Selam kızlar bebişle 750 km yol geldik… İyi bir dayak yemiş gibiyim oto koltuğunda uyanıkken çok zor durdu, sürekli emniyet kemerini aç tak Her ağladığında da öyle arabayı durdurup bakamadık, hava aşırı sıcaktı. İlla araba hareket ederken kucağıma aldım. Bu sefer de ya bir şey olursa korkusu yaşıyoruz.. Valla bebişle evden çıkmıycan, öbür türlü hep vicdan azabı
Sağol canım fotoğraf yorumun için
Menenjit ile 2 ay asisi zorlar mı zorlamaz mi sorar misin doktoruna. Bizimde yarın kontrol ama 2 aylık asi için hemşire toplu yapıyoruz 20 bebek olduğunda aricaz dedi ilk defa duyuyorum en kotu yarın çocuk doktoruna sorucam özelde yapıyorsa o yapiversin .
Ben özelde yaptırdım sağlık ocakları uğraşılacak gibi değil
Ebeyi aradım bir şey sormak için açmadı belki 20 defa aradım 2 günde
Şimdi o arayacak beni aşıyı yaptırdın mı diye bende onun telini açmayacağım
Yarın sorarım doktora canım Burdada paylaşırım söylediklerini
Bizim rahat geçti şimdiye kadar çok şükür ateş falan olmadı ama menenjitle hepsi bir arada nasıl olurdu bilemiyorum
Bugün 41 derece Bursa ben sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum gece dahil üstünü hiç örtmüyorum
Ben özelde yaptırdım sağlık ocakları uğraşılacak gibi değil
Ebeyi aradım bir şey sormak için açmadı belki 20 defa aradım 2 günde
Şimdi o arayacak beni aşıyı yaptırdın mı diye bende onun telini açmayacağım
Yarın sorarım doktora canım Burdada paylaşırım söylediklerini
Bizim rahat geçti şimdiye kadar çok şükür ateş falan olmadı ama menenjitle hepsi bir arada nasıl olurdu bilemiyorum
Bugün 41 derece Bursa ben sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum gece dahil üstünü hiç örtmüyorum
Bızde kontrol için Bursa'ya geliyoruz. Kontrol olduk. Rota menenjit 3 ay başlıyor dedi. 2 ay asisi için sağlık ocağında yaptırırsın dedi. Bizm ilgililer sağlık ocağındakiler şükür
Kizlar bebeğimin çamaşırlarını granül sabunla yıkıyorum ( doktorda sabun önerdı) ama yıka yıka artık çamaşırları sert olmaya basladı sanki yumuşak değil memnun kaldığınız alerji yapmayan sıvı sabun var mi?
Bızde kontrol için Bursa'ya geliyoruz. Kontrol olduk. Rota menenjit 3 ay başlıyor dedi. 2 ay asisi için sağlık ocağında yaptırırsın dedi. Bizm ilgililer sağlık ocağındakiler şükür
Kızlar kaç gündür dert yanıyorum sütüm az bitti mi diye biraz güzel şeyler yazayım. Az önce sağdım 130 cc çıktı. Tamamen aşure etkisi. Bu arada benim çok geldiği zamanlar bile 1 ay önce falan 120 sağmışımdır en çok. Fasülyesiz nohutsuz aşure yaptık geçen gün. Gaz da yaptı buğday ama olsun artık. Günde 2 kez yedim. 1 er kez maltana içtim ama bana daha çok aşureden gibi geliyor.
Belki bir faydam olur diye yazmak istedim.
Kızlar kaç gündür dert yanıyorum sütüm az bitti mi diye biraz güzel şeyler yazayım. Az önce sağdım 130 cc çıktı. Tamamen aşure etkisi. Bu arada benim çok geldiği zamanlar bile 1 ay önce falan 120 sağmışımdır en çok. Fasülyesiz nohutsuz aşure yaptık geçen gün. Gaz da yaptı buğday ama olsun artık. Günde 2 kez yedim. 1 er kez maltana içtim ama bana daha çok aşureden gibi geliyor.
Belki bir faydam olur diye yazmak istedim.
yaa ben aşureyi çok seviyorum yapsam eminim banada fayda sağlıycak ama durmaksızın yer ve kilo alırım diye korkuyorum. uzun süredir dikkat etmeme rağmen gram hesabı kilom oynuyor. hep şişkoo kalıcam diye korkuyoeum resmen. Maşallah sana sütün dolsun taşsın inşallah. yarasın paşaya
yaa ben aşureyi çok seviyorum yapsam eminim banada fayda sağlıycak ama durmaksızın yer ve kilo alırım diye korkuyorum. uzun süredir dikkat etmeme rağmen gram hesabı kilom oynuyor. hep şişkoo kalıcam diye korkuyoeum resmen. Maşallah sana sütün dolsun taşsın inşallah. yarasın paşaya
Ben de çok seviyorum ama annemde alel acele evdeki malzemelerle yaptık. İkimiz de yapmayı bilmiyoruz hiç tarifsiz ölçüsüz göz kararı yaptık çok kötü oldu tadı. Zorla yiyorum şu an keşkek gibi oldu