Değerleri bilmiyrm canım , ama bende anemi oldugu içşn çogu degerım dülük hatta doğumda kan aldım baya . ama bebegıme de tahlıl yapılfı onda da varmş eksiklik ilaç kullandım ama oda belli bir süre etkı ediyo . ıkı üç ay sonra tekrar kullanmam gerekıyo benimCanım çok teşekkür ederim cevabın için.
B12 değerin kaçtı peki? Benimki 276 referans aralığı 187-883.
Düşük mü acaba cidden.
Dahiliye mi ilgilenmişti senle de?
Canım ben öyküyü sağıp biberonla beslediğim için doktora sormuştum.yogun bakımda yada hastanede yatan cocuklar için belli bir hesaplama yönteminiz var demişti eğer bebek 2 saate beslenecekse kilo×150÷12merwepdr canım sendin diye hatırlıyorum süt stoğu yapmak zoruma gidiyor diyen.ben mochi pompa aldım,tek taraf sütüm iyiyse diğerine takıyorum bebek emerken bayağı süt topluyor,öyle öyle günlük biriktiriyorum emeceği sütü ben yokken.bir öğüne 70 80 az mı kızlar?son emmesinden iki saat sonrası için örneğin.ben yeter diye düşünüyorum
Çok teşekkürler canım her zaman kullanabileceğimiz bir bilgiCanım ben öyküyü sağıp biberonla beslediğim için doktora sormuştum.yogun bakımda yada hastanede yatan cocuklar için belli bir hesaplama yönteminiz var demişti eğer bebek 2 saate beslenecekse kilo×150÷12
Eğer 3 saatte beslenecekse kilo×150÷8 .Ben burdakı yazan mm baz alarak besliyorum şükür kilo alımı da iyi ortalama 1.200 gr alıyor aylık .sana fikir olsun bir dene istersen
Evet cnm. Daha hala da başlamış deilim. Birde eşimde delta varyantlı korona oldu şuan. 5 gündür karantinadayız. Karantinamız bitince süt saklama poşetlerini alıp sağmaya başlamayı düşünüyorum bende. Şu süreci hayırlısı ile bi atlatalım da inşaallahmerwepdr canım sendin diye hatırlıyorum süt stoğu yapmak zoruma gidiyor diyen.ben mochi pompa aldım,tek taraf sütüm iyiyse diğerine takıyorum bebek emerken bayağı süt topluyor,öyle öyle günlük biriktiriyorum emeceği sütü ben yokken.bir öğüne 70 80 az mı kızlar?son emmesinden iki saat sonrası için örneğin.ben yeter diye düşünüyorum
Bu formüle göre ben fazla bile besliyorum o zaman. Ama yoğun bakımda 3 kiloyken 48 veriyoruz demişlerdi. Bilemedim. Şuanda 4 kilo civarı 2 saatte içerse 75lik bitiyor 3 saatte 90lık rahat bitiriyor. Ben az bile diyordum. Ama kilo alımımız yavaş halaCanım ben öyküyü sağıp biberonla beslediğim için doktora sormuştum.yogun bakımda yada hastanede yatan cocuklar için belli bir hesaplama yönteminiz var demişti eğer bebek 2 saate beslenecekse kilo×150÷12
Eğer 3 saatte beslenecekse kilo×150÷8 .Ben burdakı yazan mm baz alarak besliyorum şükür kilo alımı da iyi ortalama 1.200 gr alıyor aylık .sana fikir olsun bir dene istersen
Evet cnm. Daha hala da başlamış deilim. Birde eşimde delta varyantlı korona oldu şuan. 5 gündür karantinadayız. Karantinamız bitince süt saklama poşetlerini alıp sağmaya başlamayı düşünüyorum bende. Şu süreci hayırlısı ile bi atlatalım da inşaallah
Hayir az degil cnm anne sutu tabiki daha hafif belki bir yil daha fazla icebilir ama aslinda yeterli.. benim kizim suan 90-120 cc arasi iciyorBu formüle göre ben fazla bile besliyorum o zaman. Ama yoğun bakımda 3 kiloyken 48 veriyoruz demişlerdi. Bilemedim. Şuanda 4 kilo civarı 2 saatte içerse 75lik bitiyor 3 saatte 90lık rahat bitiriyor. Ben az bile diyordum. Ama kilo alımımız yavaş hala
Çok saol canım. İnşallah değildir ya. Ama olsa bile belki size bulaşmamıştır.Geçmiş olsun cnm size de. Bizimde işyerinden birisinin eşi corona çıkmış test sonucu bekliyoruz
Benimkinin mide geniş o zaman ama kilo alamıyoHayir az degil cnm anne sutu tabiki daha hafif belki bir yil daha fazla icebilir ama aslinda yeterli.. benim kizim suan 90-120 cc arasi iciyor
4 kiloyken 60-90 arasi icerdi
Benim kız da öyleydi canm. Çok kilo alamazdı bende yediklerimi cesitlendirmeye başladım o zaman ayda 1kiloya yakın almıştı sonra alerjisi çıktı süt diyeti yaptım tekrar az almaya başladı öyle kısır döngüde gidip geldi yavrum. İnşallah seninki bundan sonra toparlar canim.Benimkinin mide geniş o zaman ama kilo alamıyo3ay olacak haftaya bakalım kaç diyecekler. Geçen ay az kilo almış demişti 500gr civarı. hasta olmasında napayım diyordum bende
İnşaallah cnm. Benim daha yeni memeyi emmeye başlıyor sütüm biraz artacak gibi ama cuk cuk ses çıkarıyo hemen boş çekiyor. Uyanınca önce mama veriyorum açken kesinlikle emmiyor çünkü. Uyutmadan da meme veriyorum hem uyumadan mayışıyor hem iyi çekmiş oluyor. Ne kadar doğru bilmiyorum bu da meme alsın diye uğraşıyoruz işte. İnşaallah artar da sütüm rahatça emer kuzumBenim kız da öyleydi canm. Çok kilo alamazdı bende yediklerimi cesitlendirmeye başladım o zaman ayda 1kiloya yakın almıştı sonra alerjisi çıktı süt diyeti yaptım tekrar az almaya başladı öyle kısır döngüde gidip geldi yavrum. İnşallah seninki bundan sonra toparlar canim.
Sut çayları vs deniyor musun canım? Humananin etkili olduğunu düşünüyorum ben. İçmesem süt de az geliyor. Bir de daha önce de yazmıştım her ögünden sonra tahin helvası yiyip üstüne birkac bardak su içince sütü arttırıyor tavsiye ederim ve bebegin kilosuna da etki ediyor bence helva.İnşaallah cnm. Benim daha yeni memeyi emmeye başlıyor sütüm biraz artacak gibi ama cuk cuk ses çıkarıyo hemen boş çekiyor. Uyanınca önce mama veriyorum açken kesinlikle emmiyor çünkü. Uyutmadan da meme veriyorum hem uyumadan mayışıyor hem iyi çekmiş oluyor. Ne kadar doğru bilmiyorum bu da meme alsın diye uğraşıyoruz işte. İnşaallah artar da sütüm rahatça emer kuzum
Benim düzenli sağamadığım için azaldı galiba cnm. Humanayıda bitirdim çayları da denedim hatta burada bahsedildi emzirme danışmanının tabletini içiyorum şimdi. Ama bebeğimin emdiği zaman arttığı gibi arttırmadı hiç. Memeler çalışmadıkça gelmiyor yani naparsam yapayım. Uyku düzeni gündüz çok kötüydü hiç sağamıyordum akşam ve gece sağabiliyordum nerdeyse. Şimdi gündüz uykularıda biraz düzeliyor bende rahatça yememi ve sağmamı düzenliyorum. Helva değilde Tahin pekmezi gebelikten beri yiyorum bu sıcakta su zaten lıkır lıkır gidiyor:) alure bile yaptım onca zamansızlıkta sütüm artsın diye o da gaz yaptı kızaSut çayları vs deniyor musun canım? Humananin etkili olduğunu düşünüyorum ben. İçmesem süt de az geliyor. Bir de daha önce de yazmıştım her ögünden sonra tahin helvası yiyip üstüne birkac bardak su içince sütü arttırıyor tavsiye ederim ve bebegin kilosuna da etki ediyor bence helva.
Ben gazi pek takmıyorum canim yeterki süt dolsun da kilo iyi gitsin de gazın sıkıntısını çekerim diyorum. Gercekten zor bir süreç çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım. Benim kız 2.5 kilo doğdu 2aylikken ancak 3800olmustu çok üzülüyordum. Ama mama benim kıza hiç kilo aldırmamistı kimine çok aldırıyor ama benimkinde hiç ise yaramadı. Ne zamanki tam emzirmeye geçtim sütle doydu o zaman almaya başladı kiloyuBenim düzenli sağamadığım için azaldı galiba cnm. Humanayıda bitirdim çayları da denedim hatta burada bahsedildi emzirme danışmanının tabletini içiyorum şimdi. Ama bebeğimin emdiği zaman arttığı gibi arttırmadı hiç. Memeler çalışmadıkça gelmiyor yani naparsam yapayım. Uyku düzeni gündüz çok kötüydü hiç sağamıyordum akşam ve gece sağabiliyordum nerdeyse. Şimdi gündüz uykularıda biraz düzeliyor bende rahatça yememi ve sağmamı düzenliyorum. Helva değilde Tahin pekmezi gebelikten beri yiyorum bu sıcakta su zaten lıkır lıkır gidiyor:) alure bile yaptım onca zamansızlıkta sütüm artsın diye o da gaz yaptı kızasüt arttıran çopu şey gaz yapıyor. Rezeneye başladım dünde bakalım ayy insan napacağınj şaşırıyor
Aynen cnm benim bebeler zayıf olacak galiba hep abisi de doğduğundan beri zayıf o da mama ve emerek büyüdü ama maaşallahı var yerinde durmaz:) o yüzden kilosunu çok takmıyorum gelişimi iyi olsunda yavaş olsun. Onca şey yaşadı sonuçta. Hepimizin kuzularına Allah şifa versin can versinBen gazi pek takmıyorum canim yeterki süt dolsun da kilo iyi gitsin de gazın sıkıntısını çekerim diyorum. Gercekten zor bir süreç çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım. Benim kız 2.5 kilo doğdu 2aylikken ancak 3800olmustu çok üzülüyordum. Ama mama benim kıza hiç kilo aldırmamistı kimine çok aldırıyor ama benimkinde hiç ise yaramadı. Ne zamanki tam emzirmeye geçtim sütle doydu o zaman almaya başladı kiloyu
Ne diyim Allah kolaylık versin sana da hepimize de canları içinde olsun önemli olan o. Insallah bol bol sütün olur bundan sonra
4atliktan once pek anlaşılmıyor bizim de 4 aylıkken belirti verdi Kakasinda kırmızı noktalar vardi . Bir de vücudunda minik sivilceler cikar kaybolurdu. Alerji testinde anlaşıldı sonraLesaM Kızınız da alerji olduğunu nasıl anladınız kac aylikti
Ne kadar süre süt ürünü yemediniz simdi yiyor mi kızınız süt ürünü büyük olasılıkla bizdede var kaka vermemiz gerekiyor test icin4atliktan once pek anlaşılmıyor bizim de 4 aylıkken belirti verdi Kakasinda kırmızı noktalar vardi . Bir de vücudunda minik sivilceler cikar kaybolurdu. Alerji testinde anlaşıldı sonra
İlk kızımda kullandığı mamadan alamamisti kilo.Bu formüle göre ben fazla bile besliyorum o zaman. Ama yoğun bakımda 3 kiloyken 48 veriyoruz demişlerdi. Bilemedim. Şuanda 4 kilo civarı 2 saatte içerse 75lik bitiyor 3 saatte 90lık rahat bitiriyor. Ben az bile diyordum. Ama kilo alımımız yavaş hala
Canım bu min miktar bebek beslenme sonrası aranıyorsa daha fazla içebilir mesela öykü suan 7 kilo civarı 120 140 arası içmesi gerekirken 90 mm içiyo ama hasta hali ve keyfi yok .Bu hesap bi fikir veriyor hiç değilse doktoru bu sekılde ilerlemeyi istedi .sonucta 2 saat değil 1 saatte de acıkabilir anne sütünün besleyiciliğiylede alakalı yag oranı vs canım.Bu formüle göre ben fazla bile besliyorum o zaman. Ama yoğun bakımda 3 kiloyken 48 veriyoruz demişlerdi. Bilemedim. Şuanda 4 kilo civarı 2 saatte içerse 75lik bitiyor 3 saatte 90lık rahat bitiriyor. Ben az bile diyordum. Ama kilo alımımız yavaş hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?