2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ya konuyla alakasız olacak ama sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum. Benim Hayatta en büyük hayalim normal doğum tecrübesini yaşamaktı. Bu bebeğe de hep başından beri normal doğum olacak gözüyle baktık bi engel yoktu çünkü. Bi sürü videolar izledim, kitaplar okudum, egzersizler falan baya normal doğuma hazırlanmıştım. 6 cm açılmayla son anda sezeryan oldum ve bunu çok kafaya taktım. Bi daha asla normal doğumu yaşayamayacak olmak falan ne bileyim aklıma geldikçe üzülüyorum. Bugün karşıma normal doğumla alakalı bi kitap almıştım o çıktı yine hüzünlendim sizle paylaşmak istedim

Aaaa inanılmaz. Neden orada kalacaksın 6 ay? Kendi ailene falan gitsen? Kaç kişiye yemek yapmak çok zor olmayacak mı srnin için ya

6 ay sonrası doğuya gidicez evi bosalticak. Kendi ailemle aynı mahalledeyiz arada giderim elbet ama annemlerde abimlerle beraber yiyip içiyor onlarda kalabalık . 2 çocuk bende 2 çocuk abimlerde düşünün curcunayi. Lojmana başvur dedm fakat doğuda kullanmak daha iyi diyor. Güvenlik açısından.

Son çare bursa da kendi dairem var yatmadan yatmaya çıktığım. Eşime kapım ayrı olcaksa öyle kalcam dicem. Biraz maddi açıdan zorlandık o yüzden gidiyor eşim. Bakalım ne dicek.

Allah yardımcınız olsun canım. Sayılı gün neyse ki. Çok bunaldın mı annene yine atarsın kendini

Kesinlikle kendi dairen olsun cnm. Yine kayınvalidene gidersin tabi ama sürekli orada kaldıkça iş hiç bitmez. Senin kendi sorumluluğun sana yetiyor zaten neden iş beklerler oda ayrı.. hani bebek 1 yaşına doğru yürüse vs sürekli uyutma besleme olayı olmayacak zamanın olur. Şuan çok küçükler daha

İki doğumumda da normale heveslendim sorun görünmüyordu hep son günde sezaryene döndü cnm. Ümidi kesmeyip belki diye bekleyip olmayınca etkiliyor insanı maalesef. Üzülme şuan sağlıklı bir bebişin daha oldu bunu düşün yeter. Ben doğumu unuttum bile doğdu ve büyüyor annesii

Alerji de zorlu is gecms olsn cok cok canim Kimyon ve rezenenin kendilerini alsan daha iyi olablr canim buarada nacizane
Öyle olacak sanırım çünkü ben bi eşeklik ettim kutunun üzerinde süt laktozu bulunur yaziyomus hiç görmedim bile 2 gün içtim görene kadar ben de sarpta gazdan geberdik

sinir olsum eşine. az biraz anlayış ya. baba olarak bebeğinede bakamıyacaksa ne için yaşıyorlar.
O çalışıyomuş canım bide bebek mi bakacakmış aslında bakıyodu ilk kızımda ailesi erkek adam bebek mi bakar ,bebek mi uyutur dıye sürejli dalga gectiler . bunda fazla bakmak istemiyo . tabi ben zorla baktırıyrm . buyuk kızım neddeyse herşeyini kendine bırakıyrm ben ikisine aynı anda yetemıyrm dıye .ama sürekli ailesi laf ediyo tam delirmelik

Kızlar doktor kontrolünden geldik biz şimdi.
Emme problemleri ile ilgili bir doktora götürecektim hastaneden istifa etmiş bu hafta. Evime yakın küçük bir özel hastane var orada bir tarttırayım dedim artık. Bir doktorla konuşayım bir görüş alayım.
Tesadüfen 70 yaşlarında bayağı dede bir doktora denk geldik.
Şu an 60 cm, 5600kg. Kilosu tabi ki bu aydaki bebeklerin ortalamasından az ama her bebek kendi içinde değerlendirilir. Bu da böyle bir cins 900 gram almış bir ayda bu bize yeter dedi. Hala mama yok.
Şansa doktorda kaka yaptı mukuslu çıktı. Hemen tahlile verdik. Çok fazla kaka yaptığı için dizanteri mi diye bakacak. Yoksa süt yumurta kırmızı et diyeti yapacaksın tavuk balık serbest dedi. Alerji tahliline gerek yok, diyet yapamam dersen mama başlayalım dedi. Yok ben diyete devam.
Meme reddini sordum. Yeni nesil uydurma inanma öyle bir şey yok dedi. Ama benim çocuğumda var yani. Almıyor ağzına. Almıyorsa verme. Dünyada hiçbir canlı yavrusu açken, annesinin memesinden süt akıyorken meme reddi yaşamıyor insan neden yaşasın. Zorluyorsunuz emsin diye sinirleniyor çocuklar bi serbest bırakın şunları falan dedi. Kimsenin bebesiyle kıyaslama kilosu az yedireyim diye stres yapma dedi.
Benim gözüm döndü biberona dönücem dedim. Paşa gönlün bilir dedi ama uykuda ve kolik müziğiyle emebiliyorsa bu adam fazla şımartılmıştır diyor suriyelilerin çocukları niye reddetmiyor onlar kolik müzik mi dinletiyor
Muhabbet aynen buydu. Eşimin aşırı hışuna gitti doktor. Halbuki ben alerji testi yapsın emzirme danışmanı önersin. Memeyi emzirtmeye çalışsın falan derken böyle gelişti.
Yani çıktık eşim de rahatladın mı diyor. Hayır rahatlamadım. Çünkü çocuk hala emmiyor

Bizimki de sarı arada mukus gibi uzayan şekilde yapıyor. Gürültülü. Bana normal geldi şimdiye kadar. Ama fazla kaka yapıyor günde 3-4 . Sizinde mi sarı mukuslu şekilde

Ben de aynı hüznü yaşıyorum.
Şu an meme reddi yaşıyoruz ve tetiklendi üzüntüm. Dün geceden beri ağlıyorum. Doğuramadım da emziremiyorum da. Sonra şımarıklık yapma sağlıklı çocuğun var Allah bir dert verir arasın bugünleri diyip kendimi avutuyorum sürekli.
Daha hamile kalmadan doğal doğumla ilgili kitaplar okumuş videolar seyretmiştim kafa olarak emzirmeye de doğuma da çok hazırdım. Bu mu ters tepti acaba diyorum. Çok istediğim için mi olmadı. Yanlış enerji mi verdim evrene. elimizde olmayan sebeplerle olmadı işte.
Benim de yüksek ateşle doğum sancılarım başladı ama hiç açılmam yoktu bebek de kanala inmemişti. O zaman can havliyle hemen alın çocuğu diye yalvaracak duruma gelmiştim
Şimdi dikiş yerime dokunamıyorum baktıkça fena oluyorum. Ne bileyim ssvd yapıyorlar ama ilkinde doğuramadım ikincide hiç doğuramam muhtemelen. Yaş da ilerlemiş olacak.

Bizimki de sarı arada mukus gibi uzayan şekilde yapıyor. Gürültülü. Bana normal geldi şimdiye kadar. Ama fazla kaka yapıyor günde 3-4 . Sizinde mi sarı mukuslu şekilde

Evet canım sarı mukuslu uzuyor. Çok gürültülü. 5-6-7 kez oluyor. Bugün 3. Yü yaptı mesela şimdiden. Biz bir kez kan gördük. Kan görene kadar ben de umursamadım. Kandan sonra diyete başladım. Bir de çok kaka yapıyor ve zayıf diye biraz kafaya takıyordum. En son meme reddi tuz biber oldu bana. Meme reddi de alerji ile ilgili olabilirmiş de. Ama bu doktor yok alakası dedi.

Acaba resmini çeksem doktora gostersem olur mu ki hastanede kaka yapacak diye beklemek istemem ona göre sorarm doktor alerji derse öyle tahlil veririm. 900 gram çok iyi bence 1 aya göre.

Kızlar bu arada bursa da olanlar . Osmangazi aritmi Hastanesi'nde rotarix 267 TL dediler.
Dışarıda 311 TL demislerdi. Belki yaptırmak istersiniz. Doktorumuz da Hüseyin Tatar . Yıllardır ona gidiyorum . Çok ilgili bir doktor. Kızım 4 yaşına girecek her muayenesini o yaptı.

Salı günü de gün aldık oğlumu sünnet ettiricez. Onu da Medicana da yaptırıcaz inşallah. Emzirirken yapıyormuş doktor o yüzden orayı tercih ettik

Aynı şeyler yaşıyrm su anda 15 dk lik mesafede kv evi , her gitmemize en az 3 gun kalıyoruz . sürekli iş yapıyolar ben yemek bulaşık iş derken iki çocukla deli oluyorum . gelenı gideni ayrı ama eşime göre ne var herkes yapıyo bunları . kv desen aglasın iki dk çocuk ne var . ünsanın evi gibisimi var ya istediğim gibi giyiniyrm ,rahat emziriyrm ,iş ister yapıyrm ister yapmıyorm . burda etek yazma uzun kollu hatay sıcagında . az kaldı dedim eşime cinnet geceirecem kendisi de işte paşam rahat

aynen ben de aynı durumları yaşıyorum. Benim de sütüm az. Bebek sürekli emmek istiyor ama süt pek yok ona üzülüyorum. Ben de diyorum hem doğuramadım hem düzgün emziremedim nasıl anneyim. Benim zaten 5 yıl çocuğum olmadı diyorum ki demekki ben anne olmaya layık değilmişim ki benim çocuğum olmadı. Sonra ben de sağlıklı olduğumuz için şükrediyorum en büyük nimet sağlık çünkü. Bişeyi çok isteyince olmazmış ama ben buna kanaat getirdim.

succulentaski burda ssvd yapan bi arkadaş var ondan doktorun ve hastanenin ismini aldım belki ikinci çocuk olursa oraya gitmeyi düşünüyorum birlikte gidelim hayallerimizi birlikte gerçekleştirelim inşallah

Ay bu eş ailesi hep mi aynı olur kızlarına yapılsa iyi damat gelinlerine yapılsa kılıbık oğlan. aynı durum bizde de var ama eşim zerre kadar takmıyor. en azından yarı yarıya da olsa biraz yükünü hafifletiyormuş inan buda bir nimet. Allah insanlara insaf merhamet versin.

Banada ebem bebeğim memeyi emsin ağlamasın diye poposuna vurunca vurup durma sinirlendiriyorsun o yüzden tutmuyor demişti. Sen sürekli sana vurulsa ne hissedersin demişti. Bildiklerindenmi yoksa öylesine mi konuşuyorlar bilemiyorum tabi ama sende dene istersen bir gün boyunca.

Canım aynı durum bizde de var ben kan görmedim sadece. Çok fazla video izledim mukus tek başına alerji olduğunu göstermez diyorlar ön sütte yapabiliyormuş. Gürültülü yapıyor yaparken ağlıyor gün içinde çok fazla yapıyor. 6 aya kadar elerjiyi netliyemiyorlaşmış o yüzden 6 aydan sonra devam ederse götürmeyi düşünüyorum.

Ya kızlar haber geldi sabahçı olacakmış kızım eşime dedim iptal edelim. Kızım sabah uykusundan erken uyanmaz ağlar durur ben bide bu sıkıntıyı çekemem. Çok heveslenmiştim kızım içinde iyi olacaktı ama nasipte yokmuş demek ki. 8 de ders başlıyormuş 7 de uyandırıp hazırlamam lazım demek oluyor. Kızım ağlar durur oğlumunda ağladığı saatler içinde düşününce bile kötü oluyorum resmen. Kızıma haksızlık mı yapıyorum da diyorum içimden offf bilmiyorum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…