Bi gümüş kalkan denemedim avent kalkan kullanıyorum ama geçmiyor göğüs pedi kullanmadım emzirmediğim zaman kalkan oluyor göğsümde hepMerhaba canım ben gümüş kapak kullanıyrm çok memnjn kaldım . bide göğüs pedinin altından buzdolabı poşetı koyuyorm nemli kalsın dıye daha az acıyo ve iyileşme hızlandı bende . şükür sag iyilrşti komple solda çok ax kaldı dayanacak kadar olduilk kızımda 6 ay aglayarak emzirmiştim çok acıyo anlıyrm seni bunda şükğr erken davrandım
Anladım ben ama göğüs pedini deneyebılırsın canım altına sadce uç kısmına gelecek sekılde buzdolabı poseti koyarak çok faydası oluyor . gümüş kalkan da öneririm amaBi gümüş kalkan denemedim avent kalkan kullanıyorum ama geçmiyor göğüs pedi kullanmadım emzirmediğim zaman kalkan oluyor göğsümde hep
Tamam birde öyle deneyim inşallah fayda olurAnladım ben ama göğüs pedini deneyebılırsın canım altına sadce uç kısmına gelecek sekılde buzdolabı poseti koyarak çok faydası oluyor . gümüş kalkan da öneririm ama
Aynı sorunu yaşıyorum mememi tutmuyor silikon uc verıyorum onu da tutana kadar sınır oluyor bazen sınırınden onu da tutmuyor dün gece öyle çok ağladı ki morardı dolapta sağdığım sütler vardı biberona koyup vermek zorunda kaldım bugün de bizim 8. GünümüzAynı döngü bizde var, saatlerce uykuya dalması sürüyor emzir gaz, sonra uyanıklık, mama veriyorum 30 cc doymuyor. Ve memeyi direkt tutamıyor silikon uç kullanıyorum savaşıyor resmen
Canım bu süreçte size çok ihtiyacı olacak Allah sabrını versin rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahSaolun kizlar dualariniz icin sukur kardesim rahmini toparladi cok korktukbebegide melek oldu iste cok buyuk aci ne diyip insallah bir an once bu gunleri atlatabilir
O da olur. Kıyafete sürtmesin diye demiştim. Birde meme ucunu değilde kahverengi bölgenin tamamının ağzında olması gerekiyo bebeğin. O da yaraya sebep oluyo. Hava yutunca gazda yapıo öyleAvent kalkan kullanıyorum göğüs pedi kullanmadım
Merhaba canım. Ben gece uykusuna ne zman geçerse o zman değiştiriyorum. Gece boyunca hiç uyanmazsa yani sadece emmeye kalkarsa geri uyursa degistiremiyorum çünkü gözleri kapalı oluyor ama bazen ezan sesine uyanıyor cami yakın gözlerini açarsa öyle degistiriyorum . Zaten hix sevmiyor bez değiştirmeyi nasıl bebek bilmem yıkıyor ortalığı ve her seferinde bakım kremi sürüyorum hix bişey olmadı daha ve ben hep kakali bez çıkartıyorum kakali idrarli bez bugün tam 1 aylik hiç tamamen idrar yaptığını görmedim hep.kakali yani.normwl mi bilmiyorum.. bilen var mı bu arada.Gunqydin kizlar benim aklıma takılan bir şey var kziimda nasıl yaptık hatırlamıyorum.
Bebeğinizin bezini 11 12 gibi değiştirip mi uyuyorsunuz yoksa daha erken mi? Sabaha kadar aynı bezle mi duruyor kaka yapmadiysa?
Ben genelde 11 gibi değiştiriyorum o sırada tabi uykusu açılıyor geri 1e doğru dalıyor 3 4 gibi yine uyanıyor sonra sabah 6 7de tekrar uyanıp kaka yapıyor onu da degistirip yine uyutuyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Aslında en geç 10da mi değiştirmek gerekir gece uykusu bölünmesin diye sanki ben yanlış yapıyorum
Bizimde her bezde az da olsa kaka var normalmişMerhaba canım. Ben gece uykusuna ne zman geçerse o zman değiştiriyorum. Gece boyunca hiç uyanmazsa yani sadece emmeye kalkarsa geri uyursa degistiremiyorum çünkü gözleri kapalı oluyor ama bazen ezan sesine uyanıyor cami yakın gözlerini açarsa öyle degistiriyorum . Zaten hix sevmiyor bez değiştirmeyi nasıl bebek bilmem yıkıyor ortalığı ve her seferinde bakım kremi sürüyorum hix bişey olmadı daha ve ben hep kakali bez çıkartıyorum kakali idrarli bez bugün tam 1 aylik hiç tamamen idrar yaptığını görmedim hep.kakali yani.normwl mi bilmiyorum.. bilen var mı bu arada.
Sağol cnm aynı ateş var ilaclar fayda etmiyor beni kötü eden ateşVizeci06 geçmiş olsun şimdi nasılsın canım
Canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bir haftadır gösüm acmıyor çok şükür bende herşey denedim tahin yagı karbonat garmastan en son lansinoh kullandım ama hiçbiri fayda etmedi göğüs pedini süt ıslatınca cıkarıyordum ama bir gün vakit bulamadım kaldı gece değiştirdin baktım sütün ıslaklıgı gösüme iyi gelmiş bende sabah koyduğum pedi ertesi sabah degiştirdim bebek emmeden önce ılık su ile temizledim memeyi 3 gün içinde güzel bir iyileşme oldu her kişinin farklı tecrübesi oluyor neyin kime faydası olur bilemiyoruz ama herkese iyi gelen başkasına iyi gelmez inş biran önce iyileşir Allahım düşmanıma vermesin o acıyı agızzıma bez sokup ısırıyordum bebeği emzirirken gözlerimden yaş akardı tepinirdim doğum acısını unutmuşdum inan.. 60 cc ile bebek doyarmı onu bilmiyorum canım sagmıyorum ben ama sütüm az onu. Biliyorum çok sık emiyor gün içi birkez 30 c mama vermeye başladımMerhaba arkadaşlar benim oğlumda bugün bir aylık oldu sizlerden fikir almak istiyorum bir aydır göğüslerimin yarası iyileşmedi denemediğim şey kalmadı lansinoh krem avent kalkan bebeğimi emzirmek o kadar acılı ki yatağı yorganı sıkıyorum o derece birde ilk hafta sütüm gelmediği için mama verdim ama sonrasında mamayı kestim anne sütü alıyor göğsüm yara olduğundan gündüz zar zor acı çeke çeke emziriyorum ama geceleri sağıp biberonla veriyorum birde doyup duymadığını nasıl anlıyosunuz kızlar saydığım zaman iki göğsümden toplam 60 cc süt çıkıyor yeterli olur mu acaba
Pamuga kolonya döküp o yumrunujn altına koymayı dene bir deSağol cnm aynı ateş var ilaclar fayda etmiyor beni kötü eden ateşsol gogusumde yumru var oyalıyoruz sicak uyguluyoruz ama açılmıyor
Altina nasil olacak cnm üstüne koysam çünkü koltuk altina dogru yumruPamuga kolonya döküp o yumrunujn altına koymayı dene bir de
Bazen benimki de sinirinden ememiyor resmen ağladıkça ağlıyor o zaman mamayla destekliyorum bizimki de bugün 16 günlük oldu 40 ı dört gözle bekliyorumAynı sorunu yaşıyorum mememi tutmuyor silikon uc verıyorum onu da tutana kadar sınır oluyor bazen sınırınden onu da tutmuyor dün gece öyle çok ağladı ki morardı dolapta sağdığım sütler vardı biberona koyup vermek zorunda kaldım bugün de bizim 8. Günümüz
Benm oğlumda başından beri tek göğüsle doyuyor. 15 dk civarı emiyor sonra vermeye çalışıyorum almıyor. Doyuyordur aglamiyorsa annesiGünaydın anneler
Benim bebe son iki gündür sadece tek göğüs emiyor her beslenmede bi sağ bi sol sırayla veriyorum ama doyuyor mu bilmiyorum önceden ikisinde emerdi 40 dk yakın şimdi 15-20 dk da bırakıyor uykuya dalıyor yada ağzına alıp diliyle zorla bir kaç kez çekip bırakıyor. Göğüslerimde eskisi kadar sert ve gergin olmuyor acaba göğüslerim terbiye mi oldu? Tek göğüsle doyar mı 24 günlük çocuk ? Aklım karıştı
Benim kizimin dilinin üzeri beyazdi pamukcuk olmus.. once gecer sandim uzerinde durmadim baktim gecmedi ve bebek huzursuz doktora goturdum ve ilac yazdi.. bugun kullandim bebegimin huzursuzlugu birden gecti masallah guzelce uyudu sabahlari ve suanda guzel uyumaya devam ediyor.. demekki kuuzmun cani aciyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?