Anladım canım bende veriyorum arada ondan sordum. Huysuzluğunun sebebinin gaz olduğunu anlayınca son çare veriyorum çay kaşığıyla. Şifa bulsun bebeklerimiz inşallah.Arada veriyorum. Arifoğlu anne çayı diye bir şey içiyorum. Rezene anason kimyon ısırgan muskat kişniş var içinde. 6-7 çay kaşığı içirdim. Sade anasonum olsa ondan vericektim aslında. huzursuzlandı biraz akşam saati.
Anladım canım bende veriyorum arada ondan sordum. Huysuzluğunun sebebinin gaz olduğunu anlayınca son çare veriyorum çay kaşığıyla. Şifa bulsun bebeklerimiz inşallah.
Ya benim üstümde genç bir anne var 4. bebeği benden 20 gün sonra doğdu burası esiyor ağaçlar yere yatıyor resmen ben korkumdan bir camı bile zorla açıyorum kapısını kapatıyorum odanın ama o her cam full açık bir şekilde bırakıyor geçen bebeği bebek arabasında koyup yukarı çıkmış Kızları başında bebeğin üstünde ince bir battaneyi bile yokk esintiden üstündekiler uçuşuyordu aklıma direk ben bu şekilde asafı koysam gecemiz sabah olmaz ağlamaktan helak olur diye geldi. Cidden biz mi çok kasıyoruz elalem mi çok rahat bilemedim.Ben çalışırken temizliğe yrdıma gelen bir kız vardı. 5 çocuğu var. Çocuklarını da gördüm gayet akıllı cin gibiler. Bebekken biberona koyup 100 cc anason içiriyordum dedi. Hepsine içirmiş bir halt da olmamış. Ondan sonra rahatladım. Çay kaşığıyla vermeye başladım arada.
Benm oğlan da dün aşıdan beri gündüz uyumaz oldu. 2 gündür zorlanıyorum kızım atesli hasta benm gözüm sis. Sabah 5.30 da uyudm 7 de kalktım . Eşim fosur fosur uyudu. Bugünde hiç aramadi sormadı ayrı cinlendim . Hatta dün birde halı sahaya gitti. Ben evde bitmiş bı sekildeym . Taa sabah gelecek eşim işten hala çocuklar ne halde diye sormuyor.Bayanlar son günlerde benim oğlan daha bi zor uyumaya başladı,uyuyor bakıyorum beş dk sonra gözünü açmış,uyuturken sağ sol izleme derdinde,çıt desen alıyor sesten zaten nasılsa,bilmiyorum ki yanlış yaptığım bişey mi var ya da dönemsel mi,var mı benimki gibi böyle değişiklik gösteren düzeninde
Canım her zaman söylerim yine söyliycem benim eşim çok iyi bir baba ama işte kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor. Çok saçma bir mesele yüzünden atıştık demin. Çok büyük sorunumuz yok ama çok fazla saçma sorunumuz var. Anlatsam gülersin yani.İlk cocugum doğduğunda biz de cok tecrubesizdik kizlar. Eşim benimle hastanede kalmisti orda kziimin altını ilk eşim degistirdi. Kv 20gun yanımda kaldı. Gittiğinde her seyi eşimle yaptık gece uyanınca bana verdi emzirdim eşim geri yatağına koydu. Birlikte banyo yaptırdık mama icirdik.
Yok öyle yağma cocugu yapıp kenara geçecekse neye yarıyor o koca.
Adamın ümüğünü sıkarım valla
Öyle bedavadan cocuk sahibi olmasınlar.
Bizim haftada 1 gün tutuyo öyle damarı mesela bugün o gündü sanırım, akşamüstü 4.40ta uyandı daha da uyumadı arada 5 defa uyutmayı denedim dediğin gibi 5 dk sonra açıyo gözünü etrafı izliyo öyleBayanlar son günlerde benim oğlan daha bi zor uyumaya başladı,uyuyor bakıyorum beş dk sonra gözünü açmış,uyuturken sağ sol izleme derdinde,çıt desen alıyor sesten zaten nasılsa,bilmiyorum ki yanlış yaptığım bişey mi var ya da dönemsel mi,var mı benimki gibi böyle değişiklik gösteren düzeninde
Valla ben de öyle diyodum kendimce gebertirim diye ama çekip çekip gidiyo işteİlk cocugum doğduğunda biz de cok tecrubesizdik kizlar. Eşim benimle hastanede kalmisti orda kziimin altını ilk eşim degistirdi. Kv 20gun yanımda kaldı. Gittiğinde her seyi eşimle yaptık gece uyanınca bana verdi emzirdim eşim geri yatağına koydu. Birlikte banyo yaptırdık mama icirdik.
Yok öyle yağma cocugu yapıp kenara geçecekse neye yarıyor o koca.
Adamın ümüğünü sıkarım valla
Öyle bedavadan cocuk sahibi olmasınlar.
Ben rezene verdim cnm bikaç kezkızlar siz içtiğiniz bitki çaylarından bebeklere veriyormusunuz. mesela papatya kimyon rezene falan
Su veriyormusun cnm bebegim sadece anne sütü aliyor buyuklerde illa su ver illa su ver diyor ama ben vermiyorum :/Ben rezene verdim cnm bikaç kez
Yok cnm daha hiç vermedim. Anne sütü hepsini karşılıyor bence.Su veriyormusun cnm bebegim sadece anne sütü aliyor buyuklerde illa su ver illa su ver diyor ama ben vermiyorum :/
Ben veriyorum arada azcik bisey ama ben mama daha cok veriyorum .. hos ilk zamanlar anne sutu verdigimdede agzini arada islatirdim suylaSu veriyormusun cnm bebegim sadece anne sütü aliyor buyuklerde illa su ver illa su ver diyor ama ben vermiyorum :/
Menenjit yaptırdım canım rota önümüzdeki ay olucak kısmetseNarinNarin cnm sen 2.ay verem aşısı ile beraber menenjit aşısını mı yaptırmıştın rota virüs aşısını mı?
Hayır çok şükür herhangi bir sıkıntı yokBı sıkıntı oldu mu peki
7 gün yaptı , iki gundur yıne yapmıyo bende saldım artık , çok stres oluyorm yoksaHadi yaaa bebeğin kaka yaptı mı?
bende veriyorum bence iyide geliyor.Ben rezene verdim cnm bikaç kez
Benm oğlan da dün aşıdan beri gündüz uyumaz oldu. 2 gündür zorlanıyorum kızım atesli hasta benm gözüm sis. Sabah 5.30 da uyudm 7 de kalktım . Eşim fosur fosur uyudu. Bugünde hiç aramadi sormadı ayrı cinlendim . Hatta dün birde halı sahaya gitti. Ben evde bitmiş bı sekildeym . Taa sabah gelecek eşim işten hala çocuklar ne halde diye sormuyor.
bu erkeklere 40 gün izin verseler bile 40 gün keyif yaparlar.
Canım her zaman söylerim yine söyliycem benim eşim çok iyi bir baba ama işte kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor. Çok saçma bir mesele yüzünden atıştık demin. Çok büyük sorunumuz yok ama çok fazla saçma sorunumuz var. Anlatsam gülersin yani.♀
Evet bu ay oldum ben ama nedense az az olduBenim kadın doğum doktorum hemen başlayabilirsin demişti halbukiama ben fırsat bulupta gidememiştim. Adet olmayı bekliordum aslında. Herşey normale dönsünde öyle giderim diodum. Sizler adet oldunuz mu?
Olur canim herkesin evinde illaki tartışmalar anlasmazliklar oluyor. Benim eşim de Allah var iyi bir insandır yardımı da cok olur bana ama çok da tartışırız.Canım her zaman söylerim yine söyliycem benim eşim çok iyi bir baba ama işte kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor. Çok saçma bir mesele yüzünden atıştık demin. Çok büyük sorunumuz yok ama çok fazla saçma sorunumuz var. Anlatsam gülersin yani.♀
Bende verdim birçok kez.Ben veriyorum arada azcik bisey ama ben mama daha cok veriyorum .. hos ilk zamanlar anne sutu verdigimdede agzini arada islatirdim suyla
Evet canim huzursuzluk yapar bizde ates olmadı ama her bebek farklı tepki veriyor asilara tabiki.Bugün 2.ay aşımız var. Huzursuzluk yapıyor muydu bu aşılar yiñe unuttum? Hemşireye de sorayım bari calpol falan hazırda bekliyor. 3günde yıkanamayacakmış yavrum bu sıcaklarda daralacak valla alışmıştı her öğlen yıkanmaya bakalım napacağız. Bir de bu menenjit aşısı 2.aymıydı onu sağlıkocağı yapmıyor galiba doktora götürmek gerekiyor sanırım değil mi kızlar?
Evet baya huzursuz oldu benim kız . üç aşı yaniBugün 2.ay aşımız var. Huzursuzluk yapıyor muydu bu aşılar yiñe unuttum? Hemşireye de sorayım bari calpol falan hazırda bekliyor. 3günde yıkanamayacakmış yavrum bu sıcaklarda daralacak valla alışmıştı her öğlen yıkanmaya bakalım napacağız. Bir de bu menenjit aşısı 2.aymıydı onu sağlıkocağı yapmıyor galiba doktora götürmek gerekiyor sanırım değil mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?