Su veriyormusunuz eskiler hep su verirmiş pamukçuk olmasın diye ben günlük 1 çay kaşığı veriyorumbizim bebişte de sanırım pamukçuk var dilin üstü beyaz ve dudağın iç kısımlarında beyaz noktalar var süt kalıntısı sanmıştım ama silince geçmiyor
Hangi ilacı kullandınız canım siz ?
Bu gerçekten işe yarıyor önceki çocuklarımda kundaklamadan yapardım ama kendi ellerini ve kafasını daha iyi kontrol edebilecek seviyeye gelmişti.şu an daha erken gibi geliyor öyle yatırmak için,bir iki gündür bizim de gaz iyice arttı acıkmak gaz hep aynı şekilde ağlıyor anlayamıyorum bu araKızlar gğnaydın bugün ilk defa bebeğim sebepsizce ağladı kıpkırmızı oldu kucak fln yok hiç bi şekilde sakinleştiremedim karnıda sert ıkınıyor gibi . Gaz sancısı diğe düşündüm ve bizde bu çözüm oldu . Şöyle anlatayım kundak yaptım ve karnının altına yastık koydum yüz üstü yatırdım . Sakinleşti . Gaz sancısı çekene sizlede pylaşmak istedim
Hep yanındayım canım ani bişey olursa müdahale edebilirim tabiki bu bizde yarıyor başkasında nasıl olur bilmiyorum ama denemekte fayda varBu gerçekten işe yarıyor önceki çocuklarımda kundaklamadan yapardım ama kendi ellerini ve kafasını daha iyi kontrol edebilecek seviyeye gelmişti.şu an daha erken gibi geliyor öyle yatırmak için,bir iki gündür bizim de gaz iyice arttı acıkmak gaz hep aynı şekilde ağlıyor anlayamıyorum bu ara
Daktarin oral ( antifungal grubu oluyor ) belcikada ismi bu cnm ama doktor recetesiyle aliniyor evet silince gecmez ve silmeyi denemeyin cunku daha cok ilerler bogaza kadar.. doktor dedi malesef bebeklerde agri yapiyormus ve huzursuz oluyormus. Az bi miktar sutundne sonra emzigine surup agzina veriyorum yavrum hemencecik uykuya geciyor rahatlatiyor demekki.. eger emziriyorsan doktor sanada ilac veriyor gogsune surmen icinbizim bebişte de sanırım pamukçuk var dilin üstü beyaz ve dudağın iç kısımlarında beyaz noktalar var süt kalıntısı sanmıştım ama silince geçmiyor
Hangi ilacı kullandınız canım siz ?
Cnm bende veriyorum su ama malesef olduktan sonra su gecirmiyor…Su veriyormusunuz eskiler hep su verirmiş pamukçuk olmasın diye ben günlük 1 çay kaşığı veriyorum
Anladım tez zamanda geçer inşallahCnm bende veriyorum su ama malesef olduktan sonra su gecirmiyor…
Bende yok cnm bebekte var malesef oda sicakla alakasi yokmus direnci az oluyor bebeklerin hassas olduklari icin bazi bebeklerde hemen oluyormusPamukcuk çok sıcak seyler yersenız olur hanımlar . ben herseyı ılık tuketıyrm olmadı maşallah . bıde acı ve ekşi çok yersenız çocuk huzursuz oluyo
Bi çay kaşığı ılık su veriyorum günde ama suyu sevmiyor nedense. Ne zaman su versem kusuyor ben de artık vermiyorum.Su veriyormusunuz eskiler hep su verirmiş pamukçuk olmasın diye ben günlük 1 çay kaşığı veriyorum
Yani doktora mı gitmemiz gerekDaktarin oral ( antifungal grubu oluyor ) belcikada ismi bu cnm ama doktor recetesiyle aliniyor evet silince gecmez ve silmeyi denemeyin cunku daha cok ilerler bogaza kadar.. doktor dedi malesef bebeklerde agri yapiyormus ve huzursuz oluyormus. Az bi miktar sutundne sonra emzigine surup agzina veriyorum yavrum hemencecik uykuya geciyor rahatlatiyor demekki.. eger emziriyorsan doktor sanada ilac veriyor gogsune surmen icin
Kızlar gğnaydın bugün ilk defa bebeğim sebepsizce ağladı kıpkırmızı oldu kucak fln yok hiç bi şekilde sakinleştiremedim karnıda sert ıkınıyor gibi . Gaz sancısı diğe düşündüm ve bizde bu çözüm oldu . Şöyle anlatayım kundak yaptım ve karnının altına yastık koydum yüz üstü yatırdım . Sakinleşti . Gaz sancısı çekene sizlede pylaşmak istedim
Olur canim sagarken ya da dusta yaparsan açılmasi kolaylaşırAltina nasil olacak cnm üstüne koysam çünkü koltuk altina dogru yumru
Benim oğlumda öyle yapıyor bazen mesela dün gece öyleydiGünaydın anneler
Benim bebe son iki gündür sadece tek göğüs emiyor her beslenmede bi sağ bi sol sırayla veriyorum ama doyuyor mu bilmiyorum önceden ikisinde emerdi 40 dk yakın şimdi 15-20 dk da bırakıyor uykuya dalıyor yada ağzına alıp diliyle zorla bir kaç kez çekip bırakıyor. Göğüslerimde eskisi kadar sert ve gergin olmuyor acaba göğüslerim terbiye mi oldu? Tek göğüsle doyar mı 24 günlük çocuk ? Aklım karıştı
Bende anlayamıyorum bugün sabahtan beri uyumadı dalamadı, daha 1 saat filan oldu uyuyalıBu gerçekten işe yarıyor önceki çocuklarımda kundaklamadan yapardım ama kendi ellerini ve kafasını daha iyi kontrol edebilecek seviyeye gelmişti.şu an daha erken gibi geliyor öyle yatırmak için,bir iki gündür bizim de gaz iyice arttı acıkmak gaz hep aynı şekilde ağlıyor anlayamıyorum bu ara
Kaç gün oldu. Kzimin 15 günde bu oğlumun 11 günde düştü. Çamaşır da leke oluyordu bizmdeKızlar oğlumun göbeği hala düşmedi ya. Bide üstüne kanamış çok az. Çok üzülüyorum hem çocuğa hem bize eziyet.
Bugün 11 günlük canım. Kanaması canımı sıktı çok az ama sonuçta acaba bir şey olur mu diye sıkıntıya düştüm.Kaç gün oldu. Kzimin 15 günde bu oğlumun 11 günde düştü. Çamaşır da leke oluyordu bizmde
Bizim düştükten sonra bile bı iki defa atleti lekeliydi. Doktora gittiğimde de öyleydi. Sorun olsa doktor derdi heralde.Bugün 11 günlük canım. Kanaması canımı sıktı çok az ama sonuçta acaba bir şey olur mu diye sıkıntıya düştüm.♀ Hayırlısıyla bir düşseydi.
çok sağol canım inşallah bizde sıkıntısız atlatırız.❤Bizim düştükten sonra bile bı iki defa atleti lekeliydi. Doktora gittiğimde de öyleydi. Sorun olsa doktor derdi heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?