2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anladım canım bende veriyorum arada ondan sordum. Huysuzluğunun sebebinin gaz olduğunu anlayınca son çare veriyorum çay kaşığıyla. Şifa bulsun bebeklerimiz inşallah.

Anladım canım bende veriyorum arada ondan sordum. Huysuzluğunun sebebinin gaz olduğunu anlayınca son çare veriyorum çay kaşığıyla. Şifa bulsun bebeklerimiz inşallah.

Ben çalışırken temizliğe yrdıma gelen bir kız vardı. 5 çocuğu var. Çocuklarını da gördüm gayet akıllı cin gibiler. Bebekken biberona koyup 100 cc anason içiriyordum dedi. Hepsine içirmiş bir halt da olmamış. Ondan sonra rahatladım. Çay kaşığıyla vermeye başladım arada.

Ya benim üstümde genç bir anne var 4. bebeği benden 20 gün sonra doğdu burası esiyor ağaçlar yere yatıyor resmen ben korkumdan bir camı bile zorla açıyorum kapısını kapatıyorum odanın ama o her cam full açık bir şekilde bırakıyor geçen bebeği bebek arabasında koyup yukarı çıkmış Kızları başında bebeğin üstünde ince bir battaneyi bile yokk esintiden üstündekiler uçuşuyordu aklıma direk ben bu şekilde asafı koysam gecemiz sabah olmaz ağlamaktan helak olur diye geldi. Cidden biz mi çok kasıyoruz elalem mi çok rahat bilemedim.

Benm oğlan da dün aşıdan beri gündüz uyumaz oldu. 2 gündür zorlanıyorum kızım atesli hasta benm gözüm sis. Sabah 5.30 da uyudm 7 de kalktım . Eşim fosur fosur uyudu. Bugünde hiç aramadi sormadı ayrı cinlendim . Hatta dün birde halı sahaya gitti. Ben evde bitmiş bı sekildeym . Taa sabah gelecek eşim işten hala çocuklar ne halde diye sormuyor.

bu erkeklere 40 gün izin verseler bile 40 gün keyif yaparlar.

İlk cocugum doğduğunda biz de cok tecrubesizdik kizlar. Eşim benimle hastanede kalmisti orda kziimin altını ilk eşim degistirdi. Kv 20gun yanımda kaldı. Gittiğinde her seyi eşimle yaptık gece uyanınca bana verdi emzirdim eşim geri yatağına koydu. Birlikte banyo yaptırdık mama icirdik.
Yok öyle yağma cocugu yapıp kenara geçecekse neye yarıyor o koca.
Adamın ümüğünü sıkarım valla
Öyle bedavadan cocuk sahibi olmasınlar.

Canım her zaman söylerim yine söyliycem benim eşim çok iyi bir baba ama işte kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor. Çok saçma bir mesele yüzünden atıştık demin. Çok büyük sorunumuz yok ama çok fazla saçma sorunumuz var. Anlatsam gülersin yani. ‍♀

Bizim haftada 1 gün tutuyo öyle damarı mesela bugün o gündü sanırım, akşamüstü 4.40ta uyandı daha da uyumadı arada 5 defa uyutmayı denedim dediğin gibi 5 dk sonra açıyo gözünü etrafı izliyo öyle şimdi uyuttum koydum ama bakalım kaç dakika sonra uyanacak

Uyandı bile

Valla ben de öyle diyodum kendimce gebertirim diye ama çekip çekip gidiyo işte

Aşıdan sonra bir sürü yeni huy edindi ya. Valla pişman oldum saçma sapan dengesi bozuldu çocuğun.

Benim eşim de bana karşı çok merhametlidir nasıl bir baba henüz görmedik. Ama ne annesini ne babasını görmez gözü hiçbir durumda hep beni dinler. Ben de gerçi ona karşı öyleyim. Biz 13 yıldır beraberiz 6 yıldır evliyiz.
Evde kaldığım kısa sürelerde bebeğe de baktı bana da. Her gece benimle kalktı. Annelerimiz varken de gece anneler hiç kalkmadı ilk günden itibaren hep eşim. Altını da değiştirdi. Hep ikimiz yıkadık. Yine anneler olsa bile hafta sonu yemek hazırladı. Akşam bulaşık yıkadı.
Ama konu iş olunca mesela ölsem kalsam umursamaz. Doğuma yakın beni mahvetti. Hele son doğum yaptığım gün evde tekim perişan haldeyim. 3 saat telefonuna cevap vermedi. O çaresizliğimi hatırladıkça çıldırıyorum ben. Hala başına kakıyorum affedemiyorum. Hep yaptığı şey. Bir de görmediğine inanmıyorum ama o an ikinci sıraya koydu beni resmen. Hastane yolunda boşanma kararı almıştım senden baba olmaz diye
Daha bu işlerden önce bile bir gün tiyatroya gidecektik 6da gel iş yerime çıkarım gideriz dedi. Gittim. Tam 9da çıktı tiyatroyu kaçırdık 3 saat ağaç oldum ve bana bir mesaj atıp işim uzadı eve git demedi. Ben de inattan bekledim.
Gerçekten hepsinin ayrı ayrı uyuz huyu var.

Bugün 2.ay aşımız var. Huzursuzluk yapıyor muydu bu aşılar yiñe unuttum? Hemşireye de sorayım bari calpol falan hazırda bekliyor. 3günde yıkanamayacakmış yavrum bu sıcaklarda daralacak valla alışmıştı her öğlen yıkanmaya bakalım napacağız. Bir de bu menenjit aşısı 2.aymıydı onu sağlıkocağı yapmıyor galiba doktora götürmek gerekiyor sanırım değil mi kızlar?

Benim kadın doğum doktorum hemen başlayabilirsin demişti halbuki ama ben fırsat bulupta gidememiştim. Adet olmayı bekliordum aslında. Herşey normale dönsünde öyle giderim diodum. Sizler adet oldunuz mu?
Evet bu ay oldum ben ama nedense az az oldu
Olur canim herkesin evinde illaki tartışmalar anlasmazliklar oluyor. Benim eşim de Allah var iyi bir insandır yardımı da cok olur bana ama çok da tartışırız.
Ben veriyorum arada azcik bisey ama ben mama daha cok veriyorum .. hos ilk zamanlar anne sutu verdigimdede agzini arada islatirdim suyla
Bende verdim birçok kez.
Evet canim huzursuzluk yapar bizde ates olmadı ama her bebek farklı tepki veriyor asilara tabiki.
Ben aşı oldugu gün ve ertesi gun yikamadim sonra yıkadım

Evet baya huzursuz oldu benim kız . üç aşı yani ben gitemden agrı kesici verdim. Bide akşam yatarken hala banyo yaptıramıyrm üç günmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…