Hastahaneden geliyorum kızlar bebiğin mukuslu kakasını dedim baska hastahaneye sevk yaptı alerji bölümünden bakacaklar kilo alımı iyi ama mukuslu kaka oldugu icin bakmaları gerek makatına baktı biraz kızarıklık var dedi ins birsey olmaz
Kilosu 5240 gram sizce nasıl (14 temmuzde 4500 grm dı)
Ogleden sonra kalca ultrasonu çekecekler inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Mukuslu kakA nasıl canım . benım kızımda zor yapıyo kaksasını 4-5 gunde bir . yapış yapış ama normal renkli . mukus o mu oluyo acaba . bende alerjıden şüphelenıyrm .sadece mukustan dolayı mı gıttın dr
Kızlar sizin bebişlerde diş kaşıma belirtisi gösteren var mı? Çok erken biliyorum ama sarp yumruğunu ağzına sokup diş etleriyle elini çiğniyo çiğnerken salya da geliyo karnı mı aç acaba diye düşündüm ama açta değil son 1 haftadır böyle sürekli benim meme ucumu da çiğnemeye çalışıyo şaştım kaldım
Kızlar sizin bebişlerde diş kaşıma belirtisi gösteren var mı? Çok erken biliyorum ama sarp yumruğunu ağzına sokup diş etleriyle elini çiğniyo çiğnerken salya da geliyo karnı mı aç acaba diye düşündüm ama açta değil son 1 haftadır böyle sürekli benim meme ucumu da çiğnemeye çalışıyo şaştım kaldım
Aynı durum benim oğlum da da var sürekli yumruğu ağzında. Salya da var ama az az. Ben karni aç olduğunudan diye düşünüyordum diş aklıma gelmedi henüz 2 aylık
Alerjik bebekler kilo alımı zor oluyormus cnm bilgin olsun bizimkisi iyi kilo aliyor ama iste mukuslu kaka oluyor her ihtimale karşı bakmalarını istiyorum bir sıkıntı olmasın içim rahat etsin
Yaaa bizim ondan olabilir o zaman. Görsen sipsi gibi minik bir fare
Benim doktorum süt alerjisi çıkıyor çok yüksek ihtimal dedi. bir baktır bakalım. İnşallah hiçbir şey çıkmaz.
Evet sizinki 15-20 gün gibi sürede 750 gram almış bence çok iyi
Bakalım biz de bugün tartılıcaz
Yaaa bizim ondan olabilir o zaman. Görsen sipsi gibi minik bir fare
Benim doktorum süt alerjisi çıkıyor çok yüksek ihtimal dedi. bir baktır bakalım. İnşallah hiçbir şey çıkmaz.
Evet sizinki 15-20 gün gibi sürede 750 gram almış bence çok iyi
Bakalım biz de bugün tartılıcaz
Mukuslu kakA nasıl canım . benım kızımda zor yapıyo kaksasını 4-5 gunde bir . yapış yapış ama normal renkli . mukus o mu oluyo acaba . bende alerjıden şüphelenıyrm .sadece mukustan dolayı mı gıttın dr
Bir su bardağı kaynamış suya bir yemek kaşığı koyuyorum. 10 15 dk bekliyorum ılıyınca içiyorum. Tadı da icilmeyecek gibi değil. Ben kötü olur mu dedim ama rahat içiyorum. Soğukken tadı kötü ama çok soğutma
Bir su bardağı kaynamış suya bir yemek kaşığı koyuyorum. 10 15 dk bekliyorum ılıyınca içiyorum. Tadı da icilmeyecek gibi değil. Ben kötü olur mu dedim ama rahat içiyorum. Soğukken tadı kötü ama çok soğutma
Bugün tam iki aylık olduk 4700 gram 57 cm çıktık sağlık ocağında. Aşılarımızı yarın olacağız
Persentil eğrisinde hep aynı çizgide gidiyoruz. Anlaşılan o ki kıramayacağız çizgimizi
Bugün tam iki aylık olduk 4700 gram 57 cm çıktık sağlık ocağında. Aşılarımızı yarın olacağız
Persentil eğrisinde hep aynı çizgide gidiyoruz. Anlaşılan o ki kıramayacağız çizgimizi
Mukuslu kaka bizde de var ama sağlık ocağındaki hemşire kanlı değilse sorun değil laktoz alerjisi vardır hafiften dedi ben de hep kakasını inceliyorum çocuğun
Kızlar slm , canım o kadar sıkkın ki anlatamam . Pazar günü amcamlara gittik ve kuzenimin kızı o gün hafif öksürüyordu . Elimden geldiğince bebeği uzak tuttum fakat hasta oldu . Bugğn hastaneye geldim , doktordan bir azar işittim . 2 aylık bebeği hasta ettiniz . Biz ilk 3 ay hasta olmamalarını istiyoruz . Nasıl hastalandı fln dedi . Yani çıkmıyorsunuzdur gibi baktı. Bende asansörde muhtemelen fln dedim. Ee maske takmıyormusunuz dedi . Bende takıyoruz dedim . Herneyse gidin covid testi yaptırın dedi bebekten kan alalım enfeksiyona bakalım dedi . Çıktım oturdum ağladım. Ben istermiyim bebeğim hasta olsun . Onların kızı hasta olduğunu bilseydim gitmezdim zaten . Ve yaklaştırmadım hiç bebeğe. Canım çok sıkıldı ben kötü bi annemiyim iki aylık bebeği hasta ettim dediği gibi …
Ay manyak mı o adam ben de evden çıkmamaya çalışıyorum hem hava 40 derece hem de toz toprak yutmasın diye herkeste tam tersi çocuğu dışarı çıkar biraz mikroplara maruz kalsın ilerde çok narin olur diyolar arada keyfi yerinde olursa akşamları çıkarıyoruz biz de hiç öyle düşünme kötü bi anne değilsin doktor deli
Canım sen emziremedin bile ameliyattan dolayı bir kaç gün değil mi,azalması normal şu an.emzirme şansın olmayacaksa daha da sık sağ,emzirirsen de sık emzir bence toparlar,bol da su iç sıkma canını
Yol canım emziremedim çocuğu hastaneye getirmedik çok virüs falan var diye ben sağıp yolladım ama yavaş yavaş azaldı canım çok sıkılıyor mama veriliyor mecbur bir iki öğünde benim sütümden veriyorlar ben asıl emmeyi red edecek diye korkuyorum