Merhaba canım pamukçuk bizde de var. Hemen önlem almaya bak, ben karbonatlı suyla temizledim geçer gibi oldu, pek de önemsemedim. İlerledi bayağı. Mememe de bulaştı. Şimdi ona da bana da ilaç verdi doktor, meme reddine de sebep olmuş olabilir dedi.Hanımlar nasılsınız şehir dışındaydım dun gece geldim kızımda pamukcuk oluştu o yetmiyormuş gibi idrarini da az yapmaya basladı bezi hep kupkuru kakasini guzel yapiyor anlam veremdim sabah saglik olacağına sordum ne kadar beslenirse o kada sicar işer dediilk defe böyle oldu dunden beri sabah 1 kere işedi 2 kere kaka yaptı.
Pamukcuk olan arkadaslar neler yaptınız nasıl kurtuldunuz?
Sabah saglikocagina gittim süspansiyon verdi karbanotli suyla temizle dedi insallah ilerlemez kakayi 2 kere yapti cisi sabah bir kere yapti bir de simdi uykudan uyaninca yapti belkide ben susuz kaldım dedigin gibi 5 6 gindur evde değildim yeme icme degisti ister istemezMerhaba canım pamukçuk bizde de var. Hemen önlem almaya bak, ben karbonatlı suyla temizledim geçer gibi oldu, pek de önemsemedim. İlerledi bayağı. Mememe de bulaştı. Şimdi ona da bana da ilaç verdi doktor, meme reddine de sebep olmuş olabilir dedi.
Bebek yeterli emiyorsa 5-6 kez çiş yapmalı canım, 2 kez çok az. Terlemeyle ne kadar su kaybedebilir ki.. Bir de doktorların böyle bir yorumu yok yani çok terlemiştir gibi, bizlerin fikri o. Az emmiş olabilir, sende susuz kalmış olabilirsin.
Ben kaka yapmıyor diye sormuştum, emmesi yetersizse de kaka yapmaz ama 7-8 kez çiş yapıyorsa yetiyordur demişti.
Ben dikkat ediyorum ne zaman az emse bezi kuru kalıyor. Benimki de çok terliyor, su gibi olmuştu gece sırtına bez koydum ıslanmıştı resmen ama çişini de normal yaptı yani…
Bazen çalışmak iyimde geliyor insana.üç beş sene çalışmamayı düşünemiyorum,biz de bir de süreklilik gerektiriyor canım şimdi çalışmasam ikinci dönem başlayacağım,çocuklar bana ben çocuklara zor alışacağım öğretmen değişikliği yaşayacaklar,konu ne biliyorlar bilmiyorlar anlayamayacağım vs..o yüzden başlayayım dedim,iki iki böldürmeye karar verdim derslerimi sabah ve öğleden sonraya.kısa kalacağım inşallah her gitmemdeAllah calisanlarin yardimcisi olsun cok zor.. ben 2. Kizimdan sonra eczanede calisiyordum ve nekdr zor oldugunu anlamistim aklim hep cocuklarimdaydi sonra calismaya ara verdim cocukalrima ilgilendim ( maddi yönden zorluk cekseydim tabiki calisirdim ) .
Normal kaşıkla vermiş canım onla becerememişKaşık biberon kullanımı bana cok zor gelmişti ya genzine kaçtı ya da hep aktı süt ziyan oldu büyüdükçe içtiği mm de arttığı için 100 mm vermek 45 dk sürüyordu. İnş senın kolay gecer bu sürecin cnm
Aslında canım yazmışsın ya iki saatte uykusunun geldiğini bir buçuk saat olunca uyutmayı dene huysuzlanmadanGece rutini tamam da gündüz rutini asla yapamıyorum. İnşallah 3. Ay itibariyle başarabiliriz. 7de uyandı. Emdi. 9da uykusuzluktan ağlamaya başladı. Meme veriyorum almıyor uyutmaya çalışıyorım uyumuyor. 1 saattir uğraşıyoruz valla. Şimdi de ayağımda. Kıpırdamaya korkuyorum.
Aslında canım yazmışsın ya iki saatte uykusunun geldiğini bir buçuk saat olunca uyutmayı dene huysuzlanmadan
Bizim oğlanlar çok benziyor vallaİşte her zaman olmuyor çok canlı oluyor uyanık kalmak istiyor. Ama şimdi oldu mesela. 2de uyanmıştı. 15.30ta esnediğini gördüm hemen ayağımda iki kere salladım uyudu. Bıraktım ayağımdan. Ama denk geldi yani canı istedi sanki. Hep yapamıyorum bunu
Bir kadın doğuma kontrol ol canım. Doğumdan sonra reglin düzene oturması uzun sürebiliyor sen bjr an önce görün doktora. Bende de öyle bir sorun oldu doktora gittim miyom varmış meğerse.Kızlar kurban bayramindan bu yana haftada iki üç gün günde bir yada iki kez azcik kanamam oluyor bakiyorum öğlen çamaşırım batmış ped koyuyorum sonra bı daha yok ertesi gün yada bı iki gün sonra tekrar aynı şekilde oluyor nerdeyse lohusa kanaması gibi neden olabilir ki ya...
Egemen de öyle canım sürekli baş parmagini emiyor çok da güzel emiyorKizlar sizin bebeler de ellerini cuk cuk emiyor mu yoksa bize has bir durum mu?
Emzirsem de eli ağzında ac olduğumda da.
Özellikle yarı uyanık besigine koyduğumda ellerini eme eme uyuyor. Emzik vermeyi de hic denemedim versem mi bilemiyorum emzik meme reddine sebep oluyor diyorlar
Teşekkür ederim canım bende ancak düzene giriyor heralde deidm ama haftada iki üç kez olunca korktum artık ikinci üçüncü çocuğu olan annelerin bilgisi deneyimi vardır diye aklıma sizler geldiniz, bir ay daha beklesem mi yoksa hemen mı gitsem onu bilememistim hemen gideyim en iyisiBir kadın doğuma kontrol ol canım. Doğumdan sonra reglin düzene oturması uzun sürebiliyor sen bjr an önce görün doktora. Bende de öyle bir sorun oldu doktora gittim miyom varmış meğerse.
Oyle de olabilir ama doğumdan sonra miyom polip oluşumu olabiliyormuş bunları göz ardı etmemek lazım. Bir de rahim olunca işin ucunda insan korkuyor. Ben gitmişken smear testi de vermiştim.Teşekkür ederim canım bende ancak düzene giriyor heralde deidm ama haftada iki üç kez olunca korktum artık ikinci üçüncü çocuğu olan annelerin bilgisi deneyimi vardır diye aklıma sizler geldiniz, bir ay daha beklesem mi yoksa hemen mı gitsem onu bilememistim hemen gideyim en iyisi
Normalmiş canım el emmesi. Hatta artık ne bulursa ağzına götüreceklerKizlar sizin bebeler de ellerini cuk cuk emiyor mu yoksa bize has bir durum mu?
Özellikle yarı uyanık besigine koyduğumda ellerini eme eme uyuyor. Emzik vermeyi de hic denemedim versem mi bilemiyorum emzik meme reddine sebep oluyor diyorlar
Kilosu kaç cıktı cnmSelamlar kızlar bayadır giremedim .
Memleketlere git gel vs derken ancak evimizde bulduk kendimizi gelir gelmez de kış hazırlığı sos ve menemenlik yaptim. Daha yapacak birkac şey de var.
Bugun 3 aylik kontrol vardi benim tosbik bu ay 2 cm uzamış ona canim sıkıldı 61di 63 olmuş hemşire sorun yok dedi ama neden böyle anlamadım geçen ay 4cm uzamisti.
Bir de rota aşısını da yaptırdık 360lira olmuş içime oturdusaka bi yana ise yarasinda parası batsın napalim
Sizler de iyisinizdir inşallah.
7cikti canım.Kilo
Kilosu kaç cıktı cnm
Kizlar sizin bebeler de ellerini cuk cuk emiyor mu yoksa bize has bir durum mu?
Selam kızlar
Herkesler iyidir inş
memurhanim çok geçmiş olsun canım nasılsınız bugün
İşe başlayan kızlar Allah kolaylık versin
K kahveseverrr nasılsın canım durumlar nasıl evde
Hirasarem sen nasılsın canım sende durumlar nasıl
Dün sabah 5 te yola çıktık bodruma tatile geldik.Yolculuktan çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı
Tatilde küçük bebişle güzel geçiyor büyük kızımın mutluluğu dünyalara bedel
Kısmetse cuma günü döneceğiz inş dönüş yoluda güzel geçer
Bazen bende diyorum ne var bu elinde acaba o kadar emecekEmzik de versem emziği atıyor elini emiyor. Zaten hiç sevmiyor emziği. El daha tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?