2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evde tartin var mı canim?
Bir arkadaşım şey demişti çocuk yemeye yemeye açlığa alışır.
Hani parmağına kanıp da emmiyor mu seninki de

Değil. Meme reddi bu da.
Benimki de uyanınca emiyor. Uyurken algıları daha açık oluyor emmek istemiyor uyanırken uyku sersemi ağzına dayıyorum. Benimki emzikten değil emziği de zorla veriyorum biberonu da zorla veriyorum.
Bizim süt alerjisinden reflü mide bulantısı yaşıyor ondan reddediyor.

Uykudan uyaninca uyku sersemi oluyorlar bence o zaman anlamadiklari icin emiyorlar

Bende istiyorum cnm .ne zamandır aklimda bir türlü firsar olmadi. Hangi bankadan cnm

Benimide ayni durumda 2 gündür memeyle oynuyo geriye atıyor kendini ne yapacagimi şaşırdım bende etrafi izliyor sürekli emerken falan.

Merhaba bende çok sorunlar yaşadım, anlatsam sayfalar dolar Şimdi bebiş 3 aylık.. Yaşarken çok zor ama hiç umutsuz olmayın. Ben çok kolay hamile kalırken, düşüklerimden sonra hep negatif düşündüğüm için gebe kalamamaya başladım. Ne zaman kendimi rahat bıraktım tedaviye başlarken herşey su gibi aktı. Rabbim kolaylıkla nasip etsin hayırla inşallah

Evet dedigim gibi memene kullanmazsan gecmez tekrar tekrar gelirdi.. simdi nasil biraz duzelme varmi

Benimde oldu cnm birkaç kere üzülme uyuyakalıyoruz napalım onlarda acıksa kalkardı arada bir olursa böyle birşey olmaz herhalde

O açıdan hiç düşünmemiştim aslında. Benim saçımda çok gürdü, biraz azalsa fena olmaz yani

Avent air kullanıyoruz
Kızlar hayırlı cumalar herkese
Sizlende saçları dökülüyomu kızlar. Benim son 2 defadır banyodayken saçlarım öbek öbek dökülüyor resmen… sebebi ne olabilir ki
Ah dökülmez mi çok fena ya benim seyrek ve ince teli saçlarım yakında kel kalacağım

İki gecedir sürekli memedeyiz böyle bir geceye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…