Benim de paniklediğim yok ama dediğin gibi huy meselesi. Şaka yapıyorum bendeBen sanirim anne sutu ve mama verdigim icin cok uyuyor cnm anne sutu gunduzeri vermeye calisiyorum yettigi kadar aksam yatmadan mama veriyorum hep ondanmi
Bilmiyorum ama benim diyer bebeklerimde hep boyle guzel uyuyorlardiben kendimde cok rahat davraniyorum aglasalar bile paniklemiyorum asla mesela 1,5 haftadir gunduzleri kizim cok aglamaya basladi dedim bunda bir is var doktora goturdum sut alerjisi cikmis mamasini degistim.. o ginden beri tekrar uysal
Alti temiz oluo emerek uyuo koyuorm 10-15 en fazla yarim saat snra uyanio, kusma gaz vs yok anlamadm ki nie uyumadiginu :/ gunde kac saat uyumasi gerek acaba? Hepsini gece uyuo olamaz dimiBizimkinin altı kirliyse ve karni açsa ne yaparsam yapayım uyumaz. Bir de cok kusuyor. Yatağına koyuyorum kusacak gibi oluyor o zaman da hemen geri uyanıyor. Gazı da eskisi gibi olmuyor sanki ama gaz sıkıntısı olduğunda da uyumaz
Valla bilmiyorumki canim bunun bir standardi var mı yokmuAlti temiz oluo emerek uyuo koyuorm 10-15 en fazla yarim saat snra uyanio, kusma gaz vs yok anlamadm ki nie uyumadiginu :/ gunde kac saat uyumasi gerek acaba? Hepsini gece uyuo olamaz dimi
Gece ne kadar uyuyor ki? Toplam en az 11 12 saat olmalı diye biliyorum. Artık uykuları düzene sokma zamanı geldi dikkatleri çok çabuk dağılıyor. Etrafı keşfetme hazzı(odasında dikkat çekici şeyleri kaldırma zamanı), el ayak tanıma(uyuyana kadar bir elini tutuyorum maalesef sakinleşiyır ama), ışık, diğer sesli uyaanlar.birçok şey var. Ben gündüzleri odasının camına şiyah çöp poşeti yapıştırmayla çare buldum meselaAlti temiz oluo emerek uyuo koyuorm 10-15 en fazla yarim saat snra uyanio, kusma gaz vs yok anlamadm ki nie uyumadiginu :/ gunde kac saat uyumasi gerek acaba? Hepsini gece uyuo olamaz dimi
Geçmiş olsun canımEvet cnm. Daha hala da başlamış deilim. Birde eşimde delta varyantlı korona oldu şuan. 5 gündür karantinadayız. Karantinamız bitince süt saklama poşetlerini alıp sağmaya başlamayı düşünüyorum bende. Şu süreci hayırlısı ile bi atlatalım da inşaallah
Yok henüz daha bizde ama mert paşaya maşallahKızlar sizin bebeler de kendini kaldirmaya çalışıyor mu? Bizimki kafasını yukari atıp oturmaya çalışıyor. Bazen yan tarafına düşüyor çok komik oluyor
Tamam canım teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsunDeğerleri bilmiyrm canım , ama bende anemi oldugu içşn çogu degerım dülük hatta doğumda kan aldım baya . ama bebegıme de tahlıl yapılfı onda da varmş eksiklik ilaç kullandım ama oda belli bir süre etkı ediyo . ıkı üç ay sonra tekrar kullanmam gerekıyo benimevet dahılıye ye gidiyrm
Zamanla dilinden anlarsın cnm ağladığında uyumadığında sakin kal hissediyor o. Gece uykusunu 8e alabilirsen gündüz daha iyi yorulup uyuyabilir. Güneşle birlikte uykuları geliyor sanırımLesaM valla ben de bilemedim dunle bgn perisan etti kendini, smdi biraz bakindm da atak olabilir mi ki yaa MrvCn soledigin gbi uykuya duzen gelmeli yavastan ben de onun icin cabaliodm ama dunle bgn niyeyse bi garip :/ gece uykusuna erken gecio 6-7gbi suan kucagmda mesela. Ama yine de gundz uykusu var belli uyutuorm cabuk uyanio, cozemedmvalla
canım ben bebeğime geceleri mama verdiğim zaman gerçekten çok daha uzun uyuyor kesmeye çalışıyorum şuan ve sık sık emmek için uyanıyor mızıldanıyor.Benim de paniklediğim yok ama dediğin gibi huy meselesi. Şaka yapıyorum bendeMama her bebeyi uyutsa ohooo herkes içirir de uyumayan uyumuyor
Cunku anne sutu hafif hemen siniriyorlar ve uyaniyorlar hemen bunu doktorumda soyledicanım ben bebeğime geceleri mama verdiğim zaman gerçekten çok daha uzun uyuyor kesmeye çalışıyorum şuan ve sık sık emmek için uyanıyor mızıldanıyor.
Tabii ki mama daha çok uyutur, benim kastettiğim o değildi. Mama alan çocuk da var çevremde o da 7 saat uyumuyorcanım ben bebeğime geceleri mama verdiğim zaman gerçekten çok daha uzun uyuyor kesmeye çalışıyorum şuan ve sık sık emmek için uyanıyor mızıldanıyor.
maşallah nazar değmesin kuzum.Cunku anne sutu hafif hemen siniriyorlar ve uyaniyorlar hemen bunu doktorumda soyleditabiki anne sutu en iyisi.. ama ben mamada veriyorum duzenimi bu sekilde kurdum.
Evet yaa benim en fazla 5 saat uyudu oda çok nadir. Ben 3 saate bile razıyım yarım saatte bir uyandığını gördüğüm için.Tabii ki mama daha çok uyutur, benim kastettiğim o değildi. Mama alan çocuk da var çevremde o da 7 saat uyumuyor7 saat epey uzun bir süre, sadece mamaya bağlanamaz.
Bebişlerin hepsi türlü türlü işte.. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsinemaşallah nazar değmesin kuzum.
Evet yaa benim en fazla 5 saat uyudu oda çok nadir. Ben 3 saate bile razıyım yarım saatte bir uyandığını gördüğüm için.bol huzurlu uykuları olsun inşallah. Beyaz gürültü bizim için bir bimet gece bile onunla uyuyor bazen.
Aminn canım aminn. Benim bebeğim boğulma tehlikesi atlattı ondan sonradır sağlıklı olsunda her şeyi çekerim diyorum. Zamanla her şey oturacak inşallah daha çok küçükler.Bebişlerin hepsi türlü türlü işte.. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine
Maaşallah yıldızlı bebişeBiz bugün 3 aylık olduk teyzeler..
Daha dün gibiydi telaşlarımız şimdi ise büyümelerini zevkle merakla izliyoruz.. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin.
Beyaz gürültü neymiş diye bir baktım o ne öyle bizimki hayatta uyumaz öyle bir sestemaşallah nazar değmesin kuzum.
Evet yaa benim en fazla 5 saat uyudu oda çok nadir. Ben 3 saate bile razıyım yarım saatte bir uyandığını gördüğüm için.bol huzurlu uykuları olsun inşallah. Beyaz gürültü bizim için bir nimet gece bile onunla uyuyor bazen.
Ay nasi isterdim soyle kurulu saat gbi bebelerim olsunZamanla dilinden anlarsın cnm ağladığında uyumadığında sakin kal hissediyor o. Gece uykusunu 8e alabilirsen gündüz daha iyi yorulup uyuyabilir. Güneşle birlikte uykuları geliyor sanırımatak da olabilir benimkide hala bi günü bi gününü tutmuyor.öyle böyle alışacaklar biz istikrarlı olursak. Saçımızı başımızı yolsak da:)
MasallahBiz bugün 3 aylık olduk teyzeler..
Daha dün gibiydi telaşlarımız şimdi ise büyümelerini zevkle merakla izliyoruz.. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?