2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim de ipl cihazım var canım evde kendim yapıyorum ama emzirirken de cesaret edemem galiba. Hamile kaldığımda biraktim.
Bir arkadaşım 3 aylıktan sonra yapiyordu ama koltuk altı riskli olabilir ozellikle

Lazere 6 ayda çağırdılar beni anca hormonlar duzeliyormuş

Benim kadın doğum doktorum hemen başlayabilirsin demişti halbuki ama ben fırsat bulupta gidememiştim. Adet olmayı bekliordum aslında. Herşey normale dönsünde öyle giderim diodum. Sizler adet oldunuz mu?

Benim kadın doğum doktorum hemen başlayabilirsin demişti halbuki ama ben fırsat bulupta gidememiştim. Adet olmayı bekliordum aslında. Herşey normale dönsünde öyle giderim diodum. Sizler adet oldunuz mu?
Olmadım acaba ne zaman olacağim bi fırsat buldugumda sprial taktirmaya gidicm insallah

Valla ben artık diyecek bişey bulamıyorum benim kocam da süsleniyo şimdi arkadaşının düğününe gidicekmiş bizi götüremezmiş çünkü sarp sürekli ağlıyomuş burnundan getirirmiş Allah yukarda biliyo işte ahımızı alıyolar tek başımıza yaptık sanki bu çocukları üzerimize atıp atıp gidiyolar biz insan değiliz sanki

Var ya adam tutup dovdureceksin habu gamsız kocaları . Belki akillari başlarına gelir . Madem keyfine düşkün evlenmesin arkadaş . Ayy bugün çok sinir oldum. Sen de sütünü bırak uyut cik 1 saatte olsa . Gerçekten o zaman daha kıymetli oluyorsun.

Bugün sanırım çoğumuzun kocalardan üzülme günü birde bugun evlilik yıl dönümümüz adamın umrunda degil hep evdeyim bebek ev bunaldım psikolojim bozulacak sanırım yada bozuldu her tartışmada boşanmayı düşünüyorum acaba artık sevmiyormuyum ne zaman düzene gireceğiz acaba severb Bebegim 15 günlüktü bizi bırakıp şehir dışına düğüne gitti arkadaşının sonra bayramda da 2 günlüğüne Bartın zonguldak yaptı arkadaşlarıyla vay be vallaha sanki cocugu tek yaptım bizi bırakıp bırakıp gidiyor. Ben şehir dışına çıkacam diyincede çocuk hastalanir bilmem ne off iyice sinir oldum arayıp sinirlenirimi kusayım

Ben oldum 5 haziran doğum 1 ağustos ilk regl

Hahah ben saldım gitti kocayı. Ne hali varsa görsün. Arayıp teşekkür ediyor uykusuz en zor gecelermize onu dahil etmediğim için.

Valla benim gözüm hiç koca görmüyor ya oğlum aşkım diyorum artık. Ne halt edersen et gez toz umrumuzda değil. Biz deli oğlanla mutluyuz

Öncelik insanin yavrusu zaten, hayattaki tek varlığım kızım sonra annem

Erkek kafası geneli surpriz yapmayı bilmez. Beklentiye girdikçe verem olurum önceden hatırlatmalar yapıyorum. Aaa doğum günüme şu kadar kaldı, aaa kadınlar günü , sevgililer günü diye bilinçaltına işliyorum. Bakıyorum yoğun haftasında aklından çıkmışsa direk hani çiçeğim bocegim diyorum mesela Eylül ün ilk haftasinda evlilik yıldönümümüz . Nasılsa evden cikamayacagiz bari gönlümüz hoş olsun. Gerçi en son önemli hangi gün vardı hatirlayamadim şimdi , gece 00 00 olunca gelip öpüp tebrik etti valla çocuktan hunileri takmisiz o bile yetti o an

Öncelik insanin yavrusu zaten, hayattaki tek varlığım kızım sonra annem
Annemle dün bu sevgi kiyaslamasini konuşuyorduk . Ne bileyim ikisinin sevgisi çok ayrı kıyaslama yapamıyorum ki. Doğum yapacağım gün işinden istifa etti 3 ay bana evladıma baktı. Evimi çekip çevirdi. Kimsenin içi onun kadar bana yanmaz . Onun sevgisini geriye atmak haksızlık gibi geliyor. Annem arkadaşım kardeşim bazen küçük kızım gibi ,

Ben bugün bağırdım çağırdım en sonunda bir gün de 1 saatliğine şu çocuğa bak ben dolaşmaya çıkayım ama götün yemiyo dimi bakamazsın dedim hiç bişey diyemedi yine kalktı gitti. Bi de bu olay var kavga çıkarınca da çekip gidiyolar işlerine geliyo

Ya pttye gittim de para çekmeye kuyruk vardı 40 dakikacık durdum sadece 5 defa telefonla aradı eve dön durmuyo bu diye hem gamsız hem beceriksiz bugün de bana diyo eve her geldiğimde yüzün asık suratın beş karış neden acaba mutlu muyum ki kahkahalar atayım hem çocuk istiyorum çocuk istiyorum diye kafamın etini yedi hem de bakması zor geliyo şimdi

Yaaa gerçekten mi. Çok ayıp etmiş. Ama sanırım becerememekten korkuyorlar ağlarsa ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bunun en büyük sebebi de biz ilk günler yenidoğana adapte olurken onlar işe gidiyor bizim kadar yakın olamıyorlar bebişle sanırım. Babalara da doğum izni şart bence en azından ilk 40 gün anne baba bebeğe birlikte bakabilse erkekler şu modda olmaz eminim. Eşim yanımda olsa ben de ordan oraya sürüklenmezdim ilk günler. Lohusa gelin ile çok bilmiş kaynana kavgaları da son bulurdu böylece.

Bir aydır yaşadıklarımı anlatıyorsun resmen kendileri o kadar kıymetli ki seni robot olarak görüyorlar. Allah kıymet bilmeyen eşlere düşürmesin. Daha bizden ilgi bekliyorlar utanmadan

Burda pfizer asisi hamileyken vuruluyoruz.. bebegede korunmasi geciyor diye öneriliyor. @aybige8585

Canım bizimki 15 gün kuvozde kaldı biliyosun ben de bisey anlamadım o da anlamadı en başta ama sonuçta onun da çocuğu, isteyince çok güzel bakıyo. Geçenlerde is yerinde bi arkadaşı covid pozitif çıkmış eşim de temaslıydı ama negatifti 15 gün evde karantinada kaldı o zaman anladı ne kadar zorluk çektiğimi önceden 2-3 saat görüyordu onda da sarp ya uyuyo oluyodu ya da iyi zamanlarına denk geliyodu. Karantinadayken ağlama krizlerini falan görünce anladı neden kafayı çatlattığımı şimdi de kaçacak yer arıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…