5,5 kilo su anda sadece anne sütü alıyoMasallah kac kilo bebegın cnm
Canım tereddüt etmene gerek var mıymış geçen ay kaç gram geldiydi yavruşun
Ben aktardan ısırgan otu alıyorum gunde 2 kez tüketiyorum. Milk tea diye bir ürün var küp seker gibi içinde kimyon anason ısırgan pancar şekeri var bu da guzel süt yapıyor.sağım yaptığım için farkı görebiliyorumİsirgani otu mu çayı mi nasıl nerde alıyorsun
Regl sut üretimini azaltıyormuş.ben henüz olmadım ama copu arkadasım yasadı bu durumu2-3 gündür icmiyorm sütüm azaldı ama adet oldum ona yordum ben. Belkide isirganin faydasiydihemen devam edeyim.
Yol canım emziremedim çocuğu hastaneye getirmedik çok virüs falan var diye ben sağıp yolladım ama yavaş yavaş azaldı canım çok sıkılıyor mama veriliyor mecbur bir iki öğünde benim sütümden veriyorlar ben asıl emmeyi red edecek diye korkuyorum
Sağol canım moralimi yüksek tutmaya çalışayım bari
Ay azalatıyor dimi boşuna değil yani 2 gündür yok sanki.Regl sut üretimini azaltıyormuş.ben henüz olmadım ama copu arkadasım yasadı bu durumu
Kaç kg doğdu maşallah bu arada5,5 kilo su anda sadece anne sütü alıyobide bizim genetik bir yaşına ladar çok kilo alıyo benim bebekler yürümeye başlayınca kılo alımı duruyo boy uzuyo . su anda ilk kzıma 6 aylıkken gıydırmedığim kıyafetler olmaya başladı 3 yaşında yani baya tombik anlayacan
Canım valla senin anneler neden böyle yapıyor anlaöadım Seni üzmekten başka birşey değil bu maşallah yavruşun iyi kg almış sütün var üzme kendini38 günlükken 3880di. 4700 çıktı 60 günlükken. Günde 37 gram almış yani. İlk günden beri her tartımda böyle çıkıyor iki tartım arası günlük 35-40 civarı gidip geliyor. Aslında böyle bakınca ideal gibi duruyor. Ama başlangıç kilomuz düşük.
Tereddüt ediyorum hep annelerleyim ya uzundur bi annem bi kaynanam. Dün gece oturdum ağladım yine. Her emzirmeden sonra sütümün hesabını veriyorum. Emdi mi kaç dk emdi sütün var mıydı yutkundu mu boş mu çekti.
Canım valla senin anneler neden böyle yapıyor anlaöadım Seni üzmekten başka birşey değil bu maşallah yavruşun iyi kg almış sütün var üzme kendini
E bebebeğin malt içeceği var kiloyu sorun etmezsen hemen doluyor memişlerAy azalatıyor dimi boşuna değil yani 2 gündür yok sanki.
Aşure yapıcam bu gece malzeme aldım. O da artırıyor. Malt içeceği denedin mi hiç? Maltana aldım bir de marketten arkadaşım dedi. İnşallah döner eski haline.
3,200 dogdu .Kaç kg doğdu maşallah bu arada
E bebebeğin malt içeceği var kiloyu sorun etmezsen hemen doluyor memişlerkalorisi fazla kilo yapıyor
Ay bu insanlarda ,aç olsa aglar sürekli zaten . çok kilo alınca ne oluyomış acabaEvet 2700le hastaneden çıktık 2 ayda 2 kilo normal. Ama görüntüsü zayıf hala. Annem sürekli ayy bakamıyorum diyip duruyor fareme
Bilmiyorum valla ben salağım anlamam çocuğu aç bırakırım mı sanıyorlar bilmiyorum.
Bi de o jenerasyon mama vermeyi çok seviyor bence. Ya da bana denk gelen malzemeler böyleannem de kv de mamayla büyütmüş çocuklarını. Onlara göre emzirmek bayağı zor ve uç bir şey herkesin sütü olmaz.
Böyle uzak kalınca durumun mantıksızlığının farkındayım. Lakin sürekli biri tepemde süt sorunca acaba? Oluyor insan.
Umarım süt bol olur fışkırır arkadasımKiloyu dert ediyordum ama öncelik süteşimden isteyeyim getirsin hafta sonu ya öyleyse. o zamana kadar maltana ile idare edelim
Kız benimki de 2700le çıktı hastaneden, hiç zayıf diyen olmadı daha. Yarın memlekette gitcem bakalım neler duyacağımEvet 2700le hastaneden çıktık 2 ayda 2 kilo normal. Ama görüntüsü zayıf hala. Annem sürekli ayy bakamıyorum diyip duruyor fareme
Bilmiyorum valla ben salağım anlamam çocuğu aç bırakırım mı sanıyorlar bilmiyorum.
Bi de o jenerasyon mama vermeyi çok seviyor bence. Ya da bana denk gelen malzemeler böyleannem de kv de mamayla büyütmüş çocuklarını. Onlara göre emzirmek bayağı zor ve uç bir şey herkesin sütü olmaz.
Böyle uzak kalınca durumun mantıksızlığının farkındayım. Lakin sürekli biri tepemde süt sorunca acaba? Oluyor insan.
Etmez inşallah canımYol canım emziremedim çocuğu hastaneye getirmedik çok virüs falan var diye ben sağıp yolladım ama yavaş yavaş azaldı canım çok sıkılıyor mama veriliyor mecbur bir iki öğünde benim sütümden veriyorlar ben asıl emmeyi red edecek diye korkuyorum
Sağol canım moralimi yüksek tutmaya çalışayım bari
Bence de o jenerasyon öyle.az huysuzlansa çocuk ver bir parol uyusun diyen bende çok duydum önceki çocuklarımda,artık kendi bildiğimi yaptığım için ses etmiyorlar.kilosuna hiç takılma sağlıklı gayet maşallah kilo alımı,sen daha çok söyleyip söyleyip durmalarından da etkileniyorsun,sert çık kim olursa olsun daha da rahat etEvet 2700le hastaneden çıktık 2 ayda 2 kilo normal. Ama görüntüsü zayıf hala. Annem sürekli ayy bakamıyorum diyip duruyor fareme
Benimkilerde aksine emzirmenin kolaylığını söyleyip duruyorlar herkesin görüşü farklı işteEvet 2700le hastaneden çıktık 2 ayda 2 kilo normal. Ama görüntüsü zayıf hala. Annem sürekli ayy bakamıyorum diyip duruyor fareme
İncir karpuz rezene çayı bunlar bende fark ettiriyor, geçmiş olsun canım bi se takma kafana etkiler..Kızlar ameliyattan sonra sütüm çok çok azaldı ilk başta 160-170cc gelirken şimdi sadece 70 cc geliyor çok üzülüyorum sütünü sağan anneler sütümü nasıl arttırabilirim
Kız benimki de 2700le çıktı hastaneden, hiç zayıf diyen olmadı daha. Yarın memlekette gitcem bakalım neler duyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?