- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Valla canim bizim doktorun verdigi kitapta bu sekil yaziyor burasi zaten oyle sicakta degil o nedenle 3-4 saat bekletip icirebiliyorum oda sicakligindaCanım 333 kuralı var yani
Oda sartlarinda 3 saat
Buzdolabında 3 gün
Buzlukta 3 ay bekletebilirsin.
Bu aylarda oda sıcaklığı daha fazla yine de 3 saate aldanmayin bebise verirken kontrol edin kizlar .
Hatta geçen mayıs annelerinde de denk geldim. Bir anne sütü dolapta cok bekletmemesine rağmen bozulmus bebeği icmeyince anlamış. Oda da bekletirken daha temkinli olun
Olmaz canım inan saatlerini falan unuttum sekiz yıl geçmiş aradan,Alt dolapta ne kadar durabilir cnm dun gece ben biraz koydum aksama dogru versem bebişe birseg olmaz degil mi
Buzdolabımın üst bölümünü ona ayırmıştım sırf yetmişti,100lük 150,200 250 ne çıksa atıyordum.dolabım küçük değil amaCanım nasıl tuttun dolapta ya benim buz dolabım var 6 çekmeceli 2 çekmece dolu şuan. Dolapta yer kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum
Canım ben eylülde işe başlayacağım için şimdiden stokluyorum fakat yer kalmadı nasıl stoklicam artık bilmiyorum 300 350 400 500 lük bile poşetler var ama yine de yer yok yaklaşık 20lt süt var. Anne sütüyle ne yapabiliriz acabaOlmaz canım inan saatlerini falan unuttum sekiz yıl geçmiş aradan,
Buzdolabımın üst bölümünü ona ayırmıştım sırf yetmişti,100lük 150,200 250 ne çıksa atıyordum.dolabım küçük değil ama
Bir de hanımlar eğer çalışmıyorsanız ya da çok çok uzun saatler çalışmayacaksanız fazla girmeyin bence stoklamaya.memeden emmesi gibisi yok,birçok besin değeri azalıyor havayla temasında dolapta ve ısıtırken.ben de Eylül de başlamalıyım okula ama ne yapacağımı netleştiremedim.günlük sağıp bırakmayı dolaba sokmadan tükettirmeyi düşünüyorum.bir aklımda yarım dönem izin almak bilmiyorum.bi altı aylık etsek geçseler ek gıdaya yoğurttur kahvaltıdır idare ederler
Dondurucunu tamamen boşaltsan sığmaz mı küçük mü ki?Canım ben eylülde işe başlayacağım için şimdiden stokluyorum fakat yer kalmadı nasıl stoklicam artık bilmiyorum 300 350 400 500 lük bile poşetler var ama yine de yer yok yaklaşık 20lt süt var. Anne sütüyle ne yapabiliriz acaba
Kilo alimi nasil cnm? Benim kizim ilk hafta cok az emiyordu ve kilo alimi iyi degildi ordan hemen anladik iyi emmediginiNasılsınız kızlar. bebeğimin bugün göbeği düştü ay ilk defaymış gibi telaşlandım hafif kanamıştı ve iltihaplı gibiydi hemen sağlık ocağına gittim. Doktora gösterdik gayet normal olduğunu batikon sürmemi söyledi kapalı tutma böyle böyle kuruycak ıslak bırakma mutlaka kurula dedi. ya sizde de öylemi bilmiyorum benim bebeğim azıcık emip uyuyor sonra ne yaparsam yapayım memeyi almıyor sanki çok az yemiş gibi geliyor bana bezleri çoğunlukla az da olsa kakalı ama bazen yeşilimsi de oluyor. Çişinide yapıyor ama her zaman bezden taşacak kadar değil.
Canım bak iki çekmece bu şekilde dolu 4 çekmece kaldı ordada ev ihtiyacları var onları boşaltcam , ama sonra yer kalmazsa yine sütle ne yapabilirim ? İnternette sabun yazıyor başka ne yapılabilir anne sütüyle ?Dondurucunu tamamen boşaltsan sığmaz mı küçük mü ki?
Canım ben hunnap kullandım , rezene çayı , ve laktamax kapsül sık sık sağ en az 3 saate birKızlar merhaba maalesef Sağım yapmaya yeni başladım sayılır memeyi emzirdikten sonra sağıyorum en fazla ikisinden 40 50 çıkıyor. Daha önceden bilen varsa ne zaman artacak acaba artırmak için ne yapabilirim
Maşallah,ben başka bu aşamada ne yapılabilir bilmiyorum en fazla satan duydumCanım bak iki çekmece bu şekilde dolu 4 çekmece kaldı ordada ev ihtiyacları var onları boşaltcam , ama sonra yer kalmazsa yine sütle ne yapabilirim ? İnternette sabun yazıyor başka ne yapılabilir anne sütüyle ?
Ben de bugün başladım sağmaya.bir şey soracaktım.sağ göğsüm uzun süre beklediği için sağ göğsümden başladım sağmaya. ilk başta çok su gibiydi süt, o süt saklanır mı yoksa o sütü atmak mı gerekir. Yada mesela emziricem. Yine önce o sütü sağıp atmak mı gerekir kiİlk çocuğumu sadece sağarak besleyebildiğim buzluğa da dörtyüz civarı süt poşeti koyduğum için ben de cevap yazayım dedim.dolabın aşağı kısmında bekleme süresi çok kısa canım ama buzlukta aylarca durabiliyor.net tablo internette vardır araştırıp bakabilirsin.dondururken de çözerken de kademeli ısıt soğut.döndürürken önce dolabın soğutucu kısmına koy birkaç saat sonra dondurucuya at,çözerken de önce soğutucu kısma al,eriyince dışarı çıkar.benmişti usulü ısıtlıyor zaten,ara ara çok çalkalamadan sallıyorsun boşalttığın biberonu.poşetlerin üstüne tarih,numara miktar yazarsan kolaylık olur.en eskiden başlayarak tüketirsin.çok bekletmeyeceksen sağdığını buzluğa hiç koymazsın yine bir miktar ısıtıp verirsin usülüne uygun.aklıma gelenler bunlar
Resim ekleyebilsen keşke,benim oğlumun da alın ortasında var kırmızılık bilmiyorum geçer miBebeğimin sag göz kapagında ve dudak üstü doğdugundan beri böyle kırmızı . ben doğum lekesi mi diue düşünüyorum ? Ailemde gecer normal dıyo sizce her bebekte olur mu , sizin bebeklerde var mi bu tarz bişey hanımlar . resim ekleyenmıyogöz kapagı komple kırmızı ,ten rengıde hep kırmızı hala düzelmedi nıye böyle ya kafama takıyrm
Maşallah kız atma nazar değer maşallah kirkbir kereCanım bak iki çekmece bu şekilde dolu 4 çekmece kaldı ordada ev ihtiyacları var onları boşaltcam , ama sonra yer kalmazsa yine sütle ne yapabilirim ? İnternette sabun yazıyor başka ne yapılabilir anne sütüyle ?
Atma canım ilk gelen süt öyle oluyor arkası daha yoğunBen de bugün başladım sağmaya.bir şey soracaktım.sağ göğsüm uzun süre beklediği için sağ göğsümden başladım sağmaya. ilk başta çok su gibiydi süt, o süt saklanır mı yoksa o sütü atmak mı gerekir
Normal cnm zaten daha kendi renkleri dönmediler bile benim oğlum gözünün üstünde var kırmızı bir leke zamanla geçecek hayırlısı 40 dolsun da herşey yoluna girerBebeğimin sag göz kapagında ve dudak üstü doğdugundan beri böyle kırmızı . ben doğum lekesi mi diue düşünüyorum ? Ailemde gecer normal dıyo sizce her bebekte olur mu , sizin bebeklerde var mi bu tarz bişey hanımlar . resim ekleyenmıyogöz kapagı komple kırmızı ,ten rengıde hep kırmızı hala düzelmedi nıye böyle ya kafama takıyrm
Geçer geçer stres yapma zamanlaResim ekleyebilsen keşke,benim oğlumun da alın ortasında var kırmızılık bilmiyorum geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?