Benim kizim sabaha karşı yapiyor gerinerek aglamalar sonra emme uykuya dalma en sonunda gaz damlasi veriyorum 1 saat sonra kaka yapar gaz cikararak 1 haftadir böyle gaz damlası kullaniyormusunuzKızlar benim bebeğim günde bir defa tuvaletini yapıyor geçe uyumuyor ağlama krizi tutuyor 3 gündür hem tuvaleti hem uyumaması acaba birbiri ilemi bağlantılı Dr normal dedi ama sizde böyle oldumu birde uykuya dalamıyor daha çok ağlıyor sanki etini koparıyorlar emmek istiyor süt geliyor diye kızıyor boş meme veriyorum gelmiyor diye ne yapacagımı şaşırıyorum
Peygamber sunnetli ne demek ilk defa duydumEvet sıcaklardan galiba hepsi kolik oldu bunların. Gündüz hiç uykuya dalamıyor ya benimki de öyle uzun saatler uyanık kalıyor ağlıyor ağlıyor uyumadıkça daha çok ağlıyor.
Sünnet yaptıracaktık ama bizimki peygamber sünnetli doğdu. Ameliyat gerekecek. Cerraha bir muayene ettirmemiz gerekiyor umarım basit bir tipidir.
Peygamber sunnetli ne demek ilk defa duydum
Uyanık olduğunda ya ikiniyor yada kucağımıza alalım diye cazgirlik yapıyor . Algısı biraz daha açıldı koltukta bacaklarimi çekip göbeğime oturtuyorum . Gözlerine bakarak biseyler anlatıyorum arada gülüp tepki veriyor . Konuştukça dinliyor sonra yine sıkılıyor omzumuzda volta atıyoruz . Oyun halısı dönenceler bı nebze odak noktalarını değiştirecek bu aydan sonraKızlar bebekleriniz uyanık olduklarında hep ağlıyor mu benim kızım hep ağlıyor ya meme istiyor ya evde gezmek ne zaman yatırdığı yerde uslu duran bir cocuk olacakherkes 40 çıksın düzene girer diyor ama bana hic öyle gelmiyor
Canım bizde de durum şöyle günde iki kere yaparsa bı nebze daha iyi ama tek sefer yapmışsa huzursuz ikinip duruyor kolik sancıları daha büyük oluyor. 5 dk uyuyup saatlerce uyanık kalıyordu. Bu arada kabız değil ona rağmen ikiniyor . Emme isteği de içtiği sütle kakasını bağırsaklardan ittirme isteğinden . Anne sütünü sindirmekte zorlandığı için emmeden önce relaktaz damla bir de akşam üzeri nurse Harvey damla kullaniyorum.Kızlar benim bebeğim günde bir defa tuvaletini yapıyor geçe uyumuyor ağlama krizi tutuyor 3 gündür hem tuvaleti hem uyumaması acaba birbiri ilemi bağlantılı Dr normal dedi ama sizde böyle oldumu birde uykuya dalamıyor daha çok ağlıyor sanki etini koparıyorlar emmek istiyor süt geliyor diye kızıyor boş meme veriyorum gelmiyor diye ne yapacagımı şaşırıyorum
A evet oyun matını 2 aylikken kullanabilirix degil miUyanık olduğunda ya ikiniyor yada kucağımıza alalım diye cazgirlik yapıyor . Algısı biraz daha açıldı koltukta bacaklarimi çekip göbeğime oturtuyorum . Gözlerine bakarak biseyler anlatıyorum arada gülüp tepki veriyor . Konuştukça dinliyor sonra yine sıkılıyor omzumuzda volta atıyoruz . Oyun halısı dönenceler bı nebze odak noktalarını değiştirecek bu aydan sonra
kendi evimde hazır içiyorum. burada çeşme suyu da içiliyor ama allahtan gidip damacanayla su doldurup geliyorlar ondan içicem canım. eskiden hep çeşmeden içiyorduk burada yeni yeni gidip su doldurmaya başladılar bende bilmediğimden çeşmeden içtim sabahtan beri.Çeşmeden mi iciyorsun cnm pek sağlıklı değil cesme suları hazır su iç
Evet kullanıyorum biogaia bu damlanın kesin faydasını görürsün dedi gerçekdende işe yarıyor damla şimdi verdim dün vermemişdim 7 de yattı sabah Dr zeytin yağda kullan dedi yağ içirince 4 saat içinde yapıyor tuvaletini, o gerinme bizdede var gerinirken kıpkırmızı oluyor ve ağlıyor uykusunuda bölüyor, inş ilaçları düzenli kullanırsam düzene girer ben alışmasın diye vermiyordum ama bugün başladım bakalım tekrarBenim kizim sabaha karşı yapiyor gerinerek aglamalar sonra emme uykuya dalma en sonunda gaz damlasi veriyorum 1 saat sonra kaka yapar gaz cikararak 1 haftadir böyle gaz damlası kullaniyormusunuz
Bende senin gibi d vitamini mi yapıyor diye de düşündüm arada bende unutuyorum ama o günler nasıl geçti inan hatırlamıyorum ama biz kuruntu yapıyoruzdur kesin bahene arıyoruz işte yoksa bebek bu ne yapsa yeridirCanım bizde de durum şöyle günde iki kere yaparsa bı nebze daha iyi ama tek sefer yapmışsa huzursuz ikinip duruyor kolik sancıları daha büyük oluyor. 5 dk uyuyup saatlerce uyanık kalıyordu. Bu arada kabız değil ona rağmen ikiniyor . Emme isteği de içtiği sütle kakasını bağırsaklardan ittirme isteğinden . Anne sütünü sindirmekte zorlandığı için emmeden önce relaktaz damla bir de akşam üzeri nurse Harvey damla kullaniyorum.
Bugün bişey farkettim onu teyit etmeye çalışıyorum. Dün d vitamini vermeyi unuttum. Kolik sancısı gelene kadar saatlerce kucagimda tuttum bı nebze sakin geçti. Bugün de bilerek vermedim kakayi 2 kere yaptı gece sakin geçer mi bekliyorum. Bu arada küvete su doldurup içinde yuzduruyorum ve yağ masajı yapıyorum karnına. O kadar şey yaptım ki sakinlesirse neyin ise yaradigindan emin olamicam gerçi
Mama kullaniyormusunuzEvet kullanıyorum biogaia bu damlanın kesin faydasını görürsün dedi gerçekdende işe yarıyor damla şimdi verdim dün vermemişdim 7 de yattı sabah Dr zeytin yağda kullan dedi yağ içirince 4 saat içinde yapıyor tuvaletini, o gerinme bizdede var gerinirken kıpkırmızı oluyor ve ağlıyor uykusunuda bölüyor, inş ilaçları düzenli kullanırsam düzene girer ben alışmasın diye vermiyordum ama bugün başladım bakalım tekrar
Bizimkiler de hamamlikziikta dolduruyorlar suyu. Doğumdan sonra bursa da alıştım suya normal hazır suya zor geçiş yaptımCanım bursaya geldik zaten o kadar çok terliyorum ki. İnşallah bol su içebilirim. Evde içiyordum ama burada sular farklı tadıyor içerken zorlanıyorum.
Normalde Bursa’da çeşme suyu damacana suyundan çok daha temiz ama bu sene barajlarda su azaldı diye bazı bölgelere kuyu suyu veriyorlar, hatta şöyle söyleyeyim Ocak ayında sularımız sapsarı akıyordu suyu değiştirdikleri içinkendi evimde hazır içiyorum. burada çeşme suyu da içiliyor ama allahtan gidip damacanayla su doldurup geliyorlar ondan içicem canım. eskiden hep çeşmeden içiyorduk burada yeni yeni gidip su doldurmaya başladılar bende bilmediğimden çeşmeden içtim sabahtan beri.
Kafasını yikarken avuçla yıka yüzünude aynı şekilde elinle daha erken suyu dokmeyelim avuç avuç sulayın bas kısmınıAyy kızlar çok üzüldüm ya . bebegimin gazı vardı duş aldıryım rahatlasın dedim . ıkı haftadır falan tek banyo yaptıryrm , bugun de yaptırırken kafasını durhluyodm bi kaldırdı su dökerken tabi agzına burnuna doldu ne oldu anlamdm bile mosmor oldu yavrum sesi soluğu gitti . Allah tan çok panik bi insan değilim hemen agzı aşagı koluma yatırıp sırtına bı ıkı kere vurdum düzeldi . bi agladı yavrum nasıl içli aglıyoelim ayagım titredi çocuk nefes almaya başlayınca .hala agzından su geliyo ama şükür bişeyi yok emzirdim falan ,ama ilk kez boyle bişey oldu . buyuk kızımı da hep tek yaptrydm
Gazi olabilir damla kullaniyormusunuz emme aralarinda gazını çıkarttın fazlasini kusuyorsa bezini batiriyorsa doyuyordurBu bebiş gece 12’deb sabah 6’ya kadar uyumuyor sürekli emmek istiyor, emerken uyuya kalıyor yatağına yatırınca geri uyanıp mızmızlanıyor doymuyor mu acaba nerden anlarım doyup doymadığını
Ara sıra 20 c veriyodum ama son 4/5 gündür vermiyorum sütümün yettiğini söyledi Dr gerek yok verme dediMama kullaniyormusunuz
Damla kullanmıyorum ama gazı yok sanki, sürekli ağzı açık dudaklarını yalıyor, gündüz bazen kusuyor ama gece pek kusmuyorGazi olabilir damla kullaniyormusunuz emme aralarinda gazını çıkarttın fazlasini kusuyorsa bezini batiriyorsa doyuyordur
Bir kere benim kızımda tum gün böyleydi ben bilemedim gaz sancısı varmış meğer kv bilmedi zaten hic birsey bildigi yok ac bu ac bu diye mama verdik cocuk ertesi gün mamadan kötü oldu hemen kabız oldu bir seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?