2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim kizim sabaha karşı yapiyor gerinerek aglamalar sonra emme uykuya dalma en sonunda gaz damlasi veriyorum 1 saat sonra kaka yapar gaz cikararak 1 haftadir böyle gaz damlası kullaniyormusunuz

Peygamber sunnetli ne demek ilk defa duydum

Peygamber sunnetli ne demek ilk defa duydum

Pipi deliği olması gereken yerde değil biraz aşağıda maalesef. Ben de tam anlamıyorum ama bakınca pipi ucunda sünnet derisinde bir anormallik var eğik gibi. Olması gereken şekle getirmek için ameliyat gerekiyor. Buna halk arasında peygamber sünneti deniyormuş. Doktorlar hiposdias diyor. 6. Ayı bekleyip genel anestezi alacak.

Uyanık olduğunda ya ikiniyor yada kucağımıza alalım diye cazgirlik yapıyor . Algısı biraz daha açıldı koltukta bacaklarimi çekip göbeğime oturtuyorum . Gözlerine bakarak biseyler anlatıyorum arada gülüp tepki veriyor . Konuştukça dinliyor sonra yine sıkılıyor omzumuzda volta atıyoruz . Oyun halısı dönenceler bı nebze odak noktalarını değiştirecek bu aydan sonra

Canım bizde de durum şöyle günde iki kere yaparsa bı nebze daha iyi ama tek sefer yapmışsa huzursuz ikinip duruyor kolik sancıları daha büyük oluyor. 5 dk uyuyup saatlerce uyanık kalıyordu. Bu arada kabız değil ona rağmen ikiniyor . Emme isteği de içtiği sütle kakasını bağırsaklardan ittirme isteğinden . Anne sütünü sindirmekte zorlandığı için emmeden önce relaktaz damla bir de akşam üzeri nurse Harvey damla kullaniyorum.

Bugün bişey farkettim onu teyit etmeye çalışıyorum. Dün d vitamini vermeyi unuttum. Kolik sancısı gelene kadar saatlerce kucagimda tuttum bı nebze sakin geçti. Bugün de bilerek vermedim kakayi 2 kere yaptı gece sakin geçer mi bekliyorum. Bu arada küvete su doldurup içinde yuzduruyorum ve yağ masajı yapıyorum karnına. O kadar şey yaptım ki sakinlesirse neyin ise yaradigindan emin olamicam gerçi

A evet oyun matını 2 aylikken kullanabilirix degil mi

Çeşmeden mi iciyorsun cnm pek sağlıklı değil cesme suları hazır su iç
kendi evimde hazır içiyorum. burada çeşme suyu da içiliyor ama allahtan gidip damacanayla su doldurup geliyorlar ondan içicem canım. eskiden hep çeşmeden içiyorduk burada yeni yeni gidip su doldurmaya başladılar bende bilmediğimden çeşmeden içtim sabahtan beri.

Benim kizim sabaha karşı yapiyor gerinerek aglamalar sonra emme uykuya dalma en sonunda gaz damlasi veriyorum 1 saat sonra kaka yapar gaz cikararak 1 haftadir böyle gaz damlası kullaniyormusunuz
Evet kullanıyorum biogaia bu damlanın kesin faydasını görürsün dedi gerçekdende işe yarıyor damla şimdi verdim dün vermemişdim 7 de yattı sabah Dr zeytin yağda kullan dedi yağ içirince 4 saat içinde yapıyor tuvaletini, o gerinme bizdede var gerinirken kıpkırmızı oluyor ve ağlıyor uykusunuda bölüyor, inş ilaçları düzenli kullanırsam düzene girer ben alışmasın diye vermiyordum ama bugün başladım bakalım tekrar

Bende senin gibi d vitamini mi yapıyor diye de düşündüm arada bende unutuyorum ama o günler nasıl geçti inan hatırlamıyorum ama biz kuruntu yapıyoruzdur kesin bahene arıyoruz işte yoksa bebek bu ne yapsa yeridir bu gecede yine huysuz olursa duş aldıracagım bir kaç kere denedim gayet işe yaramışdı gaz damlasına başladım ilk verdiğimde fayda etmişdi dün vermedim sabah 7 de yattı zeytin yağ veriyorum bugün hiç yapmamışdı akşam verdim az önce yaptı çok şükür bende her yolu deniyorum ama zamanı gelince sakınleşi bence herşey faydasız kalıyor bi gece işe yarayan diğer geçe işe yaramıyor

Mama kullaniyormusunuz

Canım bursaya geldik zaten o kadar çok terliyorum ki. İnşallah bol su içebilirim. Evde içiyordum ama burada sular farklı tadıyor içerken zorlanıyorum.
Bizimkiler de hamamlikziikta dolduruyorlar suyu. Doğumdan sonra bursa da alıştım suya normal hazır suya zor geçiş yaptım

Normalde Bursa’da çeşme suyu damacana suyundan çok daha temiz ama bu sene barajlarda su azaldı diye bazı bölgelere kuyu suyu veriyorlar, hatta şöyle söyleyeyim Ocak ayında sularımız sapsarı akıyordu suyu değiştirdikleri için

Bu bebiş gece 12’deb sabah 6’ya kadar uyumuyor sürekli emmek istiyor, emerken uyuya kalıyor yatağına yatırınca geri uyanıp mızmızlanıyor doymuyor mu acaba nerden anlarım doyup doymadığını

Kafasını yikarken avuçla yıka yüzünude aynı şekilde elinle daha erken suyu dokmeyelim avuç avuç sulayın bas kısmını

Bu bebiş gece 12’deb sabah 6’ya kadar uyumuyor sürekli emmek istiyor, emerken uyuya kalıyor yatağına yatırınca geri uyanıp mızmızlanıyor doymuyor mu acaba nerden anlarım doyup doymadığını
Gazi olabilir damla kullaniyormusunuz emme aralarinda gazını çıkarttın fazlasini kusuyorsa bezini batiriyorsa doyuyordur
Bir kere benim kızımda tum gün böyleydi ben bilemedim gaz sancısı varmış meğer kv bilmedi zaten hic birsey bildigi yok ac bu ac bu diye mama verdik cocuk ertesi gün mamadan kötü oldu hemen kabız oldu bir seferde

Kizlar ben bebegimi banyo yaptirirken once icerisine banyo yagi dökuyorum sonra sampuanla heryerini yikiyorum ve en son su dökecegim zaman sirtini bana dogru cevirip o sekilde dökuyorum yani karni kolumun uzerine geliyor kafasi asagi dogru bakiyor ve bacaklarindan kafasina dogru yavas yavas su dökup cikariyorum bu sekilde hic agzina burnuna girmiyor

Bugun doktora goturdum kizimi cunku sut icince gazini cikarinca surekli agzindan sut cikariyordu.. reflu var hafif ama. Mamasini degistirdi sukuuur cok iyi geldi birkere bile agzindan geri cikarmadi ve gazini cok guzel cikardi poposundanda agzindanda

Damla kullanmıyorum ama gazı yok sanki, sürekli ağzı açık dudaklarını yalıyor, gündüz bazen kusuyor ama gece pek kusmuyor

Kızlar valla insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yokmuş gerçekten. Eşim 3 gece gece vardiyasında çalışmak zorunda olduğu için annemlerde kaldık dün gece ne sarp uyudu ne ben uyudum dolayısıyla annem de uyumadı. Çocuğun çoraplar yok ayağında üstü başı açık anne bak ayakları üşür gaz yapar diyorum aman çoraplarını çıkarıp duruyo istemiyo belli ki diyo, beşiğe yatırıp sallıyo allah salliyo anne diyorum hiç uyumadı böyle uyumuyo da zaten yorma kendini kucağımda uyutup yatirayim diyorum yok kucağa alışmasın sen uyu dinlen biraz dedi 2 saat yorgunluktan içim geçmiş bi uyandım ki hala beşikte çocuk sallıyo aldım sonunda emzireyim diye emzirdim tam kucağımda uyucak getir beşiğine yatır diye tutturdu anne dalsın da koyarım diyorum yok kucakta alistirmissin diye diye koydurdu bütün gece uyumadık şimdi annem uyuyakaldi ben de sarpı emzirirken uyuttum yatırdım olan yine bana oldu gelecek ay işe başlıcam nolcak bu çocuk bilmiyorum annem böyle burnunun dikine giderse işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…