2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Pamukcuk çok sıcak seyler yersenız olur hanımlar . ben herseyı ılık tuketıyrm olmadı maşallah . bıde acı ve ekşi çok yersenız çocuk huzursuz oluyo

Kızlar gğnaydın bugün ilk defa bebeğim sebepsizce ağladı kıpkırmızı oldu kucak fln yok hiç bi şekilde sakinleştiremedim karnıda sert ıkınıyor gibi . Gaz sancısı diğe düşündüm ve bizde bu çözüm oldu . Şöyle anlatayım kundak yaptım ve karnının altına yastık koydum yüz üstü yatırdım . Sakinleşti . Gaz sancısı çekene sizlede pylaşmak istedim

Eklentiler

• 80AC81E4-2C5D-46CF-8C3F-FBF85A3D3B04.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 95
Su veriyormusunuz eskiler hep su verirmiş pamukçuk olmasın diye ben günlük 1 çay kaşığı veriyorum

Bu gerçekten işe yarıyor önceki çocuklarımda kundaklamadan yapardım ama kendi ellerini ve kafasını daha iyi kontrol edebilecek seviyeye gelmişti.şu an daha erken gibi geliyor öyle yatırmak için,bir iki gündür bizim de gaz iyice arttı acıkmak gaz hep aynı şekilde ağlıyor anlayamıyorum bu ara

Hep yanındayım canım ani bişey olursa müdahale edebilirim tabiki bu bizde yarıyor başkasında nasıl olur bilmiyorum ama denemekte fayda var

Daktarin oral ( antifungal grubu oluyor ) belcikada ismi bu cnm ama doktor recetesiyle aliniyor evet silince gecmez ve silmeyi denemeyin cunku daha cok ilerler bogaza kadar.. doktor dedi malesef bebeklerde agri yapiyormus ve huzursuz oluyormus. Az bi miktar sutundne sonra emzigine surup agzina veriyorum yavrum hemencecik uykuya geciyor rahatlatiyor demekki.. eger emziriyorsan doktor sanada ilac veriyor gogsune surmen icin

Pamukcuk çok sıcak seyler yersenız olur hanımlar . ben herseyı ılık tuketıyrm olmadı maşallah . bıde acı ve ekşi çok yersenız çocuk huzursuz oluyo
Bende yok cnm bebekte var malesef oda sicakla alakasi yokmus direnci az oluyor bebeklerin hassas olduklari icin bazi bebeklerde hemen oluyormus

Su veriyormusunuz eskiler hep su verirmiş pamukçuk olmasın diye ben günlük 1 çay kaşığı veriyorum
Bi çay kaşığı ılık su veriyorum günde ama suyu sevmiyor nedense. Ne zaman su versem kusuyor ben de artık vermiyorum.
Yani doktora mı gitmemiz gerek peki ilacı kullanınca geçiyor mı yoksa sadece acısını mı azaltıyor ?

bu pozisyonu bebekler çok seviyor gerçekten hemen sakinleşiyorlar ben de arada yapıyorum hem sürekli sırt üstü yatmasın diye böyle yapıyorum ama elimin üstüne yapıyorum ben.
Bu arada çok tatlı maşallah küçük kuzu

Benim oğlumda öyle yapıyor bazen mesela dün gece öyleydi
Bende anlayamıyorum bugün sabahtan beri uyumadı dalamadı, daha 1 saat filan oldu uyuyalı

tubaslk çapak temizliği nasıl yapıyorsun ben serum fizyolojik ve pamukla siliyorum günde 2 3 kere ay bitemedi gitti ya yavrum bi gözünü zor açıyor

Sabah 9 dan beri hanımefendiyi uyutamıyorum şimdi dalar gibi 3 saattir keyfiye beni emiyor meme uclarm morardı. Kundak yapanlara cok özeniyorum kızım tam bir cadı saçını tutup yoluyor hep

Kızlar oğlumun göbeği hala düşmedi ya. Bide üstüne kanamış çok az. Çok üzülüyorum hem çocuğa hem bize eziyet.

Kaç gün oldu. Kzimin 15 günde bu oğlumun 11 günde düştü. Çamaşır da leke oluyordu bizmde
Bugün 11 günlük canım. Kanaması canımı sıktı çok az ama sonuçta acaba bir şey olur mu diye sıkıntıya düştüm.‍♀ Hayırlısıyla bir düşseydi.

Bugün 11 günlük canım. Kanaması canımı sıktı çok az ama sonuçta acaba bir şey olur mu diye sıkıntıya düştüm.‍♀ Hayırlısıyla bir düşseydi.
Bizim düştükten sonra bile bı iki defa atleti lekeliydi. Doktora gittiğimde de öyleydi. Sorun olsa doktor derdi heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…