2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım ben öykü doğdugu andan itibaren memeyi tutmadığı için 1 yatılı yeni doğan hemşiresi 2 adet de emzirme danışmanına görüştüm .dünya para verdım boş yere saati 300 lira civarı danısmanların .4 aylık nerdeyse 1 ay bile emmedi. Danışmanlar farklı bişi yapmıo tutuş pozisyonuna bakıyor. Memeyi bebeğin agzına tıkıstıyor gaz vs varmı ona bakıo. Bana faydalı olmadılar en sonunda her bebek emmez öyküde emmek istemiyor dediler öyküde bende sinir hastası olacaktık en iyisi sağıp vermeyi çözüm buldum çok şükür sütte arttı .sana tavsiyem ya çok iyi bir danışan bul çünkü tamamen paraya dökmüşler işi

Oğlunu okula sen götürüyorsun canım anlaşılan,bebeği bebek arabasına mı koyuyorsun hergün zor oluyor mu.benim oğlum da anasınıfına gidecek,araba mesafeli gideceği yer.ya servise vereceğiz ya ben götüreceğim.bırakacak biri yok.hergün zor olur mu bilmiyorum.süreçten dolayı servisi de pek istemiyorum aslında.ilkokula giden oğlumu da yanımıza alsak ben mi bıraksam acaba diyorum
Gerçekten çok az bir süre veriyorlar bizi böyle çaresiz bırakıyorlar.çoğu hesap yapıyor şu ay doğum yapayım diye izinden dolayı

Kızlar bu arada sizin saclar dökülüyor mu? Bebek anneyi tanıdıkça saclar dökülür derler dayanamayıp kestirecem.zaten doğru düzgün temizlik yapamıyorum evde heryer saç oldu

ya nasıl bir şey bilmiyorum ama duydumu anında kesiyor ağlamayı. dışarda bebek arabasında arabada evde beşikte hep onunla susturuyor uyutuyoruz. çevremizdeki herkesin tlne inidirdik hatta düşün halimizi.
Nerden indiriliyor canım bana da söyler misin uygulama adını

Nerden indiriliyor canım bana da söyler misin uygulama adını
canım bebek uyutucu diye bir uygulama. bir çok ses var internetsizde çalışıyor hatta çalma süresinide ayarlayabiliyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_20210903-144753_Bebek Uyutucu.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 37
ellerini emmeye bayılan aç bir çocuk bu çocuk işte.
Maşallah Asaf aSelim de aynı el parmak emmeye bayılıyor

Kaç tane önlük değiştiriyorum günde bilmiyorum. Eller hep ağızda öykünün de önlükten gizlendi elleri burda
Eki Görüntüle 2910459
Oy maşallah sana fıstık
Kızlar bu arada sizin saclar dökülüyor mu? Bebek anneyi tanıdıkça saclar dökülür derler dayanamayıp kestirecem.zaten doğru düzgün temizlik yapamıyorum evde heryer saç oldu
Ben kestirdim yeni evet dökülüyor çok sinir bozucu ya

Arabayı bir kere denedim kızım pek yatmak istemedi ki okul zaten bir sokak mesafede evden görüyorum. Kucakta gidip geliyoruz şimdilik. Biraz büyüsün kanguruya koyarım kışında. Daha 3 gün gittim zorluğu sadece kızımın uykusunu daha ayarlayamadım 1de gidip 3te aldık 2 saatte uyutup uyandırmak zor oldu yani arabanız varsa ikisini beraber götür cnm saatleri uyuyorsa. Bebeğin ağlasa da arabada genelde sakinleşiyorlar.
Maalesef izin olayı öyle ben hamileyken bırakmışyım bir daha başlayamadım. İmkanlar yok. Bakıcı parası veriyoruz diyorlar onda da ben bırakamam ki 3 aylık çocuğu.. herkesin imkanı olmuyor benim gibi evde oturmaya bizde idare ediyoruz kendim büyüteyim çocuklarımı diye. Yurtdışında gerçekten çok rahat çocuk büyütmek. Bizdede 3 çocuk yap diyorlar, anneler çalışsın diyorlar kim bakacak demiyorlar..

Hamileyken tek tel dökülmeyen saçlarım şuan hastalık olmuş gibi avuç avuç geliyor. Dün dayanamayıp eşime kes şunları dedim valla bir ara kuaföre gidip düzelttireceğim. Deli damarım tuttu

Kanguruyu ben simdiden kullaniyorum bir sıkıntı olur mu ki mecbur markete giderken zor oluyor bebek arabasını da indir kaldır yapamıyorum asansör yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…