2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Biz ishal olduğumuzda daha açık yeşil oluyor ve bildiğin su çıkıyor hiç pütürlülük olmuyor. Bu sadece biraz sulu bir kaka gibi cnm. Hatta bugün bizimkide ishale dönecek gibiydi 4 kere yaptık sonuncu su gibiydi ama rengi sarımsıydı. Dün hastanede üşüttü galiba bugün çıkıyor acısı.

succulentaski cnm bebişin kakada ince ince birkac yerde kan var sanki ip gibi bayada sümüksü yaptı sen naptin alerji olayini
Kv yok diyor kakada birsey omuzunda ve bacak aralarinda sanki kuruluk basladı egzama gibi alerjisi var sanırım

Benim kızımında çok ağrısı oldu aşıdan sonra. Asla dokundurtmuyordu o gün bacağına. Dokunduğum an çığlığı basıodu. Memede bile sakinleştirememiştim. Dediğin gibi elim ayağıma dolanmıştı. Ateşide çıkmıştı 37,5 olmuştu. Ama sakinleştirmeye çalışmaktan başka bişey gelmedi elimden. Ateş düşürücü , ağrı kesici ne şurup nede fitil kullanmadım asla. Ertesi güne geçmişti huzursuzluğu zaten çok şükür. Merak etme seninkide geçer. Aşı ateşinden bişey olmaz

Son düzenleme:
Şimdi bende gece uyuduğu saati söyleyeceğim ama nazar olur diye susuyorum bak
Bencede söyleme kız, hakkaten nazar olur

Bende güzel yiyor diyordum hep 1 haftadır resmen iştahı gitti
Dilimi tutucam artık eşimede tembihledim kim sorarsa uyku yeme ağlama olaylarını hepsine eh işte de geç
Zaten milleti bırak, en çok anne babanın nazarı değiyo çocuklara. Dillendirmesem, aklımdan geçirsem bile anında nazarım değer benim
O yüzden millete zaten ne uykudan ne emmeden bahsedemiorm. Kendim aklımdan bile geçirmemeye çalışıorm

Annen haklı canım maalesef. Bende öyle düşünüorm

Çok sağol balım evet geçti bugün şükür ilaç bende kullanmadım fitli denedim almadı bende başka ilaç vermedim calpol aldım ama gerek kalmadı bu aşıyıda atlattık

Kızlar ben memlekete gideceğim istanbuldayım amasya ya gideceğim 12 saat sürüyor acaba yol çocuk için kötü olurmu yolculuk yapan arkadaşlar ne önerirsiniz belki de geri gelmem bir süre orada kalırım

@Saricicek97 @uranus35 nerelerdesiniz nasılsınız
Bir de P Pc-Muhendisi sizin testleriniz vardı galiba umarım temiz çıkmıştır
Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma immünolojiye yönlendirdi doktor yarın belli olacak sonuçlar inşallah bir şey çıkmaz.Eğer sorun çıkmazsa iki ay aşılarını ona göre olacak benimkisi
Bana pek ishal gibi gelmedi bizimki daha sulu sanki gerçi biz şu an bi kıstas değiliz alerji var ama. Bu kaka pütürlü sanki su gibi değil
Ya neye alerjisi var annesi
Bende ishal olduğunu düşünmüyorum sadece anne sütü ise,bizim de böyle yapıyor.Sadece rengi yeşil senin attığının bize göre.
Sadece anne sütü canım inşallah değildir ishal
Dört kez kaka yapmak çok değil ama galiba eğer yetişkinlerdeki gibi ishalse çok sık çıkmaları gerekmez mi acaba ? Umarım dediğin gibidir canım.
Kızlar ben memlekete gideceğim istanbuldayım amasya ya gideceğim 12 saat sürüyor acaba yol çocuk için kötü olurmu yolculuk yapan arkadaşlar ne önerirsiniz belki de geri gelmem bir süre orada kalırım
Canım ben 8,5 saat Ankara Didim yolu gittim bebişle. Hiç zor olmadı çok şükür yani yolu ve arabayı seviyorlar sallanmayı seviyorlar bence baya uyudu benim bebeğim. Sana tavsiyem sadece güvenli yol için bebeğini ana kucağına koyman onu da emniyet kemerini bağlaman.

Günde bir kere benim yardımımla zar zor yapıyor normalde kakasını o yüzden 4 kere yapınca bir korkmuştum ama geçti şimdilik cnm. Daha önce ishal olmuştu bir kere onda her yudumunda çıkarıyordu alttan ve aşırı halsizdi ağlarken sesi bile çıkmıyordu. Bebişin halinden de anlarsın biraz. İnş önemli değildir sizinki

12 değilde 10 saat gittik biz 8 saatlik yolu. Ama araba değil otobüsle gideceksen sıkıntılı olabilir. Ben yastık almıştım kucağımda boylu boyunca yatırıp sallaya sallaya gitmiştik. Ağladıkça emmese de meme verdim emzik gibi kullandı uyudu Pusetinde uyanınca tekrar dalmıyordu kucağıma almadan zaten. Uykusu güzelse uyuya uyuya gidersin yoksa zor canım biraz

Ya neye alerjisi var annesi

Bilmiyoruz ki deniyoruz. Kakası çok mukuslu ve çok fazla yapıyor gaz bombası gibi fışkırtıyor. Alerji testi de yaptırmadık yazlıktayız 1 aydır. ama doktor alerjiden dedi. Süt ürünlerini kestik denemek için. Geçmedi şimdi yumurtayı kestik. Daha iyi gibi. Kolik şikayetleri de azaldı.

Tamam canım sagollasın öyle yapayım

Şahsi araç ile gideceğim otobüs değil canım uykusu değişiyor sıcak da bayılmadan gideriz inş sallanan portetif anne yanı var ona yatırıp emriyet kemerini Bağlarım inş uyur hava değişimi yaşamasına hasta olmasın yeter

Bizde bugun 3 tane asimizi vurulduk
Rota, prevenar ( cesitli bakterilere karsi ) ve hexyon asisi ( difteri, pertussis, hepatit B , polyomelitis cocuk felci icin ves… )

kilomuz 5403 ce boyumuz 57 cm
Masallah prensese yarin bizde vurunacagiz rota haric :)

Kızlar sütünü sağıp veren var mı meme reddi yaşıyoruz aç kalıyor mecbur sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum
Benğm kızımda iki gundur memede baya aglıyo kafasıjı saga sola cevırıyo . ama biberon vermıyrm ,bi süre sonra aglasasa mecbur alıyo . sagmak zor zamanım olmuyo benim . koltuk altı yaparak emzirme yi dene sagmak yorar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…