2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa sen o kadar didin çabala diyetlerdi memelerdi uğraş dur boşa gitsin. Büyüyünce hesabını sor ona annesi

Valla anlatıcam bir bir
Doktora kaşıkla versem dedim. kendine de çocuğa da eziyet etmeye mi çalışıyorsun, bir rahat ol ya insanlar keyfi mama veriyor sal kendini dedi öyle saldım bıraktım ben de

Maasallah canim daha ne istiyorsun insallah löp löp et olur

İnşallah canım ya doktor da dedi bazı çocuk hep aşağı giderken mama alınca bir anda gelişiyor şu anda alt sınırda ver de toparlasın artık dedi. Ay dedim toparlar mı dersin. But ısırmak benim de hakkım değil mi

Merti reflusu için hastaneye götürdüm kilosu iyi dedi ilaç yazmadı. Kusmaya devam yani

Bize 2 hafta önce gastrotuss baby vermişti hiç işe yramadı. Şimdi gaviscona başladık. Kusmukla uğraşmak da ne zormuş. Çok mu kusuyor mert fışkırtıyor mu? Ben doktor görsün diye resmini çekmiştim sabah body sinin

Eklentiler

• A1A6DDD3-833B-4139-AFE3-98AC45B036BD.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 72
Tabiki de hakkın canim insallah istediğin gibi olur. Sağlıkla alır kiloları kuzu
Bazen fışkırıyor bazen peynir gibi ortaya karışık bizim o değil güzelim sütlerimboşa gidiyor

Bugün hava ve işler beni bunalttı öğleden sonra eczaneye gittim ordan anneme uğradım öğleden sonraki uyku düzeni bozuldu çok az uyudu ordan kızımı okuldan almaya giderken arabada çok ağladı ilk defa panik oldum 5 dk lık mesafe ama yırttı kendini resmen.eve geldim uyuttum hemen şimdi
Biz düzen seviyoruz ya bir yere gittik mi bütün düzenimiz bozuluyor mutsuz oluyoruz büyük kızımda böyleydi saatinde kendi yatağında uyurdu.şimdi özgü’cüğümde aynı

İlk 6 ay sanırım ev dışını çok sevmiyorlar 40 gün dediler 3 ay dediler şimdi 6 aya çıktı

Ay kızlar dün ishal karın agrısı öldüm . acıle gıttık ,emziriyorum dıye ilaç yazmdılar bir serum verdıler vitamin falan . bebğim evde aglıyo açlıktan . serum kolumda eve geldim geri bebeği emzirdim . anne olunca kendi canını da unutuyosun ya bide benim kız aşırı dercede aglıyo ,meme istemiyodu bir haftadr meğersem çocuk tiksinmiş . bizim burda karın sabunlama olayı var . tıksınen insanlara yapıloya . bebeğe yaptrdm meme reddi bitti . uykusu düzeldi şükür meğersem açlıktan aglıyomuş boylede bir gun yaşadım işte hala karın agrısı devam etsede

İlk 6 ay sanırım ev dışını çok sevmiyorlar 40 gün dediler 3 ay dediler şimdi 6 aya çıktı
3 yaş diyorum var mı arttıran
Nereye gidersem gideyim 2.30 da evde olurdum büyük kızımın öğle uykusu için 3 yaşına kadar
Ama çok rahat ettim uyku ve yemek konusundada inş küçük kızda böyle olur

Çok geçmiş olsun
İlk defa duydum karın sabunlamayı nasıl yaptınız ki

Tabiki de hakkın canim insallah istediğin gibi olur. Sağlıkla alır kiloları kuzu

Bazen fışkırıyor bazen peynir gibi ortaya karışık bizim o değil güzelim sütlerimboşa gidiyor
Bazen benimki de yapıyor canım ve dikkat ettim ki gazı varsa yapıyor fışkırarak kusmayı,gazla sütüne atıyor
Aynı benim yaşadığımı yaşamışsın sen de bana vitamin bile yazmadılar,geçmiş olsun.

Benm kızımda ilk 1 yıl oturmaya gidemezdim hiç bir yere . 3 yaşına kadar devam etti. En geç 8-9 uyurdu ki gündüz de uyurdu. Tam bitti derdim dedm oğlum oldu. O da az bişey yapaym düzeni bozuluyor. Gece uyanması başladı oysa güzelce uyuyordu.

Çok geçmiş olsun
İlk defa duydum karın sabunlamayı nasıl yaptınız ki
Zeytınyaglı sabunu ılık suyun içine koyuyoruz bebeğin karnına sacımızı yıkar gıbı bi kaç kere sürüyoruz eger sabun uzama yaparsa yapış yapış olırsa yanı ,şerbet gibi düşün bebek tıksınmiş demek . o normal köpürene kadar yapılıyo bu işlem her gün ben faydasını gördüm . tabi bide inanç meselesi hep bizde yapılır işe yarıyor dıye düşündüğümüzden de olabılır

Sagol canım . Allah kımseye göstermesin sancı mahvetti bayılacak gibi oldum . hala sancı var ama artık daha az şükür . bebek emzirdiğim için dr zorlandı ne yazsam dıye ama mahvetti beni diye bişey verdi

Yaa kızlar çok mutluyum kızımın kreş işi oldu. çok ısrarcı oldu eşim sürekli arayıp öğlenden vazgeçen olursa haber verin yer açılırsa haber verin dedi. bugün msj atmışlar yarın başlıycak inşallah. içim içimi yiyordu başka yerlerede baktık fiyatlar çok uçuktu gönlümüzdeki yer oldu Allaha çok şükür.

Sagol canım . Allah kımseye göstermesin sancı mahvetti bayılacak gibi oldum . hala sancı var ama artık daha az şükür . bebek emzirdiğim için dr zorlandı ne yazsam dıye ama mahvetti beni diye bişey verdi
Geçmiş olsun canım. Anneler hasta olmasın ya.

succulentaski canım hiç üzülme bence hem bebek hem senin için daha iyi olacak. Onun iyiliği için doktor tavsiyesiyle yapıyorsun sonuçta. İnşallah biran önce toplar sakinleşir sende rahat edersin.

Bebeğe zararlı bir şey değilmiş sizinki
Bazı hurafeleri yapanlar var aman tanrım şok oluyorum

succulentaski canım hiç üzülme bence hem bebek hem senin için daha iyi olacak. Onun iyiliği için doktor tavsiyesiyle yapıyorsun sonuçta. İnşallah biran önce toplar sakinleşir sende rahat edersin.

Yok canım üzülmüyorum bundan sonra inşallah mama yarar da kilosunu toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…