Soruyordun ya ne zaman uyurlar diye Allah duanı kabul etmişKızlar günaydın ben iki gecedir Çıkdırmak üzereyim. Bizimki gece 12’de yatıyor sabah yediye kadar ve kesinlikle gece emmek istemiyor zorla versem bile ağzına kusuyor ama gündüz hiçbir sorun yok canavar gibi emiyor neden böyle yapıyor acaba
Aç olsa uyanır benceKızlar günaydın ben iki gecedir Çıkdırmak üzereyim. Bizimki gece 12’de yatıyor sabah yediye kadar ve kesinlikle gece emmek istemiyor zorla versem bile ağzına kusuyor ama gündüz hiçbir sorun yok canavar gibi emiyor neden böyle yapıyor acaba
Sütünü saklamaya başladın mi cnm anen mi bakacak işe gideceğin zaman eninde sonunda annende bebek nasil uyuyorsa o sekilde uyutacakKızlar valla insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yokmuş gerçekten. Eşim 3 gece gece vardiyasında çalışmak zorunda olduğu için annemlerde kaldık dün gece ne sarp uyudu ne ben uyudum dolayısıyla annem de uyumadı. Çocuğun çoraplar yok ayağında üstü başı açık anne bak ayakları üşür gaz yapar diyorum aman çoraplarını çıkarıp duruyo istemiyo belli ki diyo, beşiğe yatırıp sallıyo allah salliyo anne diyorum hiç uyumadı böyle uyumuyo da zaten yorma kendini kucağımda uyutup yatirayim diyorum yok kucağa alışmasın sen uyu dinlen biraz dedi 2 saat yorgunluktan içim geçmiş bi uyandım ki hala beşikte çocuk sallıyo aldım sonunda emzireyim diye emzirdim tam kucağımda uyucak getir beşiğine yatır diye tutturdu anne dalsın da koyarım diyorum yok kucakta alistirmissin diye diye koydurdu bütün gece uyumadık şimdi annem uyuyakaldi ben de sarpı emzirirken uyuttum yatırdım olan yine bana oldu gelecek ay işe başlıcam nolcak bu çocuk bilmiyorum annem böyle burnunun dikine giderse işimiz var
İsırmak nedir ya bebeğin etleri daha su gibi birde mikrop bulaştırırlar cnm sen bebeğini yıka ısıran kisiyide ara söyle bu ne terbiyesizlikGünaydın kızlar
Dün misafir geldi kahvaltıya, gece uyumayınca tospik misafirler varken uyuyup durdu. Aa ne çok uyudu diyp durdular, sanki anormal bir şey yapıyor çocuk. Onlar gidince de bir daha uyumadı, bende hiç dinlenemedim tabi.. Akşam da ağla ağla haşat oldu kuzum,dedim nazar ettiniz çocuğu uyudu diye diye.
Bir de misafir ısırmış çocuğumu ya uyansın diye, diş izleri çıkmış. Seni yolarım dedim eşime, manyak mısın niye izin veriyorsun yani.. ne olacakmış diyor..Isıran da ayrı gerizekaliBiz öpmeye kıyamıyoruz ne rahatlık anlamak mümkün değil..
Yıkadım canım hemen zaten, ısıran kişi de anladı bozulduğumu zaten. Zorla kucaklarına alıyorlar, uyuyan çocukla bağıra bağıra konuşuyorlar, poposuna vurarak.Cinnet geçirecektim vallahi cahille uğraşmak zor en iyisi muhabbeti kesmekİsırmak nedir ya bebeğin etleri daha su gibi birde mikrop bulaştırırlar cnm sen bebeğini yıka ısıran kisiyide ara söyle bu ne terbiyesizlik
Benimde kv gelmişti pazartesi dün akşam gitti, ay çok akıllı çocuk sesi çıkmıyor diye diye delirtti çocuğu, diyorum sen bir de gece gör ama yok bu devam ediyor nasıl olsa kendi bakmıyor, günlerdir sabaha kadar uyanık gündüz top patlasa uyanmıyor çocuk bu günde geceden sabah 9.30’a kadar uyumadı mahvoldumGünaydın kızlar
Dün misafir geldi kahvaltıya, gece uyumayınca tospik misafirler varken uyuyup durdu. Aa ne çok uyudu diyp durdular, sanki anormal bir şey yapıyor çocuk. Onlar gidince de bir daha uyumadı, bende hiç dinlenemedim tabi.. Akşam da ağla ağla haşat oldu kuzum,dedim nazar ettiniz çocuğu uyudu diye diye.
Bir de misafir ısırmış çocuğumu ya uyansın diye, diş izleri çıkmış. Seni yolarım dedim eşime, manyak mısın niye izin veriyorsun yani.. ne olacakmış diyor..Isıran da ayrı gerizekaliBiz öpmeye kıyamıyoruz ne rahatlık anlamak mümkün değil..
Allah nazardan korusun evlatlarımızı valla bebişlere hemen değiyor.. Bol bol okumak lazım. Dün o kadar çok ağldı ki akşam, hiç öyle ağlamazdı, en son okuduk üfledik bol bol, bir ot vardır bizim oralarda nazar olmasın diye yakılır, onu yaktık evde de ancak rahatladı kuzum.Benimde kv gelmişti pazartesi dün akşam gitti, ay çok akıllı çocuk sesi çıkmıyor diye diye delirtti çocuğu, diyorum sen bir de gece gör ama yok bu devam ediyor nasıl olsa kendi bakmıyor, günlerdir sabaha kadar uyanık gündüz top patlasa uyanmıyor çocuk bu günde geceden sabah 9.30’a kadar uyumadı mahvoldum
O ısıranın saçını başını yolmak lazımhasta edecekler çocukları düşüncesiz insanlar ya
Teşekkür ederim cevabiniz icin cok gecmis olsynPipi deliği olması gereken yerde değil biraz aşağıda maalesef. Ben de tam anlamıyorum ama bakınca pipi ucunda sünnet derisinde bir anormallik var eğik gibi. Olması gereken şekle getirmek için ameliyat gerekiyor. Buna halk arasında peygamber sünneti deniyormuş. Doktorlar hiposdias diyor. 6. Ayı bekleyip genel anestezi alacak.
Allah akıl fikir versin ısıran kişiye ya asıl onu ısırmak lazım tövbe yarabbim yaGünaydın kızlar
Amin amin, bende üzerlik tohumu yaktım demin, uyumuştu ama çok huzursuzdu şimdi daha rahat sankiAllah nazardan korusun evlatlarımızı valla bebişlere hemen değiyor.. Bol bol okumak lazım. Dün o kadar çok ağldı ki akşam, hiç öyle ağlamazdı, en son okuduk üfledik bol bol, bir ot vardır bizim oralarda nazar olmasın diye yakılır, onu yaktık evde de ancak rahatladı kuzum.
Peki ne kullanıyorsunBugun doktora goturdum kizimi cunku sut icince gazini cikarinca surekli agzindan sut cikariyordu.. reflu var hafif ama. Mamasini degistirdi sukuuur cok iyi geldi birkere bile agzindan geri cikarmadive gazini cok guzel cikardi poposundanda agzindanda
Vallahi ben de öyle istiyordum ama ne bilim uyanmayınca da bu sefer acaba aç değil mi diye tedirgin oldumSoruyordun ya ne zaman uyurlar diye Allah duanı kabul etmişCanım gündüz iyi emiyorsa kakasını yapıyorsa bence zorlama öyle alışır hem de ne güzel işte.hem gaz da az oluyor üst üste emmeyince
Canım gündüz ne emiyor ama sanki daha az emmeye başladı yani hemen duyuyor sıcaklardan mı yoksa daha hızlı emdiği için mi duyuyor anlayamadım gittiAç olsa uyanır bence
Hiç zorlama artık çok küçük değiller
Doktora gittiğimde danışırsın yine
Allahım hepimizin bebeklerine böyle uyku versin çok amin
Yok canım baslamadim daha hem emzirip hem mama veriyorum anca doyuyor işe başlayınca bi gün mamayla idare edip o gün sağıp ertesi güne saklamayı düşünüyorum artık ofisin tuvaletinde 2 saatte bir sağıp buzdolabında saklicam ertesi gün de anneme bırakıcam yine gün içinde sağıp ertesi güne ayrıcam öyle çözüm bulabildim ancak... Aynen annem bakacak ama o da istiyo ki çocuk onun istediğini yapsın o çocuğun huyuna bakmıyo yani inatçıSütünü saklamaya başladın mi cnm anen mi bakacak işe gideceğin zaman eninde sonunda annende bebek nasil uyuyorsa o sekilde uyutacak
Canim ac olsa uyanır zaten durmaz o. Insallah benimki de böyle uyur aminKızlar günaydın ben iki gecedir Çıkdırmak üzereyim. Bizimki gece 12’de yatıyor sabah yediye kadar ve kesinlikle gece emmek istemiyor zorla versem bile ağzına kusuyor ama gündüz hiçbir sorun yok canavar gibi emiyor neden böyle yapıyor acaba
Canım sorun aslında Uyanıyor ve memeyi verince emmiyor tekrar uyuyorCanim ac olsa uyanır zaten durmaz o. Insallah benimki de böyle uyur aminevde zombi gibi geziyorum valla uykusuzluktan
Cnm her emzirme sonrası sağmayı denesen sütün de artarYok canım baslamadim daha hem emzirip hem mama veriyorum anca doyuyor işe başlayınca bi gün mamayla idare edip o gün sağıp ertesi güne saklamayı düşünüyorum artık ofisin tuvaletinde 2 saatte bir sağıp buzdolabında saklicam ertesi gün de anneme bırakıcam yine gün içinde sağıp ertesi güne ayrıcam öyle çözüm bulabildim ancak... Aynen annem bakacak ama o da istiyo ki çocuk onun istediğini yapsın o çocuğun huyuna bakmıyo yani inatçı
AnnelikVallahi ben de öyle istiyordum ama ne bilim uyanmayınca da bu sefer acaba aç değil mi diye tedirgin oldum
Canım gündüz ne emiyor ama sanki daha az emmeye başladı yani hemen duyuyor sıcaklardan mı yoksa daha hızlı emdiği için mi duyuyor anlayamadım gitti
Ah canım ah asıl çalışmaya başlayınca kalıyor aklımız geride.benim de kv bakacak ama gözüm hep arkada.valla şekerli çaylar verdi uyutma dedim uyuttu ben uykusuz kaldım yeme yedirdiğimi yedirdi daha neler.anne iken çalışmanın en zor yanı bu.benim iznim de Ağustos ta dolacak,31ağustos ta açılıyor okullar.iki buçuk aylık olacak bebeğim.geçen ilk kez dışarı çıktım müdürümle karşılaştık,düzene sokamazsam atlıların izin alabilirim yarım dönem dedim bilgisi olsun diye.çok özledim okulu başlamak isterim ama yapma dediğim ne varsa yapıyor kv,kabak bana patlıyor,çocukları da o büyüttü yine de adı.hiç rahat kişiliğim yok halbuki giyeceğini koyarım yiyeceğini koyarım ne halleri varsa görsünler yapsınlar demem.öğretmen arkadaşlar siz be yapacaksınız??Yok canım baslamadim daha hem emzirip hem mama veriyorum anca doyuyor işe başlayınca bi gün mamayla idare edip o gün sağıp ertesi güne saklamayı düşünüyorum artık ofisin tuvaletinde 2 saatte bir sağıp buzdolabında saklicam ertesi gün de anneme bırakıcam yine gün içinde sağıp ertesi güne ayrıcam öyle çözüm bulabildim ancak... Aynen annem bakacak ama o da istiyo ki çocuk onun istediğini yapsın o çocuğun huyuna bakmıyo yani inatçı
Bnde de aynı dert canm hep kendi bildiklerini çocuğumun üzerinde uygulamaya çalışıyorlar hiç güvenmiyorum benden gizli yapmaya çalışıyorlar şimdiden bile 1 dk yalnız bırakmıyorum onlarla bende ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ilk dönem en azından ek gıdaya geçtikten sonra daha rahat olur maddi olarak bizi çok zorlucak ama napayım gözüm arkada kalıcakAnnelik
Ah canım ah asıl çalışmaya başlayınca kalıyor aklımız geride.benim de kv bakacak ama gözüm hep arkada.valla şekerli çaylar verdi uyutma dedim uyuttu ben uykusuz kaldım yeme yedirdiğimi yedirdi daha neler.anne iken çalışmanın en zor yanı bu.benim iznim de Ağustos ta dolacak,31ağustos ta açılıyor okullar.iki buçuk aylık olacak bebeğim.geçen ilk kez dışarı çıktım müdürümle karşılaştık,düzene sokamazsam atlıların izin alabilirim yarım dönem dedim bilgisi olsun diye.çok özledim okulu başlamak isterim ama yapma dediğim ne varsa yapıyor kv,kabak bana patlıyor,çocukları da o büyüttü yine de adı.hiç rahat kişiliğim yok halbuki giyeceğini koyarım yiyeceğini koyarım ne halleri varsa görsünler yapsınlar demem.öğretmen arkadaşlar siz be yapacaksınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?