2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bir aydır yaşadıklarımı anlatıyorsun resmen kendileri o kadar kıymetli ki seni robot olarak görüyorlar. Allah kıymet bilmeyen eşlere düşürmesin. Daha bizden ilgi bekliyorlar utanmadan
Aynen bi de o var geçen onun iş yerinde çalışan bi abla var tanıdık o aradı napiyosun ne ediyosun diye beyfendi iş yerine gidip offff çocuk bakmak çok zor yaaa çok uykusuzum diyomus halbuki bütün gece fosur fosur uyuyo başımdan aşağı kaynar sular döküldü duyunca

Evet 15 gün iyi bir süre aslında. gördüğü için kaçmaması lazım. Senin psikolojini anlamış yani azıcık merhamet gösterse ya.
Bayağı bayağı ayıp etmiş sana.
Erkeklerin şu bunaldım triplerine deli oluyorum.

NarinNarin cnm sen 2.ay verem aşısı ile beraber menenjit aşısını mı yaptırmıştın rota virüs aşısını mı?

Tüm babaların yoktur tabi bu şansı ama memurlara on gün babalık izni var,öyle bebekle pek de ilgilenmeden bir güzel dolduruyorlar.Hele anne varsa annenin yanında onlar hep çekiliyorlar kıyıya,demiyorlar ki sürekli biri olmayacak ben de öğreneyim.kırk günüde bi güzel doldururlar bence izinleri olsa.benim üçüncü çocuk ya,diyorum eğer sen hep böyle olsaydın doğurmazdım inan ikiyi üçü.ilk çocukta sağıyordum ya,gece ben uyanmamayım diye bebeği doyurup beni sabaha kadar dinlendiren adam şimdi bebek doğdu doğalı ayrı yerde yatıyor,ses duyunca uyuyamıyormuş.Allah tan son bu diyip umut buluyorum

Kizlar inanin bu zorlu gunler gececek.. ben ilk kizimi kucagima aldigimda gunlerce agladim ben buna nasil bakicam diye.. esim kucagina almayi opmeyi sarilmayi biberonla mama vermeye bile korkardi uzaktan beni seyrederdi.. birgun kendi kendime dedimki sen simdi bu adami yavas yavas bebege bakmasina alistirmazsan sonra hic yapamaz ve yapmaz. Dogumdan 3 hafta fln gecti bebek biraz toparlandi once bebegi ona birakip soyle 1 saat banyodan cikmamaya basladim. Sonra yavas yavas altini degistirdi. Ben uyurken gece uyanmadim esim kalkti sut yapti verdi. Sonra banyosuna kadar alistirdim baktim oluyor esime yavas yavas birakip markete gittim alisverise gittim arkadaslarla ciktim 3-4 saat gezdim.. ve simdide bu bebegimin herseyini yapabiliyro. Yani sizlerde gorev verin eslerinize hele ilk bebekleri olanlar. Bu surec ciddi anlamda bebege alisma suresi. Ilk kizimdan biliyorum. Simdi sukur 3. Kizim ve hic zorlanmadik

Ne güzel darisi bana ama nerde adam kendi isinde ama sabah gidiyor aksam 11 12 anca geliyor uyuyp kaliyor gece wc ye vs gitsem zor uyanip ilgileniyor

Bayanlar son günlerde benim oğlan daha bi zor uyumaya başladı,uyuyor bakıyorum beş dk sonra gözünü açmış,uyuturken sağ sol izleme derdinde,çıt desen alıyor sesten zaten nasılsa,bilmiyorum ki yanlış yaptığım bişey mi var ya da dönemsel mi,var mı benimki gibi böyle değişiklik gösteren düzeninde

Benm kizimde gecen haftalar oyleydi simdi duzeldi cok sukur donemsel cnm 1 hafta 10 gün en fazla sürüyor

Dediğinde haklılık var evet,bizler o kadar annelik içgüdüsüyle sahipleniyoruz ki eline bile vermek istemiyoruz bazen,yapabildiklerini görseler daha sıkı sarılacaklar.ama bazıları cidden rahatına çok düşkün,annenin canı da çıksa umurunda değil,belki bunda da toplumda yerleşmiş örf adetler etkendir,erkek bebek mi bakar,ev de iş mi yapar gibi

Ne güzel darisi bana ama nerde adam kendi isinde ama sabah gidiyor aksam 11 12 anca geliyor uyuyp kaliyor gece wc ye vs gitsem zor uyanip ilgileniyor
Öyle işinde olunca canı sıkılmıyor insanın,ama keyfine bakıp oralı olmayınca çok can sıkıyor.hepimiz kadınlar olarak o kadar güçlüyüz ki herşeyi üstesinden geliyoruz gerçekten,onlar sadece canımızı sıkmasalar yine yetecek.ben ne zaman eşimle iyi olsam herşeyi bi başıma hallediyorum,ne zaman canımı sıksa elim kolum kalkmıyor

İnan daha bugün bunu yaşadık. Eşimin ailesi memleketlerinden dönüyordu bize uğrayıp geçtiler. Ben mutfakla ilgilenirken o evi süpürdü çamaşırları katladı kızımı yıkadı ve arada oğlana baktı gelmiş diyor ki sen benim gibi kocayı zor bulursun dedim sende benim gibisini zor bulursun hem hastayım halim yok hemde kalkmış tatlıdan kurabiyeye kadar hazırlık yapıyorum. Sanki ben bu evde tek yaşıyorum çocukları babamın evinden getirdim. ‍♀

10 gün gayet iyimiş aslında.
Bizim özel sektörde 3 gün sanırım babalık izni ama eşim kullanamadı bile işe gitmek zorundaydı.
Cuma gecesi hastaneye yattım ben sabaha karşı doğdu çocuk pazartesi hastaneden çıktım. Benimle kaldı hastanede. Allahın sevgili kuluymuşuz hafta sonu doğdu dedi. Dövecektim oracıkta adamı kalkabilseydim. yok yine kalırdım da telefonum susmazdı diyor. E kapa canım telefonuna başlatma dimi

Şuan bu dediklerinin aynısını yaşıorm

kızlar siz içtiğiniz bitki çaylarından bebeklere veriyormusunuz. mesela papatya kimyon rezene falan

Gündüz uykularımız zorlaştı bizim. Zaten zordu hep ayağımda tutarak uyutuyordum ama bir şekilde 2 saati tamamlıyordum gün içinde 2 kez en azından. 3-4 gündür gündüz uykuları bitti. Sabah geç uyanırdı erken kalkmaya başladı. Etraf çok ilgisini çekiyor.
Ve kolik olayları bitti gazı geçti. Ama kolik bize bir miras bıraktı kucağa alıştı. Kucakta evin içinde gezmek istiyor. Hatta babamı görünce babamın kucağına gitmek için ağlıyor babam bahçede gezdiriyor. Ya 2 aylık bunları anlayabilir mi. Bahçeye çıkıp babamın kucağından almak istyorum gelmiyor. Babamı babası sanıyor galiba artık. Bütün gün sırayla kucakta geziyoruz. Nasıl bitiricem bu işi bilmiyorum.
Bir de doktor kolik diye sürekli kucağına al senin kokunla huzur bulacak vs diyordu. Alışmaz mı dedim kucağa. Hayır öyle bir şey yok onun sana ihtyacı var ilk 3 ay doğduğunun bile farkında değil dedi. Bizimki kediye köpeğe bakıyor bahçede. Ben anlamadım.

kızlar siz içtiğiniz bitki çaylarından bebeklere veriyormusunuz. mesela papatya kimyon rezene falan

Arada veriyorum. Arifoğlu anne çayı diye bir şey içiyorum. Rezene anason kimyon ısırgan muskat kişniş var içinde. 6-7 çay kaşığı içirdim. Sade anasonum olsa ondan vericektim aslında. huzursuzlandı biraz akşam saati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…