2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim de paniklediğim yok ama dediğin gibi huy meselesi. Şaka yapıyorum bende Mama her bebeyi uyutsa ohooo herkes içirir de uyumayan uyumuyor

Alti temiz oluo emerek uyuo koyuorm 10-15 en fazla yarim saat snra uyanio, kusma gaz vs yok anlamadm ki nie uyumadiginu :/ gunde kac saat uyumasi gerek acaba? Hepsini gece uyuo olamaz dimi

Alti temiz oluo emerek uyuo koyuorm 10-15 en fazla yarim saat snra uyanio, kusma gaz vs yok anlamadm ki nie uyumadiginu :/ gunde kac saat uyumasi gerek acaba? Hepsini gece uyuo olamaz dimi
Valla bilmiyorumki canim bunun bir standardi var mı yokmu‍♀
Ben ne zaman esnemeye baslarsa o zaman uyutmaya götürüyorum. Zaten uykusu gelmezse asla uyutamiyorum o yüzden uğraşmıyorum ama illaki gündüz de uyumali ya daha küçükler hic uyumamak yorar sanirim

Gece ne kadar uyuyor ki? Toplam en az 11 12 saat olmalı diye biliyorum. Artık uykuları düzene sokma zamanı geldi dikkatleri çok çabuk dağılıyor. Etrafı keşfetme hazzı(odasında dikkat çekici şeyleri kaldırma zamanı), el ayak tanıma(uyuyana kadar bir elini tutuyorum maalesef sakinleşiyır ama), ışık, diğer sesli uyaanlar.birçok şey var. Ben gündüzleri odasının camına şiyah çöp poşeti yapıştırmayla çare buldum mesela loş ortamda daha çok uyku hormonu salgılıyor. Ninni seviyorsa kısık seste yanına koyabilirsin sakinleştirir. Her yatırmadan önce besleme gaz çıkarma pışpışlama vs bir rutin oluşturabilirsin.uyku vaktinin geldiğini anlasın diye. Bende ayağımdan indiremiyordum anı da uyanıyordu.bazen sallamazsam uyumuyordu bile. Sütümü bile sağamıyordum sesten uyanıyordu vs. Uykuları bozan şeyleri senin bulman takio etmen lazım biraz cnm:)

LesaM valla ben de bilemedim dunle bgn perisan etti kendini, smdi biraz bakindm da atak olabilir mi ki yaa MrvCn soledigin gbi uykuya duzen gelmeli yavastan ben de onun icin cabaliodm ama dunle bgn niyeyse bi garip :/ gece uykusuna erken gecio 6-7gbi suan kucagmda mesela. Ama yine de gundz uykusu var belli uyutuorm cabuk uyanio, cozemedmvalla

Geçmiş olsun canım
Kızlar sizin bebeler de kendini kaldirmaya çalışıyor mu? Bizimki kafasını yukari atıp oturmaya çalışıyor. Bazen yan tarafına düşüyor çok komik oluyor
Yok henüz daha bizde ama mert paşaya maşallah

Tamam canım teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun

Zamanla dilinden anlarsın cnm ağladığında uyumadığında sakin kal hissediyor o. Gece uykusunu 8e alabilirsen gündüz daha iyi yorulup uyuyabilir. Güneşle birlikte uykuları geliyor sanırım atak da olabilir benimkide hala bi günü bi gününü tutmuyor.öyle böyle alışacaklar biz istikrarlı olursak. Saçımızı başımızı yolsak da:)

Benim de paniklediğim yok ama dediğin gibi huy meselesi. Şaka yapıyorum bende Mama her bebeyi uyutsa ohooo herkes içirir de uyumayan uyumuyor
canım ben bebeğime geceleri mama verdiğim zaman gerçekten çok daha uzun uyuyor kesmeye çalışıyorum şuan ve sık sık emmek için uyanıyor mızıldanıyor.

canım ben bebeğime geceleri mama verdiğim zaman gerçekten çok daha uzun uyuyor kesmeye çalışıyorum şuan ve sık sık emmek için uyanıyor mızıldanıyor.
Cunku anne sutu hafif hemen siniriyorlar ve uyaniyorlar hemen bunu doktorumda soyledi tabiki anne sutu en iyisi.. ama ben mamada veriyorum duzenimi bu sekilde kurdum.

Tabii ki mama daha çok uyutur, benim kastettiğim o değildi. Mama alan çocuk da var çevremde o da 7 saat uyumuyor 7 saat epey uzun bir süre, sadece mamaya bağlanamaz.

Cunku anne sutu hafif hemen siniriyorlar ve uyaniyorlar hemen bunu doktorumda soyledi tabiki anne sutu en iyisi.. ama ben mamada veriyorum duzenimi bu sekilde kurdum.
maşallah nazar değmesin kuzum.
Tabii ki mama daha çok uyutur, benim kastettiğim o değildi. Mama alan çocuk da var çevremde o da 7 saat uyumuyor 7 saat epey uzun bir süre, sadece mamaya bağlanamaz.
Evet yaa benim en fazla 5 saat uyudu oda çok nadir. Ben 3 saate bile razıyım yarım saatte bir uyandığını gördüğüm için. bol huzurlu uykuları olsun inşallah. Beyaz gürültü bizim için bir nimet gece bile onunla uyuyor bazen.

Bebişlerin hepsi türlü türlü işte.. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine

Bebişlerin hepsi türlü türlü işte.. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine
Aminn canım aminn. Benim bebeğim boğulma tehlikesi atlattı ondan sonradır sağlıklı olsunda her şeyi çekerim diyorum. Zamanla her şey oturacak inşallah daha çok küçükler.

Beyaz gürültü neymiş diye bir baktım o ne öyle bizimki hayatta uyumaz öyle bir seste oğlumun zamanında duysaymışım belki işe yararmış:)

Ay nasi isterdim soyle kurulu saat gbi bebelerim olsun Gunes gunesi hic sevmio disari da cikamioruz o yuzden bi oglum vardi 2.kiz olsn istedim gonlume gore oldu cok sukur ama o da kolay bi bebek olmadi hayattaki sansim iste

Kızlar bebeğimin uyku düzeni felaket durumda uyku terapisi ve eğitimcisi ile görüştüm 1 haftaya normal rutinine sokarız ve sonrasında atak dönemleri uyku gerilemesi yasanan 6 ay 1 yas 18 ay gibi dönemlerde vb bozuldugu durumlarda destek veriyor. Ne düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…