2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba canım pamukçuk bizde de var. Hemen önlem almaya bak, ben karbonatlı suyla temizledim geçer gibi oldu, pek de önemsemedim. İlerledi bayağı. Mememe de bulaştı. Şimdi ona da bana da ilaç verdi doktor, meme reddine de sebep olmuş olabilir dedi.

Bebek yeterli emiyorsa 5-6 kez çiş yapmalı canım, 2 kez çok az. Terlemeyle ne kadar su kaybedebilir ki.. Bir de doktorların böyle bir yorumu yok yani çok terlemiştir gibi, bizlerin fikri o. Az emmiş olabilir, sende susuz kalmış olabilirsin.

Ben kaka yapmıyor diye sormuştum, emmesi yetersizse de kaka yapmaz ama 7-8 kez çiş yapıyorsa yetiyordur demişti.

Ben dikkat ediyorum ne zaman az emse bezi kuru kalıyor. Benimki de çok terliyor, su gibi olmuştu gece sırtına bez koydum ıslanmıştı resmen ama çişini de normal yaptı yani…

Sabah saglikocagina gittim süspansiyon verdi karbanotli suyla temizle dedi insallah ilerlemez kakayi 2 kere yapti cisi sabah bir kere yapti bir de simdi uykudan uyaninca yapti belkide ben susuz kaldım dedigin gibi 5 6 gindur evde değildim yeme icme degisti ister istemez

Merhaba kızlar bugün işe başlayan arkadaşlar nasıl geçti bizde Bi sorun olmadı şükür gelmeme yakın yetişemedim malesef Bi kere biberon la sütümü verdi annem

Selam kızlar
Herkesler iyidir inş
memurhanim çok geçmiş olsun canım nasılsınız bugün
İşe başlayan kızlar Allah kolaylık versin
K kahveseverrr nasılsın canım durumlar nasıl evde
Hirasarem sen nasılsın canım sende durumlar nasıl
Dün sabah 5 te yola çıktık bodruma tatile geldik.Yolculuktan çok korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı
Tatilde küçük bebişle güzel geçiyor büyük kızımın mutluluğu dünyalara bedel
Kısmetse cuma günü döneceğiz inş dönüş yoluda güzel geçer

Bazen çalışmak iyimde geliyor insana.üç beş sene çalışmamayı düşünemiyorum,biz de bir de süreklilik gerektiriyor canım şimdi çalışmasam ikinci dönem başlayacağım,çocuklar bana ben çocuklara zor alışacağım öğretmen değişikliği yaşayacaklar,konu ne biliyorlar bilmiyorlar anlayamayacağım vs..o yüzden başlayayım dedim,iki iki böldürmeye karar verdim derslerimi sabah ve öğleden sonraya.kısa kalacağım inşallah her gitmemde
Normal kaşıkla vermiş canım onla becerememiş
Aslında canım yazmışsın ya iki saatte uykusunun geldiğini bir buçuk saat olunca uyutmayı dene huysuzlanmadan

Aslında canım yazmışsın ya iki saatte uykusunun geldiğini bir buçuk saat olunca uyutmayı dene huysuzlanmadan

İşte her zaman olmuyor çok canlı oluyor uyanık kalmak istiyor. Ama şimdi oldu mesela. 2de uyanmıştı. 15.30ta esnediğini gördüm hemen ayağımda iki kere salladım uyudu. Bıraktım ayağımdan. Ama denk geldi yani canı istedi sanki. Hep yapamıyorum bunu

Kızlar kurban bayramindan bu yana haftada iki üç gün günde bir yada iki kez azcik kanamam oluyor bakiyorum öğlen çamaşırım batmış ped koyuyorum sonra bı daha yok ertesi gün yada bı iki gün sonra tekrar aynı şekilde oluyor nerdeyse lohusa kanaması gibi neden olabilir ki ya...

Kizlar sizin bebeler de ellerini cuk cuk emiyor mu yoksa bize has bir durum mu?
Emzirsem de eli ağzında ac olduğumda da.
Özellikle yarı uyanık besigine koyduğumda ellerini eme eme uyuyor. Emzik vermeyi de hic denemedim versem mi bilemiyorum emzik meme reddine sebep oluyor diyorlar

Bir kadın doğuma kontrol ol canım. Doğumdan sonra reglin düzene oturması uzun sürebiliyor sen bjr an önce görün doktora. Bende de öyle bir sorun oldu doktora gittim miyom varmış meğerse.

Egemen de öyle canım sürekli baş parmagini emiyor çok da güzel emiyorben çekiyorum ama yine de ilk fırsatta alıyor ben emzik verdim meme reddi vardı hem emzik hem pekmez azdırdı meme reddini

Bir kadın doğuma kontrol ol canım. Doğumdan sonra reglin düzene oturması uzun sürebiliyor sen bjr an önce görün doktora. Bende de öyle bir sorun oldu doktora gittim miyom varmış meğerse.
Teşekkür ederim canım bende ancak düzene giriyor heralde deidm ama haftada iki üç kez olunca korktum artık ikinci üçüncü çocuğu olan annelerin bilgisi deneyimi vardır diye aklıma sizler geldiniz, bir ay daha beklesem mi yoksa hemen mı gitsem onu bilememistim hemen gideyim en iyisi

Oyle de olabilir ama doğumdan sonra miyom polip oluşumu olabiliyormuş bunları göz ardı etmemek lazım. Bir de rahim olunca işin ucunda insan korkuyor. Ben gitmişken smear testi de vermiştim.

Normalmiş canım el emmesi. Hatta artık ne bulursa ağzına götürecekler

Eklentiler

• IMG_20210829_203200.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 87
Kilo Kilosu kaç cıktı cnm

Emzik de versem emziği atıyor elini emiyor. Zaten hiç sevmiyor emziği. El daha tatlı.

kızlar günlerdir giriyorum yazamıyorum. Ailemin yanına geldim 2 hafta oldu. Eşim olacak adam döndü konuştuk ama ben gitmek istedim. Çok bunalmıştım ve o ev beni basıyordu artık. Ki anneme de çok ihtiyacım vardı. Şimdi keyfim yerinde ne varsa annelerde var gerçekten. Bebeğimde iyi geceleri ve gündüzleri uykuluyken emziriyorum ama uyanıksa asla memeyi kabul etmiyor. O zaman mecbur sütümü sağıp biberonla veriyorum günde 1 maks 2 kez oluyor oda. Ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum umarım düzelir Eşim döbmemi istiyor bana biz üç kişilik aileyiz artık kimse karışmayacak herkes kendi ailesiyle görüşüp gelir vs diyor ama ben niye kendi ailemi evime alamayacağım anlamıyorum çünkü bizim dediğimiz yaptığım bişey yok . Ama bu seferde kaynanamla yüzgöz olmak istemiyorum artık. Aslında hiç dönesim yok ama ekimin 15inde mecbur döneceğim. Son bir kez deneyelim diyor eşim sma ben bilmiyorum . Çok büyük çıkmazdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…