- 5 Ekim 2020
- 14.685
- 40.180
- 548
- 36
Yaa sen o kadar didin çabala diyetlerdi memelerdi uğraş dur boşa gitsin. Büyüyünce hesabını sor ona annesi
Maasallah canim daha ne istiyorsuninsallah löp löp et olur
Merti reflusu için hastaneye götürdüm kilosu iyi dedi ilaç yazmadı. Kusmaya devam yani
Tabiki de hakkın canim insallah istediğin gibi olur. Sağlıkla alır kiloları kuzuİnşallah canım ya doktor da dedi bazı çocuk hep aşağı giderken mama alınca bir anda gelişiyor şu anda alt sınırda ver de toparlasın artık dedi. Ay dedim toparlar mı dersin. But ısırmak benim de hakkım değil mi
Bazen fışkırıyor bazen peynir gibi ortaya karışık bizimBize 2 hafta önce gastrotuss baby vermişti hiç işe yramadı. Şimdi gaviscona başladık. Kusmukla uğraşmak da ne zormuş. Çok mu kusuyor mert fışkırtıyor mu? Ben doktor görsün diye resmini çekmiştim sabah body sinin
Watch this reel by annesihamile on InstagramMama verdim alişe ilk kez uyanıkken gözünün içine baka baka biberonla. Dedim ki annecim affet benim sütüm sana iyi gelmiyor. Bu çok güzel bir şey. Viyuvv gibi sesler çıkararak kaptı biberonu. Benim için ne kadar zor ama onun için ne kadar kolay oldu kabullenmesi. Sırtımdan vurdu beni
Bugün hava ve işler beni bunalttıöğleden sonra eczaneye gittim ordan anneme uğradım öğleden sonraki uyku düzeni bozuldu çok az uyudu ordan kızımı okuldan almaya giderken arabada çok ağladı ilk defa panik oldum 5 dk lık mesafe ama yırttı kendini resmen.eve geldim uyuttum hemen şimdi
Biz düzen seviyoruz ya bir yere gittik mi bütün düzenimiz bozuluyor mutsuz oluyoruz büyük kızımda böyleydi saatinde kendi yatağında uyurdu.şimdi özgü’cüğümde aynı
3 yaş diyorum var mı arttıranİlk 6 ay sanırım ev dışını çok sevmiyorlar40 gün dediler 3 ay dediler şimdi 6 aya çıktı
Çok geçmiş olsunAy kızlar dün ishal karın agrısı öldüm . acıle gıttık ,emziriyorum dıye ilaç yazmdılar bir serum verdıler vitamin falan . bebğim evde aglıyo açlıktan . serum kolumda eve geldim geri bebeği emzirdim . anne olunca kendi canını da unutuyosun yabide benim kız aşırı dercede aglıyo ,meme istemiyodu bir haftadr meğersem çocuk tiksinmiş . bizim burda karın sabunlama olayı var . tıksınen insanlara yapıloya . bebeğe yaptrdm meme reddi bitti . uykusu düzeldi şükür meğersem açlıktan aglıyomuş boylede bir gun yaşadım işte hala karın agrısı devam etsede
Bazen benimki de yapıyor canım ve dikkat ettim ki gazı varsa yapıyor fışkırarak kusmayı,gazla sütüne atıyorTabiki de hakkın canim insallah istediğin gibi olur. Sağlıkla alır kiloları kuzu
Bazen fışkırıyor bazen peynir gibi ortaya karışık bizimo değil güzelim sütlerimboşa gidiyor
Aynı benim yaşadığımı yaşamışsın sen de bana vitamin bile yazmadılar,geçmiş olsun.Ay kızlar dün ishal karın agrısı öldüm . acıle gıttık ,emziriyorum dıye ilaç yazmdılar bir serum verdıler vitamin falan . bebğim evde aglıyo açlıktan . serum kolumda eve geldim geri bebeği emzirdim . anne olunca kendi canını da unutuyosun yabide benim kız aşırı dercede aglıyo ,meme istemiyodu bir haftadr meğersem çocuk tiksinmiş . bizim burda karın sabunlama olayı var . tıksınen insanlara yapıloya . bebeğe yaptrdm meme reddi bitti . uykusu düzeldi şükür meğersem açlıktan aglıyomuş boylede bir gun yaşadım işte hala karın agrısı devam etsede
Canım uykularında bir döngü var destekli uyuduğu içinde bu döngüyü atlarken nasıl uyuduysa aynı desteği istiyor. Geç bulursa uyanıyor hemen verirsek uyumaya devam ediyor. Bu uyanmalar için bir yol öneriyorlar ama ben denenedim henüz. 15dk bir uyanıyor sürekli mesela 10dk da bir uyandırmayacak kadar hafif dokunabilirsin ama kıpırdaması lazım uyanmadan uykuya geri dönebildiğini görmek lazım yani. Uyku eğitimine başladığım zaman deneyeceğim bakalım onlar şuan benimde başımın belası resmen ilk uyanmasını bekliyorum başında hemen geri uyutayım diyeemzik konusunda benimki istemedi isteseydi verirmiydim emin değilim. Onun yerine uyku arkadaşına alıştırmaya çalışacağım tabi güzel bişey bulmam lazım önce onun sayesinde yatağından farklı yerlerde de rahatca uyuyabiliyormuş. Tabi ben hep eğitimcilerin yalancısıyım tecrübem sıfır:)
Benm kızımda ilk 1 yıl oturmaya gidemezdim hiç bir yere . 3 yaşına kadar devam etti. En geç 8-9 uyurdu ki gündüz de uyurdu. Tam bitti derdim dedm oğlum oldu. O da az bişey yapaym düzeni bozuluyor.Bugün hava ve işler beni bunalttıöğleden sonra eczaneye gittim ordan anneme uğradım öğleden sonraki uyku düzeni bozuldu çok az uyudu ordan kızımı okuldan almaya giderken arabada çok ağladı ilk defa panik oldum 5 dk lık mesafe ama yırttı kendini resmen.eve geldim uyuttum hemen şimdi
Biz düzen seviyoruz ya bir yere gittik mi bütün düzenimiz bozuluyor mutsuz oluyoruz büyük kızımda böyleydi saatinde kendi yatağında uyurdu.şimdi özgü’cüğümde aynı
Zeytınyaglı sabunu ılık suyun içine koyuyoruz bebeğin karnına sacımızı yıkar gıbı bi kaç kere sürüyoruz eger sabun uzama yaparsa yapış yapış olırsa yanı ,şerbet gibi düşün bebek tıksınmiş demek . o normal köpürene kadar yapılıyo bu işlem her gün ben faydasını gördüm . tabi bide inanç meselesi hep bizde yapılır işe yarıyor dıye düşündüğümüzden de olabılırÇok geçmiş olsun
İlk defa duydum karın sabunlamayı nasıl yaptınız ki
Sagol canım . Allah kımseye göstermesin sancı mahvetti bayılacak gibi oldum . hala sancı var ama artık daha az şükür . bebek emzirdiğim için dr zorlandı ne yazsam dıye ama mahvetti beni diye bişey verdiBazen benimki de yapıyor canım ve dikkat ettim ki gazı varsa yapıyor fışkırarak kusmayı,gazla sütüne atıyor
Aynı benim yaşadığımı yaşamışsın sen de bana vitamin bile yazmadılar,geçmiş olsun.
ya benim oğlanda çok kusuyor. sürekli üstünü değiştiriyorum.Merti reflusu için hastaneye götürdüm kilosu iyi dedi ilaç yazmadı. Kusmaya devam yani
Geçmiş olsun canım. Anneler hasta olmasın ya.Sagol canım . Allah kımseye göstermesin sancı mahvetti bayılacak gibi oldum . hala sancı var ama artık daha az şükür . bebek emzirdiğim için dr zorlandı ne yazsam dıye ama mahvetti beni diye bişey verdi
Bebeğe zararlı bir şey değilmiş sizinkiZeytınyaglı sabunu ılık suyun içine koyuyoruz bebeğin karnına sacımızı yıkar gıbı bi kaç kere sürüyoruz eger sabun uzama yaparsa yapış yapış olırsa yanı ,şerbet gibi düşün bebek tıksınmiş demek . o normal köpürene kadar yapılıyo bu işlem her gün ben faydasını gördüm . tabi bide inanç meselesi hep bizde yapılır işe yarıyor dıye düşündüğümüzden de olabılır
succulentaski canım hiç üzülme bence hem bebek hem senin için daha iyi olacak. Onun iyiliği için doktor tavsiyesiyle yapıyorsun sonuçta. İnşallah biran önce toplar sakinleşir sende rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?