2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar oğlumun göbeği hala düşmedi ya. Bide üstüne kanamış çok az. Çok üzülüyorum hem çocuğa hem bize eziyet.
Düşer birkaç güne canım kuru tutmaya çalış kanaması hafif normalmiş bizim düşdükden sonra 3 gün lekelenmişdi ah bu annelik anne karnına düşüyor çocuk bizde telaş başlıyor dogsa rahatlıyacagız diyoruz asıl panik doğunca başlıyor

teşekkür ederim canım. inşallah düşer. kesinlikle öyle hep endişe hep korku demek annelik.

Bugün 11 günlük canım. Kanaması canımı sıktı çok az ama sonuçta acaba bir şey olur mu diye sıkıntıya düştüm.‍♀ Hayırlısıyla bir düşseydi.

Benim bebeğim bir aylık olacak nerdeyse ara ara hala kanaması oluyordu yeni duzeldi. Göbeği de 15 günü geçti düşmesi. Alkollü spreyi sıkın iki kere günde mikrop kapmasin. Oluyor bazen normalmiş.

Bende yapıyorum bunu hemen sakınleşiyo , benım kızda buyuk tuvaletini yapafken çok aglıyo ve kıpkırmızı oluyo her seferınde. Bıde karnı gurulduyo surekli tok olsada

Yaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün çok merak ettim seni hiç yazmayınca
Kızlar oğlumun göbeği hala düşmedi ya. Bide üstüne kanamış çok az. Çok üzülüyorum hem çocuğa hem bize eziyet.
Kızımında öyle oldu hep lekeliydi kıyafetleri 7. gün göbeği düştü, düştükten sonra da kanama oldu kabuk bağladı daha bir kaç gün önce iyileşti göbeği

tubaslk çapak temizliği nasıl yapıyorsun ben serum fizyolojik ve pamukla siliyorum günde 2 3 kere ay bitemedi gitti ya yavrum bi gözünü zor açıyor
canım o çapaklanma değil aslında göz kanalı kapalı olduğu için enfeksiyon oluşmuştur. Aslında kaynatılmış soğutulmuş su ve pamuk ile temizlemek gerekir ilk başlarda. Eğer geçmiyorsa enfeksiyon giderici damla veriyor dr lar. Bizim Çocuk dr u bize damla vermişti,ilk kontrolde. Adı:Tobrased. Çapaklanma olursa damla damlatın, kanallarda enfeksiyon ilerlemesin demişti.

Çocuk doktoru bulabildin mi canım

Sabah 5.30 dan beri toplam yarım saat uyumuştur bitirdi bizi ya
Az önce daldı inş uyanmaz
Sürekli uyuyan bebeklere çok özeniyorum valla
Bazı çocukların karakterinde yok uyumak

Canım kanama olduysa göbek düştükten sonra hastaneye gitmek gerek aslında. K vitamini eksikliğinden oluyo o kanama. Hemen K Vitamini iğnesi yapıolar. Benim ilk kızımında göbeği düştükten sonra kanama olmuştu, hemen vitamin iğnesi yapmışlardı. İyileşmişti hemen sonra

Benim bebeğim bir aylık olacak nerdeyse ara ara hala kanaması oluyordu yeni duzeldi. Göbeği de 15 günü geçti düşmesi. Alkollü spreyi sıkın iki kere günde mikrop kapmasin. Oluyor bazen normalmiş.
Teşekkür ederim canım. ❤
Kızımında öyle oldu hep lekeliydi kıyafetleri 7. gün göbeği düştü, düştükten sonra da kanama oldu kabuk bağladı daha bir kaç gün önce iyileşti
Teşekkür ederim canım.❤

Ben anne sütü püskürtüyorum emzirirken temizleme pamuğuyla da yayıyorum kirpik hizasına
evet anne sütü de iyi geliyomuş. Ama bi türlü denk getiremedim ben göze yalnız enfeksiyon ilerideyse anne sütüde iyileştirmezmiş. İlk başta temizlemek gerekirmiş anne sütüyle

tubaslk çapak temizliği nasıl yapıyorsun ben serum fizyolojik ve pamukla siliyorum günde 2 3 kere ay bitemedi gitti ya yavrum bi gözünü zor açıyor
Canım bana doktor tobrased yazdı günde 3 kere birde kaynamış suyla içten dışa temiz bezle sil ve her gün göz masajı içten yapılması lazım dedi öyle geçti canım doktora bir göster

Bugün 11 günlük canım. Kanaması canımı sıktı çok az ama sonuçta acaba bir şey olur mu diye sıkıntıya düştüm.‍♀ Hayırlısıyla bir düşseydi.
Canım bi çocuk doktoruna götürün isterseniz. Geç düşme olabilir ama kanama olması sıkıntı. K vitamini eksikliğinden olabiliyor kanaması. İğne yapıolar. Düşmeside hızlanır hem vitamin desteğiyle. Doğar doğmaz k vitamini iğnesi yaptırlarmı senin bebeğe? Bizim hemen hem Hep-B aşısını hem de K vitamini aşısını yapmışlardı

Son düzenleme:
Doğar doğmaz yapıldı canım. Bugün yıkadık güzelce yağladık gene kanadığını görürsem gideriz ama şuan rahatladı gibi.

Doğar doğmaz yapıldı canım. Bugün yıkadık güzelce yağladık gene kanadığını görürsem gideriz ama şuan rahatladı gibi.
Anladım cnm. Düştüğünde kanama olursa yada aklında olsun. 2.dozunuda vurabilirler belki

Kızlar ben bugün biraz mekik çekeyim dedim mahvoldumhayatımda hic mekik çekmedim çok zormuş. Ama sinir oldum bugün bi elbise aldım ama göbeğim çirkin duruyor giyince. nasıl gidecek bu gobek ya kizimda bu kadar degildj. Bayrama kadar eritmeye niyetlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…