2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Birde gazlı bebeği olanlar kızlar Türk kahvesi içiyor musunuz artık ? 3 ayı doldurmak üzereyiz ve ben sadece bir iki kez içtim artık sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum Türk kahvesi de malum baya tok tutuyor

Hayırdır canim size ne oldu ki birden.
Insallah bu zor günleri kolayca atlatıp eski düzeninize dönersiniz

Canım çok şükür bugun daha iyiyiz. İyi tatiller diliyorum sana bol bol dinlen

Canım ben emzik kullanıyorum ona rağmen elini emiyor. şappur şuppur ses çıkartarak hemde. ilk önce açlıktan mı dedim ama emzirdikten hemen sonrada emdiği için normal olduğunu düşünüyorum artık.

Kızlar biz ailelerimizin yanındayız farklı şehirde olduğumuz için anca yarına aşıyı yaptırmak için gün alabildik. 2 aylık aşısını 9 gün geçirmiş olduk ama mecbur kaldık. İnşallah sıkıntısız sorunsuz geçer. Siz sorun yaşayınca bende korktum önceden ilaçta vermek istemiyorum bakalım ne olacak.

Canım benim gazlı bir bebeğim var hatta saatli ağladığı için kolikten bile şüpeleniyorum ama kahve içiyorum. Dikkat ettiğimde de aynı şekilde sorun yaşadık olan bana oldu. Şimdi en azından ne yesem derdim yok. Ailelerimizin yanında olduğumuz için tam yapamasamda diyette yapıyorum 17 kilo almıştım son 2 kilom kaldı.

Normalmiş canım el emmesi. Hatta artık ne bulursa ağzına götürecekler

Emzik de versem emziği atıyor elini emiyor. Zaten hiç sevmiyor emziği. El daha tatlı.

Canım ben emzik kullanıyorum ona rağmen elini emiyor. şappur şuppur ses çıkartarak hemde. ilk önce açlıktan mı dedim ama emzirdikten hemen sonrada emdiği için normal olduğunu düşünüyorum artık.
Bunları okuyunca rahatladım ya.iki üç gündür benimki de fena başladı emmeye parmağını.şimdi bir de çalışmaya başladım bugün zaten suçlu gibi hissediyordum üstüne parmak emdikçe aç kalıyor diye kaygı yaptım.üstüne bir de ortanca çocuğum ateşlendi mi akşamdan bu yana.acaba izin mi alsa idim sorusu aklımda kaldı,bugün düzeni değişti çünkü bebeğin.daha mutsuz gibi geldi bugün.büyük oğlumun sınıfı kırk kişi nasıl olacak bu pandemide diyorum.binbir soru aklımda bu gece uyuyamıyorum

Bende durumlar aynı canım yaşıyorum çok şükür çocuklarım iyi ruhen çökmüş savaş veriyorum, allah mutluluklarını daim etsin çocuklarımızın inş tatil uzun hamilelik ve doğum serüveninden sonra çok iyi olmuş balım sevindim sizin adınıza

Ya kızlar bu sağlık ocaklarının tartıları bir birinden farklı mı acaba. Evde tartıp bizim sağlık ocağında aynısını görmüştük farklı şehirdeyiz burda dün tartım başka bir rakam bugün sağlık ocağında çıkan bambaşka.

Normalmiş canım el emmesi. Hatta artık ne bulursa ağzına götürecekler

Bizde en başından beri emzik kullanıyoruz büyük kurtarıcım ama son 15 20 gündür filan evet emziği atıp parmak emiyor kuzum çok komik oluyor öyle uykuya dalıyor filan

Bizimse hastane başka söylüyor sağlık ocağı başka

sen neye göre biliyorsun peki kiloyu. hangisinin doğru olduğunu nasıl anlıyorsun

Önemli olan olduğu kilodan ziyade aldığı kilo. Bu yüzden hep aynı tartıyla tartılması yeterli aslında. Farklı tartılarda kilo alımları düzgün takip edilemez. Sen yine hep tarttırdığın yeri baz al

Ayni tartı ile takip edilmesi lazım canım.
Bende evde tartıyiorum sonra sağlık ocağında arada 200gr kadar fark ediyor ona göre değerlendiriyorum genelde.

Kızlar tarti demişken bebelerinizin kilosu nasıl gidiyor?
Ayda ortalama kaç gr aliyorlar? Bizim 1.250 g alırdı normalde ama bu ay 950gr almış.
Eşimin memleketinde 2 hafta kaldık doğal olarak yeme içme değişince süte de etki etti heralde. Hicbir yer insanin kendi evi gibi olmuyor işte.

Ayda 1 kilo alıyoruz bizde aynen kendi evij gibi olmuyor bende annemdeydim eve geldik evdekiler zayiflamis diyip duruyor moralimi bozuyorlar boyu uzadı bence ondan zayif görünüyor.

Ayda 1 kilo alıyoruz bizde aynen kendi evij gibi olmuyor bende annemdeydim eve geldik evdekiler zayiflamis diyip duruyor moralimi bozuyorlar boyu uzadı bence ondan zayif görünüyor.
Evet boy uzayınca da öyle duruyor. Ya ama enteresan olan bir yere gidip gelince bana da cocugum yerinde sayıyor hiç gelismiyor gibi geliyor.

canım işte bende bunu hesap etmek için soruyorum. çünkü mamayı olabildiğince kesmeye çalışıyorum bazen 4 yada 5 gün hiç vermiyorum zaten verdiğimde de günde 1 kere veriyordum ama acaba kilo mu kaybetti korkusu oldu şimdi bende. 2 hafta önce kendi evimde 6800 dün annemler 7100 çıktı ama bugün sağlık ocağında 6600 çıktı. bana bir şey demedi ama yazdığı kağıdı gördüm. hadi annemlerdeki tartı yanlış diyelim ben evimde tartığımda sağlık ocağıyla aynı çıkmıştı bu çocuk kilo mu vermiş yani.‍♀
Ayni tartı ile takip edilmesi lazım canım.
Bende evde tartıyiorum sonra sağlık ocağında arada 200gr kadar fark ediyor ona göre değerlendiriyorum genelde.
Evime gittiğimde kendi sağlık ocağıma götürüp tekrar tarttırıcam canım.

Buarada boyu 63 kafası 40 çıktı.

Annenlerde kıyafetiyle mi tarttin yoksa arada baya fark çıkmış çünkü
Bizim sağlık ocağında hemşire kıyafetinden 200gr düşüyor öyle söylüyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…