Mamızda bebelac gold aslında iyi yorumlar alıyordum yaramıyor belki. Oğlumda almamıştı fazla onca içmeye rağmen ama koca bi göbüşü vardı kemikleri görünürkenİlk kızımda kullandığı mamadan alamamisti kilo.
Bunda da ısırgan otu çayı içiyorum çok fayda gördüm canım süt için. İstersen yalovaya geldimi gondereym sana.
Gerçi bazı bebeler çok yesede almıyor kilo. Ama kızımda mama değişikliği yaptığımızda kilo almıştı. 3 aylıkken 120 içiyordu .
Tamam o zaman bebeğe göre değişiyordur miktar. En azını içiyoruz neyseki rahatladım:) doğdu doğalı hesap kitap yapmaktan artık kafa çorba oldu. Süt değilde mama belki yağlı gelmiyordur kuzumaCanım bu min miktar bebek beslenme sonrası aranıyorsa daha fazla içebilir mesela öykü suan 7 kilo civarı 120 140 arası içmesi gerekirken 90 mm içiyo ama hasta hali ve keyfi yok .Bu hesap bi fikir veriyor hiç değilse doktoru bu sekılde ilerlemeyi istedi .sonucta 2 saat değil 1 saatte de acıkabilir anne sütünün besleyiciliğiylede alakalı yag oranı vs canım.
Mama kullanan arkadaşlarım hiipp ve sma dan memnun kalmışlardı.sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama değiştir mamayı belki fayda eder canımTamam o zaman bebeğe göre değişiyordur miktar. En azını içiyoruz neyseki rahatladım:) doğdu doğalı hesap kitap yapmaktan artık kafa çorba oldu. Süt değilde mama belki yağlı gelmiyordur kuzuma
Bizimki çok ağır bir alerji değildi hatta bana göre diyet yapmaya da gerek yoktu ama korktum emin olamadığım için diyete devam ettim. Ne kadar süre yaptığımı hatırlamıyorum canim Testi şöyle yapiyorlar sırtına birkac sıvı sürüyorlar icinde alerjen maddeler oluyor o sürdükleri yerler kizarirsa alerji oldu anlaşılıyor.Ne kadar süre süt ürünü yemediniz simdi yiyor mi kızınız süt ürünü büyük olasılıkla bizdede var kaka vermemiz gerekiyor test icin
İlk doğduğunda hipp almıştık ama 3 gün verebildik onda da içirememiştim yoğun bakıma yattı zaten pek veresim gelmiyor onu. Ama smayı deneyebilirim. Bebelac gold kullanıyoruz cnmMama kullanan arkadaşlarım hiipp ve sma dan memnun kalmışlardı.sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama değiştir mamayı belki fayda eder canım
Canım sürecini biliyorumİlk doğduğunda hipp almıştık ama 3 gün verebildik onda da içirememiştim yoğun bakıma yattı zaten pek veresim gelmiyor onu. Ama smayı deneyebilirim. Bebelac gold kullanıyoruz cnm
Bizimki çok ağır bir alerji değildi hatta bana göre diyet yapmaya da gerek yoktu ama korktum emin olamadığım için diyete devam ettim. Ne kadar süre yaptığımı hatırlamıyorum canim Testi şöyle yapiyorlar sırtına birkac sıvı sürüyorlar icinde alerjen maddeler oluyor o sürdükleri yerler kizarirsa alerji oldu anlaşılıyor.
peki meme reddi yaşamışmıydınız dediğiniz şeyler bizde var ben meme reddi yaşıyorum ondan merak ettimBizimki çok ağır bir alerji değildi hatta bana göre diyet yapmaya da gerek yoktu ama korktum emin olamadığım için diyete devam ettim. Ne kadar süre yaptığımı hatırlamıyorum canim Testi şöyle yapiyorlar sırtına birkac sıvı sürüyorlar icinde alerjen maddeler oluyor o sürdükleri yerler kizarirsa alerji oldu anlaşılıyor.
Bacağımı büküp yatıyorum karnıma koyup bacağıma yaslıyorum biraz garip bi tarif oldu:) o zaman kafasını kaldırmaya çalışıyo hatta elimi tutarsa ben çekmeden kendi oturmaya çalışıyo çok tatlı oluyo surat ifadesiKızlar sizin bebeler de kendini kaldirmaya çalışıyor mu? Bizimki kafasını yukari atıp oturmaya çalışıyor. Bazen yan tarafına düşüyor çok komik oluyor
Tarifini anladim. Ayni şekilde bende tutuyorum oğlumu. O zaman daha çok kalkmaya çalışıyorBacağımı büküp yatıyorum karnıma koyup bacağıma yaslıyorum biraz garip bi tarif oldu:) o zaman kafasını kaldırmaya çalışıyo hatta elimi tutarsa ben çekmeden kendi oturmaya çalışıyo çok tatlı oluyo surat ifadesio kafa hiç sabit durmuyo zaten bana dönük kucaklayamıyorum kafa atıyor resmen bana hiç sevmiyor öyle durmayı bi bağrıma basamayacakmıyım ben seni diyorum artık
6 saat en fazla aç kalıyorBir de kızlar siz geceleri kaç kere besliyorsunuz? Ben 1 kere besliyorum daha da uyanmıyor. 8den 7 ye kadar çok mu azdır acaba. Uykusunu da bölmek istemiyorum ama 11 saat oluyor toplam
Benim doktorum suan 7 saatten fazla ac uyutma dedi cnm ben 12 de yatiyor bu aralar sabah 7 7:30 kdr uyanmiyor sonra ben sutunu hazirliyorum veriyorum sonra tekrar 11:30 kdr uyuyor sonra banyo yaptiriyorup uzerini degisiyorum sutunuBir de kızlar siz geceleri kaç kere besliyorsunuz? Ben 1 kere besliyorum daha da uyanmıyor. 8den 7 ye kadar çok mu azdır acaba. Uykusunu da bölmek istemiyorum ama 11 saat oluyor toplam
Alerji de zorlu is gecms olsn cok cok canimCanım sarpın derdi midesini üşütmesiymiş malesef bu mesajı yazdığımdan beri bir iki defa yeşilimsi kaka yaptı sonra düzeldi şimdi iyi çok şükür mamasını da içiyo memeyi de alıyo bugün doktora da gittik büyük ihtimal süt alerjisi var süt ve süt ürünlerini kes dedi bi de gaz için damla verdi damlayı alırken ben de orda humananın kimyonlu rezene çayını gördüm onu aldım artık evdeyim nasılsa çalışmıyorum bundan sonra sütümü artırmak için uğraşıcam artık başka işim yok nasılsa
Canım bu bebeğin kötü huylarını da anlat da biz de bebeklerimize hasetlenmeyelim ellerin bebeleri 7 saat uyuyor diyeBenim doktorum suan 7 saatten fazla ac uyutma dedi cnm ben 12 de yatiyor bu aralar sabah 7 7:30 kdr uyanmiyor sonra ben sutunu hazirliyorum veriyorum sonra tekrar 11:30 kdr uyuyor sonra banyo yaptiriyorup uzerini degisiyorum sutunu
Veiryorum biraz oyalaniyoruz tekrar uyuyor bu sekilde devam ediyor gunduzleri bakalim.. gunduzleri daha cok ayakta gece guzel uyuyor sukur
Ben sanirim anne sutu ve mama verdigim icin cok uyuyor cnm anne sutu gunduzeri vermeye calisiyorum yettigi kadar aksam yatmadan mama veriyorum hep ondanmiCanım bu bebeğin kötü huylarını da anlat da biz de bebeklerimize hasetlenmeyelim ellerin bebeleri 7 saat uyuyor diyeMaşallah ideal bebek
Benimki geçen 3 saat uyumuş da şoka girdim saati görünce bu kadar nasıl uyuduk diye
BEn sunu anladim emzirme sureci hep kisir dongulerle dolu. Cok sagarsan sutun artar sutun artarsa mastit olursun mastit olursan sutun azalir sagarsin saginca sutun artar sutun artarsa mastit … cesitli yersen sut kaliten artar ama alerji riski yukselir, az cesit yersen sutun ayni kalir bebek buyudukce …. Ister istemez kendimizi bu dongulerin birinin icinde bulabilioruz. Allah yardimcimiz olsun hepimizinBenim kız da öyleydi canm. Çok kilo alamazdı bende yediklerimi cesitlendirmeye başladım o zaman ayda 1kiloya yakın almıştı sonra alerjisi çıktı süt diyeti yaptım tekrar az almaya başladı öyle kısır döngüde gidip geldi yavrum. İnşallah seninki bundan sonra toparlar canim.
Bizimkinin altı kirliyse ve karni açsa ne yaparsam yapayım uyumaz. Bir de cok kusuyor. Yatağına koyuyorum kusacak gibi oluyor o zaman da hemen geri uyanıyor. Gazı da eskisi gibi olmuyor sanki ama gaz sıkıntısı olduğunda da uyumazKizlar bizim kiz gunduzleri neredeyse hic uyumuo yaa :/ sutum yetersiz mi die endise duyuorm ama sagmaya firsatim olmuo? Aksam da uyuduktan snra mecalim olmuo sagmaya ki sagsam da cikmasa normal derim tum gun emdigi icin. Gunes gbi gunduz neredeyse hic bebesi uyumayan var mi yaa baskalarinin da oldugunu gorup duyup endiselenmeyi birakmak istiorm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?