2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimki de bugün artık fitille yaptı.. Çok kıvrandı gece dayanamadım. İnşallah yoluna girer..

Gitti demeyeyim iddialı olur da şişkinlik gitti. Evet regl olunca vücut tipim normalleşti sanki. Kıyafetlerim daha rahat olmaya başladı. Belki zaman geçtiğindendir bilmiyorum.
Yaa , iyi ya, sevindim. Bende bugün adet oldum ilk kez. Hamile kalmadan önceki kiloma dönmüştüm ama biraz göbek ve karnım kalmıştı. Yana yana korse arıodum almak için. İnşallah iner o zaman benimde. Yinede korse almayı düşünüorm ama.

Ben 58le hamile kaldım ama ciddi diyet ve spor yapmıştım gebelik öncesi. Normalde 61-62 idim. Şimdi de 62-63 gidiyorum. Kilo değil evet sorun vücut tipi değişti resmen.
Emzirme serüveni bitmeden de 50lere inmeyi düşünmüyorum ama kıyafetlerim de olsun istiyorum.
Korse almıştım ben ama sıcaklardan takamadım. Şimdi serinlerse ben de başlayayım giymeye yeniden.

Kızlar çok moralim bozuldu benim ya bugun 2 buçuk ay kontrolüne gittik tam 5 kilo olmuş hemşire zayıf dedi yavaş kilo aliyo dedi 1 buçuk ayda 800 gram almış hem emziriyorum hem mama veriyorum istahi da iyi ama zayıf dedi napsam bilemedim

Canım kaç doğmuştu acaba. her bebek aynı olmak zorunda değil belki yapı olarak zayıftır sıkma canını.

Sünnet olması için geldik hastaneye kan alırken mahfettiler bizi 3 kere alamadılar sakinleştirdim emdirdim tekrar tekrar denediler hem çocuk hem biz eridik sanki. Şimdide eşime msj geldi alınan kan üzerinde çalışılamamamıştır diye gitti ne olduğunu sormaya içim acıyor artık inşallah tekrar kan almaya çalışmazlar.

Sen kendin persentil eğrisinden takip ediyor musun canım?

Biz de 2.5 ay kontrolünde dün 5.200 çıktık. Ama aynı çizgide devam ediyor doktor çok iyi dedi.
Sizin iri doğduğu için sanırım az geldi ya. Alt eğriye düşerse sorun var demekmiş. Ya kendi eğrisinde gidecek ya da üste çıkacak. Alta düşüyorsa beslenmesi gözden geçirilmeliymiş.

Kaç cc mama içiyor?

Aynen oyle her bebek ayni kiloda olamaz ama kendi persentil egrisinde gitmek zorunda…

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum 53. Günümde kanamam oldu adet gördüm herhalde 1 gün sürdü 4 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor,zaten lekelenmem hiç kesilmemişti adet görene kadar,şimdi sorum adet mi gördüm ben ne oldu anlamadım normalde 5,6 gün sürerdi adetim,bu ne oluyor o zaman?

Adet olabilir cnm ama vucut kendine daha tam olarak gelmedigi icin boyle seyler normal sayilabilir. Eger cok uzun surerse doktoruna danis.. mesela benim 2 gun cok asiri kanamam geldi hayatimda boyle adet olmadim diyebiliirm sonrada kesildi.

Canım kaç doğmuştu acaba. her bebek aynı olmak zorunda değil belki yapı olarak zayıftır sıkma canını.
4150 doğdu sonra kuvozde kaldığı dönem 3800e düştü 1 aylık kontrolünde 4200 olmuştu şimdi de tam 5 olmuş eşim de bebekken çocukken böyle zayıfmış 15-16 yaşından sonra palazlanmiş bi de ter bezleri de çok çalışıyo metabolizması hızlı yine de dert oldu içime

60 cc içiyo canım ama her emzirmeden sonra mutlaka içiyo çünkü sütüm yetmiyo persentilde de normal görünüyo ama işte kilolu doğduğu için şimdiye 6 kiloya gelmesi lazımdı dedi boyu da 60 cm

Aslında ilk doğumumda benim vücudum, sezaryen olmasına rağmen, hemen toparlamıştı. Biraz karın göbek kalmıştı ama bu kadar deil. İkincide daha çok zor oldu bende vücudumun toparlanması. İlkinde korseye bile gerek duymamıştım. Şimdi biraz zorunda kaldım. Ben yamuna korse aldım. L beden aldım ama önü kapanmadı bile. Heralde 2 beden büyük almak gerekmiş. Öyle mi oluyo, biliomusun ? Sen hangi marka aldın?

Cnm devlettemi yaptırıosunuz ?

Ben o tip korse almadım ya. Normal külot gibi giyilenlerden aldım. Vücut toparlaması yaşla ilgili olabilir. İlkinde gençsen kolay olmuştur

anladım canım. mama miktarını artır istersen bilemedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…