2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Benim kizimda uyurken pek etmiyor uyqninca hemen ediyor çişini ben gece bez degistirmiyorum sabah degistiriyorum kaka yapmadikca
Maşallah sizinkilere ya bunlar kesin erkenden öğrenecekler çiş işini

Kızlar ameliyattan sonra sütüm çok çok azaldı ilk başta 160-170cc gelirken şimdi sadece 70 cc geliyor çok üzülüyorum sütünü sağan anneler sütümü nasıl arttırabilirim

Kızlar ameliyattan sonra sütüm çok çok azaldı ilk başta 160-170cc gelirken şimdi sadece 70 cc geliyor çok üzülüyorum sütünü sağan anneler sütümü nasıl arttırabilirim
Bol su içiyorum bir bardak ısırgan içiyorum . Faydasını gördüm ben. Umarım başkalarıda faydalanır. ( Fayda görür) emziriyorsan bol emzirme sagiyorsan düzenli sağım da şart .

Eklentiler

• IMG_20210804_085737.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 38

Canım benim de çok azaldı birden ya. Mama verdim bu sabah 60cc. Uyandı aç süt çekiyor çekiyor yok. Normalde sabah uyandığımda geceliğime akmış olurdu. Ama ben regl oldum ondan mı diyorum.
Bugün aşure yapıcaz. Geçen hafta bi yapmıştık çok farketmişti yine denicem. Bir de marketten maltana malt içeceği alıcam arkadaşım dedi onu da.
İncir uyutması diye sütlü bir tatlı yiyordum. Süt ürünlerini kestim o da farkettirmiş olabilir.

Kızlar slm , canım o kadar sıkkın ki anlatamam . Pazar günü amcamlara gittik ve kuzenimin kızı o gün hafif öksürüyordu . Elimden geldiğince bebeği uzak tuttum fakat hasta oldu . Bugğn hastaneye geldim , doktordan bir azar işittim . 2 aylık bebeği hasta ettiniz . Biz ilk 3 ay hasta olmamalarını istiyoruz . Nasıl hastalandı fln dedi . Yani çıkmıyorsunuzdur gibi baktı. Bende asansörde muhtemelen fln dedim. Ee maske takmıyormusunuz dedi . Bende takıyoruz dedim . Herneyse gidin covid testi yaptırın dedi bebekten kan alalım enfeksiyona bakalım dedi . Çıktım oturdum ağladım. Ben istermiyim bebeğim hasta olsun . Onların kızı hasta olduğunu bilseydim gitmezdim zaten . Ve yaklaştırmadım hiç bebeğe. Canım çok sıkıldı ben kötü bi annemiyim iki aylık bebeği hasta ettim dediği gibi …

Asla kotu bi anne degilsin lutfen oyle duusnme doktorunda sacmalamis! Benim ilk kizim 3 haftalikken hastahanede 1 hafta kaldi ortada vieus vardi ve ailecek kapmistik kuzum bronsit olmustu ve bu benim elimde degildi eve gelen insanlar hastaymis ve biz bilmiyorduk.! Cok sukur sonra dizeldi kuzum ama cok aglamistim bende

Canım illa hasta olur bebek bu sonuçta , benım kız bır haftalıkken grip oldu. Şimdi yıne grip elden bişey gelmez ,sen kötü anne falan degilsin üzülme

Öyle demesi o kadar zoruma gitti ki bir an önce iyileşir inşallah . Yani evet corona var ama diğer virüsler de var ve heryerde olabilir bu virusler . Çıktım diğe kötü mü yaptım 2 aylık bebek yani evdemi kalcaz 1 yaşına kadar anlamadım ki
Canım illa hasta olur bebek bu sonuçta , benım kız bır haftalıkken grip oldu. Şimdi yıne grip elden bişey gelmez ,sen kötü anne falan degilsin üzülme
Salgın var galiba anlamadım yaaa . İnşallah düzelirler bir an önce

Öncelikle yavruna çok geçmiş olsun. Doktor da ne saçma bir adammış ya
Çıkmış olabilirim mecbur kalmış olabilirim. Eşim işe gidip geliyor. Markete gidiyoruz. Bir şekilde bu çocuk hasta olabilir. Ona mı kaldı bunun hesabını sormak. Virüsü biz mi yaydık sanki. Maske takmak zaten zorunlu. Bunu sorması bile saçma.
Hasta oldu derken nesi var canım şu an ateşi yüksek mi? Sütünü alıyor o senin hiçbir şey olmaz.

Canım sen emziremedin bile ameliyattan dolayı bir kaç gün değil mi,azalması normal şu an.emzirme şansın olmayacaksa daha da sık sağ,emzirirsen de sık emzir bence toparlar,bol da su iç sıkma canını

Hastahaneden geliyorum kızlar bebiğin mukuslu kakasını dedim baska hastahaneye sevk yaptı alerji bölümünden bakacaklar kilo alımı iyi ama mukuslu kaka oldugu icin bakmaları gerek makatına baktı biraz kızarıklık var dedi ins birsey olmaz
Kilosu 5240 gram sizce nasıl (14 temmuzde 4500 grm dı)
Ogleden sonra kalca ultrasonu çekecekler inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Geçmiş olsun canım sağmaya devam et artar mutlaka stres yapma önemli olan o. Ben sütüm azaldı diye düşününce bile azalıyor onu farkettim.

Kızlar sizin bebişlerde diş kaşıma belirtisi gösteren var mı? Çok erken biliyorum ama sarp yumruğunu ağzına sokup diş etleriyle elini çiğniyo çiğnerken salya da geliyo karnı mı aç acaba diye düşündüm ama açta değil son 1 haftadır böyle sürekli benim meme ucumu da çiğnemeye çalışıyo şaştım kaldım

40 dan sonra adet olanlar... Sonrasında aylarca adet olmama ihtimalimiz var mı ? Ben 2 gün önce ilk adetimi oldum ama olmam diye düşünüyordum. Sıcakta nefret ediyorum ped takmaktan.
Ben olmadım daha geçen hafta ufaktan kasıklarım sızladı adet olucam diye düşündüm ama tık yok

Canım ben de mukuslu kaka veya kandan dolayı süt ürünlerini kestim. 3 hafta süt ürünü tüketmeyeceğim geçmezse yumurtayı keseceğiz. Alerji testi zor oluyormuş kakadan sanırım. Uğraşmayalım dedi doktor.

Hapşuruyor minik kesi gibi birde arada öksürüyo balgam geliyor temizliyorum . Ateşi de 37 civarı ama resmen kötü bir anneymişim gibi baktı bana . Mutlaka test yaptırın sanki malım da yapmicakmışım gibi . Hasta ettiniz iki aylık çocuğu dedi bayan birde .. sağol canım geçmiş olsun dileklerin için

Banada doktor en önemli besin süt ürünleri senin icin dedi kesmemek lazim dedi sevk yapti test yapsinlar dedi sakın kendin kesme dedi kanı takip et dedi nasil zor oluyormuş alerji testi nasil yapiliyor cnm bilgin var mi

Banada doktor en önemli besin süt ürünleri senin icin dedi kesmemek lazim dedi sevk yapti test yapsinlar dedi sakın kendin kesme dedi kanı takip et dedi nasil zor oluyormuş alerji testi nasil yapiliyor cnm bilgin var mi

Evde kaka yapmasını bekliyorsun bezi götürüyorsun. Ama bezde çiş olmayacak. Kakaya dokunulmayacak ve yarım saat geçmeden laboratuvara götürmek lazımmış. Ben de şu an ilçede olduğumdan pek mümkün değildi yaptırmam laboratuvara ulaştırmam. Benim doktorum da süt ürünlerini kesme bırak mukuslu gelsin dedi. Kan da bi kere gelmişti. İkincisi olursa kesersin dedi. Ama bebiş çok kudurdu geçen gün altı da çok kızardı mukus devam ediyor. Ben başka bir doktora sorup denemek istedim. Kalsiyum için de günde 2 tablet osteocare kullanmaya başladım.

Alerjik bebekler kilo alımı zor oluyormus cnm bilgin olsun bizimkisi iyi kilo aliyor ama iste mukuslu kaka oluyor her ihtimale karşı bakmalarını istiyorum bir sıkıntı olmasın içim rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…