2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar sütünü sağıp veren var mı meme reddi yaşıyoruz aç kalıyor mecbur sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum
Neredeyse 2 hafta kadar meme reddi bende yaşadım vermedim biberonle sagdigimi dolaba attım gece uykusunda verdim biberonla cok şükür düzeldi gündüzleri biberonla verince iyice benden uzaklaştı

Kızlar sütünü sağıp veren var mı meme reddi yaşıyoruz aç kalıyor mecbur sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum

Canım düzelmiyorsa yapacak bir şey yok. İstersen lansinoh s natural vawe al yoksa.

İlk biraz biberonla ver sonra memeye getir öyle daha kolay alıyor.

Maşallah canım
Özel bir şey yapıyor musun? O sütler nasıl yarayışlı oluyor öyle ya
Yok canım hiç bişey yapmıyrm , eşime diyorm ki benim gibi eşin oldugu için şükret yaglı yaglı süt üretıyrm bedava diyrm maşallah kilo bereyım dıye fazla yemek yememeye calısıyrm sadece sıvı agırlıklı beslenıyorm . ama sans işi bu süt sanırım elden bişey gelmez

Ah ne güzel ya benim de azdı sütüm. bu ara bollaştı yine. Ama sağıp buzdolabına koyuyorum mesela. Yağ üstüne çıkıyor ya bakıyorum azıcıııııık bir yağ katmanı var
Kilon nasıl peki? Annem de şey diyor annenin yağ oranı yüksekse sütü yağlı olurmuş. Hamilelikte çok kilo almak lazım diye bir muhabbeti var ama bilmiyorum yine hurafe olabilir

20 kilo aldım hamilelikte ikisndede . 60 la hamile kaldım 80 le doguma girdim . su anda 65 kiloyum baya gitti şükür benim de gun içinde göğüslerim boş oluyo ama gece kalkmazsa ddolu oluyo bazen acıyo yatamıyrm ama genel olarak ilk kızıma göre az sütüm .ama doyuyor sanırım aglama hali yok maşallah sagma işi zor ve yorucu şükür benim ihtiyacım olmuyo , memeden verıyorm direk organık sıcak sıcak

Kilomuz da aynımış ya o da olmadı

Ben de memeden veriyorum da ilaç içtiğimden gece emziremiyorum gündüzden stok yapıyorum geceye. Çok şükür bollaştı bu ara fazla geliyor gündüzleri. Sütüm azken ilaç içmem işkenceye dönüşmüştü. Psikolojim gitti regl falan olmuştum.

Dogrudur canım inşallah bol bol sütlerimz olsun ben ilk kızımda 6 ay regl olmadım bunda da hala olmadım ,o yüzden göbek kalıyo normal kiloma donsemde . stres de oluyo hamile mi kaldım dıye eşim benden çok stres oluyo regl olsam daha az göbekle bende memnun olacam

Evet benim de göbeğim indi ve 2 kilo eksildi resmen. Düzene girsek de artık versek kiloları

MERHABA KIZLAR
C ceylin1907 canım etiketlemişsin gördüm anca yazabildim çünkü 150 sayfa konuşmalarınızı okudum oturup:)
hepiniz çok güzel şeyler paylaşmışsınız bilgilenmiş oldum ben de sağolun kızlar. bebişlerinizin resmini koymuşsunuz hepsi çok tatlı maşallah bahtları da çok güzel olsun kuzuların

bizim de herşey yolunda gibi. kırkı çıkana kadar çok güzeldi hiç bi sorun yoktu. kırkımız çıkınca ben çok ağır grip oldum yataklara düştüm resmen. bebeğe bile bakamadım sütüm azaldı bebek huysuzlandı onun da burnu tıkandı annemlere gittik şehir dışına annem ikimize de baktı on gün öyle geçti şimdi iyileştik on gündür de evdeyiz tekrar düzenimizi oturttuk çok şükür.
anne sağlığı çok önemli kızlar kendinize öncelikle iyi bakın ki bebişlerimize bakabilelim

Öyle cnm biz iyi olursak evlatlarimizda iyi olur

Ve bugun doktoruma gece uzun uyumasini sordumm maximum 7 saate kdr uyutabilirsin beslenmeden dedi daha fazlasi icin suan kucuk dedi bende zaten maximum 6-7 saat uyuyor dedim ..

Kızlar benimki hala kaka yapmadı yaa.. Nolur pozitif enerjilerinizi yollayın yapsın
Benimki bugün 5. Günü doldurdu akşam kokulu gaz ağlama, ıkınma ama yapamaması derken ağlama artınca gliserin kansuk attım cocuk cok zorlanarak yaptı hafif katıydı da, ben de yazlıktayım 2 haftaya dönünce cocuk gastentrolojiye götüreceğim kronik hale geldi artık kaka yapamama ve fitil döngüsü. Alerjiden süphelendıler tüm süt ürünlerini eti kesmiştim ama bişey değişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…