya ileri bir hafta aslında aniden mi oldu başka sağlık sorunları var mıydı kardeşinin

Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inş 34. Hafta baya ileri bir hafta aslında aniden mi oldu başka sağlık sorunları var mıydı kardeşinin
Hersey cok guzel ilerliyordu cnm aniden oldu birden evde asiri kanamasi oldu ve hastaheneye gitti apar topar malesef plasenta ayrilmis bebek o sekilde vefat etmis

Canım ben mochi kullanıyorum, benim bebeğim bir mememi ememiyordu, ondaki sütü çok güzel topluyor. Şimdi o memeyi de alıyor bazen ama diğerini emerken yine süt akıyor, takıyorum, topluyor bayağı. Ben normal pompadan çok onu kullanıyorum.

Hersey cok guzel ilerliyordu cnm aniden oldu birden evde asiri kanamasi oldu ve hastaheneye gitti apar topar malesef plasenta ayrilmis bebek o sekilde vefat etmis
Canım Allah ferahlık versin çok acı.. İnşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşine

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa süre inş..ben hastanede dış gebelikten yatarken hamile bir kadın vardı 3 hamileliğin de plesanta ayrılması yaşamış ama bebeği yaşamış o kadar çok kanaması olmuşki Dr larda şaşırmış yaşadıgına ömrü varsa hiç engel olmaz önünde Allah ne eylerse güzel eyler sabrını versin mükafatı ile beraber kardeşinin çok üzüldüm acı bir kayıp Rabbim kimseleri evladı ile sınamasın evlat kokusunu tüm isteyenlere tatdırsın inş

Amin insallah cnm

Merhaba arkadaşlar benim oğlumda bugün bir aylık oldu sizlerden fikir almak istiyorum bir aydır göğüslerimin yarası iyileşmedi denemediğim şey kalmadı lansinoh krem avent kalkan bebeğimi emzirmek o kadar acılı ki yatağı yorganı sıkıyorum o derece birde ilk hafta sütüm gelmediği için mama verdim ama sonrasında mamayı kestim anne sütü alıyor göğsüm yara olduğundan gündüz zar zor acı çeke çeke emziriyorum ama geceleri sağıp biberonla veriyorum birde doyup duymadığını nasıl anlıyosunuz kızlar saydığım zaman iki göğsümden toplam 60 cc süt çıkıyor yeterli olur mu acaba

Merhaba canım ben gümüş kapak kullanıyrm çok memnjn kaldım . bide göğüs pedinin altından buzdolabı poşetı koyuyorm nemli kalsın dıye daha az acıyo ve iyileşme hızlandı bende . şükür sag iyilrşti komple solda çok ax kaldı dayanacak kadar oldu ilk kızımda 6 ay aglayarak emzirmiştim çok acıyo anlıyrm seni bunda şükğr erken davrandım

Emzirmediğin zamanlarda göğüs pedi kullanıyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…