- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Canimm kesinlikle haklısın. Sana kocaman sarılmak istedim okurken. Çok şey yazasim var ama ... Rabbim büyük inşallah hemen toparlanıp kendi ayaklarin üstünde durursun çok mutlu olursunuzKızlar siz akıl verin yoksa delireceğim. Kimseye anlatamıyorum ben mi haksızım nolur söyleyin. Bilenler biliyor ikinci ameliyatı oldum sezeryan yerim tekrar açıldı yumurtalıklarımın arkası apse yapmış temizlendi tekrar kapatıldı. İlk sezeryanımda kocam ve kayınbabam sağolsun hastanenin verdiği reçeteyi unutmuşlar ben ne antibiyotik ne kan sulandırıcı kullandım daha sonra bebeğim zaten yoğun bakıma alındı bende hastanede onunla yattım ve eve çıkınca 10. Günde dikişlerimin altında yumru oluştu doktor kontrolümde doktorum enfeksiyon olduğunu söyledi antibiyotik yazdı ve bakımsız kalmışsın dedi. Antibiyotiğimi de unutulduğu için enfeksiyon olmuş olabilir dedi. Neyse. Annem benden hariç 3 çocuğu var ve en küçüğü 5 yaşına girdi kadın en fazla 20 gün durdu gitti. Daha sonra herşey benim üstüme kaldı. Kocam sağolsun hep ben işe gidiyorum şöyle yorgunum böyle yorgunum sürekli üstüme attı çocuğu ben kendimden vazgeçtim çocuğum iyi olsun doysun emsin diye. Kayınvalidem 30 dk mesafede bir gün gelip ne evimin işine ne yemeğime baktı 2 kez geldi bebeği sevdi gitti. Kaynımın düğünü var diye ev temizletiyormuş. Daha sonrasında da ben çoğu zaman tuvalete bile gidemiyordum eşimi bekliyordum akşamları gelsin diye. Bir duş almak bile bi ton kavgayla oluyordu. En son aşırı ağrıyla ikinci ameliyata girdim 50 gün içinde tekrar karnım açıldı yürümem kalkmam çok zor oluyor hala tam toparlanmıyorum bebeği çok fazla alamıyorum. Emziremiyorum sütümü sağıp biberonla veriyoruz. Annem geldi yanında küçük kardeşimle oda çok yaramaz sürekli ilgi istiyor vuruyor kırıyor ben oturup kalkarken bişey yaparken destek arıyorum bebeğim var zaten sürekli doyur altını değiştir uyutmaya çalış bide ev işleri yemek bulaşık kadın tek başına yetemiyor. Kayınvalidemi çağırdı gel beraber bakalım ben yetişemiyorum sen bebeğe bak ben kendi çocuklarıma eve yemeğe falan bakayım diye. İlk önce tamam dedi kadın dün dikişlerim alınmaya gidince bana gelmişler iki seçenek sunuyoruz sana ya bizimle Giresun’a gelirsin (fındık zamanı kayınbabam tek gidecekti biz konuşunca) yada seni ailenin evine bırakalım. Onlar baksın. Hemen Bugün yola çıkalım dedikleri yol 700 km ben şehir içinde arabayla giderken zıpladıkça bağırıyorum bana dedikleri bu. Bende anneme söyledim annem aşırı sinirlendi kızımın bu hale gelmesi sizin yüzünüzden evladıma gelip bir gün bakmadınız dedi sonrası zaten kaos evde. Bir sürü laf söylendi karşılıklı en son eşim benim psikolojim bozuluyor bilmem ne dedi annesiyle babasının peşine düşüp eşyalarını toplayıp gitti. Evde annem ben ve küçük kardeşim bide oğlum kaldık. Bir insan annesinin peşine düşüp evladını karısını bırakır mı? Bide Bugün aşımız var biliyor. Bu kadar mı değersizim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Boşanacağım sanırım ama aklım almak bullak insan baba olacak adamı iyi tanıyıp seçmeliymiş çocuk gibi hala pışpışlanmak isteyen biriyle olmuyormuş maalesef. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sadece içimi dökmek istedim
Hic değilse 1 saat çıkmışsınız bakalım biz ne yapacağız :) hiç zannetmiyorum çıkacağımı Annen çok baskı yapıyor sanırım bu emzirme konusunda o da stres yapar sana evine geç kısa sürede bebekli hayata tek başına alışman lazım belki bu kaygıların geçer cnm
Demesi kolay tabi ki ama,kafanı dağıtıp unutacağın şeyler bulmaya çalış.Ertele yani sorunlarını,bebeğin için bunu yapmaya değer.Sütümüz etkileniyor biliyorsun,ayrıca bebekler stres yükleniyorlar.Yoksayman mümkün değil ama Allah’a havale et şu an hayır şer karar alma canım,zamana bırak.Belki de kafası dank edecek eşinin.Üzülen sen olmuş olacaksın tabi ama bekle bakalım.Zaten ne oluyorsa kadınlara oluyor şaşırmıyorum yatıp uyumasına gerçekten çoğunlukla böylelerKızlar çok sağolunÖyle kötüyüm ki dünden beri içim dışıma çıktı ağlamaktan kayınvalidemin lafları ben sana bakmak zorunda değilim falan hiç biri umrumda değil eşimin yapması çok çok zoruma gitti. Biz 5 yıl sevgili olduk öyle evlendik daha 25ime 5 gün önce girdim. Oda 27 yaşında. Hep gözümün içine bakardı evlenene kadar evlenince herşey yavaş yavaş değişti ki hemen de hamile kaldım. Çok zor oldu. Rabbim bahşetti diye şükrettik ama ne kocalık ne babalık yapacak bir sorumlulukta biriymiş onu gördüm. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum dün çocuğumun kimliğinide yanında götürmüş kaç kez aradım açmadı en son kayınbabamı aradım diyor ki eşin uyuyor çok yoruldu. Adam kafayı vurmuş yatmış şaka gibi.
Masallah yerim seni
Maşallah fındık kurdu
Maşallah sana. Canım doktora gittiniz mi bıngıldak konusunu merak ediyorum da
Maasallah sana prenses
Evlilik çok farklı sevgililik çok farklı şeyler canım. ama anlattıklarına bakılırsa bu adamdan ne sana koca ne de bebeğinize baba olur. Seni böyle en zor gününde bırakıp gidebiliyosa, hiçte kaybetme korkusu olmadan halada anasının evinde fosur fosur uyuyabiliyosa bundan hiç bi alt olmaz. Sende Arayıpta, peşine düşüpte g.tünü kaldırma iyice. Zaten o kaybetmeyi göze almış baksana. Hayatının en mutlu günlerinde, beraber olmanız gereken zamanda hem seni bu kadar çok üzmüş hemde yetmemiş çıkmış gitmiş bide… tmm bizlerde kavga ediorz, hepimizin sorunları oluyodur illaki ama anasının evine gitmek ne demek! İnşallah hakkında hayırlısı olur. Kendini de hiç yıpratma böyle bi adam için. Kendini ve bebeğini düşün sen sadece şuan. Birde sen hemşireydin galiba? Ekonomik özgürlüğünde var zatenKızlar çok sağolunÖyle kötüyüm ki dünden beri içim dışıma çıktı ağlamaktan kayınvalidemin lafları ben sana bakmak zorunda değilim falan hiç biri umrumda değil eşimin yapması çok çok zoruma gitti. Biz 5 yıl sevgili olduk öyle evlendik daha 25ime 5 gün önce girdim. Oda 27 yaşında. Hep gözümün içine bakardı evlenene kadar evlenince herşey yavaş yavaş değişti ki hemen de hamile kaldım. Çok zor oldu. Rabbim bahşetti diye şükrettik ama ne kocalık ne babalık yapacak bir sorumlulukta biriymiş onu gördüm. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum dün çocuğumun kimliğinide yanında götürmüş kaç kez aradım açmadı en son kayınbabamı aradım diyor ki eşin uyuyor çok yoruldu. Adam kafayı vurmuş yatmış şaka gibi.
Ya bu sigara işini nasıl yapıosunuz? İçtikten sonra sütünüzü falan mı sağıyosunuz? Bende içerdim hamile kalmadan önce. İlk kızımda hamilelik ve emzirme dönemi hiç içmemiŞtim. Ama bunda bu aralar eşim içince benimde çok içesim geliyor. ama bi türlü cesaret edemiorm bebeği etkiler dieBizimki kurtlu hiçbir yerde stabil durmuyor ancak çıplak ayakta gezmem lazım öyle yapabiliyoruz tentene teması
Aynen gece annem kalktı merak etti güzel emiyor diyordum geceleri inanmıyordu. Şaşırdı luklukluk götürdü. Ama gündüz faciayız.
Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz. 6 yıl önce bugün gölbaşında evlenmiştik hahah
Eşim haftasonu geldi hediye getirmişti bana. Sonra da çıktık midye dolma yedik. Bir de kendime ödül bir sigara yaktımen ilginç yıldönümüm oldu bir saatte döndük geri.
Canım diğer konuya sinirlenince sana yazmayı unuttum. Ben boyatiyorum. Gebeyken de şimdi de. Hatta arife gününden önce boyattım. Doktorum gebeyken ilk 3 ay önermiyorum demişti sadece. Mutlu anne mutlu bebek mottosuna inanıyorum biraz daKızlar ben bugün saç boyatacagim emzirmeye zarari olur mu acaba 2.5 aylik oldu oglum? Suan kvlerdeyim. Kendi şehrimde olsam kimse yok boyatamam kızımı bırakıp ama burda fırsat bulmuşken boyatayim dedim.
Yarın kontrol var canım .sana durumu anlatırımMaşallah sana. Canım doktora gittiniz mi bıngıldak konusunu merak ediyorum da
Galatasaraylı olması benı benden aldı❤aslan minnoşBu da benim tosbikim
Aynen bende kendimi iyi hissetmek için boyatmak istedimCanım diğer konuya sinirlenince sana yazmayı unuttum. Ben boyatiyorum. Gebeyken de şimdi de. Hatta arife gününden önce boyattım. Doktorum gebeyken ilk 3 ay önermiyorum demişti sadece. Mutlu anne mutlu bebek mottosuna inanıyorum biraz da
Hahahh ben bjkliyim de eşim cocugu gsli yapıyor illaGalatasaraylı olması benı benden aldı❤aslan minnoş
Ya bu sigara işini nasıl yapıosunuz? İçtikten sonra sütünüzü falan mı sağıyosunuz? Bende içerdim hamile kalmadan önce. İlk kızımda hamilelik ve emzirme dönemi hiç içmemiŞtim. Ama bunda bu aralar eşim içince benimde çok içesim geliyor. ama bi türlü cesaret edemiorm bebeği etkiler die
Allah eve giren fesatlıktan, araya giren insandan, vücuda giren hastalıktan, dara düşüp ele muhtaç kalmaktan korusun bizleriKızlar siz akıl verin yoksa delireceğim. Kimseye anlatamıyorum ben mi haksızım nolur söyleyin. Bilenler biliyor ikinci ameliyatı oldum sezeryan yerim tekrar açıldı yumurtalıklarımın arkası apse yapmış temizlendi tekrar kapatıldı. İlk sezeryanımda kocam ve kayınbabam sağolsun hastanenin verdiği reçeteyi unutmuşlar ben ne antibiyotik ne kan sulandırıcı kullandım daha sonra bebeğim zaten yoğun bakıma alındı bende hastanede onunla yattım ve eve çıkınca 10. Günde dikişlerimin altında yumru oluştu doktor kontrolümde doktorum enfeksiyon olduğunu söyledi antibiyotik yazdı ve bakımsız kalmışsın dedi. Antibiyotiğimi de unutulduğu için enfeksiyon olmuş olabilir dedi. Neyse. Annem benden hariç 3 çocuğu var ve en küçüğü 5 yaşına girdi kadın en fazla 20 gün durdu gitti. Daha sonra herşey benim üstüme kaldı. Kocam sağolsun hep ben işe gidiyorum şöyle yorgunum böyle yorgunum sürekli üstüme attı çocuğu ben kendimden vazgeçtim çocuğum iyi olsun doysun emsin diye. Kayınvalidem 30 dk mesafede bir gün gelip ne evimin işine ne yemeğime baktı 2 kez geldi bebeği sevdi gitti. Kaynımın düğünü var diye ev temizletiyormuş. Daha sonrasında da ben çoğu zaman tuvalete bile gidemiyordum eşimi bekliyordum akşamları gelsin diye. Bir duş almak bile bi ton kavgayla oluyordu. En son aşırı ağrıyla ikinci ameliyata girdim 50 gün içinde tekrar karnım açıldı yürümem kalkmam çok zor oluyor hala tam toparlanmıyorum bebeği çok fazla alamıyorum. Emziremiyorum sütümü sağıp biberonla veriyoruz. Annem geldi yanında küçük kardeşimle oda çok yaramaz sürekli ilgi istiyor vuruyor kırıyor ben oturup kalkarken bişey yaparken destek arıyorum bebeğim var zaten sürekli doyur altını değiştir uyutmaya çalış bide ev işleri yemek bulaşık kadın tek başına yetemiyor. Kayınvalidemi çağırdı gel beraber bakalım ben yetişemiyorum sen bebeğe bak ben kendi çocuklarıma eve yemeğe falan bakayım diye. İlk önce tamam dedi kadın dün dikişlerim alınmaya gidince bana gelmişler iki seçenek sunuyoruz sana ya bizimle Giresun’a gelirsin (fındık zamanı kayınbabam tek gidecekti biz konuşunca) yada seni ailenin evine bırakalım. Onlar baksın. Hemen Bugün yola çıkalım dedikleri yol 700 km ben şehir içinde arabayla giderken zıpladıkça bağırıyorum bana dedikleri bu. Bende anneme söyledim annem aşırı sinirlendi kızımın bu hale gelmesi sizin yüzünüzden evladıma gelip bir gün bakmadınız dedi sonrası zaten kaos evde. Bir sürü laf söylendi karşılıklı en son eşim benim psikolojim bozuluyor bilmem ne dedi annesiyle babasının peşine düşüp eşyalarını toplayıp gitti. Evde annem ben ve küçük kardeşim bide oğlum kaldık. Bir insan annesinin peşine düşüp evladını karısını bırakır mı? Bide Bugün aşımız var biliyor. Bu kadar mı değersizim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Boşanacağım sanırım ama aklım almak bullak insan baba olacak adamı iyi tanıyıp seçmeliymiş çocuk gibi hala pışpışlanmak isteyen biriyle olmuyormuş maalesef. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sadece içimi dökmek istedim
Benim de ipl cihazım var canım evde kendim yapıyorum ama emzirirken de cesaret edemem galiba. Hamile kaldığımda biraktim.Kızlar lazer epilasyonun emzirmeyle alakalı bişeyi varmı? bi zararı falan olurmu?
birde göbek deliğinize dokunduğunuzda böyle elinizin altından kayar gibi hareket ediyormu? Çok değişik bi hareket şekli var benim göbek deliğimin
Lazere 6 ayda çağırdılar beni anca hormonlar duzeliyormuşKızlar lazer epilasyonun emzirmeyle alakalı bişeyi varmı? bi zararı falan olurmu?
birde göbek deliğinize dokunduğunuzda böyle elinizin altından kayar gibi hareket ediyormu? Çok değişik bi hareket şekli var benim göbek deliğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?