2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canimm kesinlikle haklısın. Sana kocaman sarılmak istedim okurken. Çok şey yazasim var ama ... Rabbim büyük inşallah hemen toparlanıp kendi ayaklarin üstünde durursun çok mutlu olursunuz

Evet ya çoğunlukla tolere ediyorum annemi. Biraz zor karakter. bazen buraya patlıyorum ben de maalesef. Açıkçası çocuk bakımında hiç yardımcı değil ama burada kalıyor olmak yemek yiyorum ev temiz bana yetiyor. Evde olsam batıcam.
Ama evet gitmek istiyorum evimi düzenimi eşimi özledim.

Demesi kolay tabi ki ama,kafanı dağıtıp unutacağın şeyler bulmaya çalış.Ertele yani sorunlarını,bebeğin için bunu yapmaya değer.Sütümüz etkileniyor biliyorsun,ayrıca bebekler stres yükleniyorlar.Yoksayman mümkün değil ama Allah’a havale et şu an hayır şer karar alma canım,zamana bırak.Belki de kafası dank edecek eşinin.Üzülen sen olmuş olacaksın tabi ama bekle bakalım.Zaten ne oluyorsa kadınlara oluyor şaşırmıyorum yatıp uyumasına gerçekten çoğunlukla böyleler

Evlilik çok farklı sevgililik çok farklı şeyler canım. ama anlattıklarına bakılırsa bu adamdan ne sana koca ne de bebeğinize baba olur. Seni böyle en zor gününde bırakıp gidebiliyosa, hiçte kaybetme korkusu olmadan halada anasının evinde fosur fosur uyuyabiliyosa bundan hiç bi alt olmaz. Sende Arayıpta, peşine düşüpte g.tünü kaldırma iyice. Zaten o kaybetmeyi göze almış baksana. Hayatının en mutlu günlerinde, beraber olmanız gereken zamanda hem seni bu kadar çok üzmüş hemde yetmemiş çıkmış gitmiş bide… tmm bizlerde kavga ediorz, hepimizin sorunları oluyodur illaki ama anasının evine gitmek ne demek! İnşallah hakkında hayırlısı olur. Kendini de hiç yıpratma böyle bi adam için. Kendini ve bebeğini düşün sen sadece şuan. Birde sen hemşireydin galiba? Ekonomik özgürlüğünde var zaten

Ya bu sigara işini nasıl yapıosunuz? İçtikten sonra sütünüzü falan mı sağıyosunuz? Bende içerdim hamile kalmadan önce. İlk kızımda hamilelik ve emzirme dönemi hiç içmemiŞtim. Ama bunda bu aralar eşim içince benimde çok içesim geliyor. ama bi türlü cesaret edemiorm bebeği etkiler die

Kızlar ben bugün saç boyatacagim emzirmeye zarari olur mu acaba 2.5 aylik oldu oglum? Suan kvlerdeyim. Kendi şehrimde olsam kimse yok boyatamam kızımı bırakıp ama burda fırsat bulmuşken boyatayim dedim.
Canım diğer konuya sinirlenince sana yazmayı unuttum. Ben boyatiyorum. Gebeyken de şimdi de. Hatta arife gününden önce boyattım. Doktorum gebeyken ilk 3 ay önermiyorum demişti sadece. Mutlu anne mutlu bebek mottosuna inanıyorum biraz da

Aynen bende kendimi iyi hissetmek için boyatmak istedim
Galatasaraylı olması benı benden aldı❤aslan minnoş
Hahahh ben bjkliyim de eşim cocugu gsli yapıyor illa

Kızlar lazer epilasyonun emzirmeyle alakalı bişeyi varmı? bi zararı falan olurmu?

birde göbek deliğinize dokunduğunuzda böyle elinizin altından kayar gibi hareket ediyormu? Çok değişik bi hareket şekli var benim göbek deliğimin

Canım gebeliği öğrendiğim günden beri ilk kez içtim. O da bir tane. Onun için de sağıp dökmedim sütü açıkçası. Bir de bu tip durumlarda sağıp dökmeye gerek yokmuş sanırım 3-4 saat emzirmezsen temizlenirmiş. Doktora sormuştum ben alkol için özellikle. Ona bile izin verdi.

Allah eve giren fesatlıktan, araya giren insandan, vücuda giren hastalıktan, dara düşüp ele muhtaç kalmaktan korusun bizleri üzme kendini bu sinirlilikle de karar alma. Kendine ve bebeğine iyi bak şuan. Eşinde aklı başına gelmezse o zaman kararını verirsin cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah

Benim de ipl cihazım var canım evde kendim yapıyorum ama emzirirken de cesaret edemem galiba. Hamile kaldığımda biraktim.
Bir arkadaşım 3 aylıktan sonra yapiyordu ama koltuk altı riskli olabilir ozellikle

Lazere 6 ayda çağırdılar beni anca hormonlar duzeliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…