2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende inanıyorum kişiliğe yansımasına,uzun yorumu kabulüm ama ağır neye göre?iki kısa ismi Yanyana getirsen ama gayet ağır isimler olsa kimse ağır yorumunu yapmaz,herhalde uzunluğundan kaynaklı yapıyorlar

isminden sen memnunsan gerisini salla gitsin. her şeye karışmaya bayılıyor millet.

Benim kizimda 60-90 mama iciyor ve gazini ya kendi cikarir ya ben yardim ederim. Ama seninki hepmi kusuyor? Reflusu olabilirmi ben 2 hafta reflu icin mama kullandim sonra tekrar bu kullandigim mamaya gectim artik kusmuyor gecmis demekki
Reflü olabilir dedi reflü için hangi mamayı kullandınız hatta reflü yatagı bile önerdi doktor

Kızlar dün idrar yolu iltihabından şüphelenmiştim ya ben bu yavrucakta. Sonra gaz çıkardı rahatladı falan.
Ama çişi dün gece çok seyrekti. Bütün gece uyuyamadım onu takşp etmekten. Hayta 5 saat hiç yapmadı. Sonra sabaha karşı bir başladı bütün gün çok güzel işedi durmadan. 6kere çiş dolu bezi oldu.
Şimdi yine işemiyor uykuda. Acaba derin uykuda diye mi işemiyor? Sizinkiler nasıl takip ediyor musunuz?

Bide merak ettiğim bi konu var bebeklerınze 3 ay zıbın gıydırebılıyrmusnz ? Benim kzıma olmuyo artık 6-9aya gectim . kilosu 5,600
3ayliklar boydan kasıyor bizim de ama giydirebildigmi giydiriyorum bazılarının bedeni geniş oluyor öyle birkac tane var rahat oluyor. Bazı tulum ve altlari 6aylik ama

Benim kizimda uyurken pek etmiyor uyqninca hemen ediyor çişini ben gece bez degistirmiyorum sabah degistiriyorum kaka yapmadikca

40 dan sonra adet olanlar... Sonrasında aylarca adet olmama ihtimalimiz var mı ? Ben 2 gün önce ilk adetimi oldum ama olmam diye düşünüyordum. Sıcakta nefret ediyorum ped takmaktan.

40 dan sonra adet olanlar... Sonrasında aylarca adet olmama ihtimalimiz var mı ? Ben 2 gün önce ilk adetimi oldum ama olmam diye düşünüyordum. Sıcakta nefret ediyorum ped takmaktan.
Ben de daha olmadm merak ediyorum ne zaman olurum karın ağrısı olmaz ins

Bizimde 2 kez oldu öyle gece hiç çiş yapmadı. İlkinde gün içinde pek emmemişti ona bağladım ben. Normalde yapıyor çünkü mutlaka

Ben de daha olmadm merak ediyorum ne zaman olurum karın ağrısı olmaz ins
2 doğum da da ağrım olmadı. Normalde hastanelik olacak ağrım olurdu. İlk dogumdan 2 sene sonra yavaş yavaş ağrılar artıyor gibi oldu ama şükür eskisi gibi dayanılmaz değildi
Ben de oldum canım. Sütün etkilendi mi hiç?
Sanki bı azalma oldu gibi. Öyle çok değil ama sağım yapıyorum 130 çıkardı gün sonu. Biraz az çıktı.

Bizimde 2 kez oldu öyle gece hiç çiş yapmadı. İlkinde gün içinde pek emmemişti ona bağladım ben. Normalde yapıyor çünkü mutlaka

Valla dün gece de oldu şimdi yine oldu. Kaka yaptı demin çiş yoktu.
Yarın sağlık ocağına götüreyim hem aşıları var. Orda tahlil yaparlar belki.

Burda nestle nan complete comfort kullandim cnm ama illaki ordada reflu icin mamalar vardir doktorun sana soylemesi gerekirdi L Liyam23
Cnm benim bebegimde gece uykusunda yapmaz oyle cok hatta biraksam 5-6 saat uyanmadan uyuyor benim icim rahat etmiyor uyandiriyorum bazende daldigim oluyor ellemiyorum uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…