2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Mamızda bebelac gold aslında iyi yorumlar alıyordum yaramıyor belki. Oğlumda almamıştı fazla onca içmeye rağmen ama koca bi göbüşü vardı kemikleri görünürken ısırganı da deneyim cnm onu hiç içmedim aşağıda aktar var hemen oğluşu okula götürürken alırım zahmet etme sen sağol

Tamam o zaman bebeğe göre değişiyordur miktar. En azını içiyoruz neyseki rahatladım:) doğdu doğalı hesap kitap yapmaktan artık kafa çorba oldu. Süt değilde mama belki yağlı gelmiyordur kuzuma

Bir de kızlar siz geceleri kaç kere besliyorsunuz? Ben 1 kere besliyorum daha da uyanmıyor. 8den 7 ye kadar çok mu azdır acaba. Uykusunu da bölmek istemiyorum ama 11 saat oluyor toplam

Tamam o zaman bebeğe göre değişiyordur miktar. En azını içiyoruz neyseki rahatladım:) doğdu doğalı hesap kitap yapmaktan artık kafa çorba oldu. Süt değilde mama belki yağlı gelmiyordur kuzuma
Mama kullanan arkadaşlarım hiipp ve sma dan memnun kalmışlardı.sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama değiştir mamayı belki fayda eder canım

Ne kadar süre süt ürünü yemediniz simdi yiyor mi kızınız süt ürünü büyük olasılıkla bizdede var kaka vermemiz gerekiyor test icin
Bizimki çok ağır bir alerji değildi hatta bana göre diyet yapmaya da gerek yoktu ama korktum emin olamadığım için diyete devam ettim. Ne kadar süre yaptığımı hatırlamıyorum canim Testi şöyle yapiyorlar sırtına birkac sıvı sürüyorlar icinde alerjen maddeler oluyor o sürdükleri yerler kizarirsa alerji oldu anlaşılıyor.

Mama kullanan arkadaşlarım hiipp ve sma dan memnun kalmışlardı.sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama değiştir mamayı belki fayda eder canım
İlk doğduğunda hipp almıştık ama 3 gün verebildik onda da içirememiştim yoğun bakıma yattı zaten pek veresim gelmiyor onu. Ama smayı deneyebilirim. Bebelac gold kullanıyoruz cnm

İlk doğduğunda hipp almıştık ama 3 gün verebildik onda da içirememiştim yoğun bakıma yattı zaten pek veresim gelmiyor onu. Ama smayı deneyebilirim. Bebelac gold kullanıyoruz cnm
Canım sürecini biliyorum bebelac bitsin sma al farkı göreceksin eminim

T Tsngnl Yok emzirme reddi yaşamadım kizimda ama agir bir alerji degilse 4 aylik olmadan anlaşılmıyor

Kızlar sizin bebeler de kendini kaldirmaya çalışıyor mu? Bizimki kafasını yukari atıp oturmaya çalışıyor. Bazen yan tarafına düşüyor çok komik oluyor

Kızlar sizin bebeler de kendini kaldirmaya çalışıyor mu? Bizimki kafasını yukari atıp oturmaya çalışıyor. Bazen yan tarafına düşüyor çok komik oluyor
Bacağımı büküp yatıyorum karnıma koyup bacağıma yaslıyorum biraz garip bi tarif oldu:) o zaman kafasını kaldırmaya çalışıyo hatta elimi tutarsa ben çekmeden kendi oturmaya çalışıyo çok tatlı oluyo surat ifadesi o kafa hiç sabit durmuyo zaten bana dönük kucaklayamıyorum kafa atıyor resmen bana hiç sevmiyor öyle durmayı bi bağrıma basamayacakmıyım ben seni diyorum artık

Tarifini anladim. Ayni şekilde bende tutuyorum oğlumu. O zaman daha çok kalkmaya çalışıyor

Bir de kızlar siz geceleri kaç kere besliyorsunuz? Ben 1 kere besliyorum daha da uyanmıyor. 8den 7 ye kadar çok mu azdır acaba. Uykusunu da bölmek istemiyorum ama 11 saat oluyor toplam
Benim doktorum suan 7 saatten fazla ac uyutma dedi cnm ben 12 de yatiyor bu aralar sabah 7 7:30 kdr uyanmiyor sonra ben sutunu hazirliyorum veriyorum sonra tekrar 11:30 kdr uyuyor sonra banyo yaptiriyorup uzerini degisiyorum sutunu
Veiryorum biraz oyalaniyoruz tekrar uyuyor bu sekilde devam ediyor gunduzleri bakalim.. gunduzleri daha cok ayakta gece guzel uyuyor sukur

Alerji de zorlu is gecms olsn cok cok canim Kimyon ve rezenenin kendilerini alsan daha iyi olablr canim buarada nacizane

Canım bu bebeğin kötü huylarını da anlat da biz de bebeklerimize hasetlenmeyelim ellerin bebeleri 7 saat uyuyor diye Maşallah ideal bebek

Benimki geçen 3 saat uyumuş da şoka girdim saati görünce bu kadar nasıl uyuduk diye

Ben sanirim anne sutu ve mama verdigim icin cok uyuyor cnm anne sutu gunduzeri vermeye calisiyorum yettigi kadar aksam yatmadan mama veriyorum hep ondanmi
Bilmiyorum ama benim diyer bebeklerimde hep boyle guzel uyuyorlardi ben kendimde cok rahat davraniyorum aglasalar bile paniklemiyorum asla mesela 1,5 haftadir gunduzleri kizim cok aglamaya basladi dedim bunda bir is var doktora goturdum sut alerjisi cikmis mamasini degistim.. o ginden beri tekrar uysal

BEn sunu anladim emzirme sureci hep kisir dongulerle dolu. Cok sagarsan sutun artar sutun artarsa mastit olursun mastit olursan sutun azalir sagarsin saginca sutun artar sutun artarsa mastit … cesitli yersen sut kaliten artar ama alerji riski yukselir, az cesit yersen sutun ayni kalir bebek buyudukce …. Ister istemez kendimizi bu dongulerin birinin icinde bulabilioruz. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Kizlar bizim kiz gunduzleri neredeyse hic uyumuo yaa :/ sutum yetersiz mi die endise duyuorm ama sagmaya firsatim olmuo? Aksam da uyuduktan snra mecalim olmuo sagmaya ki sagsam da cikmasa normal derim tum gun emdigi icin. Gunes gbi gunduz neredeyse hic bebesi uyumayan var mi yaa baskalarinin da oldugunu gorup duyup endiselenmeyi birakmak istiorm da

Bizimkinin altı kirliyse ve karni açsa ne yaparsam yapayım uyumaz. Bir de cok kusuyor. Yatağına koyuyorum kusacak gibi oluyor o zaman da hemen geri uyanıyor. Gazı da eskisi gibi olmuyor sanki ama gaz sıkıntısı olduğunda da uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…