Biz ishal olduğumuzda daha açık yeşil oluyor ve bildiğin su çıkıyor hiç pütürlülük olmuyor. Bu sadece biraz sulu bir kaka gibi cnm. Hatta bugün bizimkide ishale dönecek gibiydi 4 kere yaptık sonuncu su gibiydi ama rengi sarımsıydı. Dün hastanede üşüttü galiba bugün çıkıyor acısı.Kızlar merhaba arasıra girip mesajlarınızı okuyordum ama biraz uzak kaldım. Benim bebişin karnında yara vardı belki hatırlarsınız onun için doktor immunolojiye yönlendirdi iki gün sonra belli olacak inşallah bir şey yoktur. bir de yaranın kapanması için hazır tatile gitmişken denize soktum doktor sokabilirsin dedi. hani biraz yarası daha iyi gibi ama bu seferde ishal oldu galiba.Bana normal kaka atabilir misiniz bebeğinizin ben anlayamıyorum ishal mi değil mi diyeBenimkinin kakasının resmini ekliyorum
Benim kızımında çok ağrısı oldu aşıdan sonra. Asla dokundurtmuyordu o gün bacağına. Dokunduğum an çığlığı basıodu. Memede bile sakinleştirememiştim. Dediğin gibi elim ayağıma dolanmıştı. Ateşide çıkmıştı 37,5 olmuştu. Ama sakinleştirmeye çalışmaktan başka bişey gelmedi elimden. Ateş düşürücü , ağrı kesici ne şurup nede fitil kullanmadım asla. Ertesi güne geçmişti huzursuzluğu zaten çok şükür. Merak etme seninkide geçer. Aşı ateşinden bişey olmazKızlar aşımızı olduk bugün ama bacağı şişti ve kızardı çocuk aglamakdan kusuyor artık bacağını oynatıyor ağlıyor bana hiç dokundurt. Muyor uyanıkken hiç durmuyor elim Ayağım karıştı sizde böyle yaşadınızmı paronax fitil verdiler atıyorum elimle tutuyorum kabul etmiyor hiçbir şekilde şurubda almadık
Bencede söyleme kız, hakkaten nazar olurŞimdi bende gece uyuduğu saati söyleyeceğim ama nazar olur diye susuyorum bak
Zaten milleti bırak, en çok anne babanın nazarı değiyo çocuklara. Dillendirmesem, aklımdan geçirsem bile anında nazarım değer benimBende güzel yiyor diyordum hep 1 haftadır resmen iştahı gitti
Dilimi tutucam artık eşimede tembihledim kim sorarsa uyku yeme ağlama olaylarını hepsine eh işte de geç
Annen haklı canım maalesef. Bende öyle düşünüormSöyle bir şey olmaz
Şaka bir yana bizimkinin de gece uykuları güzeldi 3-5 arası sıçma huyu çıktı başımıza. soran olursa gece uyuyor mu diye şükür gece rahatız diyordum annem kızıyordu nazar olacak diye hahahha. Bak şimdi nazar oldu diyor
Çok sağol balım evet geçti bugün şükür ilaç bende kullanmadım fitli denedim almadı bende başka ilaç vermedim calpol aldım ama gerek kalmadı bu aşıyıda atlattıkBenim kızımında çok ağrısı oldu aşıdan sonra. Asla dokundurtmuyordu o gün bacağına. Dokunduğum an çığlığı basıodu. Memede bile sakinleştirememiştim. Dediğin gibi elim ayağıma dolanmıştı. Ateşide çıkmıştı 37,5 olmuştu. Ama sakinleştirmeye çalışmaktan başka bişey gelmedi elimden. Ateş düşürücü , ağrı kesici ne şurup nede fitil kullanmadım asla. Ertesi güne geçmişti huzursuzluğu zaten çok şükür. Merak etme seninkide geçer. Aşı ateşinden bişey olmaz
Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma immünolojiye yönlendirdi doktor yarın belli olacak sonuçlar inşallah bir şey çıkmaz.Eğer sorun çıkmazsa iki ay aşılarını ona göre olacak benimkisi@Saricicek97 @uranus35 nerelerdesiniz nasılsınız
Bir de P Pc-Muhendisi sizin testleriniz vardı galiba umarım temiz çıkmıştır
Ya neye alerjisi var annesiBana pek ishal gibi gelmedi bizimki daha sulu sanki gerçi biz şu an bi kıstas değiliz alerji var ama. Bu kaka pütürlü sanki su gibi değil
Sadece anne sütü canım inşallah değildir ishalBende ishal olduğunu düşünmüyorum sadece anne sütü ise,bizim de böyle yapıyor.Sadece rengi yeşil senin attığının bize göre.
Dört kez kaka yapmak çok değil ama galiba eğer yetişkinlerdeki gibi ishalse çok sık çıkmaları gerekmez mi acaba ? Umarım dediğin gibidir canım.Biz ishal olduğumuzda daha açık yeşil oluyor ve bildiğin su çıkıyor hiç pütürlülük olmuyor. Bu sadece biraz sulu bir kaka gibi cnm. Hatta bugün bizimkide ishale dönecek gibiydi 4 kere yaptık sonuncu su gibiydi ama rengi sarımsıydı. Dün hastanede üşüttü galiba bugün çıkıyor acısı.
Canım ben 8,5 saat Ankara Didim yolu gittim bebişle. Hiç zor olmadı çok şükür yani yolu ve arabayı seviyorlar sallanmayı seviyorlar bence baya uyudu benim bebeğim. Sana tavsiyem sadece güvenli yol için bebeğini ana kucağına koyman onu da emniyet kemerini bağlaman.Kızlar ben memlekete gideceğim istanbuldayım amasya ya gideceğim 12 saat sürüyor acaba yol çocuk için kötü olurmu yolculuk yapan arkadaşlar ne önerirsiniz belki de geri gelmem bir süre orada kalırım
Günde bir kere benim yardımımla zar zor yapıyor normalde kakasını o yüzden 4 kere yapınca bir korkmuştum ama geçti şimdilik cnm. Daha önce ishal olmuştu bir kere onda her yudumunda çıkarıyordu alttan ve aşırı halsizdi ağlarken sesi bile çıkmıyordu. Bebişin halinden de anlarsın biraz. İnş önemli değildir sizinkiCanım yeni gördüm mesajını kusura bakma immünolojiye yönlendirdi doktor yarın belli olacak sonuçlar inşallah bir şey çıkmaz.Eğer sorun çıkmazsa iki ay aşılarını ona göre olacak benimkisi
Ya neye alerjisi var annesi
Sadece anne sütü canım inşallah değildir ishal
Dört kez kaka yapmak çok değil ama galiba eğer yetişkinlerdeki gibi ishalse çok sık çıkmaları gerekmez mi acaba ? Umarım dediğin gibidir canım.
Canım ben 8,5 saat Ankara Didim yolu gittim bebişle. Hiç zor olmadı çok şükür yani yolu ve arabayı seviyorlar sallanmayı seviyorlar bence baya uyudu benim bebeğim. Sana tavsiyem sadece güvenli yol için bebeğini ana kucağına koyman onu da emniyet kemerini bağlaman.
12 değilde 10 saat gittik biz 8 saatlik yolu. Ama araba değil otobüsle gideceksen sıkıntılı olabilir. Ben yastık almıştım kucağımda boylu boyunca yatırıp sallaya sallaya gitmiştik. Ağladıkça emmese de meme verdim emzik gibi kullandı uyuduKızlar ben memlekete gideceğim istanbuldayım amasya ya gideceğim 12 saat sürüyor acaba yol çocuk için kötü olurmu yolculuk yapan arkadaşlar ne önerirsiniz belki de geri gelmem bir süre orada kalırım
Tamam canım sagollasın öyle yapayımCanım yeni gördüm mesajını kusura bakma immünolojiye yönlendirdi doktor yarın belli olacak sonuçlar inşallah bir şey çıkmaz.Eğer sorun çıkmazsa iki ay aşılarını ona göre olacak benimkisi
Sadece anne sütü canım inşallah değildir ishal
Dört kez kaka yapmak çok değil ama galiba eğer yetişkinlerdeki gibi ishalse çok sık çıkmaları gerekmez mi acaba ? Umarım dediğin gibidir canım.
Canım ben 8,5 saat Ankara Didim yolu gittim bebişle. Hiç zor olmadı çok şükür yani yolu ve arabayı seviyorlar sallanmayı seviyorlar bence baya uyudu benim bebeğim. Sana tavsiyem sadece güvenli yol için bebeğini ana kucağına koyman onu da emniyet kemerini bağlaman.
Şahsi araç ile gideceğim otobüs değil canım uykusu değişiyor sıcak da bayılmadan gideriz inş sallanan portetif anne yanı var ona yatırıp emriyet kemerini Bağlarım inş uyur hava değişimi yaşamasına hasta olmasın yeter12 değilde 10 saat gittik biz 8 saatlik yolu. Ama araba değil otobüsle gideceksen sıkıntılı olabilir. Ben yastık almıştım kucağımda boylu boyunca yatırıp sallaya sallaya gitmiştik. Ağladıkça emmese de meme verdim emzik gibi kullandı uyuduPusetinde uyanınca tekrar dalmıyordu kucağıma almadan zaten. Uykusu güzelse uyuya uyuya gidersin yoksa zor canım biraz
Masallah prensese yarin bizde vurunacagiz rota haric :)Bizde bugun 3 tane asimizi vurulduk
Rota, prevenar ( cesitli bakterilere karsi ) ve hexyon asisi ( difteri, pertussis, hepatit B , polyomelitis cocuk felci icin ves… )
kilomuz 5403 ce boyumuz 57 cm
Masallah prensese yarin bizde vurunacagiz rota haric :)
Benim kız 7 gum yapmadı sonra kendı kendıne 3 gun üst üste yaptı . şimdi 4 gundur yıne yapmıyoKızlar benimki hala kaka yapmadı yaa.. Nolur pozitif enerjilerinizi yollayın yapsın
Benğm kızımda iki gundur memede baya aglıyo kafasıjı saga sola cevırıyo . ama biberon vermıyrm ,bi süre sonra aglasasa mecbur alıyo . sagmak zor zamanım olmuyo benim . koltuk altı yaparak emzirme yi dene sagmak yorar canımKızlar sütünü sağıp veren var mı meme reddi yaşıyoruz aç kalıyor mecbur sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?